"Ламер", "розово пони" и "мазно петно": Депутатски обиди при изслушването на Тагарев

Сестрата на капитана на отвлечения от хусите "Галакси лийдър" помолила министъра да не праща военни в Червено море

Обратно в новината

Коментари - "Ламер", "розово пони" и "мазно петно": Депутатски обиди при изслушването на Тагарев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се, министъро на войната, да проследи чрез новото си ведомство тайни агенти, всички постове в тоя форум, за да се информира за всенародната любов, която го очаква с нетърпение и се надявам да го настигне в най-скоро време. Магарев, когато Господ иска да направи някого смешен, първо му взима акъла. При теб, обаче липсва този елемент. Значи краят няма да е смешен. Това, което сам си направиш, никой не го може.

Ами като не можеш, подавай си оставката, предател. Помоли американските си приятели - те го могат. Когато има пленени американци, пращат тюлените да ги освободят. Поне така го правят в Холивуд. Или не ти стиска? Никаква полза от тебе, сама вреда, съсипа държавата и ядеш народни пари. накрая ще си го получиш.

Сглобката на САЩ си позволява да коли и беси променя конституцията, овладява цялата власт Вкарва ни във войни .... Продава България на САЩ... ... Само с 8% Одобрение от хората на България!? Сглобката е управление с най-Ниски одобрение в последните 100 години. Ще ги махнем и накажем.

нека де е по-скоро.

направо е рядък дрисък при това мноо зловонен!

Споко колкото и да се пънат Подменените Понита ДПС управлява държавата а иначе щяха да ги чагъртат от политиката.Споко избирателите ще ви го турят накрая и машинките няма да помогнат

Единият бюст на Васил Левски е пред посолството ни, другият е в Чикаго. И двата са по инициатива на българи, не на американци, та тъпакът да не се изказва неподготвен, бюстовете НЕ са по американска инициатива. тагаренко, като е учил в СССР и се е клел в БКП да не би да е получил и кожена инжекция отзад като бонус?

Популистки номера на национал руската партийка. Като смятате, че вашата философия е праведна, убедете и българите в нея, защото до момента не ви се получава.

Заспал народ, или изчезва, или се събужда роб

Циркаджийски номера. Баламосват ни нас, стадото, докато на тъмно правят това което са им наредили господарите ни.

Просташки реплики от простаци! Бъдете културни с човека, оставете го да си замине от собствената некомпетентност! Защо му давате повод, да се чувства значим? И втори въпрос към нашата т.нар. опозиция - другари и другарки - вие имате ресурса да организирате протести, вие имате и политическите лобита да събудите сюндюк-синдикатите, защо не го правите? Нима всичко, което става в държавата за вас е окей? Ако е така, кажете го в прав текст - ние всички сме креатури на бившото ДС и да се знае, а не да се правите на клоуни в парламента!

Трябва да се проследява информацията в медиите и социалните мрежи за проруска пропаганда. Създава се нови 6 управление на ДС

про100киро, дебелян, кокорян, тагарян и банкелян че ви таковат таковата... ББААХАХА

Каква беда е за България този педал Тагаренко.

В България се предлагат вече две нови услуги в областта 'rent . . .' - 'Ф16 под наем' и 'Стайкър под наем', разбира се когато дойдат. Засега има записани само от военни на САЩинистите. Услугите ще бъдат безлплатни за периода, с който е забавена доставката за България. Найс а?

Под "мазно петно",да се чете ЛАЙНО.

тагаренко е едно продажно мекере и следва да бъде съден! Вместо да го питате, го арестувайте!!!

Партенко

Аз чух, че скандалът с министъра на отбраната на щатите, който беше приет в болница за операция от рак на простата бил точно заради посещението на Тагарев. Остин изфабрикувал хоспитализацията си, защото не искал да вижда нашият министър. Със струпеите си и мазната си четина нашия напомнял на Остин за някакво много проклето и отровно африканско животно, с което "американеца" се бил срещал докато търчал бос като дете из родния си континент!

Можеш ли да кажеш къде го чи това?

Логичната стъпка, която трябва да направим е да разменим Тагарев за нашите моряци в Йемен! Твърди се, че хусите (има се предвид мъжете от племето) били много гостоприемен и надарен народ, и отдавна искат да посрещнат Тагарев, както подобава. Щели да му правят чеверме всяка вечер!

Супер! И без това нямаме нужда от министър на войната.

Да беше отскочил и до Мексико - там има площад и паметник на Тодор Живков!

копейкин, теб няма да те помнят или ще им напомняш мазно петно, червено..

понеже много по-красноречиви хазвания знам за него

названия

Бахти и нацията сме, ако трябва да се съобразяваме с някакви чалми-терористи!?!?!?!?!?!?!?!? Затова на чифутите шапка им свалям...!?!? Заложници, наложници , бой по терористите до дупка..., докато станат на плява!!!!!!!!

тоест ако изловят по един моряк от всяка националност и всички ако са като нас с национална поговорка за ползите от преклонената глава?

Ясно е, че Тагарев посети някаква ВиК работилница, за да подпише фекална тръба, като за целта беше посрещнат от домашната помощничка на секретарката на главния счетоводител на работилницата. Въпросът е защо водеше със себе си някакъв "адмирал" при положение, че нямаме флот? Конспираторите твърдят, че тръбата, която е подписал е била за Варненското езеро, а адмиралът е бил предводител на рибарската ни флотилия за незаконен улов на калкан, базирана в Тюленово....

Аз съм бивщ офицер от ДС и в момента съм на Червено море, в един петзвезден хотел. Няма нужда да пращаме други офицери и да харчим държавна пара! С моето присъствие сме изпълнили ангажимента си пред партньорите от Запада!

"В началото на изслушването Атанас Зафиров от левицата коментира, че посещението на Тагарев е било нищо повече от един пиар, безсмислени имиджови срещи и никакви реални резултати. Той отбеляза, че държавният секретар по отбраната на САЩ е бил възпрепятстван и планираната среща с него е била отложена. В тази връзка Зафиров попита на какво ниво е бил приет министърът на отбраната в САЩ и не е ли било редно за там да замине негов заместник." Да - в болница е, а срещата е планирана още преди 3 месеца!

Тагаренко като покорен слуга е цАлувал американски задници и подметки за да запази министерския си пост, в еничарската му мазна душица е цел номер едно, колкото се може по-дълго да е на благодатния за захлебване пост. Не е важно кой и как е срещал, важно е да е на софрата с мазните кокали, да глозга. За този България кучета я яли, нали той ще е добре. Господ гледа!

Байден не е знаел и бил на почивка в Щатите а заместничката извън САЩ също на почивка.Само Тагаренко е работил по това време.ЧНГ!

Всички са били на почивка или в болницата.Нашите обаче се били разработили или по точно на екскурзия до САЩ.

Само ние верните тамагочита имаме право да дрискаме от трибуната.

изобщо не са обиди, а комплименти. Чакайте аз да ви кажа как му викам на тоя - ама няма, да не ме изтриете пак.

ДАвай ,Авария!

тоя даже да коленичи по военен устав на коляно по време на националния ни химн не успя - клечеше като над дупката на нужник!

За Тагаренко и каквото и да пишеш все ще е малко. Такъв недоносник в близката ни история не сме имали. Ако този дебил се беше родил преди 80г първият Български офицер би му теглил куршума без да се замисля. То комунизмът освен подлоги и дупедавци нещо позитивно да е създал??. Майцепродавци, некадърници, тройкаджии, говеда - това ни е наследството от соца. Ще ми говорят , че сме били на 25 място в света по индустриализация, икономика - БАБИНИ ДЕВЕТИНИ!!. ПЪЛНИ ЛЪЖИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ, продавахме всичко на безценица, че и ПОДАРЯВАХМЕ НА НАШИТЕ БРАТЯ!!!. После след 1990 ни го подадоха със задна прашка. Сега е същото - тоест посткомунизъм и идиотизъм. Опровергайте ме ако можете.

Бе, да не би да е роден в края на 6-ия месец? Отличник?! @?

Каракачанов не го ли помниш?

Ма, д-р Гълъбова не го ли е посрещнала с линейка на летището ТОВА ГОВНО? ПРОПУСК на родната медицина.

Да знаете ...аз карам линейката.

Аз пък като погледна Тагарев лице не виждам само ..з !

Бегай! В щатите са му обещали трансплантация на...глава. Сега генетично търсят ..от какво животно!?

Ама тая, дето се вижда, нали?

Бай Кольо

Що трябва да е от животно, на фронта в Украйна глави бол и руски и украински, а и западняшки и азиатски, кеф ти остригани, кеф ти с перчем, избор голям !

До Бай Кольо: Заради ДНК-о, тялото може да отхвърли човешко ДНК, затова търсят от кое живтотно ще стане.

Тагарев да се готви за война с Грузия.

Тошко, не ти е работа да се дъниш в това Министерснво! Това не е 4-ия етаж на АВ и РАДИОкатедрата. Отчети го .. !

Бойко каза на СДСарите и Магаре да ви предложа ще го избирате, и им предложи Магарев за военен министър

тоя па, Божанков - смешника, кой го приема насериозно тоя дрисльо? Тръгнал да охарактеризира нивото на Костадинов, толкова е далече това мекере от Костадинов, че не може да го стигне за два живота. Не съм фен на Костадинов и Възраждане, но не мога да не му призная, че е на доста високо интелектуално ниво в сравнение с останалите в Парламента. Умен е, има логична и гладка мисъл, даже един отявлен професор по правоговор каза по телевизора, че Костадинов се отличаава от другите в това отношение. Та Божанков........ сравнението е просто нелепо и смешно.

Ламер е комплимент. А то екс кремент.

всичките тези са отпадъци

Не само е "лемер" , но е "лешпер"

и да видим на какво ще се върнеш (ако изобщо...)!

те простите и чекмеджета са си розови,тва не е обида.

Не се прави нищо за българските моряците в Йемен. И не само, правят се неща, които биха навредили на българите в Йемен. Абсолютно безобразие.

От цялата патардия разбрах, че Божанката е станал хакер... така де, щом нарича свои колеги в парламента ламери, значи той е на нивото на голям ХАКЕР !!! Как да не му хакнеш един в чутурата ?!

А некои мисистри си мислят че дъжд ги вали, то бива плюене, но явно не схващат. Нещо друго ще да е нужно за да се привлече вниманието им....

Аз нямам против тагаренко да се изправи срещу руснаците, да взема ПП–ДБ, НПО–тата и всички платени викачи като шаламанов, тафров и да вървят, това са техните борби, а не на болшинството от хора, източния фронт е свободен тука е лесно да се правиш на громяч, ама да засвистят 2-3 снаряда покрай тях ще напълнят гащите!

шаламанов му е партьор в телесис, 3-ма партьора двама работника и 2 ма воени министри това си е велико постижение за фирмата

Магаренко, дори да го обиждат цяла вечер, няма да му е достатъчно

Ноарод няма, остатъците от някогашния Български народ и държава са против това правитество на злините и разрухата , ама иначе си мълчим и дращим само тук и във фейса. Прост народ , слаба държава. А на следващи избори пак ще си изберете Магарев, Кирчо , Кокорчо за марионетки на истинските управляващи Бойко Мутрата и Делян Славчев Пеевски !

на срещата в САЩ добрата новина е че е Тагарев говорил директно на аглииски без пречодач и без български акцент, лошата е че акцента му бил руски, казал : -Фьорст уи ниид ПВО

Ти явно не говориш английски, така, че не давай оценки. На Тагарев английския му е на много високо ниво, изключително богат на думи, впечатлителен като говорене и мисъл. Не сме имали по-добър министър. Адмирации!

А ингилизите дали знаят кой им е създал писмеността за езика ?!@?

Магарев майна такава да си викнеш америакци да ти сложат ПВО в апартамента и в артилерия в двора тъпо копеле

Обаче Божанката е голяма кур_ва.Изпълнява всякакви желания със страст и най се кефи като му правят златен дъжд