17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще поиска ли Лалов ДСБ да изключи Вили Лилков за подкрепата на Фандъкова?

Професор по политически Ковралък.

Напуснал е, защото е достигнал горната граница на рушветите, а като политик ще папка повече. И ще казва той за нарушения, ама друг път. Звучи смешно и шаблонно, но народа явно е прав - всички са маскари!

Ми не е искрен. Кръшкач. Не му се работи и не е искрен. Фалш отвсякъде! Да се маха от съда, че аман от калпакчии!

Който не го вземат в България търси таланти влиза в кметската надпревара за София

Методи Лалов е доказан борец против свинете. Не случайно свинските медии са го взели за мишена! Както и архитект Игнатов разбира се. Затова десните софиянци ше ги подкрепим. София заслужава компетентни и непримирими хора като тях двамата.

Грух грух

Смятам , че все някой ден трябва да се даде възможност на такива хора да управляват държавата.

Тц, нема да минете. Не сте лоши, даже много ви харесвам приказките. Ама са само приказки, а има две по-съществени неща: 1. Това е и най-важното - няма начин да свалите Фандъкова/ГЕРБ от власт в София. 2. Как да вярвам на "сините" - толкова години ме лъгахте. Ето и сега - доста от тях пеят в хора на Борисов (напр. СДС- като целокупна маса?! Ами нали утре ще се обърнете и ще се гушнете с ГЕРБ. Казвате, че сте център-дясно, ама...Какви десни са Христо Иванов и Малеева?! Защо се гушнахте с ония от зелените - ми нали зелените по дефиниция са крайно леви, по-леви дори и от комунистическите партии?! И още нещо - къде го сега Радан Кънев? Защо не дойде да ви удари едно рамо? Или не ще да си разваля рахатлъка -- изтъка платното и ритна кросното? Не ще да се кара с ГЕРБерите в ЕП (ЕНП) ли? И с него ли се разритахте вече? Или и той ви изостави?

Ама ти сато съдия е трябвало да си такъв бе миме. Там си се провалил а искаш като общински съветник да се прозрачен и безпристрастен. Я се скрий бе мишок.....

Браво! 66