Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама

Предстои да бъде открита пета процедура в опит страната ни да запълни увеличената си на 15 души квота

Обратно в новината

Коментари - Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мафия мафия мафия ама не при унгарката, а у нас!!!

Румънка.

Селяндура с каскета Гишев продължава да се прави на луд като банкянския си кумир и да пробутва на Кьовеши местни корумпета. Номерата му не минават, но продължава да опитва.

Гешеф, коментирай бе, каскет прост! И това ли е "политическа атака"!

Малките каскетчета са непригодни за работа! Ще си ги държим на българската хранилка за да изпълняват поръчки в България.

Има ли читави прокурори и съдии в тая Кочина?

От нашата страна не бива да има нито един прокурор. При нас всички са корумпирани, платени и дирижирани от Каскета и Тиквата. Живеем в бутафорна държава.

Румънка ама с унгарско потекло.

А на мен повече ми се струва, че живеем в един бутафорен и дебилен Европейски съюз. Видимо управляван от олигофрени. Организация, в която не успяват да решат такъв прост биологичен казус: мъже ли са или жени, няма какво да се поставят по сложни задачи и да се очакват компетентни мнения от тях за по-сложни задачи.

Това твоето не е ли един стандартен, платен, дирижиран, бутафорен коментар?

Ама твърде много интересно ми е: Какви са критериите за тази европейска прокуратура. Както и какви са мотивите за отхвърляне. Дали назначенията са експертни. Или са политически (назначаване на евробухалки). Или са дискриминационни. На мен ми прилича като: назначаване на удобни прокурори, за налагане на "върховенството на закона". Това е приетият термин в европейският Съюз, с който се обозначава налагането на новата Европейска диктатура.

Погледнах коментарите надолу. Прав си, вярно е трол.

Всичко е крадци и бандити и комунисти в българската прокуратура и съдилища така че европейския съюз едва ли иска някой от тези бандити и мошеници

Вие комунистите искате навсякъде всичко да ги върви мръсник мръсен

Просто си е много хубава грабвай чантата и заминаващи.

Тая па Кьовеши , бистра вода ненапита,, . Колко пъти вече писаха, че големата и борба с корупцията и злоупотребите с власт е била насочена само спрямо една партия . Като ги бутна, я повишиха да преследва ,,ИзБИРАТЕЛНО,, в ЕС

Не знам дали ще ми повярваш ако ти кажа честно какво искам Искам да минеш сериозен и продължителен преглед в психиатрията. Така няма да усмърдяваш форумите. Как да ти кажа, нямаш ментална хигиена. Тя е като на дивен селяндур, вони отвратително. и причината е в психичните деформации.

Йес сър. Така сигурно е по-правилно?

Кой го писа? От партията на обвинените ли? Ей богу.. и на черното бяло ще кажете за някоя стотинка

все ще бъде от ОПГ-то Тиква-Каскет-Фуражка. Няма шанс!

Гледам добре си прилепил главицата на Сийчето към изчегъртвача си.

Как така . тя да не харесва жени

Тя ги назначава, те я напускат

Не всички пишат като тебе за стотинки. Почети и ще видиш къде пишат

Знаете ли защо Гешев (и Сарафов) никога няма да се кандидатират за Европейската прокуратура? Защото Кьовеши като им прегледа биографиите и авоарите (и на жените и семействата им) и направо ще нареди да ги арестуват! Преди години Борисов публично се хвалеше как сме били задминали Румъния и че у нас нямало никаква корупция, а само “усещане за корупция”, като усещане за по-тънък асфалт и кръпки и ремонти на ремонтите на нови пътища, усещане на ограда, усещане, че сме най-бедни, .И как Кьовеши не ставала за прокурор, провеждала @политимески репресии”, и арестувани и вкарани от нея в затвора министри, депутати и властници го потвърждаваха. Днес ни съобщават, че Румъния междувременно ни била минала като бързия влак, ми е гърци, хървати. и други държави! Едно време те се мъчеха да се равняват с нас. а сега ни издухаха, докато ни управляваха “велики управленци”, които си назначаваха главни прокурори да им пазят чекмеджетата и имотите…

Хич не ми е ясно, защо трябва да вярвам на поредната високо платена бюрократична структура на ЕС. Полза до тук от взетите заплати? Още по-малко ми е ясно, защо трябва да вярвам на мамалигар. Какво и що направила тази - питайте мамлигарите, защото просто си я измислихте за "борец срещу корупцията" без да сте говорили с власи.

Е ,Кьовеши е точният предстсвител на последната част от твоите предположения. Повъртя бухалкатс политкоректно в Румъния и я повишиха да я върти в Европа

Не ти е ясно, защото си много прозззз, батка....

Естествено, че не ти е ясно, както и защо Румъния ни мина като бързия влак и вече не можем и да мечтаем да ги стигнем! Защото си прост и не можеш да вденеш каква е връзката между успехите на Румъния и това, че Кьовеши вкара 1000 корумпирани политици, управници, министри, кметове … в затвора за кражби и измами! Защото си дебил!

А ясно ли ти е колко е 2+2, бе идиот:)

Кьовеши е ляво либерална чиновничка в Брюксел. След нея ще я замени друг.

Кьовеши прилича на стара мома. В 21 вес, с тази конска опашка.

България е последна в ЕС, а Румъния, която бе доста зад нас преди 20-30 години вече изпревари не само нас, но и Словакия, Гърция, Хърватия, Латвия! Защото се оказва, че май един истински свестен прокурор не остана в тази държава!

Я сега ни осветли за твоето виждане и на Гешев например. И за Цацаров, Сарафов,…, за Борисов. Все шампиони, викаш, а:) Конграчулейшъни! Останали неразбрани от хората, от никого.

Къде е сега големият Тошко Колев, който пееше: “Как ще ги стигнем американците?” Да ни изпее сега: “Как ще ги стигнем румънците?”

Щом казвате. Така да е. Само, че info е хоноруван драскач /трол/. Или поне безработен, който пише по цял ден. А аз юрист с 20 годише стаж. Това е разликата между нас, драги ми неinfoрмиран приятелю. И тримата напуснали не са отишли при Гешев. Проверете къде са. Всъщност радвам се, че професионалистите зарязват работа за скапаните 5-6 000 евро заплата, когато не им се налага да понася надутата румънска ...... /самоцензура-жена е и не искам да обиждам/. А какво е било в Румъния - наистина говорете с власи, а не простотиите от интернет. Там дори Костов и Доган ще излязят борци срещу тоталитаризма.

Приемаме, че ПП/ДБ са велики и приключваме. Лека нощ за мен и доходна смяна за Вас.

А защо си решил, че трябва да ги стигаме и американци и румънци. Все пак САЩ са държава, управлявана от сатанистка секта. На нас защо да ни е нужно да деградираме на тяхното ниво? Нито имаме толкова оръжие и армия, за да вървим и да нападаме и да обираме другите държави. Поне знаем ясно и точно у нас кой е мъж и кой жена, нямаме 33 пола. А няма да ни позволят да печатаме просто така хартия наречени пари. Няма разумен довод да се опитваме да "стигаме" сравнително примитивни хорица.

Тодор Колев Как ще ги стигнем румънците? Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Другари, уважаеми дами и господа,, направо се чудя как е възможно това? Да ни откраднат и асфалта, от нашата бедна страна , как да я караме нататък в тази гъста мъгла? А гледах напред, надалече, се бях амбицирал дори да ги настигнем и американците, о, майче и ще вали! Тоз дето взе ми го Господи, бял ден да не види, че как, освен ако случайно пък взел го е да си го сложи отзад. (Става въпрос за къщата в Барселона и чекмеджето!) Туй няма го даже в Албания, нито в Зимбабве, ни в други страни да си открадват и асфалта а пък и там дъжд вали. Припев: Дай ми го, дай ми го, дай ми го, дай си ми го асфалта. Дай си ми го асфалта или си ми го върни. (Чуваш ли к'во ти казвам) Дай ми го, дай ми го, дай ми ги, дай ми го, дай ми го. Дай ми го асфалта или ми го върни. На ляво да тръгна, на дясно ли? Вече не знам на къде. На където погледнат очите ми всичко краде и краде. Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Еми и аз така се чудя другари и след мъглата: "А мъгла". Припев: …

Смешник! Наистина си забавен:)

Приемай каквото искаш, бе тъпак! Дреме ми на шпайдела:)

Борисов ни е ясен. Дай сега една ода във възхвала на Канадецо и Асенчо. все нещо ще измислиш. Поет, лирична душа, богат речник. А ся се сетих и туй - бе ако тия тримата се гушнат след изборте чие дупе ще целуваш първо?

Жабите от Гешературата най си харесват българското блато и все в него се връщат, защо ли? Сигурно защото са честни, справедливи и некорумпирани. Никой не смее да тръгне срещу мафията, но всички рипат за постовете предложени им от Гешев

Всички знаем,че е от шайката на КАСКЕТА(ГЕРБ).

Европейската Прокуратура е кофти място за "родните" прокурори - едно, че трябва да се работи, друго, че се гонят резултати и успехи, а и парите ... там само на една заплата я карат, а с едната заплата за какво по-напред.

Щото сме 12 години назад и 30 встрани от хората, от другите европейски държави, бе дезориентирания!

Е лелка вече която преди години е останала нелегално след студентска бригада във Флорида и все я е страх да ме дойдат имиграционните да я депортират ме язък и за натегачеството. Затова и работи в склада на хоул фуудс и като има пуш пауза до контейнера за отпадъци пише тук.

:)))Ако всички прокурори са като нея-дори и невинни ще си признаят всичко само да не са срещу нея!:)

тръгнали да продават краставици на кака им Лаура !

Кьовеши кефи.