Коментари - Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама | Днес.dir.bg

Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама

Предстои да бъде открита пета процедура в опит страната ни да запълни увеличената си на 15 души квота

Обратно в новината

Коментари - Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама | Днес.dir.bg

Коментари

Тази кукумявка доста работа свърши за 3,5 г. с осемте делгирани прокурори в България. Има вече осъден крупен корупционер - за 5000 лв. поискан рекет на половин година условно, Направо разби шайката на тиквата.

Отхвърлен значи не пасва на сатанинско-соросойдната формула .Тази полу мъж полу жена да си ходи в Трансилвания.А про по В Бавария влиза в сила забрана за пиенето на подземна вода държавата Бавария първа ще сложи ръка .Ще се ползва само в производството.Забраняват отоплението с гас и масло.Затварят атомните си централи на 17.04.23.В детските градини спират постепенно даването на месо за децата за да пазели чиста планетата .Казвам го от извора . Хубавата тя гейска Германия случайно сигурно смъртността се увеличила в пъти от какво ли?Вече много фирми приключват с разплащане с банкноти .Спират дизел и бензин от 2035гГ .Ще има станции за зареждане на батерий за колите на всеки 120км.За Автобуси камиони на всеки 170км.Гответе се за цифровизацията!Затвор и терор ще ни обявът за замърсители на климата и ще си живеем щастливо на зони и няма да притежаваме нищо.

ЧЕРВЕНОТИКВЕНИК - КРАДЕЦ - ПРЕСТЪПНИК. Това значи.

Мене не ми е ясно каква европрокуратура ми рекламират всеки път и зарковия и Демерджиев след като тая именно прокуратура се оглавява от кьовеши която е съдена и осъдена с влязла в сила присъда.в.румъния ....как може съдим човек да стане главен европрокурор ? Мебел ти и Европата и прокуратурата . Те ще ни говорят за корупция ....смех смех ...ама голем .

ти у ред ли си бе - я се виж в кви лайна си затънал, намерил маана на Европа. смешник.

Бегсй си у Европс бе що пишеш тук

Трудно е да служиш на Истината.

Около румънката Кьовеши се вдигна голям шум за облагоденалстване на хората в работата й с олигарсите окрадили собствения си народ.Нищо и половина.Много шум,много пара,но всичко беше канализирано и всичко си тече по старому в жебясалата ни и воняща река.Гарван гарвано,око не вади!

Обяснението е много просто.При Кьовеши се иска работа, а при Гешев си веят знамената по цял ден и вземат големите заплати.

И тя като едни приятели вкарва в негативен списък и позори хората, като отхвърля кандидатури без да се обоснове и изложи факти! Скапва имиджа на професионалисти и хора с авторитет, подкрепени от колеги, но не се аргументира! Просто не ме кефиш! Това е пуделска държава всякакви кикита и кьовешита се вихрят и унизяват държавата ни. Къде другаде румънската звезда си позволява това? Къде?

По-скоро ГешеФчетата не мога да работят по съвест - без Ц.Р.У. (Ценни Ръководящи Указания) от Главния П.

колкото и да обиждате в коментарите, земята няма да спре да се върти, заради нашата корумпирана държава, или ще станем що годе нормални или никой няма да ни прости нахалството на нашите държавници, никой няма да подмине некадърността на институциите ни, ще ни изолират отвсякъде,

Няма информация ! Няма доказателства ! Не можем да ги разпитваме в Сърбия и Дубай ! Нищо не зависи от мен ! Баце е невинен ! Нищо друго няма значение ! Аре чупка !

Крайно време е ЕК да предприеме временни и извънредни промени в правилата на европрокуратурата и Кьовеши да поеме на ръчно управление българската прокуратура, до пълно изчистване на гербераско-гешевите обори.

Къде е Лозан Панов и другите нему подобни разградски джендъри на прокопи , да попълнят бройката ?

Скоро няма да има кандидати изобщо и ще пратят от Скандинавия сигурно- те нали са честни, а ние по дефиниция сме серсеми и корумпирани. Христо си мисли, че като доносничат и провалят кандидатури, щото са сложили в централата една булка дето я контролират и ще компрометират Гешеф и накрая ще овладеят тази институция! Наистина ги развратиха с тия грантове и то до степен да са като кученца на каишка! Абе гнусна работа. Христо взел 3 млн лева и ги обяви, естествено! Какво прави с 3 млн. лв. този несъстоял се юрист? Как ги отчита?

...Серасемин си. И корумпиран. Защото твоите никой не ги казва колко са. А се отчиташ с хейтове, като този. За теб, щом си взел, те са си за теб.

Може би са доносчета. Така наречените плъхове. Отиват там за малко, научават върху какво се разследва и се връщат при стария си вожд.

Явно трансатлантически робство е на лице. Евроатлатизма ни отхвърля само управлението на държавата.

Явно в българската прокуратура плащането под масата е по-доходоносно.

На тази циганка вярвам колкото и на Гешев. Безрезервно. Че нищо няма да направи в ущърб на крадците и изнудвачите

Тези с минусите вярвате в Гешев ли? Или по партийна линия трябва да цъкнете минус? От любопитство питам само

Кьовеши - надеждата на еврорастите за прословутата им "борба с корупцията". Дори тия дето викат "революция" на жалкото френско тропане с крак и циврене са по-малко наивни

Тия 2мата, скоро ще напуснат, Точно кога, не е ясно

БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА !!! ПОНЕ ДА СА ВЪН ОТ ЕП !!!

Христо Бойкикев Иванов не е мафиоз. Ползва английски език, радее за реформа на магистратурата ни, има хъс. Него предлагам.

На Лаура с българските безгръбнасни прокурори!

Абе анониимници каква кака ви Лаура , след като е изгонена от Румъния! И какво се пъчи след като няма синхронизиране на законите между ЕС и членовете му!

Тази ще сменя ли гешев.

защо измислената европейска прокуратура не смее да да обвини всики депутати, правителства и президенства на територия за геноцида с 3 милиона утреоани туземци за 33 години?... защото я нема таз прокуратира! тя е фантазия за вземане на пари и за да храни джурналята!

добре, де, разбрахме, че и по света и у нас нема прокуратури, съдии и правосъдие!

Кьовеши кефи.

тръгнали да продават краставици на кака им Лаура !

Продавали и прави, а тя искала криви, щото правите били за ядене

:)))Ако всички прокурори са като нея-дори и невинни ще си признаят всичко само да не са срещу нея!:)

Европейската Прокуратура е кофти място за "родните" прокурори - едно, че трябва да се работи, друго, че се гонят резултати и успехи, а и парите ... там само на една заплата я карат, а с едната заплата за какво по-напред.

Всички знаем,че е от шайката на КАСКЕТА(ГЕРБ).

Трябвало да са по конкретни

Жабите от Гешературата най си харесват българското блато и все в него се връщат, защо ли? Сигурно защото са честни, справедливи и некорумпирани. Никой не смее да тръгне срещу мафията, но всички рипат за постовете предложени им от Гешев

Тодор Колев Как ще ги стигнем румънците? Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Другари, уважаеми дами и господа,, направо се чудя как е възможно това? Да ни откраднат и асфалта, от нашата бедна страна , как да я караме нататък в тази гъста мъгла? А гледах напред, надалече, се бях амбицирал дори да ги настигнем и американците, о, майче и ще вали! Тоз дето взе ми го Господи, бял ден да не види, че как, освен ако случайно пък взел го е да си го сложи отзад. (Става въпрос за къщата в Барселона и чекмеджето!) Туй няма го даже в Албания, нито в Зимбабве, ни в други страни да си открадват и асфалта а пък и там дъжд вали. Припев: Дай ми го, дай ми го, дай ми го, дай си ми го асфалта. Дай си ми го асфалта или си ми го върни. (Чуваш ли к'во ти казвам) Дай ми го, дай ми го, дай ми ги, дай ми го, дай ми го. Дай ми го асфалта или ми го върни. На ляво да тръгна, на дясно ли? Вече не знам на къде. На където погледнат очите ми всичко краде и краде. Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Еми и аз така се чудя другари и след мъглата: "А мъгла". Припев: …

Борисов ни е ясен. Дай сега една ода във възхвала на Канадецо и Асенчо. все нещо ще измислиш. Поет, лирична душа, богат речник. А ся се сетих и туй - бе ако тия тримата се гушнат след изборте чие дупе ще целуваш първо?

Румънците за да се отърват от нея я издигнаха, както обикновено правеше дрТЖивков, пратиха я в Брюксел щото в Румъния се бая осра

Дей да да използваш Името на Т Колев за тази дрисня, която си написал

Къде е сега големият Тошко Колев, който пееше: “Как ще ги стигнем американците?” Да ни изпее сега: “Как ще ги стигнем румънците?”

Приемаме, че ПП/ДБ са велики и приключваме. Лека нощ за мен и доходна смяна за Вас.

Приемай каквото искаш, бе тъпак! Дреме ми на шпайдела:)

ПП,ДБ са тъпи и продажни, точно такива ги искат американците. Те тия пари дето са крали родителите им от държавата, за да ги пратят да учат на запад, сега си ги връщат на наш гръб. С лихвите. А ние още по-бедни, защото гласувате за тях. Популистите и шарлатаните от ПП ви обещават светло бъдеще, също като родителите им, комунистите, преди. Но незнаят откъде да вземат парите и така ще досъсипят държавата.

А защо си решил, че трябва да ги стигаме и американци и румънци. Все пак САЩ са държава, управлявана от сатанистка секта. На нас защо да ни е нужно да деградираме на тяхното ниво? Нито имаме толкова оръжие и армия, за да вървим и да нападаме и да обираме другите държави. Поне знаем ясно и точно у нас кой е мъж и кой жена, нямаме 33 пола. А няма да ни позволят да печатаме просто така хартия наречени пари. Няма разумен довод да се опитваме да "стигаме" сравнително примитивни хорица.

Щото сме 12 години назад и 30 встрани от хората, от другите европейски държави, бе дезориентирания!

за info А как го изчисли къде се намираме? По какви критерии реши, че сме там? А ако ти си педер...астче, защо си решил, че всички трябва сме като теб? И кой е казал, че трябва да сме въобще като теб? И защо си решил, че ти ЗНАЕШ какви трябва да сме? Като те гледам колко тъп и неадекватен си, а мерси благодаря да стана като теб. А и не искам у нас да има Родител 1 и Родител 2. Не ни е нужно да имитираме психично деформирани хора. Западът има едно предимство - парите. Който столетия е крал и натрупвал. Махни парите им и никой няма да си помисли да ходи там. Дреме им на хората отишли да берат грозде, ягоди, да работят за "евроатлантическите ценности". Отива да изкара едни пари, после да се махне. Много си си повярвал и много на сериозно се вземаш. Сам нахалство и наглост не са достатъчни да вървиш по Пътя. По който не си и тръгвал.

България е последна в ЕС, а Румъния, която бе доста зад нас преди 20-30 години вече изпревари не само нас, но и Словакия, Гърция, Хърватия, Латвия! Защото се оказва, че май един истински свестен прокурор не остана в тази държава!

Хич не ми е ясно, защо трябва да вярвам на поредната високо платена бюрократична структура на ЕС. Полза до тук от взетите заплати? Още по-малко ми е ясно, защо трябва да вярвам на мамалигар. Какво и що направила тази - питайте мамлигарите, защото просто си я измислихте за "борец срещу корупцията" без да сте говорили с власи.

Не ти е ясно, защото си много прозззз, батка....

Естествено, че не ти е ясно, както и защо Румъния ни мина като бързия влак и вече не можем и да мечтаем да ги стигнем! Защото си прост и не можеш да вденеш каква е връзката между успехите на Румъния и това, че Кьовеши вкара 1000 корумпирани политици, управници, министри, кметове … в затвора за кражби и измами! Защото си дебил!

А ясно ли ти е колко е 2+2, бе идиот:)

Кьовеши е ляво либерална чиновничка в Брюксел. След нея ще я замени друг.

Я сега ни осветли за твоето виждане и на Гешев например. И за Цацаров, Сарафов,…, за Борисов. Все шампиони, викаш, а:) Конграчулейшъни! Останали неразбрани от хората, от никого.

Кьовеши прилича на стара мома. В 21 вес, с тази конска опашка.

Щом казвате. Така да е. Само, че info е хоноруван драскач /трол/. Или поне безработен, който пише по цял ден. А аз юрист с 20 годише стаж. Това е разликата между нас, драги ми неinfoрмиран приятелю. И тримата напуснали не са отишли при Гешев. Проверете къде са. Всъщност радвам се, че професионалистите зарязват работа за скапаните 5-6 000 евро заплата, когато не им се налага да понася надутата румънска ...... /самоцензура-жена е и не искам да обиждам/. А какво е било в Румъния - наистина говорете с власи, а не простотиите от интернет. Там дори Костов и Доган ще излязят борци срещу тоталитаризма.

Смешник! Наистина си забавен:)

Е лелка вече която преди години е останала нелегално след студентска бригада във Флорида и все я е страх да ме дойдат имиграционните да я депортират ме язък и за натегачеството. Затова и работи в склада на хоул фуудс и като има пуш пауза до контейнера за отпадъци пише тук.

Знаете ли защо Гешев (и Сарафов) никога няма да се кандидатират за Европейската прокуратура? Защото Кьовеши като им прегледа биографиите и авоарите (и на жените и семействата им) и направо ще нареди да ги арестуват! Преди години Борисов публично се хвалеше как сме били задминали Румъния и че у нас нямало никаква корупция, а само “усещане за корупция”, като усещане за по-тънък асфалт и кръпки и ремонти на ремонтите на нови пътища, усещане на ограда, усещане, че сме най-бедни, .И как Кьовеши не ставала за прокурор, провеждала @политимески репресии”, и арестувани и вкарани от нея в затвора министри, депутати и властници го потвърждаваха. Днес ни съобщават, че Румъния междувременно ни била минала като бързия влак, ми е гърци, хървати. и други държави! Едно време те се мъчеха да се равняват с нас. а сега ни издухаха, докато ни управляваха “велики управленци”, които си назначаваха главни прокурори да им пазят чекмеджетата и имотите…

Тя ги назначава, те я напускат

все ще бъде от ОПГ-то Тиква-Каскет-Фуражка. Няма шанс!

Тая па Кьовеши , бистра вода ненапита,, . Колко пъти вече писаха, че големата и борба с корупцията и злоупотребите с власт е била насочена само спрямо една партия . Като ги бутна, я повишиха да преследва ,,ИзБИРАТЕЛНО,, в ЕС

Кой го писа? От партията на обвинените ли? Ей богу.. и на черното бяло ще кажете за някоя стотинка

Не всички пишат като тебе за стотинки. Почети и ще видиш къде пишат

Всичко е крадци и бандити и комунисти в българската прокуратура и съдилища така че европейския съюз едва ли иска някой от тези бандити и мошеници

Ама твърде много интересно ми е: Какви са критериите за тази европейска прокуратура. Както и какви са мотивите за отхвърляне. Дали назначенията са експертни. Или са политически (назначаване на евробухалки). Или са дискриминационни. На мен ми прилича като: назначаване на удобни прокурори, за налагане на "върховенството на закона". Това е приетият термин в европейският Съюз, с който се обозначава налагането на новата Европейска диктатура.

Вие комунистите искате навсякъде всичко да ги върви мръсник мръсен

Не знам дали ще ми повярваш ако ти кажа честно какво искам Искам да минеш сериозен и продължителен преглед в психиатрията. Така няма да усмърдяваш форумите. Как да ти кажа, нямаш ментална хигиена. Тя е като на дивен селяндур, вони отвратително. и причината е в психичните деформации.

Е ,Кьовеши е точният предстсвител на последната част от твоите предположения. Повъртя бухалкатс политкоректно в Румъния и я повишиха да я върти в Европа

От нашата страна не бива да има нито един прокурор. При нас всички са корумпирани, платени и дирижирани от Каскета и Тиквата. Живеем в бутафорна държава.

А на мен повече ми се струва, че живеем в един бутафорен и дебилен Европейски съюз. Видимо управляван от олигофрени. Организация, в която не успяват да решат такъв прост биологичен казус: мъже ли са или жени, няма какво да се поставят по сложни задачи и да се очакват компетентни мнения от тях за по-сложни задачи.

Просто си е много хубава грабвай чантата и заминаващи.

Това твоето не е ли един стандартен, платен, дирижиран, бутафорен коментар?

Погледнах коментарите надолу. Прав си, вярно е трол.

Има ли читави прокурори и съдии в тая Кочина?

Малките каскетчета са непригодни за работа! Ще си ги държим на българската хранилка за да изпълняват поръчки в България.

Гешеф, коментирай бе, каскет прост! И това ли е "политическа атака"!

Селяндура с каскета Гишев продължава да се прави на луд като банкянския си кумир и да пробутва на Кьовеши местни корумпета. Номерата му не минават, но продължава да опитва.

мафия мафия мафия ама не при унгарката, а у нас!!!

Румънка.

Румънка ама с унгарско потекло.

Коментари - Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама | Днес.dir.bg

Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама

Предстои да бъде открита пета процедура в опит страната ни да запълни увеличената си на 15 души квота

Обратно в новината

Коментари - Кьовеши отхвърли още един прокурор от България, назначи двама | Днес.dir.bg

Коментари

Тази кукумявка доста работа свърши за 3,5 г. с осемте делгирани прокурори в България. Има вече осъден крупен корупционер - за 5000 лв. поискан рекет на половин година условно, Направо разби шайката на тиквата.

Отхвърлен значи не пасва на сатанинско-соросойдната формула .Тази полу мъж полу жена да си ходи в Трансилвания.А про по В Бавария влиза в сила забрана за пиенето на подземна вода държавата Бавария първа ще сложи ръка .Ще се ползва само в производството.Забраняват отоплението с гас и масло.Затварят атомните си централи на 17.04.23.В детските градини спират постепенно даването на месо за децата за да пазели чиста планетата .Казвам го от извора . Хубавата тя гейска Германия случайно сигурно смъртността се увеличила в пъти от какво ли?Вече много фирми приключват с разплащане с банкноти .Спират дизел и бензин от 2035гГ .Ще има станции за зареждане на батерий за колите на всеки 120км.За Автобуси камиони на всеки 170км.Гответе се за цифровизацията!Затвор и терор ще ни обявът за замърсители на климата и ще си живеем щастливо на зони и няма да притежаваме нищо.

ЧЕРВЕНОТИКВЕНИК - КРАДЕЦ - ПРЕСТЪПНИК. Това значи.

Мене не ми е ясно каква европрокуратура ми рекламират всеки път и зарковия и Демерджиев след като тая именно прокуратура се оглавява от кьовеши която е съдена и осъдена с влязла в сила присъда.в.румъния ....как може съдим човек да стане главен европрокурор ? Мебел ти и Европата и прокуратурата . Те ще ни говорят за корупция ....смех смех ...ама голем .

ти у ред ли си бе - я се виж в кви лайна си затънал, намерил маана на Европа. смешник.

Бегсй си у Европс бе що пишеш тук

Трудно е да служиш на Истината.

Около румънката Кьовеши се вдигна голям шум за облагоденалстване на хората в работата й с олигарсите окрадили собствения си народ.Нищо и половина.Много шум,много пара,но всичко беше канализирано и всичко си тече по старому в жебясалата ни и воняща река.Гарван гарвано,око не вади!

Обяснението е много просто.При Кьовеши се иска работа, а при Гешев си веят знамената по цял ден и вземат големите заплати.

И тя като едни приятели вкарва в негативен списък и позори хората, като отхвърля кандидатури без да се обоснове и изложи факти! Скапва имиджа на професионалисти и хора с авторитет, подкрепени от колеги, но не се аргументира! Просто не ме кефиш! Това е пуделска държава всякакви кикита и кьовешита се вихрят и унизяват държавата ни. Къде другаде румънската звезда си позволява това? Къде?

По-скоро ГешеФчетата не мога да работят по съвест - без Ц.Р.У. (Ценни Ръководящи Указания) от Главния П.

колкото и да обиждате в коментарите, земята няма да спре да се върти, заради нашата корумпирана държава, или ще станем що годе нормални или никой няма да ни прости нахалството на нашите държавници, никой няма да подмине некадърността на институциите ни, ще ни изолират отвсякъде,

Няма информация ! Няма доказателства ! Не можем да ги разпитваме в Сърбия и Дубай ! Нищо не зависи от мен ! Баце е невинен ! Нищо друго няма значение ! Аре чупка !

Крайно време е ЕК да предприеме временни и извънредни промени в правилата на европрокуратурата и Кьовеши да поеме на ръчно управление българската прокуратура, до пълно изчистване на гербераско-гешевите обори.

Къде е Лозан Панов и другите нему подобни разградски джендъри на прокопи , да попълнят бройката ?

Скоро няма да има кандидати изобщо и ще пратят от Скандинавия сигурно- те нали са честни, а ние по дефиниция сме серсеми и корумпирани. Христо си мисли, че като доносничат и провалят кандидатури, щото са сложили в централата една булка дето я контролират и ще компрометират Гешеф и накрая ще овладеят тази институция! Наистина ги развратиха с тия грантове и то до степен да са като кученца на каишка! Абе гнусна работа. Христо взел 3 млн лева и ги обяви, естествено! Какво прави с 3 млн. лв. този несъстоял се юрист? Как ги отчита?

...Серасемин си. И корумпиран. Защото твоите никой не ги казва колко са. А се отчиташ с хейтове, като този. За теб, щом си взел, те са си за теб.

Може би са доносчета. Така наречените плъхове. Отиват там за малко, научават върху какво се разследва и се връщат при стария си вожд.

Явно трансатлантически робство е на лице. Евроатлатизма ни отхвърля само управлението на държавата.

Явно в българската прокуратура плащането под масата е по-доходоносно.

На тази циганка вярвам колкото и на Гешев. Безрезервно. Че нищо няма да направи в ущърб на крадците и изнудвачите

Тези с минусите вярвате в Гешев ли? Или по партийна линия трябва да цъкнете минус? От любопитство питам само

Кьовеши - надеждата на еврорастите за прословутата им "борба с корупцията". Дори тия дето викат "революция" на жалкото френско тропане с крак и циврене са по-малко наивни

Тия 2мата, скоро ще напуснат, Точно кога, не е ясно

БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА !!! ПОНЕ ДА СА ВЪН ОТ ЕП !!!

Христо Бойкикев Иванов не е мафиоз. Ползва английски език, радее за реформа на магистратурата ни, има хъс. Него предлагам.

На Лаура с българските безгръбнасни прокурори!

Абе анониимници каква кака ви Лаура , след като е изгонена от Румъния! И какво се пъчи след като няма синхронизиране на законите между ЕС и членовете му!

Тази ще сменя ли гешев.

защо измислената европейска прокуратура не смее да да обвини всики депутати, правителства и президенства на територия за геноцида с 3 милиона утреоани туземци за 33 години?... защото я нема таз прокуратира! тя е фантазия за вземане на пари и за да храни джурналята!

добре, де, разбрахме, че и по света и у нас нема прокуратури, съдии и правосъдие!

Кьовеши кефи.

тръгнали да продават краставици на кака им Лаура !

Продавали и прави, а тя искала криви, щото правите били за ядене

:)))Ако всички прокурори са като нея-дори и невинни ще си признаят всичко само да не са срещу нея!:)

Европейската Прокуратура е кофти място за "родните" прокурори - едно, че трябва да се работи, друго, че се гонят резултати и успехи, а и парите ... там само на една заплата я карат, а с едната заплата за какво по-напред.

Всички знаем,че е от шайката на КАСКЕТА(ГЕРБ).

Трябвало да са по конкретни

Жабите от Гешературата най си харесват българското блато и все в него се връщат, защо ли? Сигурно защото са честни, справедливи и некорумпирани. Никой не смее да тръгне срещу мафията, но всички рипат за постовете предложени им от Гешев

Тодор Колев Как ще ги стигнем румънците? Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Другари, уважаеми дами и господа,, направо се чудя как е възможно това? Да ни откраднат и асфалта, от нашата бедна страна , как да я караме нататък в тази гъста мъгла? А гледах напред, надалече, се бях амбицирал дори да ги настигнем и американците, о, майче и ще вали! Тоз дето взе ми го Господи, бял ден да не види, че как, освен ако случайно пък взел го е да си го сложи отзад. (Става въпрос за къщата в Барселона и чекмеджето!) Туй няма го даже в Албания, нито в Зимбабве, ни в други страни да си открадват и асфалта а пък и там дъжд вали. Припев: Дай ми го, дай ми го, дай ми го, дай си ми го асфалта. Дай си ми го асфалта или си ми го върни. (Чуваш ли к'во ти казвам) Дай ми го, дай ми го, дай ми ги, дай ми го, дай ми го. Дай ми го асфалта или ми го върни. На ляво да тръгна, на дясно ли? Вече не знам на къде. На където погледнат очите ми всичко краде и краде. Как ще ги стигнем румънците? Че и задминем, кога? Еми и аз така се чудя другари и след мъглата: "А мъгла". Припев: …

Борисов ни е ясен. Дай сега една ода във възхвала на Канадецо и Асенчо. все нещо ще измислиш. Поет, лирична душа, богат речник. А ся се сетих и туй - бе ако тия тримата се гушнат след изборте чие дупе ще целуваш първо?

Румънците за да се отърват от нея я издигнаха, както обикновено правеше дрТЖивков, пратиха я в Брюксел щото в Румъния се бая осра

Дей да да използваш Името на Т Колев за тази дрисня, която си написал

Къде е сега големият Тошко Колев, който пееше: “Как ще ги стигнем американците?” Да ни изпее сега: “Как ще ги стигнем румънците?”

Приемаме, че ПП/ДБ са велики и приключваме. Лека нощ за мен и доходна смяна за Вас.

Приемай каквото искаш, бе тъпак! Дреме ми на шпайдела:)

ПП,ДБ са тъпи и продажни, точно такива ги искат американците. Те тия пари дето са крали родителите им от държавата, за да ги пратят да учат на запад, сега си ги връщат на наш гръб. С лихвите. А ние още по-бедни, защото гласувате за тях. Популистите и шарлатаните от ПП ви обещават светло бъдеще, също като родителите им, комунистите, преди. Но незнаят откъде да вземат парите и така ще досъсипят държавата.

А защо си решил, че трябва да ги стигаме и американци и румънци. Все пак САЩ са държава, управлявана от сатанистка секта. На нас защо да ни е нужно да деградираме на тяхното ниво? Нито имаме толкова оръжие и армия, за да вървим и да нападаме и да обираме другите държави. Поне знаем ясно и точно у нас кой е мъж и кой жена, нямаме 33 пола. А няма да ни позволят да печатаме просто така хартия наречени пари. Няма разумен довод да се опитваме да "стигаме" сравнително примитивни хорица.

Щото сме 12 години назад и 30 встрани от хората, от другите европейски държави, бе дезориентирания!

за info А как го изчисли къде се намираме? По какви критерии реши, че сме там? А ако ти си педер...астче, защо си решил, че всички трябва сме като теб? И кой е казал, че трябва да сме въобще като теб? И защо си решил, че ти ЗНАЕШ какви трябва да сме? Като те гледам колко тъп и неадекватен си, а мерси благодаря да стана като теб. А и не искам у нас да има Родител 1 и Родител 2. Не ни е нужно да имитираме психично деформирани хора. Западът има едно предимство - парите. Който столетия е крал и натрупвал. Махни парите им и никой няма да си помисли да ходи там. Дреме им на хората отишли да берат грозде, ягоди, да работят за "евроатлантическите ценности". Отива да изкара едни пари, после да се махне. Много си си повярвал и много на сериозно се вземаш. Сам нахалство и наглост не са достатъчни да вървиш по Пътя. По който не си и тръгвал.

България е последна в ЕС, а Румъния, която бе доста зад нас преди 20-30 години вече изпревари не само нас, но и Словакия, Гърция, Хърватия, Латвия! Защото се оказва, че май един истински свестен прокурор не остана в тази държава!

Хич не ми е ясно, защо трябва да вярвам на поредната високо платена бюрократична структура на ЕС. Полза до тук от взетите заплати? Още по-малко ми е ясно, защо трябва да вярвам на мамалигар. Какво и що направила тази - питайте мамлигарите, защото просто си я измислихте за "борец срещу корупцията" без да сте говорили с власи.

Не ти е ясно, защото си много прозззз, батка....

Естествено, че не ти е ясно, както и защо Румъния ни мина като бързия влак и вече не можем и да мечтаем да ги стигнем! Защото си прост и не можеш да вденеш каква е връзката между успехите на Румъния и това, че Кьовеши вкара 1000 корумпирани политици, управници, министри, кметове … в затвора за кражби и измами! Защото си дебил!

А ясно ли ти е колко е 2+2, бе идиот:)

Кьовеши е ляво либерална чиновничка в Брюксел. След нея ще я замени друг.

Я сега ни осветли за твоето виждане и на Гешев например. И за Цацаров, Сарафов,…, за Борисов. Все шампиони, викаш, а:) Конграчулейшъни! Останали неразбрани от хората, от никого.

Кьовеши прилича на стара мома. В 21 вес, с тази конска опашка.

Щом казвате. Така да е. Само, че info е хоноруван драскач /трол/. Или поне безработен, който пише по цял ден. А аз юрист с 20 годише стаж. Това е разликата между нас, драги ми неinfoрмиран приятелю. И тримата напуснали не са отишли при Гешев. Проверете къде са. Всъщност радвам се, че професионалистите зарязват работа за скапаните 5-6 000 евро заплата, когато не им се налага да понася надутата румънска ...... /самоцензура-жена е и не искам да обиждам/. А какво е било в Румъния - наистина говорете с власи, а не простотиите от интернет. Там дори Костов и Доган ще излязят борци срещу тоталитаризма.

Смешник! Наистина си забавен:)

Е лелка вече която преди години е останала нелегално след студентска бригада във Флорида и все я е страх да ме дойдат имиграционните да я депортират ме язък и за натегачеството. Затова и работи в склада на хоул фуудс и като има пуш пауза до контейнера за отпадъци пише тук.

Знаете ли защо Гешев (и Сарафов) никога няма да се кандидатират за Европейската прокуратура? Защото Кьовеши като им прегледа биографиите и авоарите (и на жените и семействата им) и направо ще нареди да ги арестуват! Преди години Борисов публично се хвалеше как сме били задминали Румъния и че у нас нямало никаква корупция, а само “усещане за корупция”, като усещане за по-тънък асфалт и кръпки и ремонти на ремонтите на нови пътища, усещане на ограда, усещане, че сме най-бедни, .И как Кьовеши не ставала за прокурор, провеждала @политимески репресии”, и арестувани и вкарани от нея в затвора министри, депутати и властници го потвърждаваха. Днес ни съобщават, че Румъния междувременно ни била минала като бързия влак, ми е гърци, хървати. и други държави! Едно време те се мъчеха да се равняват с нас. а сега ни издухаха, докато ни управляваха “велики управленци”, които си назначаваха главни прокурори да им пазят чекмеджетата и имотите…

Тя ги назначава, те я напускат

все ще бъде от ОПГ-то Тиква-Каскет-Фуражка. Няма шанс!

Тая па Кьовеши , бистра вода ненапита,, . Колко пъти вече писаха, че големата и борба с корупцията и злоупотребите с власт е била насочена само спрямо една партия . Като ги бутна, я повишиха да преследва ,,ИзБИРАТЕЛНО,, в ЕС

Кой го писа? От партията на обвинените ли? Ей богу.. и на черното бяло ще кажете за някоя стотинка

Не всички пишат като тебе за стотинки. Почети и ще видиш къде пишат

Всичко е крадци и бандити и комунисти в българската прокуратура и съдилища така че европейския съюз едва ли иска някой от тези бандити и мошеници

Ама твърде много интересно ми е: Какви са критериите за тази европейска прокуратура. Както и какви са мотивите за отхвърляне. Дали назначенията са експертни. Или са политически (назначаване на евробухалки). Или са дискриминационни. На мен ми прилича като: назначаване на удобни прокурори, за налагане на "върховенството на закона". Това е приетият термин в европейският Съюз, с който се обозначава налагането на новата Европейска диктатура.

Вие комунистите искате навсякъде всичко да ги върви мръсник мръсен

Не знам дали ще ми повярваш ако ти кажа честно какво искам Искам да минеш сериозен и продължителен преглед в психиатрията. Така няма да усмърдяваш форумите. Как да ти кажа, нямаш ментална хигиена. Тя е като на дивен селяндур, вони отвратително. и причината е в психичните деформации.

Е ,Кьовеши е точният предстсвител на последната част от твоите предположения. Повъртя бухалкатс политкоректно в Румъния и я повишиха да я върти в Европа

От нашата страна не бива да има нито един прокурор. При нас всички са корумпирани, платени и дирижирани от Каскета и Тиквата. Живеем в бутафорна държава.

А на мен повече ми се струва, че живеем в един бутафорен и дебилен Европейски съюз. Видимо управляван от олигофрени. Организация, в която не успяват да решат такъв прост биологичен казус: мъже ли са или жени, няма какво да се поставят по сложни задачи и да се очакват компетентни мнения от тях за по-сложни задачи.

Просто си е много хубава грабвай чантата и заминаващи.

Това твоето не е ли един стандартен, платен, дирижиран, бутафорен коментар?

Погледнах коментарите надолу. Прав си, вярно е трол.

Има ли читави прокурори и съдии в тая Кочина?

Малките каскетчета са непригодни за работа! Ще си ги държим на българската хранилка за да изпълняват поръчки в България.

Гешеф, коментирай бе, каскет прост! И това ли е "политическа атака"!

Селяндура с каскета Гишев продължава да се прави на луд като банкянския си кумир и да пробутва на Кьовеши местни корумпета. Номерата му не минават, но продължава да опитва.

мафия мафия мафия ама не при унгарката, а у нас!!!

Румънка.

Румънка ама с унгарско потекло.