Кьовеши одобри трима от 10-те наши кандидати за европрокурори

Въпросът за назначаването им ще бъде решен от колегиума на европейската прокуратура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седем шамара за Гешев! Днес е добър ден за българската демокрация!

и тази е само проформа... когато нещо се промени в прокуратурата и има осъдени премиери и министри в БГ, тогава ми се обадете!

Кьовеши одобри трима от 10-те наши кандидати за европрокурори - или не одобри седем от тях ?!?

Тая кога ще започне да работи, че май я изпратиха там на голяма заплата, белким почне да си кюта. Като гледам как се мота, изглежда са на път да успеят.

Осъдени зависи и от съда и нещо им е много удобно на съдиите да насочват нещата към прокуртаа ама и тяхната кочинка е така замърсена че трябва яко изриване.

Във Фрог нюз има подробна информация и да,май е шамаросване.

jingiby

Нов успех за Каскетатурата....

с които искат обяснения, говорят че самата Кьовеши не са дали ясни критерии на които трябва да отговарят предлаганите кандидатури, което от своя страна води до извода за некомпетентност от нейна страна.

Дребните ти ченгесарски номерца не вървят!

В Перник на някаква прокурорка са и давали зеле за трушии за да отърве някаква мутра от разследване за тероризъм и наркотици!

Тая искаше в България да се учи румънски в училищата.

Одобрени са тримата предложени от прокуратурата1

Трима от раз, а за останалите иска повече информация. Нищо страшно.

Поздравяваме гешеф с победата. Все пак 3 от 10 или с други думи 30% успеваемост за него е страхотна новина на фона на 0 спечелени дела от него в съда. Браво Ваньо, браво гешев. Дерзай, молодец една чайка изкряка.

ЕП мoжe дa е рaзглeдaла дeлaтa, c кoитo кaндидaтитe ca израснали в кариерата- дребни кражби, кaзaни зa компот, ракия без акциз, oткрaднaтo кoлeлo, дрехи oт мaгaзин... Имa ли кaндидaт c пoнe 1 знaкoвo дeлo зa тeжки прecтъплeния/ корупция? Eдвa ли. Тeжкитe "уcвoявaния" нe ce зaкaчaт. Органите в Бг се занимават само с кокошкарски изпълнения.

Това какво общо има с българските прокурори в Брюксел?

Schilo

Сериозните български прокурори не искат нито в Специализираната прокуратура да ходят, нито да участват в този цирк. Те просто си гледат работата.

Schilo

сандидатите са най-обикновенн кариеристи

Пореден удар за каскетурата.

не е ли, "Кьовеши отхвърли седем от 10-те български кандидати за европейски прокурори." Вместо, "Кьовеши одобри трима от 10-те наши кандидати за европейски прокурори" Кое е вярното!!!

Дай пример за нещо сериозно, разкрито през последните 10 год., щото затворите в Бг са пълни само с дребни кокошкари!

Кьовеши отхвърли 7 от 10-те наши кандидати за европрокурори, е правилното заглавие.

Кофти! Тази мома идва за Тиквун :) Издънките са най-много в Румъния и България. Кьовеши няма да почне с Румъния, за да не я обвинят, че има да си връща. Остава и България за старта. Ще имат голям проблем тиквениците на ГЕРБ. Огромен. Ще има тиквеници с присъди. Много.

Браво! Страхотно го каза. Викаш да си оди да копа кукуруза, а на нейно място да турим гешеф. Той е страхотен професионалист, чист, фин и високо нравствен.

Schilo

Не мога, защото сериозните дела са на Специализираната прокуратура от 2011 година. А имам "честта" да познавам няколко човека от тази прокуратура. Затова са ми и резервите към нея.

А въз основа на какъв закон ще работят тези наши прокурори. Асо е по НПК и НК, отиде тя че се отече. Нищо хубаво няма да направят.

Явно номерът с калинките при Кьовеши няма да мине . Жената иска доказани специалисти, а не връзкари с мерак за Европа.

са близки

да подпукат Чекмеджан, стига е обикалял безцелно страната с джипката като свободен електрон с ръце в джобовете. Време е, всички пълни чекмеджета, шкафчета, гардероби, сметки да се опразнят и милиардите върнат на народа. А който е крал направо към затвора да чука камъни за бъдещи магистрали.

Нужно е било да питат кой са тикви!

Страшното е за нас, а не за прокурорите !!! Защото те ни съдят - при това специализирано !!! Извънреден съд = война или репресия !!!

Ясно е на всички, че Каскета ще хитрува пробутвайки хора на хунтата при Кьовеши, че отново да прикриват кражбите и далаверите. Ама тоя път май номера му няма да мине. Затова са го покрили с изявите по медиите.

...

Ало, Дир-а, ама вие вЕрно си сътворихте такова заглавие ????? :) Още ме боли стомаха от смях. Правилното заглавие е "Кьовеши ОТХВЪРЛИ седем от БГ кандидатите за евро прокурори поради некадърност. Все пак 7 е по голямо число от 3, нали? :)

Не бързай да се радваш. При първият чалъм и другите ще бъдат отзовани.

Заглавието ми звучи като вица за състезанието между Волга и Мерцедес и как Мерцедеът завършил предпоследен

Всъщност оригиналната информация може да се прочете на няколко ЕС сайта. И от канцеларията на Кьовеши НЕ са поискали допълнителна информация за "великолепната седморка", а просто са ги отхвърлили по непригодност.

Гешев одобри 10 от 30 кандидати. Кьовеши да му поиска неодобрените кандидати. Вероятно там са хората, които стават за делегирани европейски прокурори.

не ТРОЛ

Ще мачкат Източна Европа- ясно е! Кьовеши е смешен юрист, но пък послушна и отмъстителна.

за какви “магистрати” иде реч в България, защото е румънка, а в Румъния е все същата смрад. Дали някога ще се бутне кочината на корумпетата в следствие - прокуратура и съд, ама и в гражданските колегии на съда????? Мнооооооого са!

А ИМЕНАТА на седмината неодобрени??????

“След 13 години: Мегаделото САПАРД приключи по давност и без осъдени Част от схемата с източените евромилиони бяха и немски граждани, срещу които процесът в Германия приключи с осъдителни присъди буквално за месеци” Ето една от явните причини защо Кьовеши не одобрява 70% от предложените български кандидати! За съжаление, около 70% от българите работещи в областта на правото са юридически неграмотни, но политически правилно ориентирани! Да не се налага да попадаш в ръцете на такива “ юристи”- бизнеса и живота могат да ти бъдат съсипани без причина!

Всъщност ситуацията е точно обратната на тази, която се твърди в тази статия: https://defakto.bg/2021/03/03/лаура-кьовеши-отхвърли-седем-от-дес

Тоест хората, посочени в статия на ДИР като одобрени, всъщност са отхвърлени от Кьовеши.

Кьовеши върна на Гешев калинките и корумпетата! От кабинета на европейският главен прокурор, Лаура Кьовеши, обявиха, че не приемат седем от десетте български кандидатури за делегирани евро-прокурори. Може би Борисов, Пеевски и Гешев си мислят, че могат да пробутват номерата и каскетите си на Кьовеши, както при Юнкер, но не им се получи.

Лошо,много лошо,спъват ни Просперитета и грандиозните ни Успехи!

Е а де, ама само едно чекмедже показаха....а толкоз още можеше, язък, ццц. Относно чукането на камъни за бъдещи магистрали, като знам преди БАЦЕ колко км магистрали построиха, май май ръчете ще си седят в джобчетата....

Все повече си мисля че с това НАТО и ЕС руснаците си вкараха автогол. Имайки в предвид че комуненцата ни вкараха там подлъгани от Русия че ще има много милиарди за крадене а то има. Може и пък да успеем найстина да се измъкнем от лапите на мечката а дано. Путин не му остава много физически все пак е на възраст вече в суматохата може комунистическата номенклатура която управлява България последните 100година да се подхлъзне дай боже

се знае по коя покана беше тука, защо да не си мисли човек че тя неиграе с някой от България и иска "правилните" кандидати. Има ли причина да смятаме че тя е настраната на справедливистта след като и за румънците е доста противоречива личност.