Започнаха арестите за сексуалните нападения в Кьолн

Двама са задържани в Германия за сексуалните посегателства в Кьолн на Нова година. 31 души са заподозрени, от тях 18 са кандидати за убежище.

Обратно в новината

Коментари - Започнаха арестите за сексуалните нападения в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха германците пуснаха отново "Моята борба" ....на бабето Меркал и Ердогана ще им хвръкнат чалмите

"Моята борба "си е неговата борба,но Меркел е права,че бежанците трябва освен да се научат да спазват законите и да се приложат мерки за интеграция,защото изостаналостта на една нация пречи на цялото общество!

Късно е либе за китка...бития е бит....такования е такован!

Не е късно,време беше да се разбере мероприятието кой го организира,че нещо не ми прилича на спонтанно,освен ско манталитета им е действително на примати,дето са виждали само бурхи и обувките на жените,щото жена не трябва да се гледа повече от това!

кой ебал ебал кака се омъжи,тука на това мирише,хак да им е

питайте другарката кристалинка от ек -приятелката на плевенлиев и борисов. тя ще ви обясни най-подробно каква е схемата на евреите за постигане на паневрейско владичество и унищожаване на европа. като не забравяте да ги словославите за евроатлантическите им нео-либерастки "ценности", които се спонсорират от нео-маккартисткото посолство в европа и от нпо-то на сащ, наречено за благозвучие оон.

И в Косово преди 50 години е имало 10% албанци и 90% сърби, след 50 години съотношението е обратно. Техният лозунг е "всеки истински албанец трябва да има поне 7 деца"... Това е задачата и на новите пришълци - след като си вземат документите ще си купят жени и доведат и ще имат поне по 7 деца от жена, ще си "осиновят" и малолетни момичета и от тях ще имат по 7 деца, ще ги регистрират като самотни майки... Ходжите са ги напътствали да направят деца и на местни жени, все още нямат документи, за да си доведат свои жени.... това е ислямско завладяване на Европа, не напразно се появи нов термин Еврабия (Европа и Арабия), за разлика от Евразия...

Не мога да разбера защо полицията не използва записите от камерите които са една до друга, с висока резолюция и покриват всяка педя земя в централните части на европейските градове,ами са се хванали за снимки правени с телефони???

Капитанчо. Голям си писател бре ми недей даплщаш данъци и ходи пеша, а не като селяните. С бричките тези твои писания ги знаем така, че не ни отаряш очите драги приятелю

Сега се сещам.....докато бях бременна в 4-5 месец (зимата на 2013-2014, едва си закопчавах вталеното палтенце), в автобус 204 в столицата няколко пъти разни по-тъмни типове (май не бяха българи, нито цигани) ми пускаха ръце. Всеки път налитах да бия с чантата си и на висок глас обявявах ''Ей са ти счупИх пръстчетата боклук нещастен! Не те ли е срам на бременна жена да посягаш, бе, мръсник!''.......резултатът беше, че никога НИТО ЕДИН от мъжете в автобуса не се намесваше да ме защити, само жени тихо ми предлагаха да седна след като съм бременна. А мръсникът тихомълком се изнизваше - те се страхуват да бъдат изобличавани публично. Та, или в автобусите се возят само жени, пенсионери и мижитурки, или Бг Мените са смели само пред монитора ;-), или софиянци страдат от синдрома на големия град - просто не забелязваш, че другият има проблем дори и открито да сигнализира.

Не ти вървят ..свободните съчининия...

Който те е заплодил, той да те варди. Какво са ти длъжни пътниците в автобусите? Има си полиция за тази работа, има и частни охранителни фирми. Има и електрошокове, спрейове каквито щеш. Ама по- е лесно да чакате наготово, нали

Виждаш ли защо сме стигнали до тук? И не е само тук. В цяла Европа е така. Боклуците се пръкват все повече и повече. Ако видиш статията Унизяват европейските жени, а мъжете мълчат и отвориш клипчетата в youtube, можеш да прочетеш коментарите. В рускките такива, не се вижда толерантност.

И какви предложения имаш към истинските мъже? Как трябва да постъпят, като чуят виковете ти?

Доколкото разбрах, двамата арестувани след епично разследване са пуснати поради "недостатъчни доказателства". И каква стана тя - "ние ги хващаме, те ги пускат"... А после българската правосъдна система и "двете каки" не работели... А преди десетина минути прочетох в Die Welt, че мароканците имали право на убежище, понеже в държавата им хората били преследвани по политически причини. Че то ако тръгнем по тази логика в света има смо около 30-40 страни без подобни проблеми. Или поне на теория, защото знаем какви проблеми имат хората в Европа и САЩ, които не следват "политически правилната" линия... Означава ли това, че Европа е длъжна да приеме 5 милиарда човека от Африка, Азия, Русия, Украйна, Латинска Америка?...

Държава без такива проблеми НЯМА.

Мароканците се занимават само с трафик на наркотици и сводничество, освен това винаги си запазват мароканския паспорт и са с двойно гражданство. Помня едно предаване по немската телевизия миналата година - симпатичен германец разказваше за своята малолетна дъщеря починала на 16 години от предозиране на наркотици... наркотиците й ги доставял нейното турско приятелче наркодилър... филмчето беше предупреждение към германските родители какво може да се случи и на други малолетни германски момичета...

И къде точно миеш чинии горди европеецо ?

"Мама Меркел" - боклук и ционистка маша, дано изгние в ада!

666, политиците правят грешки !!! Hооо ги плащаме ние !!! Pедно е да си подават оставките !!!

дир-а пуснете вече и НОВИНА, кога ВАШ политик или полицейски началник. ще подаде оставка! Ама, те там от вашето нямат този морал! Те са си вечни, та даже и музейче си имат!

Срам ме е като чета постовете. Не мога да повярвам, че това го пишат граждани на страна член на ЕС. Как е възможна такава злоба и такава агресия към хора изпаднали в нужда, прокудени от родината си от един диктатор. Наместо състрадание такава злоба. Нека се поучим от кмета на Кьолн как трябва да подходим. Трябва да дадем възможност на тези хора дасе адаптират, да разберат нашата култура, нашият начин на живот и тогава те ще станат като нас законопослушни и съзидателни граждани. Нека не забравяме, че мултикултурализма е това което ни прави лита на света. Нека не забравяме евроатлантическите ценности, нашето най голямо достояние

Не виждам основателна причина, да падна до нивото на вашата култура!

Човекът очевидно се шегува.

Мозъкът ти (доколкото го има) е добре промит, изплакнат и остава само да го поизсушиш и да го изхвърлиш на място за депониране на опасни отпадъци - не става за употреба.

горд Eвропеец, не могат да се адаптират !!! или много малко от тях могат или се престрyват, че са се адапTирали !!! Tе са просто невменяеми !!! Oще с маичинoто им мляко се вbзпитават да вярват в исляма до фанатизbм !!! гледаики и четеики за изстbпленuята на ислямистите за мен ислямизbм - фанатизbм - фашизbм са реални факти !!! гледам ги на летище Kенеди !!! Mама Mua !!! Hадyпили се пред всички и yдрят / праскат / челата си в пода до припадbк ! Oтвартителни са ! Bиждах как хора от цял свят ги гледат с отвращение ! ислямистите вbн от Eвропа - вbн от моят дом !!! Dа си ходят в дJaмиите в техните си страни и да си yдрят глаBите в пода и ден и нощ ! ислямизbм -фанатизbм - фашизbм !!! издевателствата им в Kbолн и дрyги градове на Eвропа го доказват !!! Izvinete, che klaviatyrata mi e samo na latinica /

горд Eвропеец, ако изнасилят маика ти, или сестра ти, или дbщеря ти дрyга песен ще запееш !!!

Действително ,такова нагло поведение на арестуваните особено бежанци,не е нормално!Прилича на организиран саботаж,създаден да пречи,както на останалите бежанци,които едва са успели да пристигнат,така и на европейското общество!Нека полицията разследва качествено,в крайна сметка ,всички пристигнали в Европа са длъжни да се съобразяват с законите и да подобаващо поведение към жените,иначе просто няма да стане!

грешите !!! Hе могат да се сbобразяват !!! Tе са фанатици !!! Tакава им е религuята ! Aко в определенuя час фанатика не си yдря главата в земята, да се моли, тои ще се самоyбие !!! Tака е вазпитан ! Pелиuгuята е опиyм за народите ! Cпоред мен Lенин правилно го е оценил !!!

Абе,фанатици дето бъркат под полите на жените по улиците,не са много фанатични,защото това не го пише в корана!Ако жените им не бяха толкова зачулени,а нормално облечени и имаха представа от равноправие или поне възпитание,нямаше да се държат като сексуално неконтролируеми,ако разбира се цялото това поведение по този начин не е организирано умишлено!

ес е болна от хронична педерастия, която се отразява и на жените. поискаха квоти за жените, а услужливо не поискаха квоти за мъжете, които имат право да ги изнасилват по площадите. няма такава демокрация! има социалистическо-зелено-талибанска диктатура. милиционерщина и гнусна пропаганда по медиите на ционистите, която и сталин не е имал. ако някой си мисли, че всички мнения, които отричат, или кълнат събитията по цяла европа за "неистина", не само по немските форуми не са тролчетата на тайните служби на хайко и меркел, същите тези, които са и "контрадемонстранти" всред демонстрантите, то лъжете се жестоко! обещаха ви атентати. ето ви атентати. според библията - адам е първото същество, а според мене - това е жената. защото докато авел се трудил, някой е възпитавал децата му. както и на каин.

мога да ви кажа и откъде започна цялото това нашествие. от химията, която ни предлага "услужливо" все по-нови продукти, които буквално кастрираха европа с т.нар. "омекотители". те влияят и на други членове, на членовете на човешкото общество, от които цивилизацията се храни, като рибите, но не само. не им завиждам на "бежанците". и те ще бъдат кастрирани от концерните на мама меркел, още преди да успеят да се настроят за връщане.

все пак за това е цялото това "регистриране" на "бежанците". за да се знае от химическите концерни, точно кои ще останат без поколение. така се знае и за всеки жител на европа.

снабдете се със сярна киселина за пръскане най-вече в очите, лицето , така полицията ще ги намира по-лесно!

сярната киселина е опасна и за отбраняващия се. но вие ми напомнихте за един случай, в който момиче бе залято публично с блажна, ердогановска боя, защото било "изневерило". ако беше забрадено, нямаше да бъде умазано в боя. това ни съветват зелените талибани, от които единствен смисъл има, че от тях няма никакъв смисъл, както у тях няма и никаква мисъл.

Тези хора са откъде ли не, ако не говорят немски помежду си няма как да се разберат.

За своите 700 г. катедралата дали е виждала такова чудо ? Как щяха да реагират израелците, ако такова нещо беше станало пред стената на плача ?

Израелците са подложени на подобен мюсюлмански варварски терор като ги нападат с ножове,но те отвръщат както трябва защото си защитават гражданите.

израелците винаги са се самопредставяли, като народ "жертва" за да печелят пари и от двете страни на конфликта (примери, искате ли?). тия слабоумни опорни точки си ги представяйте в кнесета на уса! ционисти=фашисти!

това е потурначката цензура по форумите. тя страда от хроническо недоебание. освен това винаги се държи асоциално, понеже такива цървули като мене (за и това съм цървул, понеже хем работя, хем намам пари за себе си) трябва да я търпят и да и плащат социялните, нищо, че пребиват учители и лекари, изнасилват жени по площадите благодарение на кметици и полиция, но и на зелените талибани, които също са на социална помощ. на практика.

по-спокойно .Така ще станеш Сапунджиев 2 и скоро и пистолет ще извадиш

пак те питам госпожа, кой е сапунджиев? не трий а ми обясни. за да не те сполети съдбата на неща, за които ти дори не подозираш, че съществуват, "правоверната" изтривалка.

Едва ли ще се стигне до истината КОЙ ги надъха,и организира тези престъпници да тероризират населението в големите градове в Германия, Австрия, Швейцария, Швеция и др. Целта е хората да се стресират и уплашат хората.Уплашени и стресирани хора лесно се манипулират, защото не правят нищо освен да се пазят от опасността.

Искат халифат?Тогава да се започне със техните закони,да се кастрират публично и после бой с камшици,подайте обява за доброволци и край с безработицата.

.....тия изверги и пироните се бият само по главата,първите се бият докато им тракат зъбите,иначе оправия- нема....

Пиндостанецът го е организирал, най-вероятно във всяка група за гавра, обир и сексуален тормоз е имало по един щеф с такъв паспорт!

кметицата на кьолн да си събира багажа и вън! глав. сека на милицията - също вън, за съучастие в престъпления, чрез потулването им. цялата противна политическа сган - на съдебната скамейка. ние не ви плащаме заплатите, за да да ни оставяте на собствения си произвол и беззакония! меркел в затвора!

кво плащаш бе, цървул

какво плащам ли. ще ти кажа смелата пусси неграмотна, която има смелостта да застане с цензурата си срещу Мене, но се крие като мишка пред статуквото на урудите!. плащам цената на бензина, с които данъци вие си покривате всички мръсотии, за разликата между цената му и суровия петрол, в т,ч ддс, който такива боклуци като теб не знаят дори какво е това ддс и, митническа декларация и данъчна декларация, защото за пощенски кутии не се правят декларации. плащам данъци и заплати на такива цървули, като юнкер и еп, за да вземате заплати, които са само за да пърдите по столовете и обзавеждането, което плащам пак АЗ. и накрая, неграмотната. Аз плащам и милиардите на вашия ердоган, които меркел така безумно му обеща. анадън му? м?

Аз лично се подписвам под плаката на протеста на Швейцарката Мило Моар. и ще ви кажа защо (не само защото е хубава и миловидна): може жената да е чисто гола, но това все още не е покана за секс. жената не е обект от месо с вагина, а и тя се нуждае от сигурност, (закрила) и от някакво обозримо бъдеще за поколението, което трябва да роди, да възпита и на което да даде бъдеще. това е разликата между жените с бурки и жените със свободното си АЗ, от което се страхуват нео-либерастите, които се чудят защо европейката не раждала по 6-7 деца. идиоти, които с фашистки методи ще подобрявате гена на когото и да било. сталинка и ек - също на съд!

+ от мен...

за съжаление в момента в Германия се изсипа най-голямата измет от Ориента. Ще имат да мечтаят за емигранти от източна Европа.

Да отварят крематориумите, какво чакат. Хем нови работни места ще открият за нашите циганета.

АНДЖИ,ОБИЧАМ ГЕРМАНИЯ, ИЗГОНИ ГИ

напоследък германия стана най-посещаваната дестинация за секстуризъм. Тайланд ряпа да яде.

Отдавна не бях писал и коментирал. Още преди месеци, когато напираха тълпите към Германия и се видя ясно, че това са 70-80% мъже в най-добрата си форма и възраст. Още тогава писах, че немкините ще видят бая зор и да си стягат частите здраво! Да не говорим, че за нашествениците ислямисти, нормално облечените европейки са като стриптизьорки на пилон! Тези тълпи от здрави мъже си имат нужди и поради спецификата на обрязването не могат и да се самозадоволяват. Та германките да се готвят за сериозна работа...И да благодарят на Бабозавъра Меркел и американските и господари. Туй е само началото! И нека разните подлоги на Сорос у нас да спрат да вият непрекъснато, защото нашия народ може да е търпелив, но от тези неща му е писмало още през турско достатъчно, че да търпи пак. И като стане дума за децата му, мисля, че няма да е толерантен като немците дори!

Това със самозадоволяването е интересно.Много интересно. Пиши ако трябва под някой друг коментар подробности плс.-няма да те изтрият

Дрън, дрън, не можели да се самозадоволяват. Повечето американци са обязани, пък най-много порно гледат. Ползва се лубрикант. Това е всичко. Да им дадат на тия по една бутилка лубрикант от общината и да патаксват.

Меркел и Рекер да си понесат отговорността като доброволно влязат в затвора.Защото тези престъпления нямаше да бъдат извършени, ако Меркел не беше поканила мигрантите.

Арестувани са вече - дотук добре! Кажете сега, кога ще ги разстрелят? Това арестите само са безинтересни!!!

А иначе в началото се каза, че бежанците нямат нищо общо с нападенията...

Не бе това са интегрирани имаигранти . Няма никакъв проблем жените в Германия да свикват , като превърнаха немските мъже в путки , какво друго може да стане . Представяте ли си ако това беше станало на наова година пред Народния театър примерно какво щеше да им се случи на тея маймуни...

Анджи,с боклук не се прогаваря, ОТ ТЕБ ЗАВИСИ ЕВРОПА-АКО БЕШЕ ТАЧЪР И РЕЙГЪН ДОСЕГА ЩЕ ШЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА,ПИТАЙ ХЕЛМУТ КОЛ

ГЕРМАНКЕ МЕРКЕЛ ОБИЧАМ ТЕ,ИЗГОНИ ГИ

Германеца днес не е войн ,колкото българина е войн. германеца, днес облича розови гащи и избира Меркел за канцлер/ Той е окупиран от наглосаксите и те следят ,за промиването на мозъците на всички германски мъже. Германските и българските маже не са мъже вече . Мъжете от двата народа са магистрални проститутки,управлявани от сводник и мадам. Господарите на света се надяваха да превърнат и руските мъже в аморфна маса.Но Путин им го наби,двукатов.

Тия не са бежанци, ами обикновени е*ачи. Язък! Требеше и я да си пишем наглец-бежанец и да се мууунем у калабалъка да изкярим некой дамски келепир. И оня къде се правеше на спънат от репортерката в Унгария, на видеото се вижда, че сам си пада, Кракът на жената е на 1 метър от него и няма как да го спъне. Така напразно я уволниха.

По този повод ето новото българско народно творчество: Бабо Меркел, где така, - В Кьолн отивам аз сега, че едни момчета млади от арабските държави тръгнали са по любов, а за нея всеки е готов! Че на моите години р.я.з.а.н ч.е.п. и баба ви да види... :)))))

изби рибата!

Къде е Хилер?? Къде е?? Сигурно се обръща в гроба...

"Ние /евреите/ планираме да превърнем Европа, в смесена раса от помияри, Негри... /и араби/, управлявана от Евреи" - думи на "бащата основател" на идеята за ЕС, Ричард Калерги!!Еврейката шмеркел действа по план. Три поколения след ВСВ плана се задейства.

ЕВРОПА ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ С ДИВИТЕ ТЕРОРИСТИ,КОИТО МЕРКЕЛ РАЗКВАРТИРУВА!!!ТЕЖКИ ВРЕМЕНА НИ ЧАКАТ!!!

Живея в мароко.тези които не могат да си намерят работа в мароко не стават за нищо.те в германия хептен нищо не могат да правят.в мароко има работа стига да искаш да работиш.тук може да се живее и работи.върнете ни ги.ще ги научим как се нападат жени.

Брево Ангела,Браво Меркел.Такова Малоумие в човешката исрория не е познато още.Такава гнусна комунистка с либерастки разбирания и държана на конци на власт от криещите се зад "О това е само теория на конспирацията" Билдерберги.Жалко за Европа.Идва ред на Америка обаче.Хилари е следващия им проект.

Меркел никога не е била комунистка! От източните провинции е, но се пише от религиозно и репресирано семейство!

Да бе, то и бат ти Бойко не е бил комунист.

,,..източните провинции е, но се пише от религиозно и репресирано полско-евреиско семейство! това че баща и е ,,лутеранин,, за тях е само начин за самосъхранение,,!!! ,,хамелеоните,, на религията!!!

Какво репресирано семейство,баща и е един от малкото уж западногерманци имигрирали в ГДР. Шмеркел е снимана дибидюс от ДС на Слънчев бряг от копойте на Димитър Станишев като комсомолски активист.

..и да се шутират всички имигранти от Европа, или шут в гъза, или газовите камери....друг изход няма! Нито един да не остане в Европа и ако не сторим това сега, утре ще е много късно!!!

За съжаление това е бъдещето на Европа и случилото се е една нищожна незначителна увертюра на всичко което предстои да им се случи. Просто трябва да се стягат в кръста и да затварят очите , тъпит им дебилен мултикурализъм изисква точно това. Докато им сринат държаваите до основи ....