Квестори изведоха Манол Пейков от пленарната зала, "Възраждане" го обвиниха, че е пиян

Депутатът от ПП-ДБ отвърна: "Пълничък съм, понякога съм рошав, кривоглед съм, но пиенето не е един от пороците ми"

Обратно в новината

Коментари - Квестори изведоха Манол Пейков от пленарната зала, "Възраждане" го обвиниха, че е пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гомньо! Тази карикатура е срам за Пловдив! Като не уважаваш държавната институция в която си тряба да си ходиш!

Проблемът не е, че е пил, а че не е пил достатъчно.

ако не пиян, то друсан е бил. Този явно е шута на ПП и го ползват за бушон в залата.

Наздраве!

тоя, сам няма да си иде. Трябва му начален тласък, с шут в г.за! Както и на останалите уроди от Сглобката!

Манолчо е истинското дъно на ППдерастката простотия и гнусотия... Щом такива автентични отрепки и утайки имат място в ПарламАТА, пардон в Парламента, смятайте, до къде сме го докарали! Но е редно да отбележим, че сми сме си виновни... В крайна сметка овцата я стрижат, защото е ... Овца!

Престанете да триете коментари! ТОВА е САМО във ваша вреда!

Той не пие, той си посръбва.

Ако не пие значи е идиот по рождение. Такива ли ще определят съдбата на България? Ами сложете тогава на Парламента надпис "Лудница"

Те повечето от Сглобката са на субстанции. Не точно алкохолни. И имат нужда не само от психиатър, но и от специализирано заведение със строг режим... Поредният гнусен нечистоплътник, който е известен единствено с гаменското си поведение.

Това момче и пиянка.

sawo

Рекордьорите по говорене вгъзраждане правят тестове за алкохол от разстояние? Ти да видиш... И факт е че са си надвишили даденото им време. Ама без говорене щяха да са тотална нула.

Когато Пейков говори от трибуната, не личеше да е пиян. Човекът е интелектуалец, който чете много книги, такава му е работата - издател... За съжаление не разбира от нищо, а за всичко се доверява на експертите на своята партия - ДБ, сам го казва във Фейсбук - доверявам се. И на него много хора му се доверяват в кампаниите му - тези за Украйна са много успешни. За България има една-единствена и засега неуспешна, дай Боже да успее и в нея. Човек артист е той, а искаше да е и кмет на Пловдив - а все е изненадан, че така се случват нещата в българските общини - не в интерес на хората... Сякаш е паднал от друга планета...

Тоя с просто око се забелязва, че в половината пленарно време е кьоркитюк пиян и подвиква от залата все едно е в селска кръчма...

sawo

И преди тролчетата да ревнат тука, вижте си статистиката от народното събрание - рекордьори по заето време са именно вгъзраждане. И не случайно - никога не си спазват даденото им време, или стават за едно, а говорят за съвсем друго.

Ако направят тест на депутатите за алкохол и наркотици, поне половината ще излязат положителни. Тези на ппдб - на 100%., защото няма как да работиш срещу родината си, ако главата ти е трезва, но когато се дрогираш, влизаш в друго измерение изапочваш да правиш глупости.

кресливото циганче с мания за величие и комплекс за историческа значимост е най-добрият ти избор-нали? Но то се отчита в Москва...нали тъй!

Маноле, Господ те е наказал - засрами се и се спри - излагаш майка си Божанка

Какво стана с милионите, които събра във фондацията си? Колко са лихвите по тях? Още ли нямаш време да наемеш счетоводител?

не занм за кого говориш, но пуснаците са красиви хора - не са като кривоносия ристю, дебелата надка, мъжа Цона, шкембелията Манол, мопса наско и девственика стоян - всички са много грозни в ДБ

Който събра милиони от балъци и си ги къта

Как само излъга безмозъчните фенове на ППДБВГЗ да ми дават дарения уж за Украйна. Отчете ли парите? Не, пусна само един смешен пост във фейса. Ама като са им тъпи гласоподавателите, така е.

Манол и стоян михалев се събрали и си обяснявали как никога не са спали ни с една жена, макар и много да искали - кака цона, бонка, летящата козила и надка дебелата ги отхвърляли, дори когато били пияни.

Е, как, ти пък? Писа във фейса , че всичко било за Украйна. Това е отчета. Приемаш за истина, нали е от ППДБВГЗ.

На този миндил когато и да му счупят очилата от бой, все ще е късно. Ами като виждаш, че си алкохолик, като виждаш че си прост и нагъл парцал и не ставаш дри за изтривалка, айде чиба. И този боклук искаше да става кмет на Пловдив!!!!

Къде е това Мацква? Егати и неграмотните гейроатлантици сте, честно.

Не се занимавай с постове тук, отиди да му пуснеш безмозъчно дарение във фондацията.

Велик интелектуалец - издал "Под игото "на шльоковица

В ДБ се събират по грозота и тъпота

Не ме интересува пие или не , не ме интерсува дали е трън в задника на Възраждане . Интересува ме защо буксува толкова време закопуването на къщата на Талев и какви са му палновете за нея след акто то евентулано се осъществи !

Иво мирчев, стоян михалев и манол пейков се събрали и почнали да спорят кй е по-красив и по-трезвен

Обръсни се бе ,обръсани се бе Пейков приличаш на клошар,но и като човек не струваш кукло на сорос!

Набийте му каначето на тоя самозабравил се наглец и слуга!

1 човек срещу 15 дебила. Резултатът е очевиден. Личи си по коментарите.

Заради този мазен сопол ме е яд, че срами древния ни красив град. Помня го от Английската гимназия в Пловдив - още тогава си беше напорист комсомолски натегач!

Само не разбрах първият в списъка на дебилите ти ли си или вмирисаното жълтопаветно пиянде Манол?!

Ясно е че няма униформа и облеклото не те прави депутат но все пак си представител на избирателите на твоята партия.Заплатите им са достатъчни за хубав костюм и самобръсначка.

Има едно негово изказване колко руски песни знае. Басирам се, че са все учени по пионерски и комсомолски срещи. Едва ли ще запее Любе, Гагарина, Лорак, Брежнева, Лобода. Последните три, макар и украйнки, песните им са на руски.

В случая правотата си Манол може да докаже много лесно. Да викнат един полицай с дрегер, а не да ми обеснява, че кривогледството е порок.

Че те Любе и Гагарина са си комосолци отвсякъде ? Тва да не са ти Цой или ДДТ

От къде на къде пък депутат трябва да бъде без брада ?

На късопишките да им направят по един тест за наркотици, да видим какво ще излезе.

Само тези компромати ли намерихте - не е в скъп костюм и къщата на Талев? Което между другото е лично негова инициатива, а не на някоя от смучещите субсидии за лично ползване патрЕотични цървули.

Yann

Имаш в предвид Манолчо и групичката на ПП-ДБЛГБТИ ли? Те отдавна са доказали, че не им стават. Иначе нямаше да минат под дъгата...

Къде прочете нещо за облеклото му в коментар ми ? Не е лично негова , а се присъедни към нея... мен това не ме интересува. Питам какво става със сделката без да го обвинявам защото мина много време ( ма розов комсомолец като тебе веднага подскача ) и какви са му палновете АКО я купи . Айде сега бегай да си изпиеш соевото лате

А защо за тях да няма проверка за алкохол и наркотици?

Имахме министър от ПП-ДБ който беше явно надрусан. Защо да си нямаме и депутат който е перманентно пиян.

Ми то ще остане само чистачката на работа по този критерий, но и тя няма да е сигурна:))))

Копейкин ли?

Приберете си го то недоразумение, нямате ли достойнстово, та сте му дали и думата ! Не е за парламента, за психиатрията е.