Квестори изведоха Манол Пейков от пленарната зала, "Възраждане" го обвиниха, че е пиян

Депутатът от ПП-ДБ отвърна: "Пълничък съм, понякога съм рошав, кривоглед съм, но пиенето не е един от пороците ми"

Обратно в новината

Коментари - Квестори изведоха Манол Пейков от пленарната зала, "Възраждане" го обвиниха, че е пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е възможно такова посегателство срещу един от малкото ерудидити в това народно събрание.

Ти какво очакваш от дебилите от Вгъзраждане?

Ако отидеш подпийнал на работа ще те уволнят, ама не и ако си депутат и си в Народното Събрания. За тях няма закони.

Щом въздържание го казва, няма начин да не е истина. Всичко, което са казали е истина досега. Не се ваксинираха, пратиха ни на фронта, замръзнахме, сапсиха МОЧА. Изобщо, аз забележки към тях нямам. Врявам им безрезервно.

Този е от тжкия дебилитет, малоумниците на Дебилна България и Продажниците на Посолството. Заедно с божамков са клинични дебили за психодиспансер.

На интелектуалците им е простено.. Така им идва музата. И не могат да отчитат дарения за милиони. Щото Манол нямал пари за счетоводител.. И като си помисля, че искаше да става кмет на Пловдив този тулуп...

Горканчо, той не е пиян, бе... Така се е родил, неадекватен :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Не съм пиян, събира ми се по 50 грама на година. Имам си точна мярка и си водя дневник. От сутринта днес специално съм почнал ново хилядолетие: взел съм за 181000-та година и за сега съм стигнал до 181006-та година.

що не качихте клипчето да се види дали е пиян?? Някакви надрусани копейки били казали така и край, трябва да се приеме за истина :) жалка история. Има видео и се вижда как им отговаря от трибуната. Вътре пълно с олигофрени и наркомани, но точно той им бил проблемът. Май ги е яд, че с едно изречение ги навира в кучия * всеки път тия малоумници, които дори не могат да говорят...като тоя Цончо Ганев, който прилича и звучи като човек със синдром на Даун. Тъпи копейки.

Тъп ПП-ДБ олигофрен!

Прост вгъзрожденец!

Този боклук не го е пуснала дрогата от снощи. На такива боклущи с явни признаци за невменяемост трябва незабавно да се прави тест за дрога и алкохол. Всички до един са на къса каишка в посолството. Не случайно подписват пакт след пакт с Украйна и не знаят къде се намират и какво подписват. Тези тайни подписи с една воюваща страна кому са нужни. Айде да не ни обясняват, че нищо не означават. Точно преди края на мандата подписаха че ако войната се разрастне ще воюваме на страната на Украйна. Ето това ни натаралянкаха грантаджиите от ПП-ДБ . Започнат ли сега да привикват младежите във военни комисии, това означава че ги готвят за пушечно месо.

на теб Костя късопишков не ти го е вадил от ауспуха от снощи вечерта.

... явно си му виждал пишката от близо, подлого евроатлантическа

Приберете си го то недоразумение, нямате ли достойнстово, та сте му дали и думата ! Не е за парламента, за психиатрията е.

Имахме министър от ПП-ДБ който беше явно надрусан. Защо да си нямаме и депутат който е перманентно пиян.

А защо за тях да няма проверка за алкохол и наркотици?

Ми то ще остане само чистачката на работа по този критерий, но и тя няма да е сигурна:))))

На късопишките да им направят по един тест за наркотици, да видим какво ще излезе.

Yann

Имаш в предвид Манолчо и групичката на ПП-ДБЛГБТИ ли? Те отдавна са доказали, че не им стават. Иначе нямаше да минат под дъгата...

са антигей амбреажи - Костя и любовницата му Цончо ...

В случая правотата си Манол може да докаже много лесно. Да викнат един полицай с дрегер, а не да ми обеснява, че кривогледството е порок.

Ясно е че няма униформа и облеклото не те прави депутат но все пак си представител на избирателите на твоята партия.Заплатите им са достатъчни за хубав костюм и самобръсначка.

От къде на къде пък депутат трябва да бъде без брада ?

Заради този мазен сопол ме е яд, че срами древния ни красив град. Помня го от Английската гимназия в Пловдив - още тогава си беше напорист комсомолски натегач!

Има едно негово изказване колко руски песни знае. Басирам се, че са все учени по пионерски и комсомолски срещи. Едва ли ще запее Любе, Гагарина, Лорак, Брежнева, Лобода. Последните три, макар и украйнки, песните им са на руски.

Че те Любе и Гагарина са си комосолци отвсякъде ? Тва да не са ти Цой или ДДТ

Или "Корозия Метала"

1 човек срещу 15 дебила. Резултатът е очевиден. Личи си по коментарите.

Само не разбрах първият в списъка на дебилите ти ли си или вмирисаното жълтопаветно пиянде Манол?!

Набийте му каначето на тоя самозабравил се наглец и слуга!

Копейкин ли?

Обръсни се бе ,обръсани се бе Пейков приличаш на клошар,но и като човек не струваш кукло на сорос!

Не ме интересува пие или не , не ме интерсува дали е трън в задника на Възраждане . Интересува ме защо буксува толкова време закопуването на къщата на Талев и какви са му палновете за нея след акто то евентулано се осъществи !

Само тези компромати ли намерихте - не е в скъп костюм и къщата на Талев? Което между другото е лично негова инициатива, а не на някоя от смучещите субсидии за лично ползване патрЕотични цървули.

Къде прочете нещо за облеклото му в коментар ми ? Не е лично негова , а се присъедни към нея... мен това не ме интересува. Питам какво става със сделката без да го обвинявам защото мина много време ( ма розов комсомолец като тебе веднага подскача ) и какви са му палновете АКО я купи . Айде сега бегай да си изпиеш соевото лате

В ДБ се събират по грозота и тъпота

Иво мирчев, стоян михалев и манол пейков се събрали и почнали да спорят кй е по-красив и по-трезвен

На този миндил когато и да му счупят очилата от бой, все ще е късно. Ами като виждаш, че си алкохолик, като виждаш че си прост и нагъл парцал и не ставаш дри за изтривалка, айде чиба. И този боклук искаше да става кмет на Пловдив!!!!

Манол и стоян михалев се събрали и си обяснявали как никога не са спали ни с една жена, макар и много да искали - кака цона, бонка, летящата козила и надка дебелата ги отхвърляли, дори когато били пияни.

Как само излъга безмозъчните фенове на ППДБВГЗ да ми дават дарения уж за Украйна. Отчете ли парите? Не, пусна само един смешен пост във фейса. Ама като са им тъпи гласоподавателите, така е.

Какво стана с милионите, които събра във фондацията си? Колко са лихвите по тях? Още ли нямаш време да наемеш счетоводител?

Е, как, ти пък? Писа във фейса , че всичко било за Украйна. Това е отчета. Приемаш за истина, нали е от ППДБВГЗ.

Маноле, Господ те е наказал - засрами се и се спри - излагаш майка си Божанка

Ако направят тест на депутатите за алкохол и наркотици, поне половината ще излязат положителни. Тези на ппдб - на 100%., защото няма как да работиш срещу родината си, ако главата ти е трезва, но когато се дрогираш, влизаш в друго измерение изапочваш да правиш глупости.

Тоя с просто око се забелязва, че в половината пленарно време е кьоркитюк пиян и подвиква от залата все едно е в селска кръчма...

Когато Пейков говори от трибуната, не личеше да е пиян. Човекът е интелектуалец, който чете много книги, такава му е работата - издател... За съжаление не разбира от нищо, а за всичко се доверява на експертите на своята партия - ДБ, сам го казва във Фейсбук - доверявам се. И на него много хора му се доверяват в кампаниите му - тези за Украйна са много успешни. За България има една-единствена и засега неуспешна, дай Боже да успее и в нея. Човек артист е той, а искаше да е и кмет на Пловдив - а все е изненадан, че така се случват нещата в българските общини - не в интерес на хората... Сякаш е паднал от друга планета...

Който събра милиони от балъци и си ги къта

Велик интелектуалец - издал "Под игото "на шльоковица

sawo

Рекордьорите по говорене вгъзраждане правят тестове за алкохол от разстояние? Ти да видиш... И факт е че са си надвишили даденото им време. Ама без говорене щяха да са тотална нула.

sawo

И преди тролчетата да ревнат тука, вижте си статистиката от народното събрание - рекордьори по заето време са именно вгъзраждане. И не случайно - никога не си спазват даденото им време, или стават за едно, а говорят за съвсем друго.

Това момче и пиянка.

Те повечето от Сглобката са на субстанции. Не точно алкохолни. И имат нужда не само от психиатър, но и от специализирано заведение със строг режим... Поредният гнусен нечистоплътник, който е известен единствено с гаменското си поведение.

Ако не пие значи е идиот по рождение. Такива ли ще определят съдбата на България? Ами сложете тогава на Парламента надпис "Лудница"

Той не пие, той си посръбва.

Де-гус-ти-ра

Престанете да триете коментари! ТОВА е САМО във ваша вреда!

Манолчо е истинското дъно на ППдерастката простотия и гнусотия... Щом такива автентични отрепки и утайки имат място в ПарламАТА, пардон в Парламента, смятайте, до къде сме го докарали! Но е редно да отбележим, че сми сме си виновни... В крайна сметка овцата я стрижат, защото е ... Овца!

Наздраве!

ако не пиян, то друсан е бил. Този явно е шута на ПП и го ползват за бушон в залата.

Проблемът не е, че е пил, а че не е пил достатъчно.

Гомньо! Тази карикатура е срам за Пловдив! Като не уважаваш държавната институция в която си тряба да си ходиш!

тоя, сам няма да си иде. Трябва му начален тласък, с шут в г.за! Както и на останалите уроди от Сглобката!