Куриоз: Шуменец влиза 3 пъти в ареста за едно денонощие

С постановление на прокурор от шуменската Районна прокуратура е задържан за срок до 72 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На четвъртият път му дайте медал.

МВР не спи! Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2): ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2): истината днес е само тази - родната полиция ни пази. Припев: (x2) Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2): Гордост е да служиш в редовете на България и МВР. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, (x2): ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази. Припев: (x2) Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2): Гордост е да служиш в редовете на България и МВР.

Баси пича...

Отвсякъде!

Не може да стъпи на малкото пръстче на левият крак на Кирчо, ебахти аматьорските номера...

Е по-скоро рецидив.

Асен,Киро и Курвела лапнаха вече дудука и връщане няма. Оставката е единствения ви ход

Като утрепят негър- маймуна в ТЪМНОТО или някой техен помагач- Митьо, Мутра, или китаец- пълен с корона -ВИРУСИ, СПАСЯВАТ България !!! Един маймуняк или китаец може да ЗАРАЗИ с вируси 10000 души с Африканска Чума( маймунска Шарка) и Корона- вируси.. А един мангал- Митьо, може да ИЗНЕРВИ 5000 души.

Готов е за министър-председател от ПП-БСП.

Че то, нищо не е. Мене ме задържаха за 1 денонощие и излизах да пикая7-8 пъти. Толкова ме вкараха ареста.

Българската съдебна система не е подходяща за типа население с което е населена България. На нас ни трябва система като в САЩ където съдия индивидуално да решава за наказанието и да има глоби и наказания които да възстановяват справедливостта. Човекът е кокошкар, но не може да подкопава нормалния живот на хората. С такър рецидив е директно за трудова колония.

Е кво искате, бе?! Рашков бори престъпността! Счупи й гръбнака с един удар!

Тццц страшен куриоз на бг законодателство! 3 пъти задържан и пускан. Това е страшен рецидивист и няма да спре...

Поредният крадец от Шумен, не много умен!

добър е...... филмът с доктора и цигарите в магазина е топ! щях да му платя две кутии, да му взема другите и да го оставя да се пързаля. щом не е физически агресивен към другите и е муха в ухото на системата, е повече полезен отколкото вреден. можеби, би трябвало да се потърси някакъв по-конструктивен подход към подобни случаи. наказанието има обратен ефект. във всеки случай, лудостта му е многократно по-безвредна от тази на поне 80% от "нормалните".

Dedication Level Infinity!

на Шумен, както пееше Тодор Колев. Има нещо забавно в тази история и не толкова за самия човек, колкото за институцията. Представете си ги как търчат насам и натам и го проклинат, че пак ги е разкарал....Като филм с Чарли Чаплин или Бъстър Кийтън. Голям сеир ще да е било де. Скоро всички ще тръгнем да се снабдяваме, за да оцелеем и да не изпукаме от глад вследствие на непрекъснатите обгрижвания и добавки. И какво, къде ще ни денат, самите еничари също имат деца и семейства, те на коя страна ще застанат? Абеее, мамсиджейсънс. Приятна разтоварваща съботна вечер!

След 72 часа го пускат и гонката продължава, докато на някой изнервен човечец не му писне и му спука черепа с някоя сопа.

Явно иска разширяване на халката. Да го затворят там и ежедневно сръбска музика.

Този е готов за Премиер на РБ!