Купувачът на БТК и другите фирми ”за 1 евро” бил фантом

Купувачът на БТК и още няколко значими български фирми - инвестиционното дружество LIC33, се оказа фантом и не може да бъде открит от официалните власти.

Обратно в новината

Коментари - Купувачът на БТК и другите фирми ”за 1 евро” бил фантом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви прости хора са нашите комунисти и разбира се техните деца и внуци. това си е чиста проба пране на пари, държавни пари от соц времената, просто се прехвърлят от един цървул на друг такъв мислейки че нещата стават като добрите стари времена!

Затова Путин се махна от България и спря рублите за политически коректните партии. Не му минават вече номерцата в Европейска България.

Ко рече? Путин се махнал? А Бареков, а БСП, а Атака? България е европейска само на думи, тук никога не е спирала да командва върхушката на бившето БКП под ръководството на руснаците. Това че текущите малоумници в парламента са се продали на американците за да може ония да добиват шистов газ у нас не ни прави европейци. Просто продажници.

Квото съм рекъл - съм го рекъл. Коя от изброените партии е в подем достоен за резултат от рубли?

Как може така да се говори.Това е един "сериозен"инвеститор, от тези които идват в България.Например при първата сделка за продажбата на БТК "инвеститора " Вива венчърс" беше просто една пощенска кутия и един факс включен на автоматичен режим.А самото БТК беше купено с чистата му собствена печалба ,която се заделяше в специална сметка при това от две години преди сделката или просто казано БТК се купи само със сопствените си пари.Последния изпълнителен директор Бернар Мошени /излезна заповед в БТК Мошени да се чете и пише Москени ,за да не навява някакви асоциации/,та той беше служетел и откровен лобист на "Алкател"и почти цялото обновяване на мрежата беше с устройства на посочената фирма и някаква част на "Хуавей".За да бъде още по плътно неговото участие беше създадена фирмата "Булгакан" ,която е собственост на Мошени и се ръководи от поставени лица и под съмнителна регистрация.Та тази фирма почти винаги печелеше вътрешните проекти в БТК , които в последствие отдаваше на подизпълнители.Може спокойно да се каже ,че приватизацията на БТК от самото си начало беше и си остана една мошеническа , корупционна сделка облагодетелствувала тесен кръг лица во главе с величеството от резерва и ощетила българския народ приблизително с 1 милиард евро

То беше ясно,че боко и прасчо ще спрат каквато и да било сделка с имуществото на КТБ,нали затова я затвориха за да си поделят имуществото и.Нали затова дпс се оттегли от правителството на Орешарски защото БСП отказа да се разграби КТБ.Сега тези и още 30-40 фирми на стойност 8млрд. ще се поделят между герб и дпс по схемата трупат дългове и кредитора става собственик.Пеевски вече стана собственик на около 10-на от тези фирми.

Парите ги интересуват само нашите льохмани. Не че за обикновения българин са малко пари за връщане, но за крупните играчи важното е кой ще вземе предприятията. Тия милиарди не са кой знае какво за тях. И тъй като никой не отказва на КГБ ще им дадем каквото искат, на западняците, които имат дял в КТБ също, а ние ще останем да плащаме.

Адвокатът на Василев - Менко Менков, не видя нищо незаконно в покупката на въпросните фирми. ----------------------------------------- Снощи по телевизията адвокат Марковски пледира да се даде на адвокатите права да заверяват и пълномощни - те били все хора честни и с високо съзнание. А днес научаваме за този случай + Адвокат фантом спести 9 млн. лв. link

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ КЗК ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА!! ТО НА ПРОСТИТЕ ХОРА ИМ СТАНА ЯСНО ОЩЕ С ПОЯВАТА НА ТОЗИ МУШМУРОК ПИЕРО,ЧЕ Е ПРОСТО БУШОНЧЕ В ЦЯЛАТА СХЕМА, АМА НА КЗК ИМ ТРЯБВАХА 2 МЕСЕЦА!!! АПРОПО:НАЛИ БАТ БОЙКО ЩЕШЕ ДА СМЕНЯ ШЕФА НА КЗК ЗА НЕКАДЪРНОСТ ?!?.....ДА, АМА НЕ, ЗАЩОТО Е ДОВЕРЕН ЧОВЕК НА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ!!!

Според Блумбърг LIC33 е регистрирана в Люксембург. Както и да е, ясно е че Пиер е дребен мошеник и просто бушон. Престъпниците се надушват едни други отдалеч.

Дааам за тази сделка от преди близо месец е виновно правителството на Орешарски, тройната коалиция, царя, както и хан Кубрат..

И за да допълня дежурната реплика на герб-троловете: А къде забравяш серГея и Мая Костинбродска? Също така хан Крум, а другарю?

От Руснак, какво да очакваш? Честна сделка? Само не и от Сталинска Русия!

Купувачът на БТК и другите фирми за 1 евро бил фантом Точно така, а Пиер Лаврие е самият Фантомас. Самата КЗК СПОРЕД МЕН СИ Е ЕДИН ОТКРОВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ФАНТОМ.Това , което те са констатирали е новина от медиите от преди 2 месеца.

...куче влачи рейс, диря няма, няма, хей... този сериал сме го гледали, въпроса е дали има някой от власт имащите който да не е замесен със "сценаристите" на "новата серия"... Няма ли най-сетне да се намери човек, да разгони тези "лумпени" от държавата...

На косъм беше. Ако мустака си беше отворил устата щеше да се разпърди цялата политическа "класа" у нас. Но за съжаление успяха някак си да се договорят.

buRgbuRg1

:( Руската кремълска КГБе мафия източи КГБ , купи я за 1 евро , ... а Българската държава обезщетява вложителите с 4 млрд ! "братушки" :( :(

КТБ я източиха Бойко и Доган, а ние ще връщаме парите на руснаците, защото банката е тяхна, на КГБ.

Мафията и политиците в България са ръка за ръка! Нали Ц.В. не беше собственик на БТК, а сега се оказа че е бил? В България държавните институции и регулаторните органи не работят! Мафия!

Цецоооо Васиииилев!!! :))

Що за малоумна администрация изпраща писма и чака отговори по такива важни въпроси? Няма ли самолети, делегации, началници на БНБ, НАП и т.н. Може ли за милиарди да се чака "отговор на писмо"? Или може би им е платено да се правят на убити и разсеяни.

не е малоумна. целта е да се получи точно такъв отговор.

Мухаха :) Цецо пак ви го натпесе мощно :)

Мафията е на всеки километър от тук та до Москва

Нещо не са много организирани в тая мафия обаче. За едно евро такива сделки минават в Путландия. В ЕС има бая ядове да берат като ги подхванат по всички закони, които са прецапали. Една опашка от гладни прокурори и конституционни съдии като им се подреди пред офисчето и от откраднатите парички нищо няма да остане.

Простолюдието си обича "червената" мафия , нали е закърмено с нея !

Кой каквото е надробил- това да сърба!Включително и ние!

25г. бившите комунисти имитираха демакрация и пазарна икономика ,но по руски образец ,съобразявайки се със своя господар и Българи беше ЩЕДРО разпродадена на руснаци !!! Там където има руски пари смърди та се не трае , е БС си изпълни задължението и скапа България ...!

Спокойно, бившите комунисти продават и на американци. И въобще на всеки който плаща. Как мислиш че щяха да станат промените тук ако американците не бяха платили на същите тия уж бивши комунисти? А бившият комунист Бойко и бившият доносник и агент Доган като се продадоха на американците? А БСП-то като се предаде на Европа, за да могат да лапат по проектите? Проблемът при нас е по-генерален. Ние винаги искаме да крадем и да се продаваме на всеки, който е готов да ни купи. Това е трагедията на България. И няма да се оправи, дори да изчезнат всички политици. Защото народът разсъждава по същия начин. Политиците в този смисъл наистина са хора от народа. :)

/Пол Робъртс, бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън, СПЕЦИАЛНО за ФОРУМНЮЗ/ "- Господин Робъртс, кои са групите, които действително управляват САЩ? Кой е най-влиятелният субект от тях? Съединените щати не са демокрация. Те са олигархия. САЩ се управляват от няколко мощни икономически групировки с частни интереси. Най-важните са: военният сектор/секторът за сигурност, Уолстрийт и мегабанките, израелското лоби, агробизнесът (например Монсанто) и добивните индустрии (енергетиката, минното дело, дървеният материал). Тези заинтересовани групи разполагат с големите пари и осигуряват основата част от средствата за политическите кампании на кандидатите за Конгреса и президентския пост. Тези, които бъдат избрани, са задължени да следват интересите на групите, платили за политическите им кампании, а не тези на избирателите. Ето защо американското правителство редовно прави неща, за които няма политическа подкрепа." Цитираното е във връзка с това, че светът днес (NWO) го управляват поклонници на Луцифер. А мумията на Червеният площад, днес има рожден ден (1870 г.). По този повод поздравявам всички русофили и краварофили с праздником день рождения этого чифута и всех остальных чифутофилов.

колеги, за в бъдеще, не даваите пари на бълг.банка номер 1 . това е урока , които научихме тука !!!направо в CH-ZH!

Никога не давайте пари на руската Мафия и техните слуги в България

Бе хубаво звучи, ама кое не е тяхно? Целият бизнес е техен. Нали затова се постара Луканов преди толкова години да унищожи този импулс и тази енергия за частна инициатива. Сега всичко е окрупнено и е на "наши" фирми, да се чете партийни.

ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ ЩОМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС ТАКА ???????????? Бойко , я разхвърляй тази скапана администрация ...!!!!

нали точно това прави , не сте ли забелязали вече ?!!

То и децата в махалата знаят, че е фантом още от самото начало.Др.Путин и Русия си пазаруват фирми и не се афишират.

Тука се подлъгаха обаче да откраднат още някой милиард чрез фиктивни сделки финансирани с кредити от КТБ. Дано това им изяде главата.

И купувача на Кремиковци, и купувача на Булгартабак бяха фантоми, но никой не започна да ги търси. Ама нали Мутрата и Пеевски са зад тях. Да им .......!

Егати държавата щом фантоми си пазаруват фирми тук

Нищо не успя да напазарува, защото московската мафия беше парирана навреме.

Всичките купувачи и препродавачи на БТК до момента бяха фантоми. Сега точно за тия ли се сетихте и решихте да сте принципни? И защо? Защото не му отърва на Мутрата и герберо-мутро-милиционерските играчи, които не са в схемата.

Фантом ? Ма вие сериозно ли ?

Ех,тази невинна жертва на лошите..Тоз гений Цецо Светията.Продължава невинно да си прави далверите..Абе,Орешарски,Чобанов и Искров защо още са на свобода?Може би защото това е България.

Ами естествено. То с бандити като Цецо В., Д.П. и тем подобни няма да се занимава никоя свестна и престижна компания. Само измамници и мафиоти като тях.

Аааааа, сбъркали са адреса, разбира се. Треаше в Москва, на Красньй Площад да го пуснат.

много скоро булгарите ще разберат, че в това оод са участвали всички и тогава ще видим какво ще стане. според мен това, което предстои е уjсен краи, но по добре уjaсен краи отколкото уjasс безкраи!

Инвеститорите могат да бъдат открити на адрес Москва, Кремъл Не са фантоми, а поредните путински мошеници, които искат да оберат България

си!

Русия няма пари и идва да краде икономическите гиганти на балканската Швейцария... :) :) :) :) :)

Така става в мафията, кат крадеш от тях ,първо връщаш онуй де е тяхно после те ликвидират...Някой питал ли е Цецко как е извадил парите да ги има тия държавни фирми - не...,НО по-важното в тая държава всички лъжат и мажат пред народа , а той си е проз.... Момци и Моми....банката е икономическа единица...когато държавата гарантира депозитите със закон и извади парите от бюджета или ги вземе като заем-направи дълг ,то тя става акционер в тая банка, до един момент в който банката върне парите....кво става у наше село....всички - политици и журналисти ви промиват главите ,че народа плаща сметката, така някой хора краднаха 3.5 милиарда а на офците приписаха по иляда евро дълг на калпак, ам то колко са иляда евро

Верно си гуньо!

Интересно кой дава инвестиционни съвети на Борат Василев.

Той е достатъчно умен да си ги прави сам. Въпросът е нашите умници сега как ще се измъкнат така че хем вълка да е сит, хем агнето цяло. Щото и западняците и руснаците си искат своето. А ние ще плащаме, може би повече от веднъж.

Айде бе това не може да е истина просто, сигурни ли сте, да не сте объркали адреса??? Човека на снимката изглежда толкова честен и толкова обратен, един истински европеец!

в "държава", която системно се граби, а периодично в гигантски размери ?

баси това бтк трябва да е златно с големи ресурси колко пати се препродава те затова и не се интересуват ами дано да огладнеят та да се заинтересуват краино време е

Златно е я. За него е борбата. Изложиха се накрая обаче. Плоска работа.

Това БТК ако беше ку*ва, досега щеше да е толко амортизирана от всички тъпаци дето и се изредиха, че самите и сутеньори щяха да я застрелят за да не се мъчи.

Хората са едни и същи. Тука се подлъгаха да откраднат още някой милиард чрез фиктивни сделки финансирани с кредити от КТБ.

Само в БГ парламента ги имаме 240. Какъв да е?!

Е толкова ли е сложно? Имаме посолство в париж, след като е толкова важна тази сделка да пратят шофьора на посланика ни да види аджеба има или няма такава фирма - писма пращат, клейма сверяват, на френските пощи разчитат - аматьорска работа е това нашата.. За щяло и нещяло подслушват, за важните неща - по пощата..., абе пълни глупаци

глупаците в момента сме ние , а управляващите са крайно хитри и опечени мош...ци !!!!!!!!!!!!

То по тези географски ширини това си е традиция . Бизнесмени - фантоми , Политически партии - фантоми , най-разпространени са фирмите - фантоми . Всеки циганин има по няколко .

В България се вихрят американска, ЕС, турска и руска мафии. Слабо правителсво, прост народ, разграден двор.

Руско-еврейска е мафията. Другото са някакви аматьори.

И какво стана сега? Бойко и Доган обраха КТБ, Мустака обаче не е глупав и ги хързулна с някакъв фонд английски, на който продаде дял, руснаците ще вземат военните предприятия от пакета зашото само тях ги интересуват и ние ще плащаме сметката.

олигарски и серГей къде ги забрави мая костинбродска и дудука тоже, кагебистите и тях забрави..... ама мълчахте като п...ки през 2013 и "300-те" души месеци наред ви пречеха да се прибирате от работа...

Какво точно общо имат орешарски и станишев в случая? А пък дудука съвсем? Кагебистите в моя пост ще ти извадят очите, като казвам руснаци за кой си мислиш че става дума? Това че БСП са на хранилка от руснаците (КГБ) e ясно на всички без бкп зомбитата, но виж, че Доган и Бойко също бяха създадени и дълго работиха за тях повечето хора не го разбират. Ти очевидно си един от тях. Същите сте като бетонните комунистически глави, просто всичко е наопаки. Америка е велика, Бойко е демократ, лоши са само Доган и БСП.

Тая държава все по-голяма тиня става. Няма ли да се наиграят вече? Да ги сложим да спят?

... играят си с твоите пари нали знаеш? СедИ гледай още ...

Ето телефона на господина от снимката: 0876 177444 Сериозно, не се майтапя!

Още като чух за някакви белгийци с руски паспорти , знаех какво ще стане!! И тоя красавец докато беше тука, не можехме ли да запитаме Интерпол за него?? Сега да не се окаже, че го издирват??

Поредното подставено лице на руснаците.

Някакви доказателства или си тролиш по дИмУкраЦки?!

Че колко белгийци ,знаят руски??

Защо се правят на ударени магистратите ? Това е стара схема , която се прилага още от времето на Иван Костов за "приватизация " за 1 лв. Това са наши "мутри" с бели якички , приближени да властта , които така богатеят. Да продаваш и да не знаеш на кой - не ви ли звучи смешно. Прокурор , правосъдие , комисии - къде са ? Или ги има само проформа...?

КОЙ продаде БТК на офшорка ,бе налъм прост.Кобурга+ МВелчев и то на офшорка.

Аз може да съм налъм , но ти си куха тиква , информирай се , ограмоти се и после плюй , галош такъв.

..Адвокатът на Василев - Менко Менков, не видя нищо незаконно в покупката на въпросните фирми..

bobsyn@

Авторът на статията май е пропуснал едно две изречения. Ако помня правилно за 1 евро се купуват фирми срещу задължението да изплатят заеми за 900 млн евро на КТБ. А това е сума над 25% от капитала на банката. Тоест Цветан Василев си е раздавал кредити от неговата банка на свои фирми над лимита поставен от БНБ.

Е много през просото сте я подкарали бе, др. Путин (по дядо Епщайн а по майка Шеломов). Иначе хубава схема за крадене: 1. Купувате нашите фирми и активи с нашите пари чрез вашата банка КТБ. Парите разбира се вземате "на заем" от депозитите на хората, които примамвате с нереално високи лихви. 2. След това вашите комуноидни слуги фалират банката. 3. Държавата взема дълг, за да върне парите на хората (депозантите), а вие междувременно си прехвърляте закупените фирми и активи за колосалната сума от, забележете, 1 евро. Проста сделчица, те тъпите Българи няма да се сетят. Поне тази велика нова фирма купувач с едното евро да имаше някаква история, някакъв реален бизнес, а то... Май сте се самозабравили, нагли еврейски крадци с временен адрес Кремъл.

Унд йа, отново имаме налице юдише конспирация, време е да вадим газа, нали така, хер А. ?

Глупости. Просто трябва да си защитим националния интерес. А иначе не знам защо все въпросните "братовчеди" са в центъра на далаверата. Национална черта, предполагам.

Е това вече са пълни глупости и лъжи! Прекалява се с овчата принадлежност и доверчивост