140 столичани нахапани от кучета само за 3 месеца

Над 140 софиянци са били нахапани от кучета само за първите 3 месеца на годината. Това сочат данните на единствения противобесен кабинет в Първа градска болница в столицата, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - 140 столичани нахапани от кучета само за 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Против съм да се използва думата "осиновяване" в случая с кучетата. Не е човешко към родителите-осиновители и осиновените деца.

Общината трябва да бъде съдена и да се иска оставката на некадърната кметица.Всеки пострадал да си извади медицинско от съдебна медицина и да заведе иск.140 души да получат обещетение.Операциите от кучешка тения също да бъдат атакувани в съда.Ответник скапаните общинари.

Да се приеме закон- Всички разходи по щетите нанесени върху хората ,ухапани от кучета, като им се заплаща и морална щета да се поемат от ПРИРОДОЗАЩИТНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ!!! Да заплащат всички медицински услуги и медикаменти!!! От къде накъде държавата ще поема гевезелъка им!!!!!Ние сме природозащитници(кучезащитници-имам впредвид) , и само празни приказки, точене на пари и....да му мислят хората!!!

Тази сутрин в 5 на спирката имаше само няколко кучета, които ме подгониха като ме видяха. Не мога да си хвана трамвая. На кого да се обадя в такъв случай?

Интересно каква статистиката , колко са пострадали и убити на улицата .Там проблемът е колосален !Защо никой не реагира ? Жалко вече приемаме убийстата от ППС за нащо нормално,дори не ни впечетлява!Именно там е проблемът в така наречаната столица

В статията е отбелязано само колко софиянци са нахапани от безпризорните кучета, а някой замисля ли се колко са пострадалита в цялата страна? До кога ние данъкоплатците ще подкрепяме финансово тези паразитни структури, които заплашват сигурноста на всеки от нас по улиците и публичните места? Толкова ли сме богати за да си разрешаваме такива разходи? Нека всички да поемем своята отговорност и видим резултат които задоволява и двете страни на проблема. От нас зависи колко бавно или бързо ще рарешим проблема

А защо няма статистика каква част от тези ухапвания са от безстопанствени кучета, каква част са ухапани стопани, е каква част са ухапванията от стопанисвани кучета, но не стопани. Така, като няма такава статистика, кучезащитниците може да казват, че просто стопанисваните кучета си хапят стопаните, в което няма нищо лошо.

Малко са ухапаните софиянци. ВСИЧКИ ЗЛИНИ ИДВАТ ОТ сОФИЯ!

Тази цифра е пълна измислица, тъй като част от захапаните не са регистрирани. И е глупаво да се афишират тенденции за намаляване на нещо, което е факт че не намалява. Кучетата са по улиците и вече и загиват хора от ухапване.

Австрийските природозащитници, които искат да осиновят кучетата, убили професора, заслужават да им пожелаем съдбата на покойния, дори без фаталния край.

Мисля,че вече с проблема трябва да се занимае Гражданска защита,смърта на деветнадесет сърнички вече е прекалено,положението е Б Е Т С Т В Е Н О! АКО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ,ЩЕ ГИ НАСОЧА!!!;-)))

Граждани, съдете България в Страсбург, търсете си правата. Узаптете милиционерите и простаците на власт, не се бойте. 22 години държавата прави далавери с помярите и гази човешките закони, като дава предимство на глутниците диви псета по пътищата. Тази мрачна страна се превърна в един кучкарник и поле за изява на ненормални защитници на озверели животни - в полетата, по улиците и във властта. Това не може да продължава, тук е адът на земята.

Всички кучета в София да се натоварят на влак и да се изпратят на Австрийските защитници за тяхна сметка

За управляващите и "кучезащитниците" животът на малобройния ни народец не е от значение. Важното е да се крадат парите на данъкоплатците чрез тези измислени фирми "екоравновесни". Ловните дружинки ще решат проблема с кучетата за 2 седмици. Само да им се осигурят достатъчно патрони.

Банките ни изядоха. Каквото остана го оглозгват кучетата.

Не само пенсионерите, кучетата вече не издържат на глад