И вторият мъж, нахапан от кучета, почина

Почина възрастният мъж, нахапан от кучета в столичния квартал Редута.

Обратно в новината

Коментари - И вторият мъж, нахапан от кучета, почина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време куче без стопанин намерено на улицата се прибираше от кучкарите и вече го нямаше.Сега човекът е по- безправно същество от кучето.В общинава мислят как да дерат още кожи с данъци и такси,а не да работят за софиянци.Махнаха картите за 2 линии и защо?Сега купувам за цялата мрежа.Ето това мислат по цял ден нашите избраници.Кметицата да поеме отговорност за ИЗЯДЕНИТЕ ХОРА.ОСТАВКА.

Защо ще строите приют,а не евросертифицирана кланица?

абе екарисажа не работи ли?!

Писах,че искам да нахапят Фидосова,хем ще се заситят помиярите,хем веднага ще се реши проблема,все пак посягат на влстта.

Незнам има ли някъде другаде по белия свят, разбирайте нормалните държави, дето в рамките на има няма година бездомни кучета да довършват хора....!!!Европа ли, и за Африканска държава не ставаме, за нищо не ставаме....

Милиони животни се колят за храна на хората по нормалния свят,а Фандъкова оставя кучетата да глозгат старите хора!

не, само чувам как в много изгодни за еко-тата моменти някой демонстративно беси или корми куче. след което се сещам, че май тези еко-та не ги интересуват хората или кучетата, а само парите. и се чудя, кой ли е бесил и кормил тези кученца. или там кой ги е бил с железен прът - че само еко-тата сте го виждали, предполагам, и снимки имате.

Какво лошо или лъжливо написах,че не го пуснахтеееееееееееее.

Тези хора, които са били убити от кучетата, са светци. Те са загинали, за да може общината да вземе мерки, заради всички нас.

Бъди хуманен, остави кучетата да се нахранят!!!Гледам и не вярвам на "ушите си", политиката, била до 10-15 г., кучетата да намалеят, а дотогава????Кой ще поеме отговорността за "изядените" хуманисти!!!!

ти- защото като толкова знаеш иси луд фен на тиквата- не кажеш какво от всичко обещано направи тоя-освен да прокарва лобистки закони- да лъже и краде - не прави и не очаквам да направи нещо за страната ни... - с едни кучета не може да се справи- безсилно , не направо слабо правителство с тъпи политици които могът да лъят по необразованата и глупава и наивна част от населението ни.. ръкоплясаи им на любимите ти от герб-а- за това , че сме единствената страна не само в европа -ами може би в света с умрели по такъв начин хора...

не чакам скоро да се реши темата с бездомните псета... и няма да стане -н просто на тая власт - все пари , далавери лобистки закони - за краднене на милиони и милярди от дърявата им са в главите... тиквата -ако има далаверка и парички- ще нареди да се гласува - да се срина витиша за една нощ ,ако трябва , но за народа няма да си мръдне пръста.. нали него го пазят една дузина гардове- вйоръжен е-а и от лимузините не слиза... таму е на уя... за сведение- няма втора ддърява - дори румъния и албания не са толкова зле с тия кучета.... станхме за срам с тоя тиквар - за три години- не си мръдна пръста да направи едно добро и истински дело за хората ... само за далавера мисли-и бързат да доразпродадът и доокрадът последното преди да се разкарат от властта... помнете ми думата- след тоя дъряват ни, ще е три пъти по зле отколкото е било след всички преди него....

Прочетохте ли под другата новина: от глутницата, нападнала проф. Б.Тачков, 6 кучета са евтаназирани и 19 са в приюта Сеславци. 6+19= ебати глутницата! Направо ме достраша, почвам да си давам сметка, че тези групички от 3 до 5, 6 помияра, които са се опитвали да ме нападнат са направо "късмет". Да ги прибират поголовно, ако до 2 седмици никой не ги потърси и ПЛАТИ за издаване на документи, поставяне на васкина и т.н. законови процедури - възможно най-хуманно да се ликвидират. Това е решението!

sisi

Абсолютно сте прав! Няма държава и няма кому да се жалим! Затова - с тояги, стрихнин, шоколадчета и прочее - тази пасмина от псетя трябва да се избие! Не мислете, че съм враг на кучетата! Не - имах си едина малка Лиса и я обичах, и тя ме обичаше, беше готова 13 км да бяга след колата и го направи! Но изяждянето на хора от кучета не се приема ... НИКАК!

Просто нямам думи... с какви очи гледат хората псевдозащитниците на бездомните кучета??? Това граничи с лудост: 21 век, столицата на държава от ЕС! Сигурен съм, че ако бездомни псета само уплашат (не говорим НАХАПЯТ ДО СМЪРТ) някой висшестоящ (или негов близък) - до сутринта проблемът ще е решен, а лъвовете (и другите хищници) в зоопарка - добре угоени.

Лудостта, приятелю, е превърната тук в религия! Убий професор - не пипай псето! Нещо като убий бобър - спаси дърво! Фандъчката гледа и тъпее! За тъпеенето не сме изненадани, но се питаме що не иде у черква да се покае! Ама да бе - за ГЕРБер черква ....

Flioink

Мисля ,че гневът е правилната емоция ,с която да се реагира на такава новина ! Българският народ , кучета го яли, буквално ! Време е да бъдат изметени всички "професионални" политици ,които ни докараха дотук . Всякакви Чоковци и Боковци вън от чадъра ,без грам фандък...

ФандъкОВА!! Самосецирай се, сети се сама за какво става дума, слез от тъпия мерцезес и виж как хората гинат изядени от кучета! Бокооо, ноли си велик! Вземи решение това да се изтреби до крак! Може да стане за една нощ! Или искаш още професори да пограбеш????

Oligugut

Цялата ни система е толкова ръждясала, та чак се чудя как изобщо още съществуваме като държава. В САЩ 1 бездомно куче не съм видял, съответно, ако си изхвърлиш кучето на улицата, съседите веднага звънят на съответната институция, хората идват и ти пишат толкова хубава глоба, че те кара да се замислиш следващия път дали да си изхвърляш домашния любимец навън...Пък ако чак толкова не го искаш, отиваш и го даваш в приют, където му намират нов/и собственик/ци.

аззз

ето разковничето е "съседите веднага звънят на...". Е това е гражданското общество, когато хората сами се контролират и не чакат властите да го направят, а тука - еди кой си не искал проблеми със съседа, другия си пиел ракията с него, третия били от едно села ала бала примитивно общество остави след себе си "комунизъмът".....

да ти е.ем и коментара тъп... - що не ни осветлиш сега -защо само в държавата на любимата ти тиква има изядени живи хора от бездомни кучета бе помяр- а се пениш като стар турски сапунен серял , на коментара на човека... нещастни герб-ери- с бездеиствието си докарахте страната ни до трета национална катастрофа... пак ли комуноидите са виновни- тъпи задръстени и всезнаещи гербери- даите един коментар да ви изпсува народа ...

Нека накарат Фандъкова и Бояджийска да отидат на погребението на този човек и да погледнат роднините им в очите. Ако и тогава гьонсуратлъкът им не бъде победен, значи няма шанс за човеците.

jen

Хорааа, крайно време е да вземем нещата в свои ръце.

коку

Защото за това БКП си вземат парите и без някой да протестира (никой не мисли за хората, не е и мислил). Интересно ми е някой от протестите изобщо мисли ли? "Да остане природа в България" - добре, ама защо за тази цел "Да изгоним децата си от България"? Преди 6 дни един виден БС(К)П кадър каза: "Нашата цел е победа на БСП предстоящите парламентарни избори". Забележете, не да направят нещо за хората, а да спечелят изборите!

Тетката Фъндъкова трябва да подадв оставка веднага, както е по европейските страни щом следва европейските норми....

.....на циганите къщи строите, а нас къчетата да ни ядат?? Ббб

antani

алооооооо редакторчето,като не ми пускаш мнението нали знаеш че магат да изядът и тебе,а?

И бившият и сегашният кмет не направиха нищо за живота на хората в София! А бившия и в България! Работят само за лично обогатяване. Огромни пари се дават на крадците от Екоравновесие. Те кастрирали кучетата и какво от това? Мене не ме е страх, че кучетата ще ме ет, а че ще ме ухапят! Стига глупости! Време е радикални мерки, и от кмета, а и от нас, ако той/тя не вземе мерки ВЕДНАГА!!!

Аре ве,кво се правят тея псевдо кметици,еколози и шефове на ЕКО равновесие!Кви приюти,кви 5 год ми говори Фъндъкова,за да се усетило промяна!!?!?На запад балъци ли са кви са,като има заплаха за човека,се приемат крайни мерки,кво повече трябва да стане?Ма народа ни е овчи и си седи във форума и мнооого як,мнооого силен,а като излезе на вън-мишка!

E не е вярно просто! Няма друга нация, която да се остави да бъде изядена от кучета! Храни куче да те изяде! Храни политик да те хвърли на кучетата! Аман!

срамно, срамно та чак абсурдно... време е тая кукла разфъндъчена да си ходи!

аззз

да и е честито на Бояджийска, добре се справя с проблема с кучетата.....

Оставка веднага! Не ни казвай как сега ще направиш това и оново, ти тотално се провали с кучетата, а и не само..., и вече има поне две жертви!!!

vassalex

+1 Не изказвайте съжаление и съболезнования на близките. Далеч по-достойно е да си подадете оставката г-жо Фъндъкова! Лично аз Ви харесвах като скромен и работлив човек, който може би ще работи наистина за решаването на проблемите на София. Уви!

Колко хора трябва да бъдат изядени още, за да се вземат мерки! Писна ми....тъпа държава!