До 3 г. затвор грозят мъжа, влачил с кола кучето си

Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинение на 55-годишния Райчо Иванов, който завърза за автомобил кучето си и го влачи по улиците на асеновградското село Тополово.

Обратно в новината

Коментари - До 3 г. затвор грозят мъжа, влачил с кола кучето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко му е. Да не излезе!

Хората, които подценяват живота на животното, не зачитат и човешкия живот. Това, което ни прави хора, е подкрепата към по-слабия и по-беззащитния. И като плюете по тези, които защитават правата на животните, също не се показвате като големи хуманисти. Така че по-добре си замълчете. И предполагам, че на всички ви е ясно, че този "човек" ще е на свобода след няколко месеца поради "добро поведение" или нещо подобно. Така че - укротете се. По темата мога да кажа само - горкото куче, едва ли е осъзнало защо му се причинява това.

Вярно е за интелегинтноста на вълците и освен това са моногамни за разлика от кучките (които разбира се го правят само веднъж годишно което си е направо татално въздържание по човешките мерки)

Егати социопатите пишат тук. Едно животинче е умряло в адски мъки, а те храчат ли храчат. Същите тези храчещи същества (оставам с впечатлението, че само това им се отдава) не кастрират домашните си любимци и после изхвърлят потомството на улицата или ги давят по реди и канали, а за кучешкия проблем са виновни такива индивиди и крадците от Столична община. Много мърша гази тази земя.

ясно е, че този е един малодушен и страхлив садистичен изверг, но не мога да разбера, защо са му върнали умиращото животно, след като той го е осакатил и захвърлил да умре бавно и мъчително. ако е било неспасяемо, по-добре ветеринарят да му е бил инжекция и да го е приспал, вместо да подлагат беззащитното животно на още по-голямото мъчение да го връщат на собствения му палач!

Някой знае ли какво стана с онези момчета, дето биха лекарски екип.

НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ КАКВО Е ТОВА НА СНИМКАТА. МЯЗА НА КОННИКА БЕЗ ГЛАВА ;-)

Прокурорска тога.

Тогата добре. А онова бялото там писоар ли е?

Грозят го, ама надали.

Кучето е най-подлото животно, единственото което напада безпричинно.Защо не се вайкате за хилядите осакатени и загубили живота си от песове.Храни куче да те лае...стара сентенция. Просто не е трябвало да го прави така явно, има си начини...

Гушкай там някоя от стоте си проскубани миризливи котета, които гледаш в апартамента или подрапай своето и не приказвай за най-готиното животно)

Кое му е готиното бе пумиар

От мене да знаеш едно:Никое животно не напада без причина.НИКОЕ!Нападат само когато чустват заплаха или за да се нахранят.Единственото животно което убива без причина е ЧОВЕКА.На Съвестта на човечеството тежат много повече кръв и животи отколкото на всички други живи същества взети заедно.

изглежда, че и ти си един садист като този, дето е влачил собственото си куче за теглича на колата. разликата е само, че ти си още по-голям малодушен страхливец от него, за да го правиш тайно. дали ще ти хареса, ако някой така тевлачи, както онзи малодушен и садистичен страхливец е влачил беззащитното животно, докато го осакати и после го захвърли да умре бавно и мъчително. нямам думи за такива извратени и подли садисти, които се правят на загрижени за хора, жертви на престъпления, а в същото време правят същото с беззащитни животинки.

Ти не си в час и явно никога не си гледал куче за да разбереш какви предани същества са! Ако всички бяха толкова злобни и нищо не струващи хора като този и някой други на който не им трепва окото и осакатяват и умъртвяват безобидни животинки, който не могат да се защитават, досега да сме се затрили като народ! Каква е тази агресия и комплексарщина бе хора! Аз съм на 29 год. и съм отгледана с кучета и знам, че това е най-верният приятел на човека!!! Дори 3 год. са му малко за този садист!

мародерствата срещу животни, само се питам, каква беше присъдата за убийството на един младеж и осакатяването на Мануела Горсова. Те може би са мравки, щом за куче ще се лежи 3 г. А тогава трябваше да има съдебна отговорност и за първия полицай установил състоянието на Ставийски и пуснал го да продължи.

То хубаво питаш,ама не когото трябва.Тук едва ли са съдиите издали присъдите по споменатите от теб казуси.тук има само обикновени хора,които не се различават много от измъчваното куче,само дето други ги влачат и убиват много по бавно и мъчително.В едно нормално общество всеки живот е ценен и никой не посяга на друг защото строгостта на закона се стоварва отгоре му с цялата си тежест.Ние не живеем в нормален свят за това силните не ги съдят освен ,ако не настъпят интересите на други по силни от тях.Ако Ставийски беше блъснал тъщата на Цветанов тогава нещата щяха да са други,но уви.Такъв е живота.

Кучелюбите са секта от озлобени, в голямата си част бездетни и самотни индивиди, с лоша лична хигиена и съмнителна морална такава.

Но за това пък са по-гръмогласни и нахални от пед*те.

Омръзна ми да чета колко потресени имало от тази жестокост над куче. Наскоро се замислих и аз дали да си взема куче, но нещо започва да ме отчайва реакцията на "кучкарите" Възможно ли е и аз да стана като тях? Това са наистина крайни мнения от хора с крайни виждания по въпроса. За тях кучето е станало номер 1, човек - номер 2. Съвсем наскоро дама от Добрич осиновила дете и го върнала, защото имало несъвместимост с кучето и. Замислете се дали не е твърде крайно да има такава защита и обсебване от мисълта за благополучието на едно животно. Не казвам че трябва да бъдат мъчени, не! Но случило се, станало е, никой не знае причината защо го е направил. Защо човек тогава да бъде съден почти все едно е причинил голямо зло на друг човек? Все пак не е редно куче = човек, колкото и това да изглежда естествено на собствениците на кучета.

Защото света се управлява от кучелюбци и те са ядосани на този че е влачил пес навместо някое сираче!!!!

Спри да четеш подобни статии щом ти е омръзнало от потресени. Няма нормален човек, който при подобна новина да не е потресен. И един съвет...не си вземай куче. То не е просто домашен любимец. То става част от семейството. А ти не изглежда да си човек, който разбира това.

за психиатър си

Ти предпочиташ да убият дете вместо кучето ти. Наистина си за болница. Имам куче, котка и две деца. И естественно децата са над всичко.

Като чета такива тъпотии, пльоснати от "венеца на природата" и то не спонтанно, а след като е "мислил", разбирам колко съм прав да обичам кучетата, котките, мишките, охлювите, скакалците, паяците, стоножките, хлебарките и прочие твари повече от людете...

Уважаеми форумци,темата е :насилие над животно и прилагане на закона за засилие над животно.Съществуват и съответни закони за насилие над деца,закон за пенсионеране , правилник за движение на пътищата и т.н. Така че,моля ако за някого темата е маловажна,да потърси статия за насилие на дете,старица..или подобни.Аргументи от рода на "а кой ще защитава деца от нападения на кучета"..или " кой ще помисли за благото на хората" са излишни и безсмислени тук. ТЕМАТА Е ДРУГА!!!

Няма да е зле да го опандизят 3 години за убииство на песундер и да попадне в затвора с някой с по-малка присъда за убииство на човек.

коментарите на ганювците ги знам и без да ги чета.истината е че по отношението на един човек към животните може спокойно да се направят генерални изводи какво предсавлява той или тя!вие,ганювците,сте повече от ясни.....

Дойде на власт новата тройна коалиция и ето какви неща започна да прави! :)

Онзи ден имаше новина за някакъв 28 годишен урод от Панагюрище, който беше убил 60 годишна жена с брадва, за да и вземе чантата. После я беше завлякъл в гаража си. Много малко коментари имаше тогава, и не бяха толкова гневни и заканителни, като тези тук. С тази криво разбрана толерастия, няма да стигнем до никъде, кучкарчета. P.S. И си изтръскайте бълхите от гащите.

Е ЗАПОЧНАЛ С КУЧЕТА, ВЕРВАЙ МИ!!!

Това показва единствено, колко сте загрижени за хората, вие "човеколюбците" и животномразците. Вие, според които всичко живо, различно от човек, трябва да бъде избито, публично, пред всички. Подобни генерални изводи са смешни, жалки, комплексарски и показват едно много ниско ниво. Ганди го е казал: (цитирам по памет) "За културата на един народ, може да се съди по отношението му към животните". Няма да коментирам Вашата култура, вие я показвате и в отношението си към хората.

Какво е това генерално и нелепо заключение, което сте направил? Аз никъде не съм написал, че конкретно мразя кучетата. Просто изразявам почуда от различния брой и характер на коментарите под двете теми.

Муки по всичко личи,че ти липсват доста години от образованието. Не е лесно да си тъп ! По въпроса с бълхите от гащите,мога само да кажа, че баща ти е виновен, че си на тоя свят.Мисля, че се досещаш за какво говоря.

Първо си извадете кърлеша от задника, махнете фъшкиите от подметки си, изтръскайте си чаршафа от бълхите, изкъпете се и евентуално тогава обиждайте другите хора или заявявайте кой да се ражда и кой не. Жалко нищожество.

Всички тука дето нападате човека, въздал справедливост на млъквате! И ние като животни имаме същите права, както и кучето!

Бе важното е влачене и душене да има!

Абе такива изроди направо да ги убиват на място - защо ще плащаме от нашите пари храната в затвора на този садистичен боклук ? Днес куче, утре и дете ще върже и ще го влачи - такива изроди не заслужават да живеят, не са дали нищо добро на света, няма и да дадат в бъдеще - какъв е смисълът да съществуват, след като носят само болка и страдание ?

Ела си момче не се ядосвай по форумите.

Да го вържем и да го влачим и него. ИЗЧАДИЕ.

стига бе. Разбирам административно наказание, но затвор. Продават наркотици и убиват и се измъкват от затвора, а тук за едно куче-буквално, вкарват в затвора. Наистина живота на човек е по малоценен от живота на куче.

Не става дума въобще за кучето - как не можете да проумеете?! Той утре може и с дете да повтори! Въпросът е в това, че този е склонен към изродщини.

утре и апокалипсис може да стане!

това че един човек е направил нещо лошо на куче не значи че ще направи и на дете. Предположения и асоциации от този род са неуместни

Знаеш ли защо наказанието трябва да е сурово? Изобщо не опира до това куче ли е или друго животно. Опира до това, че животното в този случай не е в състояние да се защити, нито с думи, нито с действия. Примерът ти за наркотиците изобщо няма връзка, тъй като е функция на семейството да се погрижи децата да знаят какво е това наркотици и какви са последиците, включително при нужда да вземе радикални мерки, ако едно дете тръгне по лош път. Възрастните, които взимат вещества го правят съзнателно, така че никой не носи вина за действията им. Това да причиниш страдание на животно е съвсем друга категория престъпление и граничи с това да причиниш страдание на дете, тъй като детето, първо ти вярва, второ ти се доверява и трето - не може да се защити.

От твоя коментар разбирам че за теб е естествено човек мъчил куче да се накаже по сурово от човек продавал наркотици. Обществената опасност на двете деяния са несравними. Въпреки моето мнение, самия факт че има хора които спорят, дава една различна гледна точка. Човека в случая е наказвал кучето по особено жесток начин, ако кокошките са един от основните източници на храна, гневът му може да е взел превес.

Много интересен феномен забелязвам: много хора много обичат животните - все така разправят. А ги ядат! Редовно и с удоволствие. Знаете ли какво преживява едно животно в кланицата?!

Едно е да убиваш,да за ядеш - това го правят всички хищници! И съвсем друго - за удоволствие - това го прави само човека!

щом ви изнася да си хапвате - вкусон е, нали?! амавземи да прочетеш какво изпитва едно животно в кланица - има доста писано по въпроса. и ако мислиш, че това е по-малко садистично!

Знаем какво преживяват животните в кланицата. Затова не ги ядем. Прииска ли ни се месце, избираме си някой Хензел или някоя Гретел. Други екзистенциални или гносеологически въпроси имаш ли, Диоген-Сократ Абеков?

Kучето убиец на кокошки ли е тва бе, за какво се хвърли народа да защитава тоя убиец дран недодран ?

Бахти селтака.Изяло му кокошките и той го влачил с Москвич-а,малееее.То все има селяни,ама това българската селяния си е уникална,това е отделна категория,само като си представя как вижда кокошките,кучето и след репликата "ей ся ти *х майката" в селския му мозък се заражда картината как влачи кучето с Московец-а и ми е ясно за какъв изчаткал див селяндур става въпрос.

"...и той го влачил с Москвич-а..." С Форд. Москвича, като една добра кола, би отказал да запали в такава ситуация.

дано се намери някой ;кучкар; ,който да го върже за теглича и да го влачи по сьщият маршрут докато се насере мрьсна гадина това заслужава

Малко му е.Преди да облече райето трябва него да повлачат.Изрод.

Ми заслужава си ги.Колко трябва да си прост,за да вържеш куче и да го влачиш с кола.Как пък изобщо му е дошло на акъла,то трябва да си пълен изверг.

кучето не е детето, ясно ли е без това в тази скапана държава човека няма права никаквои нито, пред кучетата нито пред циганите не ми приказвй, защото станахме за смях пред света с тези бездомни помяри по улиците

Помияр е на майка ти отрочето.

що не четеш неграмотник...

"...в тази скапана държава", както и навсякъде другаде, човек има толкова права, за колкото се е преборил. Като оценява правата си за по-малки от тези на кучетата, оценява делата си и себе си.

Защо никой не го е жал за убитите по особено жесток начин кокошки? Това, че някои хора отъждествяват човешки качества на даден род животни, въз основа на лични симпатии и привързаност, не ги прави (животните и най-вече кучетата) повече или по-малко животни от останалите. Не поставяйте кучетата над другите животни, нито над хората. Защото аз ям, но и вие ядете, кокошки и за вас са само храна ... но някои народи ядат и кучета в този смисъл и за тях (но и за всички нормални хора) кучета не са по-различни от кокошките.

Ку рьечи?

Тук явно пишат собственици на кучета. И малко остава да поискат смъртна присъда за човека. Това ми напомня за исканията на непушачите - абсолютно никъде цигара. И двете групи са крайно втвърдени и сякаш си живеят в собствен свят. И да имаме най-тежките присъди и най-суровите ограничения.

ПОТРЕСЕНА СЪМ!!! ВЧЕРА ПРОЧЕОХ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТОВА ЧОВЕК ГО Е ИЗВЪРШИЛ, ПРИ ТОВА СОБСТВЕНИК НА КУЧЕ!!! БЕХ ИСКАЛА ЗАКОНА ДА Е ПО-СУРОВ КЪМ ТАКИВА ХОРА, ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ПОДОБНО НЕЩО!!!

не си в ред ами ако куче ухапе дете, къде са законите затова или ако много лаеш срещу ухапването "Някой" може да те посети, че му ровиш в бизнеса ааа

Този закон определено е сбъркан. Сигурно го е писала Бриджит Бардо. Глоба - да, че да не повтаря, но затвор за какво и защо? По този закон колячите в кланниците трябва да са изпечени рецидивисти. Животното не се ли мъчи като го убиват? Или ако е за 2-3 секунди, макар и най-силната болка която е изпитвало - това не се брои. Законът не е в ред, има нужда от ремонт.

Баси колко са експедитивни. А когато кучета убият човек никакви ги няма.

В СЛУЧАЯ ' човек ' е убил куче ,а не обратното,така ,че пишете конкретно по темата. Да ТРЯБВА да бъдат експедитивни,защото психично нестабилните садисти,утре ще посегнат и на дете например.

А в случая когато е убит човек, ти къде си?

Каква истерия само за това куче, каквато няма и при новини за пострадали и мъчени хора и деца. Не оправдавам жестокостта над животни, но подобна жестокост не е рядка в селета където животинте живеят пир кошмарни условия, селскостопанските животни живеят до ушите в лайна, псувани и ритани от стопаните си, кучатата изкарват цял живот на верига и чат пат получават кора диня за ядене, идете по селата вижте. Българският селянин е най- жестокият към животинте в цяла Европа. Този човек не е няккаво изключение та да предизвика единствено той цялата омраза на интерент интелигенцията, трябва да се работи към масова промяна на отношението към животните.

Кой ще лежи в затвора ако някое улично куче нападне и нахапе дете и го увреди психически за цял живот? ХАЙДЕ , ДАЙТЕ СИ ТЕЛЕФОНА КОЙ ОТГОВАРЯ В СОФИЯ. ИМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ С МНОГО УПЛАШЕНО ДЕТЕ, КОЕТО С ГОДИНИ ЩЕ СЕ БОРИ С КОШМАРА. ДАЙТЕ СИ ТЕЛЕФОНА ТАРИКАТИ-ЗАЩОТНИЦИ НА УЛИЧНИ ПСЕТА,ЩЕ ВИ НАМЕРЯ ОБЕЩАВАМ.

как така модераторите скриват коментари за цигани, бсп-евророма и пр., но пък олигофренските "послания" на психичноболни селяни не се свенят да ги показват?

Я си дай ти телефона, социопат такъв,щом си толкова смел!!!!

Аре бе,тарикат!!Чакаме да си напишеш телефона!!!..

Само колко агресия има в твоето обръщение, съжалявам такива хора като теб и този изрод! Те са много жалки и с много комплекси, който си ги избиват на нищо неподозиращи животинки. Тези хора са отгледани с насилие или в такава среда и след години започват с животни и продължават с хора! Доказано е! Жал ми е за такива болни хора! Малко са му 3 год, но му трябва и време да мине и през психиатрията! А ако държиш за номер ще ти дам, за да можеш да си излееш част от злобата и комплексите си!

в тази държава кучетата имат права, но хората не, когато ни хапят си мълчим, иначе ваксината е безплатна, трябва да има закон удовлетворяващ и двете страни, единия - общината да плаща обезщетение за ухапване от бездомно куче и другия да има, както има наказания за хора, които мъчат животни, с две думи да си съберат помярите по улицата "Съвременна България"

Нека кучетата си отглеждат кученца, а хората - човеци! И дано подсъдимия човек си намери по-добър адвокат, отколкото ще бъде този, на кучето!

Първо казаха ,че кучето е негово. После казаха, че кучето е на съседа и след преглед са му го върнали. Сега така и не става ясно на кого е кучето. А иначе това с животните идва след масовите психози преди 50 години и Втората световна война. От призива избитите кучетата, лесно се стига до избитите негрите,циганите, гейовете и масова ексцесии. И после воини. Така че това е ясно. Но все пак към всички кучешки и животински фондации. Не използвайте термина хуманно отношение към животните, защото те не са хуманоиди. Това е смешно. Разбирам ви напълно имам си домашни любимци, но се стига до крайности. Имаме наредба за минимална квадратура на куче нямаме подобна наредба за дете. Ако някой пес нападне дете, аз не мога да го утрепя, защото е подсъдимо. И какво остава да гледам как кучетата ядат децата ли? Това със затвора е наистина смешен закон глоба от 10 000 има много по възпиращ ефект в случая от това да вкараш в затвора този дето утрепал кучето. Пък другия дето убил дете с колата условна присъда. И последено нека децата да нямат по-малко законова защита от животните.

Прав си 100%. Затворът е доста пресилена мярка, имайки предвид какви присъди дават на убийците на хора. Иначе в бъдеще трябва да очакваме присъди за разваляне на настроението на "щастлива" кокошка или клане на прасе с недобре заточен нож!

Моля, не смесвайте проблемите! Какво все не разбирате ! Трябва да има закони за защита на децата,на инвалидите,на хората в неравностойно положение,на животните! Единия не изключва другия! Пак повтарям-дано го разберете накрая - ЕДИНИЯ ЗАКОН НЕ ИЗКЛЮЧВА ДРУГИЯ!!!! Тази статия касае жестокост към животно ...изберете си друга,за лошо отношения към дете и там коментирайте,щом смятате проблема за маловажен!!!!!

Виж ,че не разбират и не правят разликата,така че трябва да им напомняме на такива невежи.

Ми не могат да разберат, мунчовците!

Убивам ти детето и се разминавам с условна присъда. Убивам ти кучето и отивам в затвора. Това е Човека е вдин и същ, съдията е един и същ. АКо пък ти мислиш че първо трябва да приемем законите за кучетата и после за хората кажи си го. Очевидно е че първо сте се погрижили за закон за кучетата и после за хоара. Ако беше обратно да се има правосъдие първо при гората и после за животните е нормално.

Принципът - има "по-важни" неща е чиста проба абдикация от гражданска отговорност. Ако това е престъпление, каквото е - третирай го като престъпление. Нека вината (ако има такава) бъде доказана, и ако в Закона пише 3 години - да ходи и да гние 3 години. Същото важи и за тези, които на пътя убиват и раняват хора. Както казах, тук не опира изобщо до това, че е животно, а до факта, че човек съзнателно е причинил страдание на същество, което не може да се защити. Ако се приема, че всеки гражданин трябва да има съзнание, еднакво тежко престъпление е да убиеш съзнателно дете и да убиеш съзнателно куче, и двете не могат да се защитят. Извини ме, но искаш да кажеш, че е нормално например да нариташ кучето ти, ако те издразни или се изака пред вратата, но не е нормално да нариташ шестмесечната си дъщеричка, ако направи същото?! Каква точно ти е логиката, нали си разумно същество... ими може би си човекоподобна маймуна? Нелепо и незряло е да се реагира по този начин, защото винаги ще има нещо "по-важно"... Това е перфектният начин да отлагаш ;-)

Дано пукне час по-скоро този изрод. Същество което е жестоко към животните ще е жестоко и към себеподобните.И нека тука не се делиме на кучкари и не кучкари. Някой би ли желал да има за съсед такъв изрод, нека да каже и тогава да коментира.

Ти откъде знаеш, че рошавия върколак с големите зъби не е изял някой негов близък и след това не се е измочал в обувките му? Не бързайте да съдите чиляка.

Защо не говори с такава злоба за Максим Стависки, когато пиян блъсна и уби в разцвета на силите си момче и осакати за цял живот младо и красиво момиче, а нашия хуманен съд го осъди условно? Защо "шофьори" убиващи деца на пешеходни пътеки се осъждат условно? Защо цигани убиващи родителите ни за 5 лева и изнасилват децата ни са на свобода? Защо наркомани, крадци с по 100 и повече регистрирани кражби са на свобода? Защо бедни и безработни българи, които не могат да си платят здравните осигуровки умират в нечовешки мъки? Има хиляди защо? Вие сте тръгнали да защитавате един помияр! Да, това ли е най-големия престъпник в България? Нещастници! И аз имам домашен любимец в къщи, но ако направи нещо на детето ми или на съпругата ми ще го думна!

"Защо не говори с такава злоба за Максим Стависки..." Защото въпросният Максим се предполага да е човек, а той/тя цени хората повече от кучетата, които също цени. А ти домашен любимец нямаш. Имаш хайванче. Клетото не е случило на стопанин.

В този ред на мисли, ти пожелавайки тези неща на човека с какво си по-добър от него?

На човек, отнесъл се по този начин със собственото си куче би трябвало да е завършен психопат, а такива са абсолютно непредсказуеми.

заслужено наказание! не "до три години", а три години, да му дадат максималната - така е справедливо. Господ е създал кучето, и то душа влачи. този човек няма сърце просто. друг е въпросът, че се получава абсурд - излиза че за убито животно дават три години, за убит пешеходец пак толкова, може и условно?!....ама нали сме Абсурдистан, уви.....

Дано тоя ненормалник си получи полагаемото. Но мен друго ме впечатлява -- как за причинени страдания на едно куче правораздавателната система се задейства и ще събере годни доказателства и ще го осъди, а срещу извергите, причиняващи страдания на цял народ все няма доказателства. Нещо аршинът на Темида не мери еднакво във всички посоки...

Кучетата и животните нямат глас и не могат да се защитят. Ние хората трябва да ги пазим и да бъдем техния глас. Хората и сами можем да се защитаваме и да си търсим правата,но явно не искаме. Животните не са виновни,те също имат право да живеят на тази планета,без да се издевателства над тях.

За такова "престъпление" любителите на животни биха и разстреляли. Какво е за тях човек пред четириногият приятел, нали така? Солена глоба - да, но затвор не трябва да има. Хора сме и би трябвало и за нас да важи поговорката "гарван гарвану око не вади". И да не забравяме всички онези случаи в които най добрият приятел на човека е нападнал и жестоко нахапал членове на семейството.

Колко си прост само! Нека на теб сторят нещо жестоко след като си бил напълно невинен и после да има само глоба-нека сме толерантни към безмислената жестокост и да не ни пука за причиненото страдание.

Ама колко си умна само! Да ти напомня, че кучето е селектирано от вълци и директно произхожда от тях. А това че има десет хиляди породи - е по заслуга на човека отново. Ако не си чувала - за убит вълк дават и награди. Е, като същество вълкът много ли е по различен от кучето? Даже се твърди че вълците са по интелигентни.

малко са 3 години. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не звучи ли абсурдно, че след всичко това кучето е върнато отново на собственика му?За това ,че е крало кокошки си е виновен пак собственика но ако му се е наложило да плаща или обещетява щетите това за един селски простак си е направо вбесяващо.Редното е непременно да бъде глобен жестоко плюс поне 6 месеца размисъл в панделата.И като стана въпрос за пандела- редно е да се въведе заплатено престояване там .Нещо като хотел с охрана .Така тези отрепки няма да бъдат хранени от данъкоплатците.

песовете на сапун!

Жалка ,садистична с пълна липса на съчувствие Гнида !

И ТАКИВА КАТО ТЕБ- СЪЩО!!! ИЛИ ПО-ДОБРЕ НАСАМЕ С АСАН В ПАНДЕЛАТА. ДА ТЕ ВИДИМ ЩО ЗА МЪЖ СИ!

Да, малко инфантилно изказване...но съгласете се, че зли псета са убивали хора и то в 21-ви век. С тях как трябва да се процедира според вас?

Абе ей,това кученце нищо не е направило бе ! Кой е ухапало или убило ?? Изяло е 2-3 кокошки,вероятно от ГЛАД ! Така ли се постъпва с животинче бе ? Садистите и скритите психопати да се прегледат овреме и да СПРАТ да вършат престъпления !

на тоя не три години затвор а публичен разстрел....какъв човек трябва да си за да направиш такова нещо.и естествено нищо няма да му направят.

Е, попрекали. Ако за убийство на куче следва разстрел, за убийство на човек ..... какво следва?

Да,повдигайте обвинения и осъждайте всички психопати !!! Освен това да им се забранява да притежават животинче до живот ! Гадни,садистични психопати ! Както навремето беше казала покойната топ адвокатка Рени Цанова : ' Не всеки който мъчи и убива животни,ще го направи и с хора, НО всички ,които са убивали хора,са мъчили и убивали животни.