17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах това ичадие долно мръсно...малко ще ти е да полежиш в затвора и глобата- заслужаваш да те измъчват по нй- жестокия начин..и тук всичките чекиджии с просташките коментари с теб...ДАНО СЕ ОПРАВИ КУЧЕНЦЕТО! ❤️

Тоя помяр повече няма да сере по диваните.

valery_an

Чета коментарите и започва да ми се изяснява защо в България сега са на власт дебилите на радев и защо се гласува за чалгаря манолова дончева бойкикев минетов .....ами нямам думи .

Надали обича живота и без това

Този ако го покажат ще е някой грозен, вмирисан, изсулен изрод. Горкото мъниче, имало е нещастието да попадне при този аутсайдер.

Кажете в кой блок е собственика? Ще го навестя и ще пробвам да видя дали той ще може да ходи след падане от 6 етаж? Кажете кой блок е????

Аман от примати. Ти си абсолютно съшия, като собственика на кучето. Смяташ, че имаш право да причиниш трайно увреждане на друго живо същество, било то и човешко? И аз искам затвор за теб до 3 години както е описано в наказтелния кодекс за заплаха. Кажи в кой блок си за да подам жалба.

другото човешко същество вече си има трайни увреждания. Няма мозък и не може да мисли.

блок 313 вход 1

Просто е! Бившия собственик да поеме финансовите разходи около отглеждането и лечението на кучето до кая на живота му! Толкова! На българина явно съвест и човечност трудно ще му се зародят в душата. Така че единствения начин да го вкараш в правия път е да му наложиш истинска финансова санкция.

Кучетата летят ниско - явно ще вали.

Хохахахохохо

Какво ми го защитавате тоя примат? Едно куче е по-добро от него. Като го е затворил и не го извежда, какво очаква? Кучето да ползва тоалетна само? Дано се възстанови, и дано някой се погрижи за него. И стига с мантрата, че кучкарите са по-лоши от кучемразците! Аман от разбирачи на човешката психика!

Рано или късно всички се връща.Особено когато жертви са беззащитни същества.Няма ли законово наказание?.Нали вече има зоо полиция.

Стопанинът, пък да го направят подводничар - пускат го със завързани ръце и крака на 2-3 метра под вода и да видим какво ще стане.

С това което казваш ставаш същия боклук като тоя изхвърлил кучето!

Следващият път ще изхвърли тъщата.

Айде дано същото споходи и собственика-изрод, да лежи в ла.ната си ама да няма кой една чаша вода да му подаде. Амин!

Така се прави. Ползваш и хвърляш. Скоро и с жените, проблемът е че по придобиването им са хвърляни пари. Но само понякога това е фактор

Дето викал сърбина в Ню Йорк - Ово е стандарт, йебеш и меташ.

Един осъзнал се кучкар

кучефилски драми

Изрод

Толкова ли беше сложно като искаш да го махнеш това куче поне да не го хвърляш, а да го пуснеш през вратата? Да не говоришм, че и това не е редно ама някак си е по-нормално.

Тази мантра на кучкарите, че всеки, които посяга на животно, може да убие човек е толкова вярна, колкото че всеки, който яде свинско, може да стане канибал.

Всеки, който е способен да наблюдава с безразличие и удоволствие смъртта на което и да е живо същество, е в опасност да повярва в незначителността и на човешкия живот”, пише д-р. Алберт Швайцер. А според Робърт Реслър, който се занимава с профилиране на серийни убийци за ФБР: ”Убийците….много често започват от убийството на животни в детството си” . ФБР установява, че в компютърните файлове с историята на много серийни изнасилвачи и убийци присъства минало, изпълнено с жестокост към животни.

Ако е вярна мантрата, че който посяга на куче ще посегне и на човек, то и всеки гей все някога ще посегне на дете.

Това пък да е толкова тъпо изказване ..... гейовете харесват мъже, не деца. То по твоята логика въпрос на време е всеки хетеросексуален да посегне на малки момиченца.

Е по-скоро защо ще взимаш куче в апартамента си да го хвърляш после. Не то е избрало да живее там. Нагледах се също на вързано перманентно на двора на къща куче - на къс синджир, без извеждане, нищо. Не взимайте тези животни да ги мъчите просто, никой не ви кара.

Този е за убиване, може ли такава жестока постъпка ? Като не може да се грижи за домашен любимец , защо ще го хвърля през 6 етаж ? Това значи убийство. Дано се оправи животинчето, а дебила Господ ще му го въздаде ...

Малко му е на гадината!

Това, което е направил тоя кучкар е жестоко. Но отново четем кучкарските мантри, че всеки, който посягал на животно, можел да посегне и на човек. Тъпотии кучкарски... То по тая кучкарска "логика" всички касапи са потенциални убийци. Но иначе "добрите" кучкари плющят меса по 3 пъти на ден, все трупове на животни, докато така искрено страдат за животните и мразят всички, на които им е писнало от псетата им. И с кеф биха ги избили. Белким останат да живеят само с мастии...

Това показва що за "хора" са кучкарите. Психично болни.

Наркоман. Обаче точно от защитниците на кучетата масово ще има критика ако се вземат крути мерки срещу наркотиците. Няма меки или твърди - всичките са опасни по своему. Милосърдието не трябва да замъглява преценките.

Май забрави колко наркотици са легални. Легалността на наркотиците зависи единствено от това кой печели от тях. Мислех, че в 21ви век вече всички знаят каква е играта.

Българска работа. После, защо сме последни? Защото сме прости.

Ужасно ме разстрои това ужасно..изрод

Не му се разбирало ..тоест пияндурник садист.Качете име и снимка на кукундрела.

За да се изходи на дивана 6 годишно куче гледано в апартамент, това е само и единствено защото собственикът не го е извеждал да си свърши нуждата навън и то редовно. По този начин кучето е показало нагледно на собственика какво трябва да направи, а мързеливата отрепка вместо да вземе да се стегне и да стане отговорен просто е решил да го изтреля е небитието през прозореца.

Пожелавам на цървула от Младост да умре в адски мъки и то скоро!

Самолетите падат,кучетата летят,герберастите квичат и бият прасета по улиците на Дубай.. Страшно е

И на сутринта гащите мокри а бомбите топли.

Подробност, която медиите услужливо пропускат е, че извършителят е функционер на ГЕРБ, няма значение, че е ниско в йерархията.

Страшна работа са това кучелюбците. Вечно ще набучват на кол живи хора, вечно двукраките им пречат. Защо не идете да живеете в обора, при овцете ? Там няма "двукраки", нали и без това се смятате за нещо различно от лошите "двукраки" ?!

Тук не става дума за кучето, глупердер такъв, а за това, че някой с повече сила и надмощие прави каквото си иска с друго живо същество. Ако случайно си крив на някой въоръжен до зъби дрогиран идиот, той извади пистолет и ти пръсне мозъка, дали на майка ти ще й е приятно някой да каже в Дир.БГ - аман от защитници на дребните души и обикновените хора. Законът на джунглата командва, щом са го застреляли, така е трябвало да стане. Нещастник, че и прост.

Бахти примата! Ако теб те убие някой по-силен просто ей така пак ли ще е ОК

Точи си надрусан и въобще не можеш да схванеш какво ти говорят хората

Боко, сега ще те уча да летиш, мое, зелено орле!

Само като чета коментарите ми става ясно колко утайка живее в България. Как очаквате да стигнем до някъде щом като има толкова много боклуци които защитават урода с мега малумните аргументи....

А сега прочети содомиярските коментари и ще разбереш, защо хората смятат, че вие содомиярите сте психично болни.

Ти си психично болния бе .. Егати люхата нация сме

Що за гадно копеле трябва да си! Това е отвратителто деяние присъщо на примитивна,нечовешка сган. Убиец!

А за убийците на невинни прасета, агънца и зайчета какво ще кажеш? Що пък тях никой не ги съди, се чудя? Двоен стандарт! Или песовете са нещо повече от останалите животни? Та чак в затвор се влиза, ако им посегнеш!

Изрод!!

Изрод.

Мисля че много по справедливо щеше да бъде ако кучето беше хвърлило собственика. Него явно и без това го мъчи простотията та някой да го отърве от мъките му.

На цимент или на трева е паднало животинчето

На кой етаж трябва да живеят новите собственици ?

До трети етаж няма да бъде проблем.

Постулат номер 1: Не сери там където сяда този дето те храни.

Абе лапи само бой за вас бе мръсници, първо хората бе измет

Ако съдя по маниера на говорене, изметта си ти. Същия си като тоя друсалник дето е изхвърлил животинката.

Това е само твое мнение, което никой не споделя. Аз също мисля като човека, когото критикуваш.

Хората са по-зле и от животните! Заслужават да страдат.

Повярвайте, че всеки един човек, който може да посегне на животно, на куче, посяга и на човек

А орките, които директно посягат на хора? Мамицата ви мръсна, помиярска сган сте! Някой да се е застъпил за пребит пенсионер, за ограбена жена, за изнасилено дете, за заклан старец? Пожелавам ви да пукнете от най-големите ви страхове, помияри мръсни!

Мангал бе. Точно като тях мислиш кат те гледам

Не, не ти вярваме на болния кучкарски мозък. Най малкото защото плюскаш месо и ни философстваш с тъпотии...

Хвърляйте ги тези кучета от първия етаж бе.. Нищо няма да им стане

Смятам, до третия етаж няма да има голям проблем. Можело е наистина да го хвърли от площадката на 2-3 етаж през прозореца. Все пак някои тук забравят, че и кучето е виновно. Не е спазвало правилата за реда у дома.

Най вероятно психаря стопанин никога не го е научил ...

Разбира се, не одобрявам подобни действия, но за какво занимавате обществото с подобни неща.

Кучето се е изсрало на дивана, защото не е било изведено или го е бил. С този жест животинчето е искало да покаже/накаже идиота. За съжаление болният му мозък не е зацепил.

Да,бе. Болен мозък бил. Аз ако дойда у вас на гости и се изсера на дивана ти, как ще реагираш? Ще бъдеш ли болен мозък, ако реагираш по някакъв начин? Но ако се ухилиш и ме поздравиш, че се изходих на дивана ти, тогава според мен няма да бъдеш болен мозък,нали?

Ти си много тъп. Това е животно в апартамент . Има нужди. А урода, който го е гледал не ги е покривал.

Що да съм тъп. То и аз имам такива нужди. А, ако съм на гости някъде също като кучето съм затворен в апартамент. Не е ли така? Как ще реагира писача над мен, ако се изходя на дивана му?

можете да пишете, а не сте се научили сам да ползвате тоалетна, какво да говорим. А може би някой ви води до тоалетната, та се сравнявате с куче, което не може само да си отвори входната врата, за да излезе навън.

Само си е натъртило крачето, кучето. За друг път да си вземе бележка и повече да слушка стопанина си.

Боклук! Мри да не мърсиш земята!

То пак, че шести етаж не е много високо за едно куче. Ами ако беше 10-15 етаж? Ко праим тогава?

Тези са от клуба на “традиционното семейство”.

Как пък го прецени какъви са му политическите възгледи? Аз мога да ти кажа че точно тия дето не са със традиционни убеждения вършат такива зверства.

Железна логика - щом повечето традиционни се напиват, значи и този е от тъпите, дето поддържат нормално семейство. А нормалните хора са само педерасти и транс и те се грижат перфектно за животните си и никога не се напиват?

Ами щом не слуша кучето, така му се пада. И аз да бях, и аз щях да го хвърля.

Теб май са те хвърляли като малък.

Теб вместо да са те родили, май са те изсрали

Да та фърлат за стръв при лъвовете в зоопарка, ма и тех ше ги е гнус от тебе щото смърдиш.

Или си човек или не си.