Цацаров: Под похлупака, държан над КТБ, може да има дупка

Под похлупака, държан над КТБ, ще се окаже дупка и ще стане ясно колко хора са се хранили от тази дупка. Това каза главният прокурор Цацаров пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Под похлупака, държан над КТБ, може да има дупка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прасчо, пак се изказа авторитетно и дълбокомислено.

Обикновена дума дупка не прави, но прокурорска дума прави дупка до дупка всичко, до което се допре. Може би Прокурор Цацаров иска да бъде най добрия банкер сред прокурорите, но няма да му се получи.

Тоя послушко на статуквото може да каже всичко, някои вярвали му?

Точно така - всяка седмица отчет! И прокуратурата и съда - пред журналисти и пред обществото по всички ключови дела и разследвания. Това трябва да бъде част от реформата, която ще се подготвя в съдебната система. И сайт с повече подробности по хода на делата, които да се аткуализират в реално време. И там да пише кой е съдията, прокурора, адвоката, по чия вина и по какава причина е отложено или прекратено дело, мотиви за присъдата и т.н. Това е демокрацията и служба в полза на обществото!

Не ви ли се струва, че там където се фиксира Прасенцето на Мама веднага се появява и Шопара? Не ви ли се струва, че тези двамата и онези зад тях не надничат под похлупаци, а направо влизат вътре? Спомнете си обектите, в които тези двамцата съвсем целенасочено влязоха - ЕРП-тата, Костинброд, послушванията на Цецо, ГДБОБ-ДАНС, сега и в КТБ. Резултати - за нас разруха, за тях достъп до информация с цел бъдещ рекет. Сметката ще плати познайте КОЙ. Естествено, че КОЯТ е Койчо от Конаре с кривото магаре.

И аз все по-често се питам каква е тази държава, член на ЕС, в 21 век, която стриктно спазва директивите за щастливи кокошки, спокойни прасета и други домашни и диви животни, но си прави тотални оглушки за положението на хората в нея! И дали пък, Цацаров, към положението на хората няма отношение именно прокуратурата, съда и цялата тази "независима" правосъдна система, която освен критики, друго досега не е чула - както от хората в държавата, така и от тези, дето пишат "директивите и препоръките"! И кога, най-накрая прокуратурата ще почне наистина "да изисква", а не да пита?!

Е ГОЛЯМА И Е В ГЛАВАТА ТИ, Г-Н ГЛ. ПРОКУРОР!

ПРОКУРОРЪТ-ФИНАНСИСТ ??? НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ПОТЪРСИ СМЕТКА, ИЛИ НАД НЕГО САМО ГОСПОД, Т.Е. КУКЛОВОДИТЕ МУ ???

Цацаров, преди не много време българската правна система на върха на която си ти, осъди един човечец на ефективен затвор в по бързата процедура-наколко дена, затова че изял костенурка , защото бил гладен! Господине, аз като данъкоплатец, който ти плаща заплатата питам: Колко време е необходимо да се провери кои са завлекли огромните кредити без да мислят да ги връщат и да обявите имената на изродите на всеослушание?

Понеже тук се говори за изчезнали пари, ще им напомня най-важното качество на парите: ТЕ НИКОГА НЕ ИЗЧЕЗВАТ. ТЕ САМО СМЕНЯТ СОБСТВЕНИКА СИ. От тук нататък е много лесно-намерете новите собственици на парите и ги накарайте да ги върнат. Само че, кой смее да го направи. В това се състои големият проблем-МОГАТ, НО НЕ СМЕЯТ.

Ако банката стане държавна или започне производство по банкова несъстоятелност синдикът има право да изисква парите от длъжниците. Разбира се ако не е назначен от тях. Тази банка премина границите на банка и стана политически субект, който захранваше пълни нескопосници с чужди пари.

със задружни усилия съсъпахте здрава банка и застрашихте борда. дупки имате в главите си, всички банки къде имат, къде нямат ликвидност, защото давaт кредити.

щом цацата е на поста глав прокурор, значи вие сте гласували това да е възможно

този преоткри дупката под похлупаците, утре може да се сети и за топлата вода. има си хляб в цацата и това си е..

Каква е тази държава? Никаква. Опитвам се да работя? -главния прокурор и екипа му не са цялата държава. В България има контрол и над контрола, та дори и над него и защо няма ефективност? Защото пак казвам, въпроса не е каква е тази държава, а как може да съществува такава държава. Ами аз казвам, това което каза и Вежди в ефир-да спираме да плащаме данъци.

държава само при коалиция БСП+ДПС

Винаги съм вярвал в Цацаров. Даде с едно интрвю отговори на много въпроси и най-вече назова истините. Трябва да го разберете, че наистина БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЕ Е ДЪРЖАВА !!! Дори не е нужно да си задаваме въпроса : КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА?! Питате за Христо Бисеров? Но защо Цацаров? Попитайте службите, защо не са следели действията на Бисеров или ако са ги следвали, защо не са си свършили работата до край? Примерно да вербуват служител в банката в която са му пратите или агент да внедрят в банката? Цацаров действа много правилно и по въпроса на даване на информация. Ако започне да снася информация кой разработват, докъде са стигнали проверките и прочие, рискува да има същата съдба като италианския главен прокурор ( взривен на пътя с все целия му ескорт от охрана). Двама или трима прокурори не могат да се справят с нередностите на цялата държава, така както Левски не е успял да освободи България, както Ботев и всички знайни и незнайни революционери.

Плаща се за свършване на работата, а не за добро желание. "Ще се опитам да си свърша работата"....??? Ти ще платиш ли на механик който ще се опита да ти поправи колата?? Мен, като не си си свърша работата, не ми плащат, а ако повторя, ще ме уволнят...

Снайпер, чувал се за самосезирането, нали? Нали над главният прокурор стои само господ. И все пак разликата между Цацаров и Велчев е огромна. В полза на първият, разбира се.

Какъвто и да е резултата от одита няма кой да му повярва, защото у нас вече НИКОЙ НА НИЩО НЕ ВЯРВА и това го направихте вие политиците , съдебната власт, БНБ и медиите. НЯМА БЕЗСПОРНИ АВТОРИТЕТИ У НАС, НА КОИТО ДА ВЯРВАМЕ ВСИЧКИ.

писмо на отстранените директори на банката е СПАМ ИЛИ ИЗВЪН ТЕМАТА? Та ЦАЦАРОВ говори за доклада на одиторите. А ДИРЕКТОРИТЕ ОБЯСНЯВАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ОДИТОРИТЕ, ПО ЗАДАЧИТЕ ОТ ИСКРОВ.... И говорят за НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОН!! Ясно си пише в писмото - доклада не е към датата на затваряне на КТБ и ВИКТОРИЯ, а към посочената от БНБ дата...

Не знам обаче директорите дето много пишат и се обясняват, те май бяха обвиняеми - така че е разбираемо да гледат да се оправдаят

Приятно съм изненадан от нивото на коментарите. Дира започна да прилича на сбирка от ерудити, със подчертано добри литературни качества. Аз, при това положение, ще си позволя само да маркирам няколко кратки опорни точки. И тук, като в спорта, оценката зависи само от резултата. А резултата до сега е -нищо няма на лице. Какво стана с "неизвестните" биячи на Октай? Още ли са неизвестни? И до кога ще бъдат неизвестни? Да се хванем ли на баз, че делото с Бисеров няма да види бял свят? Хората в България, някак си вече навикнаха на мизерията и полугладното съществуване. Но на тоталната несправедливост, няма да навикнат. И Цацаров има лична вина за това.

НЕ ВИ ЛИ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ОГРАБВАНЕТО ДЕПОЗИТИТЕ В КАТЕБЕ Е ОПЕРАЦИЯ НА КАГЕБЕ, ИЗПЪЛНЕНА ОТ ТУЗЕМНИТЕ МУ ЛАКЕИ С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ, ПРОКАРВАНЕ ПАГУБНИТЕ ЗА РОДИНАТА НИ РАШИСТКИ ПРОЕКТИ И ОКОНЧАТЕЛНА ОКУПАЦИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА.

лакей веч ЦУНКА ДЖИДЖИТО в БОРДА НА ВТБ в РУСИЯ... Като агент на КГБ-то ДОЙДЕ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА! И кой си го докара и близо четири години му държа чадъра да ЦУНКА ДЖИДЖИТО??? А сега си провери тоз агентин на КГБ-то какви АКТИВИ ПОДАРИ НА КТБ докато ЦУНКАШЕ ДЖИДЖИто в България..

Ку-ку!!!!

Цацаров е безпомощен човечец.. Напълно неспособен да се справи с работата си!

СПРАВЯ СЕ, СПРАВЯ СЕ И ТО МНОГО ДОБРЕ, ТАЯ ШИЯ НЕ Е ОТ ТУРШИЯ.

Колко ли мил .Рубли са му обещали за да обезцени банката за да може руснаците да я купят ! Е те това е КОРУПЦИЯ ! КРУПНА И ЕДРА ! Една но за цяла живот !

"...Цацаров попита риторично "каква е тази държава, която не си знае язовирите или реагира само, когато някой от тях прелее" и "каква е тази държава, която не може да установи нормален контрол върху боеприпасите" и "живее от Челопечене, през Варна и Мизия до Миджур". Не, че това не си го знаем, но от устата на Главния прокурор звучи, като "...НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ!"

Мен системата ме устройва. Плащам-печеля дело. Не плащам-тупам топката. А след като спечеля и на последна инстанция си доплащам и получавам възмездие. Системата работи супер

Как пък веднъж неказа нещо от което , да стане ясно на българите , че това е така и това е така. Само НАМЕЦИ за нещо. Г-н НЕДОМЛЪВКО писна ми от тебе.

Той е прав...но дали ще се осмели да стигне до края....

Факти: - произход номенклатурен, БКП-ДС (по баща); - Той назначен отличник в пловдивската английска; - Той на 18 години активен член на БКП, за което даже "ловецът на глави" Антон Тодоров мълчи; - Той бърза кариера чрез бърза смяна на "посоката" - от БКП-БСП (на Гергов) към СДС (на друг пловдивски комунист) и чрез НДСВ (на Царя, докаран от комунистите, когато даже Петканов, царският комунист-вътрешен министър Го награждава с пистолет за ??? заслуги), става фен на Боко/Цеко-вият ГЕРБ, които го назначават за ГШР. В момента последните си ближат раните; - Той - е добре, защото е като гол охлюв чрез пълзене унищожава реколтата в съдената система на РБ, което е угодно за неговите сайбии; Последните не адекватни изявления на ГШР подсказват, че добичето се чуди към коя Централа да се отнесе към Сараите или към Къщата в Банкя. Сериалът (БГ-трилър) продължава ...

А с Костинброд какво стана бе Прасунчов приятелю? Толкова прост главен прокурор не сме имали! Ако продължи този тренд, би трябвало да очакваме следващият главен прокурор да е някое магаре от Горно Камарци...

Този става за финансов експерт но за фл.прокурор не става.

ГУС`ИН Цацаров, КОЙ проби тази дупка със свредела на прокуратурата ? Това е въпроса на който трябва да отговорите !!!

Цацата също се вмирисва откъм главата.

Утре цирковете с КТБ продължават с пълна пара. След доклада няма да ви стане нищо ясно.

Подозирам, че червената цаца не става за поста и е време да бъде изритан и разследван за масонаджийство с ляв уклон

Егати свинята

Какъв литературен израз- хранене от дупка, какъв цветист език, каква поезия, каква проза! Как се храни от дупка, господин Цацаров?! То вярно, че цял един народ се храни от дупка- празна при това, бездънна, ама този, който е лапал от КТБ, не се е хранил баш от дупка, а каца, пълна с мед и масло!

А аз силно подозирам, че шопар Цаци работи за политическо-олигархичната мафия!

в която се строи на дюните по морето и месния и главния прокурор си бъркат в носа и не правят необходимото ? Каква е тази държава в която се заменят никакви парцели срещу такива на първа линия , прокурорите нищо не правят и се налага ЕК да санкционира? каква е тази държава, която продава терен на ЮП за жълти стотинки , след като цената е десетократно по висока , а прокуратурата се драпа за м.р...те?? Фарисей!!!

сори

А по повод на "милионите за отчуждаването" ЧЕХЛьо тогаз министърин отчуждаваше така: На собствениците по списък се отрежда цена от 40 стотинки, превеждани служебно в банкова сметка по ЕГН. "Една пикня в градската тоалетна струва по-скъпо", негодуват местните жители. И ПРОТЕСТИРАХА С ЛОЗУНГА "СЛЕД КАТУНИЦА ИДВА РЕД НА ДОЛНА ДИКАНЯ." 4883 дка по 0,40 лв кв м СА СИ БАЯ ПАРИ за някой друг

Може да има дупка.... Пробита от агент "Кой" със свредела на прокуратурата. Този е достоен за член на БКП И БСП.

" С КОЙ" ША УПРАВЛЯВА ГРОБ!!!! Кой стана " С КОЙ"??? ПРАСЧО е свиня, ама вече НАШАТА СВИНЯ..

Така е в БГ: Следсвена тайна, Бакова тайна, Тъговска таина, Държавна тайна и накрая всички БЪЛГАРИ разбират, че трябва да плащат на ВЕИта, Американски централи, Чешки и Австийски ЕРПта, Френски водари, незнайни мобилни оператори. И то трябва да плаща ЕВОПЕЙСКИ ЦЕНИ С БЪЛГАСКИ ДОХОДИ.

При налагането на специалния надзор КТБ имаше рекордно нисък дял просрочени заеми - 1.5%. Сега, само 2 месеца след затварянето й, 85% от вземанията на банката според квесторите са проблемни.

"особения надзор и управление" на ИСКРОФФФ двете батки - КТБ и ВИКТОРИЯ, имат вече ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА ЗАГУБА от обезценяване на активи и кредитни портфейли..( има ги на сайта на БНБ) Като се прибавят и плащанията за "ВЪНШНИТЕ" одитори, които естествено БНБ няма да плаща!!!

НАЙ-УСЪРДНИЯ КОПАЧ НА ДУПКАТА..

НАЙ - ГОЛЕМИЯ ГРЯХ НА БОКО - НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЦАЦАРОВ ЗАТОВА СЪМ ГО ПРОКЛЕЛ - ВАГИНА ДЪН ДОКОСНЕ ПОВЕЧЕ В ЖИВОТА СИ

Той главният, под влияние на US сериала "Under the dome" почна да прави изказвания... единствено забравя да спомене нашенският Dome кой го захлупи, щото не му оттърва и няма да си признае никога къде е ял и пил и с кой го е мерил :)

ТОЯ ПРОКУРОР ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА С НАМЕСАТА СИ В ИЗБОРИТЕ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА БЕШЕ ПУСНАТА В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ОТ КОЧИНКАТА НА ЦАЦАРОВ И ЦЕЛЕШЕ ДА УБИИ ГЕРБ

че си една голяма пионка и нищо повече!!! Само те угояваме за съжаление!!!

ТОВА ПРАСЕ ФАНА БЮЛЕТИНИТЕ НА ДУДУКА И ЧЕРВЕНДАЛЕСТАТА МАЯ И ВЕДНАГА В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ПРОИЗНЕСЕ ПРИСЪДАТА - ПОДГОТВЯ СЕ ФАЛШИФИКАЦИЯ

Да разбираме ли, че Прокуратурата е хванала срамни въшки от множество безразборни контакти?

КО СТАНА С ОНИЯ БЮЛЕТИНИ НА ДУДУКА И МАЯ - ОБЩАТА

Вчера минах ази покрай Лийдуей -много трол, прогнил, вонящ-ЕХЕЙ!!! dada, minko, зеленчук, Пигмей, Оля, Прошко, Рамадан, Сергей.

ВЯРНО ЛИ ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПЛОВСИВСКАТА АНГЛИЙСКА ? .... ДЕВОЙКИ ОТ ТАМ СА МИ КАЗВАЛИ , ЧЕ ПРИ ТЯХ МЪЖЕ НЯМА ?:)))