”Бромак” спря делото за несъстоятелност срещу КТБ

Мажоритарният собственик на КТБ "Бромак" блокира делото за несъстоятелност на банката. Компанията е обжалвала пред съда отнемането на лиценза на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - ”Бромак” спря делото за несъстоятелност срещу КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще оглави ТБ Виктория и не е ли човече на Мустака?

Е ЛИ КАДИЕВ ЦЕЦКО НОМЕР 2?

Разгул ,разгул ,но ще дойде ден в който ще плащат!Никога от преди т.н. "демокрация "България не е била така жестоко ограбвана и населението така унижавано.

Вероятно Кадиев ще си спести онези 15 000, който е вложил като акционер.

Сагата продължава. Кадиев ще каже ли нещо за това?

Само гледат как да завъртят нещата, че да продължат да си влачат кинти до когато могат! Жоро Соца сигурно не е много щастлив, че няма вече дивиденти...

И да не забравяме факта, че повечето от собствените му съпартийци не го бръснат особено за слива...

А др. Кадиев си прибра паричките от КТБ и сега върти синджира...

Нека се разследва каква е ролята на червения депутат Георги Кадиев във фалирането на КТБ. Кадиев се посочва като консултант на КТБ както от негови червени колеги, така и от журналисти срещу сумата от 40 000 лв. месечно. Освен това Кадиев се е срещал с Василев на четири очи във Виена в края на месец юни тази година.

Не считам, че Кадиев е от грабителите на Банката. Той е акционер в нея, и по-скоро е от жертвите!

Акционер (И с И без кавички) - Не означава Реален Вложител. (Извинете !)

Нима на Кадиев и Василев ще им се размине за сериозното престъпление!?

На вчерашното заседание на МС мутрата Борисов издигна лозунга: Да приберем милионите на държавата!" По-точно казано - здраве му кажи! Веднъж вече той прибра от магистралите и други далаверийки 8 милиарда лева, а изпълнителят - Дянков - офейка от правосъдието и не върнаха парите на държавата. Сега искат очевидно да приберат парите на КТБ -4,2 милиарда, новите заеми в нови милиарди, плюс стотинките на пенсионерите за Коледа. Борисов е зараза, петно, язва на лицето на страната ни.

Започвам да виждам някаква линия на поведение в тази история. Топане се топката! Първо се появиха едни кандидати, които вместо да депозират предложенията си в БНБ, обявяваха всеки ден намерения чрез пресата, а БНБ се чудеше ДА или НЕ отнеме лиценза на банката. После когато Фонда за гарантиране на влоговете в банките обяви дата за изплащане на гарантираните влогове се появи собственика. Същия, който Интерпол УЖ издирваше, докато той даваше интервюта на всеки, който го потърси... Резултата!? - Държавата плати на вложителите 2-3 милиарда и намали и задълженията на КТБ с тази сума - Активите на банката остават и "банкера на годината" започва да ни съди, за пропуснати ползи - държавата е лесно осъдена и плаща "загубите" с нови 2-3 милиарда Резултата ли - държавата с нашите пари плати два пъти "едни пари" на един наш човек... Виновни няма! Всичките в бяло, а ангелски хор пее в прослава...

Ако позволите няколко доуточнения : А. Нито-Един Реален Вложител - Не е получил И наностинка от Собствените му/й пари. Б. Активите - Продължават да са неясно-евфеминистические. В. 'Собственикът' - Е Невъзможно да бъде в Този режим Днес, освен Ако Е Грижовно Протектиран/Консултиран от ... Знаете-Къде. ...и за последно десет (Ех, ама Притча ! ;-) --> абе я да Изградим ДЪРЖАВАТА ?!

КОЙ казваше, че фалитът на КТБ ще струва нула лв. на държавата!

СТИГА С ТИЯ ДАЛАВЕРИ В ТАЯ ДЪРЖАВА...ГАРВАН НА ОКО НЕ ВАДИ ....

ЦВЕТАНОВ НЕ СЕ СЕЩА ЧЕ ГОЦЕ И БОЦЕ МОЖЕ ДА МУ ПРИЛОЖАТ КАЗУСА "МИШО БИРАТА ":)

Напълно е възможно Василев да завърши като Мишо Бирата! Единственото сигурно нещо в живота е смъртта. Чест прави на Цветан Василев обаче, че прави всичко по силите си, за да спаси банката. И му вярвам, че това го прави не толкова за собствените си нужди, колкото за да оправдае доверието на вложители, акционери, служители, и на всички, които са му вярвали!

Той та ограби до шушка ...и пак му вярваш!!!!Много балък в тая държава еиииии......Свещена простота!!!!

Скрий се бе Цецко!

Защо тук в маалата оставаме с впечатлението, че тоя, казусът де, с КТБ-то е като оня с авиона, дето се самосвали над източна Украйна, с цел уж да изкарат някого виновен и като претекст за последващи действия, а тук при нази, имаме впредвид ситуацията с бордо, да се задвижат едни процеси и да му се такова м-ката на финансовия стабилитет... и отиде бордот у реката!...Разбира се това е само привидно и нема причина да се плашите повече от това колкото сте към настоящио момент!...

Свалям Ви шапка ! ---- Едно-двудневен Тотален Блокаж на Абсолютно-Всичко ? ... С Едновременни Действия Глобално ? - Да !, съгласен че Ще има шумотевица...амо то След тия Всичките незнамкаквисивости - Всички Ще го приемат като ВсеИзчистващ Моментален Порой. Вашето мнение ?

Добре де - щом Трябва - едноСедмичен !

ако некой богат депозитар в КТБ беше си загубил парите....а не данъкоплатеца, тази мафиотска подлога щеше поне да е бременна. многократно.

нали швейцарците казаха че могат да намерят кой е взимал парите. сега и това се спира..... е това е.... причината чак сега да се прави това което василев прави, не е ли............

Тази мръсен самонадеян боклук да бъде докаран в България осъден доживот и да му конфискуват имуществото до девето коляно а не да плаща на корумпираната съдебна система.

За съжаление, ако Цветан Василев стаблизира КТБ и изчисти името си след акт на българската съдебна система, ще остане някакво съмнение в мнозина. Успяха да го демонизират, и може би вече единствен вариант е това да се случи чрез арбитражен съд, към който никой не може да има резерви!!! По-висша справедливост на земята поне засега няма!

Първо - парите на Абсолютно-Всички Реални Вложители ! ...пък После - Ако Ще И за Баш-шеф да го турят 'наште' я на Фин. Отдель КГБея я у Пекин/Пхенян.

А бе докога ще ни давате физиономията на този джоревец!

Все още се надявам, че мустака ако спечели това дело пред българския съд, нещата могат да се развият благоприятно за всички, и да се оздрави банката. Вероятно ЦВ е претърпял щети, но с помощта на оманския фонд, на ВТБ, на външни инвеститори, и най-вече с доброто желание на българската държава чрез новото си правителство, може да се избегне предстоящият погром на държавата от арбитражния съд!

Точно с новото правителство няма как да стане понеже борисов взе активно участие за унищожаването на КТБ и предстоящото разграбване на активите заедно с пеевски и прокопиев.

За двама от изброените съм убеден, че е така. За третия съм се съмнявал, но имам опасения, че си прав!!!

Абе вкарайте първо Цветан Василев в затвора и тогава гледайте кой е крив, кой-прав! Не може човек, издирван с Интерпол, да прави цялото правораздаване на маймуни и да се вживява на жертвено агне!

Май Бай Стоян е пиян. Всеки знае къде е Василев. Проблема е че някой иска да открадне парите от КТБ. и после да плащат, тези които си плащат данъците.

Бай Стояне, за да вкараш някой в затвора, трябва да докажеш, че е съгрешил! Наблюдаващият прокурор стана медийна звезда, тръбейки навсякъде, че банката не била банка, а пирамида. И никой не може да му забрани! Ние можем да си пишем, че е откраднал не 4 млрд. лв., а 400 млрд. лв. И на нас никой не може да ни забрани!

Говориш за стари времена. Сега не че не стават убийства, но законите на джунглата са заменени!

Василев е нещо като Алберто Калви убит и висял на моста в англия-банкер на банка амбразионо милано-банка на мафията и на политици мафиоти-това го чака и него по всяка вероятност-...

по добре да го направят управител на бнб

Като чете човек горната статия му идва да се запита какви са тези закони и съдебни практики, които като че ли умишлено са създадени като такива, за да прикриват престъпления и да царства безнаказаност зад правдоподбната фасада за законност и правосъдие?!

Браво !

тука има - тука нема до свършека на света български. Колко пъти до сега обявяваха, че изплащането започва, че банката отваря и пр. Надежда всяка тука оставете! Този надпис трябва да стои на граничните пунктове , че и на браздата дето разни бежанци прескачат - да са предварително информирани, после да не кажат, че не са знаели...

Докъм 4-6 дек.т.г. - Край на Всякакви игрички ! Окончателно.

Откровено казано, мислех, че вече ще запукат пушките, когато настъпва кражбата на една 4 банка в България, но чест му прави на досегашният собственик , че продължава защитата й с мирни средства, съблюдавайки закона. А една от истините е, според мен, е че КТБ бе умишлено "умъртвявана" и се досещам за причините, но ги запазвам за себе си.

Продължение: между другото, ако Мустака се върне в България и му позвплят да оздрави банката, той ще го направи и аз ще запазя влога си там, което ще направят и други вложители.

Ама чакайте малко, Колега ! - та той Е Търсен чрез Заповед за Екстрадиране !!

Докъм 4-6 декември - Ще Е кротко. ... След което - Ако ... То - ДобреДошли-в-УЖАСА.

Какво имаш впредвид Дървосекачо ? Надявам се , не се съмняваш, че гарантираните влогове ще бъдат изплатени ?? Или тогава ще се разбере голяма част от истината ??

Да бе как ли не!

Оппааа...Май изгоряха и тези с гарантираните влогове!

Вероятността Е Все-По-Нарастваща... И ! - Ако стане Факт - .... (Украйна - Ще бъде детска игра.)

Едва ли...ние сме овце.

Не ни мисли "будительо" или "успивачо" както се възприемаш, ние тези с 3,7 млрд лева депозити имаме перфектни договори които ще издържат както в Български така и в Международен съд и държавата ще плаща , но вече депозита + лихвите досега + пропуснати ползи + претърпени вреди + наказателна лихва за просрочие която е ОЛП+10% защото тя няма да плати веднага !

Пълни глупости дрънкате "вложителю". С тези "перфектни" договори можем да си забършим гъзовете само и да се наредим на опашката на часни исщци. Това за съдене на държавата са малоумия просто.

"А дано, ама надали!" Тоя обир на вековете е замислен от умни хора, които са преценили всичко.Так, че....В Украйна избиха 300 души с Боинга, вече се знае и кой е виновен и какво....мълчание.

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ КОМУНИСТА ЦВЕТАНОВ ЗНАЕ МНОГО ЗА КОНУНИСТИТЕ ГОЦЕ, БОЦЕ , ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА , ПРЪМОВИЦА И ВУЙНА СТАЛИНКА + АГЕНТ ПАВЕЛ - ДОГАНОМЕСТАНА

Чудесно ! - тамън Ще ги Натамъним Всичките !!!

ВАСИЛЕВ ЩЕ НАТЪМАНИ БЮДЖЕТА СПОРЕД МЕН - ВИЖ МИ КОМЕНТАРА ПО-ДОЛУ :)

Много дабре, сега съда много бързо да разпореди да се отвори КТБ и тя да обслужва клиентите си. Да се прекрати изплащането на гарнтираните депозити. Ако Василев и омаците твъдят, че банката е ОК не виждам проблеми.

Оманците и те спешно търсят вазелин поне за края.

Колега ! - недейте Дори да помисляте да Изкажете това пред Реален Вложител .

Изпуснах се де ... без да искам.

Защо, нали всики ще си получат парите, заедно с лихвите, от КТБ. Нали Василев твърди, че там всичко е ОК.

На 04.12. ще започне изплащането на гарантираните депозити. Обжалването на отнемането на лиценза не отменя това задължение на държавата!

за кой съд става въпрос! Нали не го вярваш, че това може да го направи Българския съд, който се е оплел по всички правила на мафията и под табелата за независимост мачка българина и му отнема имуществото, че и живота дори...Всичко трябва да се изскубне от корен, помисли само, защот не се променя подсъдността на големите играчи и да бъде по местоживеене на физическото лице?! Ами да не би парите да отидат при някой друг и да не би някой провинциален съд да се отклони от "правилната" позиция. Не си ли забелязал какво ООД са съд , прокуратура, адвокати, държавни органи?! Крайно време е да живеем с широко отворени очи и да се борим.

Добре ,че сме в ЕС иначе щяхме да видим пари през куково лято/ през крив макарон/ !!! И ПАК ПЛЮЙТЕ СРЕЩЮ ЕВРОПА .

"Добре , че сме в ЕС иначе щяхме да видим пари през крив макарон" .................... Логиката ти е "желязна" само да те попитам ти знаеш ли , колко парички внася България за членството си в ЕС и колко получава от същата за различни Евро програми ??? Аз ще ти кажа дава два пъти повече отколкото получава Май изобщо не знаеш за какво иде реч за това пишеш глупости .

--->На-Място ! - внска 340 млн - Потребени (т.е. Към Нас ) - 1.1 Милиарда А че 'наште' Са Доказани КРАДЦИ --> Ясно.

--->На-Място ! - внска 340 млн - Потребени (т.е. Към Нас ) - 1.1 Милиарда А че 'наште' Са Доказани КРАДЦИ --> Ясно.

ВЕЛИК Е ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ !!!! ... ЗАЩО ???? ... АМИ КАТО ГЛАСУВАХА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ 4.5 МИЛИАРДА ЛЕВА .... СЕ НАДЯВАХА : - ДАВАТ НА ГРАЖДАНИТЕ ДА ТЕГЛЯТ КЕШ ОТ КТБ - РАЗПРОДАВАТ ИМУЩЕСТВО НА КТБ НА БЕЗЦЕНИЦА И ПКРИВАТ С ПАРИТЕ РАЗПРОДАЖБАТА ПАРИТЕ ОТ ИЗТЕГЛЕНИТЕ ВЛОГОВЕ : ..... СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА: - ДА ПЛАЩАТ НА ГРАЖДАНИТЕ - НМА КАК ДА ПОКРИЯТ ПЛАТЕНИТЕ ПАРИ С РАЗПРОДАЖБИ .... РЕЗУЛТАТА НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ МУ ЛЪСВА ДУПЕТО КАТО ПЛЕШИВЕЦ НА МЕСЕЧИНА :)) ... А АКО ДЕЛОТО СЕ ВЛАЧИ МЕСЕЦИ ИЛИГОДИНИ ... ДУПКАТА ЩЕ СТОИ И ЩЕ РАСТЕ :)))

А ако Цветан Василев спечели това дело, или последващо в арбитражен съд, или това е невъзможно! Щом Пеевски и Цацаров са казали, че той е крадец, значи е крадец!

Искате да Кажете - Ако у Нас Започне да Има държавност... И - Тогава се подкара Тази частушка ?! (като Краен Акорд на 'наште') Е, тогава-Вече Ще бъде Директно Интер/Юро-полизиране.

Плащайте парите на 4 дек 2014 г, а после се съдете колкото си искате! Дързост и Красота -3451 епизод!

Прав си, парите ще ги платят, потвърдено е и в статията!

Колеги ! - въпрос Стриктно към Тук пишещите/четящите : - Наистина ли НИКОЙ от вас НЯМА И лев в КТБ ?

Ми аз нямам. Га бях малък, по времето на пирамидите и фараоните из нашите земи загрях, че щом дават 3 пъти по-голяма лихва работата не е читава. Но има доста тук дето подсмърчат и не си признават. Споко не си само ти ;)

Аааа - викате ко съм Съ лазсопууивиу ... - Ниц ! просто Дойде 'Сега ЗА Тогава !'

хайде да си лягаш вече .между нас казано нищо не ти се разбира ,по-добре пиши на японски все някой ще назнайва нещо

Бих предположил че Вие знаете Японски --> Как да Ви кажа FYI ?

Аз имам Дървосекач и нито за минута не съм се съмнявал, че ще си ги получа както повелява законът. Когато подписвах договора с КТБ внимателно съм чел, я не като един министър който ви управлява в момента. Законът е на моя страна и нямам притеснения изобщо ! Гарантиран съм !

Намирам че Вие СТЕ Един от Воистине-Вложителите, Колега ! (Браво !) И ! - Съм Убеден че ще Си Отстоявате ПРАВАТА Докрай.

Кураж, Г-н Василев, всички мислещи хора са наясно, че грабителите обвиниха ограбения, че е ограбил банката си! Зъбният данък в турско време е като "Лека нощ, деца"!

Момент ! --> Парите !! Парите на Абсолютно-Всички Реални Вложители !!! ...пък После - Вие/вие Там 'нашите' си Се разбирайте кой бил бил тва-онова.

А бе дървар на колко ракии си веке бе? Що не си легнеш ? Съвсем се опелтечи да знаиш. А некой рекъл "Василев" ти веднага - парите та парите. Нема пари, действай.

Секачо, някой имал ли е проблем с парите преди грабежа!

давай Цветане !!! бори се докрай и дано тия педали не ти отмъкнат всичко

Момент ! - Искате да вземем И да се Сбием Физически ли с тоя ШМОК ?! (или с Всичките 'наши', които Ни ОКРАДОХА) --> Наистина ?!

Вярно той завалията, толкоз бач, пот, гъз през сичките тез годинки та да надипли, скъта и т.н некуей уев мм ? И сега земат че му ги земат ! ужас направо! Ти не го мисли него ми твоя зъдник глей

ехх мъко,мъко!!! да той беше един като теб и мен просто имаше малко повече акъл , нищо не му е паднало от небето колкото и да не ти се вярва

Трябва час по-скоро Иван Искров да бъде разследван и пратен в затвора.Ако този престъпник и съучастниците му не влезат в затвора никой няма да вярва повече в българската банкова система.С банкрута на КТБ се нанася удар и върху кредитния рейтинг на България и загубите ще са милиярди от повишените лихви по държавните заеми.

Допреди малко - Вече Успяхме да формализираме Как да Си спасим ОКРАДЕНОТО, Колега ! (Вижте в КТБалайв.) ...колкото до Всичките 'наши' --> Нюрнберг.

Къде да гледаме по-точно в тая група? Аз не виждам нещо ново да се е появило...

Затвор за Искров, затвор за Пеевски, затвор за ...., много са, много са грабителите!

АМИ ДЕБИТНИТЕ КАРТИ С МИЖАВИТЕ ПЕНСИИ,ТЯХ КАКВО

По Директни Данни - Хората Са получили Официални уведомления/инструкции.

"Мажоритарният собственик на КТБ "Бромак" блокира делото за несъстоятелност на банката..." Не знаех, че фирмата е била направо банка КТБ?! ДИР, събудете се бе. Иначе имате цензури да трият всяко нещо, което ви натиска по мазола!

Бромак е мажоритарен акционер на КТБ! Не е Цветан Василен като физическо лице, ако имаш предвид това!

Той същио Е де-юре. ...а че изотзадека Са Пак 'наште' - Ясно.

Ой, Колеедоо ! Наш Коледооо !! - Задало се'й Бая НЕЩО !!! --- Колеги ! - отскочете до КТБalive - Хората СА на нокти ! И ! - имат Феноменални Виждания/Предложения.

Правилно;защо требва да плаща държавата с моите пари Защо и тези присмехулници в това правителство както и предишните укриват от хората изнесените пари Та дали тези хора не са сащите които се опитват да ни управляват; Каде са новоизлюпените пилци влезли за прав пат в властта ;На това се казва шаика разбоиници сложили примката на BG народа; време е ??????

Кога ще бъдат наказани виновниците Рашидов,КАДИЕВ,Василев???

явно са ти свършили хапчетата! Тичай да ти пишат нови, защото си зле!

Време и Станишев и Ники Дудука да се върнат от Брюксел! Откакто ги няма, стана много зле! Или те май затова избягаха..?

Кат ги изтаковаме - ето Ни 3-40К евро Всеки Месец. Минимум !

Цветан Василев и останалите акционери почти сигурно ще спечелят в съда. Одиторският доклад, твърдящ че има дупка от 4,2 млрд. лв е абсолютна манипулация. В самия доклад е написано ,че не може да служи за доказателство в съда. Добре ,че има съд в тази държава, щото правителство, прокуратура, БНБ и партиите БСП, ДПС и ГЕРБ са абсолютните престъпници.

само едно ще ви кажа вие си направете изводите сами ... всеки кредит необслужван повече от 3 месеца минава АВТОМАТИЧНО в графата несъбираем ( не е загуба)... познайте колко месеца е затворена КТБ ? 100% от кредитите са несъбираеми - 4,2млр дупка ... тов като преглед при проктолог : усещате ли ми пръста ? Да ? ями ми вижте ръцете ....

Е да, ама Защо забравяте Номера с Клиновидните ?! (Тъй де ! - бръснарски Където Трябва)

С други думи смятате, че парите са си там? Би било страхотно да е така и да сте прави. А още по-страхотно е, че вярвате в безпристрастността на Съда и че той ще защити националните интереси. Защото аз не вярвам.

затова че червена и куха :)

теб да си толкова наивна! Парите отдавна са изядени, изпити и инвестирани където трябва - цялата далавера е планирана от умни хора с властова поддръжка!

Ще ме уморите от смях, съда тука е абдикирал отдавна с служи само за да оправдава престъпниците срещу определени сумички в кеш

Дай малко по-кротко. Те може да спечелят в съда защото това е България. Но това не означава, че няма измама, че няма безстопанственост. Давам пример: Русенска корабостроителница. Откакто е купена от банката не е построила един кораб - нито един !! Знаете ли колко пари са потекли натам без контрол ?? Знаете ли на колко ще бъде оценена след като толкова години не е работела ?? Това е само един пример и нека някой капацитет ме обори !!

Защо Г-н Василвев 5 месеца не ни изплаща парите, а сега проявява своеволия. Що за делоочие. Къде е прокоратурата да се самосезита и да му потърси отговорност че всички ще трябва да плащаме грабежите му.

Защото банката беше под специален надзор!

Второто е, защото ни тормозиш с тъпия си правопис. Махни се от хоризонта!

Интересно ми е да разбера на Кадиев каква му е далаверата от КТБ

Кадиев е съакционер /съсобственик/в КТБ, разбрах от едно интервю!

пари и пак пари !!

А добре де , кога ще излезе истината наяве и ще разберем ли някога защо Кадиев се е срещал с Василев ?

Генезис. Нонстоп. ... И ! - пппаутьiние задлЬжейия. Мигар очаквате че има Макар-наоединица ВОНЯ у Нас която Не е запазена марка на 'наште' ?!

А кога ще го приберат лицето от снимката на топло в затвора!

когато приберат и Вальо топлото

Не е ли ясно, когато се докаже вината му! Първо прокуратурата трябва да подготви необходимите и достатъчни доказателства за подбуждане към присвояване на 206 мил. лв. от трети лица, както и за пране на пари, коита да издържат пред сръбския съд! Ако този съд прецени, че доказателствата са достатъчни, ще го екстрадират, след което ще го съдят за тези две провинения, ако не повдигнат и нови. Едва след това, ако българският съд го признае за виновен, той ще излежава присъдата си. Дотогава приказките на прокурори, журналисти, политици, финансисти, за това, кой е крадец, и кой не е, са като нашите във форума!

Н'Въ знъм какофТакоф глажданИн ВьI... ...НО ! --> Парите !! --> Парите на Абсолютно-Всички Реални ВЛОЖИТЕЛИ !! и да Не повтарям, ЕЙ !!!

Не виждам какво ви учудва в новината ... нормална реакция на главен акционер който се опитват да прецакат ... но сега нещата стават сложни за съда ... как аджеба, съда ще реши да ли решението на БНБ е основателно? По коя методика ще се смята ? По старата ? Новата ? Нашата или вашата ? кой ще е експерт ? Предполагам вече всички сме на ясно че в зависимост от методиката резилтата е едно към 4,2 милиарда ...

"Парите ги няма". Пари не се изпаряват, освен ако не е лумнал някой вулкан като в Исландия да си ги търсим при оня горе. Те са в някой джоб. След като "Бромак" демек Цветан Василев блокира делото, значи те не са в неговия джоб. Продължете с търсенето, иначе ви смятат за малоумници.

Няма сега да обяснявам на дълго и широко как ги правя нещата...как...тука има, тука нема, обявявам "Голямо Бонго" и прибирам всичко. Да се научат да играят Бонго..ха хаа с мечката мед да ядат тръгнали хи хии