КС образува дело и по жалбата на депутати от опозицията срещу промените в Конституцията

Искането на "Възраждане" и ИТН е за установяване на противоконституционност на промените в основния закон на страната

Обратно в новината

Коментари - КС образува дело и по жалбата на депутати от опозицията срещу промените в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече внасяме ток от съседите!

Тва, как се казваше, ми БеСеПето де, къде ги, нещо ни съ чуват. Да не ги е дозатрила Ниновица, а! Или снишили се изчекват как викаше бае Тодар.

Всъщност и петте атакувани точки са спуснати от US-посолството. Защитават и подсилват лостовете за управление на въпросното посолство спрямо България. Чии интереси са настъпени от жалбата личи ясно от тролският козяшки квич.

Всъщност темата е как ще гласуват съответните групи в КС – на съдиите, на НС и на Румен Радев. Личното ми мнение е, че назначените от Радев ще бъдат в изолация. Под въпрос е дали назначението на Бойкикиев ще гласува против орязването на пълномощията на Радев. Най хубавото пък е, че е натъртена задачата на служебните правителства - да направят избори. С това разбиране са се съобразявали всички президенти ПРЕДИ Румен Радев. Със здраве.

Глупости! Какво различно направиха служебните правителства на Радев?!? Само лакърдии на умнокрасивите, защото излезе и в прав текст каза, с тези сбърках, че ги лансирах!

Възраждане и ИТН са депутатите от опозицията. Те са и основата на "Единна Русия" на местна почва - партията на Румен Радев.

Най голямата недвусмислица е промяната в Конституцията "Да работи парламента и след сваляне на правителството" ?!?!? То , ако можеше така нямаше да има смъсъл да има никога правителство най малко пък сглобки с Пеевски и Бойко на които сега духат от ПП И ДБ ! Пълни малоумници без какпка логическа мисъл и идея , пълни олигофрени, конституция сменят ! Вместо да са в психиатричната клиника, те конституция пишат !

Колкото и да напъват путиноориентираните, връщане назад няма. И най-хубавото е, че и утре да решат могат свободно да отпътуват към руския мир. Той ще ги приеме с отворени обятия.

Това беше новина вчера, да не сте подранили?!?

Ние не сме народ. Народ са Германия и Полша.Респект!

какво толкова е станало там? Парите от данъците им изчезват в посока фашистка Украйна, а те си губят стандарта на живот с бързи темпове?

Наглостта на мутрите, шарлатаните и етническата ДПС са безкрайни, не се посвениха с мазните си ръце да омърлят основният закон на България!!! Като имат толкова голямо желание да я променят, защо не свикаха Велико Народно Събрание и да го сторят както трябва, вместо като Тулупа по време на протести, да се крият като глухо прасе в царевична нива по време на пусия? До кога в България всичко ще става по "вторият" начин?

Сега пробутват ченгето гном от ДБ и Атанасова за да окупират и КС, двама осъдени по Магнитски и Киро който вече наруши Конституцията. Ние сме овце че ги тръпим тези грешници да ни управляват.

Знаем, че си овца. Беееееее