17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Империята на злото,на която Кирил Петков спря кранчето за източване на държавата отвръща на удара ! Точно 2 седмици преди изборите !

Трапчинко не е бил министър.... Ами, тези, уволнените от него сега трябва да скъсат шортите на територията от съдене... И Трапчинко трябва да си извади всяка стотинка от джобчето, а не от нас - данъкоплатците.

в случая КС наруши правата на един млад човек да работи в собствената си родина това ,което иска. На всичкото отгоре той направи всичко,което може за отказ от канадско гражданство. Би трябвало да си потърси нарушените права в ЕСПЧ . Излиза че мафията у нас е всесилна,защото според мен това е политическо наказание-заради ББР.

Viva Кирил :)

На почтен лъжец Конституцията му пречи.

Нека си казва каквото си иска КС. Ние ще гласуваме за Кирил Петков и Румен Радев. Колкото и да се напъва бг-мафията, която явно има голям зъб както на Петков, така и на Радев, няма мафията да има мнозинство в парламента, както беше до 30 март 2020 година.

Де да бяха като Петков всички предишни "законни" бг - министри, сега нямаше да сме държава от 5-тия свят - без специалисти, без учени, последна по всички социални показатели, но първа по смъртност за 2019 и 2020 година. И каква файда от толкоз законните Борисови министри за последните 12 години - упадък по всичко и всеки се спасява сам кой както може. От много принципност се наредихме след най- мизерните държави в света.

Глупости! Този, още преди да стане политик почнал да лъже....от къде знаеш какво би напарвил? Ами ако напарви 2 пъти по зле от БАЦЕ-то? До сега видяхме какво направи 60% спад на инвестициите и то в годината, която навсякъдедържавите отчитат покачване и възстановяване от ковида!!! И въобще няма да споменавам глупостите му от сорта на това, че засегнал интереси за 8 милиарда, защото спрял злоупотреби за толкова пари! Е КЪДЕ СА???? Нали ги е спрял....хайде поне 1-2-3 милиарда да покаже да покаже, не искаме 8-те!!!

Знам какво направиха уж законните министри на герб, и това е предостатъчно.

И какво направиха законните министри? ФАКТ - за сега, 6 месеца, "осъден" е единствено Кирчо и то от КС....барабар с Радев, покрай указа за назначаването! Щото и Радев е в кюпа, той носи отговорността за хората, които предлага и не, не се очаква само да разчита на една декларацийка на кандидат министъра, нали президентството плаща заплати на цял правен отдел??? Дремали ли са?

Ако председателят на КС е "братиното" на Борисов, то за какво да говорим повече...

АКО, пък, само АКО, председателя е слуга на фигуранта и пак са осъдили Кирчо, представяш ли си, какъв безочлив лъжец е???

Извинете моля, някой може ли да каже какво ще стане със завода за албански реотани, на който Кирчо даде едни милиони! Грешка - не реотани а Ел. Коли! Щото ми обещаха една и аз се приготвих - съседа ги разбира тези неща и ми сложи щепсел дето електромера не го лови. И едно друго нещо ми сложи,та сега да не остана прекарана?

Браво на КС!!! Така се постига върховенство на закона, а не с празни приказки.

От толкоз справедливост в бг-законите България стана тоалетната на Европа. Хайде, радвайте се на нейните закони, и заработвайте жълтите си стотинки с тъпо тролене.

Виждам, че по-скоро ти тролиш, а и човекът коментира точно по темата....Отделно България не е тоалетната на цяла Европа, нито ДОРИ НА ЕС!!! НО като не ви харесва останете си там където сте, щото като гледам как коментирате е ясно, че не сте в България....оставете НИЕ сами да си се оправяме, все пак на наш гръб ще са тоягите после, нали?

„Държавният суверенитет означава, освен още много други неща, че нашата държава признава единствено и нашите граждани изпълняват единствено и само българските закони. Държавният суверинитет може да се ограничава само с международен договор, но такъв относно гражданството между нас и Канада няма. И понеже няма, то няма как писмото на един канадски чиновник или северномакедонски чиновник или такъв от Мали, да определя дали един български гражданин има или няма някакво право по българския закон. Само за васалните държави има значение какво пише в едно чуждо законодателство, без международен договор.“

Пич, стига тоя коментар го пуска под всяка новина. Няма значение канадския чиновник, нашата, повтарям НАШАТА Конституция забранява на българин с още някакво гражданство да заема този пост. Не канадската или нещо друго там. Нашата Конституция! Точка.

ЧОВЕЧЕ, нашата конституция забранява да имаш 2-ро гражданство, ако искаш да станеш министър! Представи си, че може да попадне в позиция, която трябва да защитава българските интереси, но те противоречат на кандските, е ако е канадец как ще стане??? Имайте си ги тези двойни, тройни и четворни гражданства! Е, няма да може да сте министри....кво толкоз???????? Това ли пък да ви откаже от родината ВИ??? А, това, че има има процезура по отказване от гражданство си е възприета международна правна форма и всяка нормална държава има такива срокове. Не се съмнявай, че Кирчо не е знаел какво прави!!! То всъщност, нам е проблема! В користната постъпка!

1. КС не може да взима датата на разглеждане на документите за дата на отказ. 2. Сега трябва да има дела да се докаже че валидна е датата на подаване, а не датата, която е посочена като разглеждане на молбата. 3. Ако КС не е наясно коя дата да вземе за валидна откъде нанакъде Киро трябва да знае коя дата е валидна след като наши адвокати твърдят че валидна е дататат на волеизявлението ти, след като и паспорта си си предал, тогава защо взимат паспорта ти от тази дата а не когато решат молбата. 4. Всичко с политическо и се прави с цел да се нагнети напрежение срещу партията на Киро и Радев да се повлияе на избирането им. 5. После и да докажат че Киро е прав вече изборите ще са минали ама овцете ще са остригани и пратени на кланицата, нали?

Ти добре ли си ? Аман от тролове на Мунчо и хунтата, не само замърсявате, ами засирате обстановката. Дебил.

ЗАщото баце, ти може да имаш задължения (финансови и нефинансови) към канадската държава или друга държава! Може, примерно да има наказателно дело! И ДА, може Канада да ти откаже и да те счита правно за свой гражданин докато не си изпълнеш всички законови задължения към Канада (след като имаш гражданство спазваш и техните закони!!!).....няма да споменавам, че дори може да притежаваш финансови инструменти, които след отказа си от канадското гражданство нямаш право да притежаваш с европейския ти паспорт (колкото и да ви е странно има такива и то са едни от най-популярните инвестиционни инструменти)!!!!!

С толкова корупция в тая държава, и този съд явно защитава по-големи частни интереси, точно за това ли се хванаха?! А и какво значение има като всичко тук потъва и няма кой да оправи тая държава?! Само искат да спрат Петков - Вие си помислете кой и защо?

Кирето сам се е спрял с тез лъжи.....сега и КС ли стана лош??? Смешни сте!

видно е че молбата на Кирчо е разгледана на 20 август, а отказа от гражданство е от датата на подаване на документите, вземете си изяснете елементарните неща. Сега подайте запитване да ви изяснят дата на отказ от кога е, а не датата на чиновническото разглеждане. Айде стига с тия манипулации. Навсякъде е валидно датата която ти посочваш, защото са ти взели и паспорта от тази дата. Аре стига сте манипулирали хората да е въ в тъпите плужеци.

То и ДПС е противоконституционно но кого му пука?

Когато се представяш за почтен то наистина трябва да си такъв. В случая искаме да толерираме една лъжа. Абе Котето нали е пич нищо, че е излъгал. Ама излъгал и то умишлено. Това ли е почтеност?

А Симеон? Царя-премиер?

Въпроса не е какво лошо или добро е направил Кирил. Има си правила и те не са спазени. Кирил много добре знае че в канада правилата се спазват, същото трябва да важи и за бг

Както всичко в БГ, дори и КС е пълна пародия. Най-важното нещо на света - един смешен служебен министър имал двойно гражданство :Д Министър в БГ - най-незначителната страна в развития свят :Д Данеби да е имало заплаха да действа като двоен агент на Канада :Д Той може да е такъв и без двойното :Д Безумна конституция, КС и държава...

Ще гласуваме с двете ръце за КИРИЛ ПЕТКОВ, за да се махне тая помия веднъж за винаги.

Ще ти трябват и трите крака....гласувай за който искаш, после само да не плачеш като те излъже ОТНОВО? Щото човекът си е доказан вече лъжец....не го казвам за, КС го казва....

Какви шушумиги са в КС, помислете в каква държава живеем и защо освен стари коли и дюнер друго няма и няма да има. Помислете за това.

Какво е НАКАЗАНИЕТО за погазване на Конституцията на Р .България от Президента и Кирил Петков ??? Тези селски хитретци трябва да си ПЛАТЯТ за подигравката с народа!!!! Всички решения на Канадеца и произтичащите от тях щети ЩЕ бъдат атакувани в Съда и спечелени!?! КОЙ ще плати щетите???? Народа или Канадският нахалитет???

От РР само мизерии, друго той не може.

Само като им видиш мутрите на конституционните съдии- Велчев, Константин Пенчев, Филип Димитров и др. знайни и незнайни герои на "българската демокрация" и "прехода". Пфу, едно решение го мъдруват по половин година, а какви ги натвориха преди да станат конституционни съдии с тлъсти заплати и мандат до гроб. Сега твърдо ще гласувам за "Продължаваме промяната". Поне са млади...

Конституционния съд за пореден път доказа че България е васална държава, зависима от листчета на други държави. Дупедавци..

Как по-точно?

Значи ти ще си предадеш паспорта, ще си платиш таксата и все още си техен гражданин ?? Ами ако Канада забави листчето с години какво правим тогава? Стоим надупени..

Грубо нарушение на Конституцията на Република България от един пульо от чужбина в съучастие на неговият приятел Президента на страната-комунист ,лъжец поставен от Решетников.

Държава, където се мери с двоен аршин. Хора с юридичско образование ще ме разберат. Другите да духат супата.

Продаваш си колата: Подписваш договора на 21. Април 2021. Пращах копие от договора на общината на 21 Април 2021 Там ти отчисляват реално колата на 20 Август, щото са 'заети'. Реално ти на 21 Април или на 20 Август си си продал колата? И Ще плащаш ли данък за периода 21 Април 2021 - 20 Август?

Тя па една конституция умряла като всичко в тая държава !

Остани си там в чужбина....не ни трябвате с това пораженческо мислене!!!

Така си е.

Тук няма политика има Конституция на България ,основен закон ,гръбнак на страната ,който някой е опитал да заобиколи с лъжа!!!!!!

Сериозано ли има хора, които политизират решението на КС? Изначално беше ясно, че Кирил Петков е нарушил Конституцията. Това ли е промяната, за която говорим, закона, да е един за удобните и друг за неудобните!?!? Пробължава да има хора, които не правят разлика между доказано нарушение на закона и недоказани приказки в общественото пространство. Тъжно! Българио, срана на герои!

С 200 (не лепилото, а скоростта)

КС направи мечешка услуга на тиквата. Само ще вдигнат резултата на ПП !

Сега вече нямам колебание- твърдо гласувам за Петков !

Давай, от фенове на батки и престъпници сме на тоя хал

Човекът е направил всичко каквото трябва по нашите закони, а канадското право си важи в Канада !

Тъжно е, че доста хора като теб не мислят, че законите са за всички.

12 години няма гербаджия да има условна присъда даже, какво остава за ефективна, а на кирето за няколко месеца мамата му разкатаха. По-очевидно обяснение на ситуацията в България - здраве му кажи. Клоака.

Сега многоуважаваният съд, да се изкаже по същият начин за онзи дето щеше да ни оправи за 800 дни и да отмени всичко, което правителството с неговата партия е взело като решения. Нека да започнем със заменките например.

Бравос! Айде сега целият състав в зайчарника на по 200 !

Е и? Да не мислите, че на някой му пука. На фона на безобразията на всички, управлявали до сега този е направо светец. На него поне знаем от къде са му парите, за разлика от тези на тъпите и продажни гербери, седесари, депесари и бесепари. Впрочем да добавим и корумпираната съдебна система, която няма вече моралното право да съди когото и да било. И щом е такова решението на КС, моля да бъдат закрити всички изборни секции в чужбина и никакъв изборен процес не трябва да се организира. Не желая непълноправни българи, които са си уредили живота там да гласуват за каквото и да е в България, и то, с парите на българските данъкоплатци.

Добре са седнали на масата тези госпожи и господа да мъдруват, ама какво правим с гавазите от времето на братя Галеви досега ? Има ли един виновен, а какво става с убиеца на Милен Цветков ? Нямам коментар !!!!

За електроата с нисък интелект са нужни зрелища, лафчета, сладко звучащи лъжи и незаменимата с нищо обич към Русия. Сякаш тези дето раздават парите като Лев Левиев са едни чисти руснаци-арийци. Но на кой му пука за някакви си дупнишки наркобарони. Днес всички кълват на зелени чорапи, лампази, лицеви опори и почти никакъв английски.

В изумление съм как може да има толкова прост народ, който го лъжат в очите, най-върховната съдебна инстанция се произнася, че го лъжат и той пак си иска лъжливия лисугер.

Кире, продължаваме напред, трябва да спрем корупцията и да мислим за малкия бизнес ! Край.

То и "ваксинирането" със субстанции с неясно съдържание е противоконституционно, но ...

няма проблем! сега кирлю трабва да се научи да пее, да танцува, да играе роля във филм добре и....да си сложи сини лещи в очите. ще снимат римейк на Брилянтин, там КС на България няма да попрчеи на "бляскавата" му кариера!

У този Киро почти не се наблюдават арийски черти. Прави впечатление просто. Но явно е с подходящ произход за кариерата, за която го пробутваха.

Мутри вън, Братиньо!

Аз съм юрист с дългогодишен опит и за мен назначаването на кирил петков за служебен министър не е нарушение на конституцията ни и актовете му не са невалидни. Колко от предходните ни управляващи имат и друго гражданство, но това че народа не знае е друг въпрос. това означава ли че през последните 15 години са нарушени много административни актове и не е спазена конституцията. Господата от ГЕРБ за пореден път показват колко са жалки и нищожни.Що за политици са?

Хвала вам юристи-масони. Значи, ако някой е нарушавал закона преди, то това е законен повод закона да се нарушава и бъдеще. Значи, ако някой е пребил някой на улицата, защото така може, аз мога сега да дойда у вас, да ти натроша масонската кратуна и когато ме хване полицията да кажа "а, чакайте сега, я вижте колко други има пребити - защо и аз да не пребивам". Блестяща логика, товарищ... Всички сте такива съветски юристи.

Ти си юрист, колкото аз съм космонавт!! Пали дипломата и хвърляйки в коша !!

Сигура си завършил или юзу или бургаския свободен, най-много пуца край Златните.

Това няма да промени положителното ми отношение към Петков

Няма да промени и факта, че си слабоумен.

То ти май си по-малоумен

На всички ни беше ясно че Конституционния съд са слуги на мафията ГЕРБ, ДПС и ДС!

Значи да разбираме, че ако КС не служи на мафията ще каже, че в имиграционната база данни на Канада не пише това, което пише? Хайде стига жидомасонски ценности базирани на нагли лъжи, а? Това като в името на коректността да казваме, че всеки травестит е жена, докато ДНК казва друго.

Т.нар. президент-масон, който не само, че е в тежък конфликт на интереси, бидейки резидент на чуждо разузнаване, но и забърква скандал след скандал и буквално уринира на маса закони, както е правил и в армията, не е за президентството, а е за вонен трибунал и да бъде предаден на наказателния взвод. Понеже нямаме армия и съд, нямаме и наказателен взвод, а всеки втори българин е в тежка ментална зависимост от Русия, очаквайте още от същото - плеяди масони по света и у нас все повече да ви налазват и да нямате нищо. За закони забравете. За жидовските господари на Радев законите са врата в полето.

Киро лъжеца с онзи удивителен индивид все едно е получил удар, трябва да се наритат от политическата сцена. По-нагли говедца от тези няма.

Чуквам с мишката плюс, излиза ми минус - а кажете на какво прилича това...