Крум Зарков за аферата "OneCoin": Финансовата престъпност набира скорост

Има още какво да се направи по високите етажи на властта, каза правосъдният министър по повод доклада на Държавния департамент на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков за аферата "OneCoin": Финансовата престъпност набира скорост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крумката бая се е закръглил, от борба с финансовата престъпнст ще да е.

хахахахахахаах 4 милиарда от КТБ трудно ще ме стигнат

Досега няма осъден за схема Понци ! Пълни глупости !

Гледах явор гечев тази вечер и се надявах да е единственият правителствен дебил за днес, който слушам. Явно съм се объркал.

Bernie Madoff, през 2009 осъден на 150г. затвор Gino Accettola, през 2022 осъден на 11г. затвор още искаш ли?

Криме хайде у лево . С тоя мътен и крадлив погле си ясен на всички .

Абе тази Дилкинска ли е, Милкинска ли е - каквато и да е, как така веднага я предавате, бе

Тая "престъпна схема" може да ви купи и продаде с всичките ви имоти, коли и любовници, че и родата ви до десето коляно. Трайте си бе, не е лъжица за вашата уста, вие сте само "йес, сър !"

са я предали на САЩ, иначе мафията щяха да я циментират в основата на някой строеж като кака и Ружа.

Имаше церемония, гледах награждаването. Това беше само преди 8 години. За всеки, който се занимава с финанси би трябвало да е ясно, че "убиецът на биткойн" е гигантска пирамида. Биткойн ползва блокчейн технологията и миньорството, за да си поддържа базата данни на милиони машини по света, уоанкойнчето се базираше на 2 сървъра в Пазарджик и един в ХонгКонг. Та така. Наистина не разбирам, как има още хора, които вярват, че Ружето е невинна. Кокто и адвокатите ѝ. Ама като се сетиш, че отсреща са момчетата от БСП, всичко се изяснява...

"Удушвачът на котки" всъщност какво работи???

епа тя финансовата престъпност управлява територията вече 33 години. нищо ново! отмъкна 700 милиарда, утрепа 3 милиона туземци...

Зарков много ясно обясни, че не са я предали веднага, а след две години в които е доказано, че Ирина има вина в създаването на фиктивни дружества и пране на пари. Ти нищо ли не разбра или просто не четеш, а само пишеш?

Имате ли представа какво е 1млрд? И как едно даказателство не намериха за 2г. По разследването за чекмеджета има писано от Бундесбанк, че банкноти с такива номера не са произвеждани. Днес Дамаджан го питаха по Нова знае ли. Отговори "Значи Борисов пласира фалшиви пари". Уникален идиот!!!

Дори самият Карло Понци е осъден за тази схема. После много други.

Тия от САЩ от де на де пишат доклади за нас , пък и трябвало да им обръщаме внимание??

Но не ползвам инструкции от Позитано, та затова

котки ве мен!

Ама тия точно да де ибаждат дето изнесоа банките буквално...

Ебаси олигофрена...

Пс много умни тия от БСП БЕ.щом са ви ,прекРали,, всички

Само като им водите уродливите лица трябва да ви стане ясно що за човек стои зад това лице,като прибавим и тлъстото му туловище .Това говори за човека. Има една приказка не търси ум в човек който сее уял.

Най-големият проблем е, че Всеки един български гражданин може да бъде екстрадиран в САЩ и съден. Ние само "следим" какво се случва.

Ние не знаем, ние не разследваме........ ами за какво те сложиха там Кацамунски убиецо на котки. Да ти гледаме жабешката ти физиономия ли

Половин България знае , че Тиквун и Таки са организирали аферата Ружа Игнатова и са я освиткали!

Брях маааму. Ти да не си преродената Ванга бре. Много ти разбира куфалницата от мушенгии

Излиза че конституцията на България и законите на ЕС стават само да си бършеме задниците с тях. Член 25 от конституцията е просто някакъв тъп виц Какъв е този договор по който са я предали на САЩ и кой го е подписал? Интересува ме дали и е предоставен безплатен адвокат от българската държава и ЕС?

Краде се тихомълком в родината ,а комунделския урод Зарков само си бърка в гъза .........

Така като го гледам, ми то Крумчо се спекъл като истински пацул бе !!!

Я кажи на Путя кой му организира аферата, че отдавна търсех някой с такъв интелект като теб да ми разкаже.

Споко пухкавото Кокорчо ще ги нагласи работите. Той е специалист по темата!

Този пикльо е поредното продажно мекере.

Как може толкова отврътителен педал като Заркооф да бъде министър на съдебната власт това е потресен до няма и къде

Крумеее круме, тая "афера" в момента изобщо не се развива, развиваше се 2017 когато и ти и всички останали се правихте на луди, щото лапахте баницата, ама сега ви натиснаха от където трябва и почнахте да се обяснвате.

Тоя май разбира само от тормоз на котки, няма да пораснеш и лицето ти го издава, има нещо олигофренско в него но за фърчилото ставаш :)

Ха хаа, главният Коткоудушвач на РБ ни говори за престъпност!

Доколкото да се отрича голямата измама на Ружа Игнатова и конкретното участие на Делкинска в нея, много трудно ще издържи защитната линия, че тя не е знаела за измамата, докато е съучавствала в нея. И по всяка вероятност ще направи самопризнания и ще опита - адвокатите й - да съдейства на обвинението срещу облекчена присъда. Но прокуратурата обикновено отива на подобно споразумение, ако получи наистина ценни нови доказателства, вкл. срещу други от големите участници в измамата и савата Ружа Игнатова, още повече, че братът на Игнатова вече е свидетелствал срещу сестра си (а и срещу Делкиска). Защото става дума за истински съд и съд, а не за измислени - като Гешев и български съд! Но има сериозни индикации че ФБР вече са локализирали Ружа Игнатова или са близо до локализирането й.

Да, голям проблем е! За престъпниците ни!

Говори за престъпници

Интересно, а има ли американски гражданин, който да е предаден на българското правосъдие?

Корупицятя е жизнено важнен фактор за съществуването на българската държавност,първо вече повече от 30 години ние сме свикнали със политикоиномическата организирана престъпност, и корупцията,монополите,картелите и обръчите от партийните бизнес фирми във тясна симбиоза със съдебната система,която е имунната система на статуквото!Понеже българската икомомика,индустрия,промишленост,машиностроене,туризъм и селско стопанство са слаби и не могат да произвеждат продавеми продукти ,защото вносните стоки са по конкурентни,ефтини,а и постоянно се усъвършенстват,затова трябват разбира се и стартов капитал,дребният и средният български бизнес фалира,защото какво ще продаваш на пенсионери ,бедни работещи,социално слаби,ако турският домат например е два лева, а българският домат осем лева,пенсионерът и нормалният човек ще си купи турски домат за дваж лева,даже вече и много българи купуват масово във Турция,Гърция,МАКЕДОНИЯ,РУМЪНИЯ!

Янко,абе то американците даже и не се сещат ,че има такава държава България,виж за Щвейцария американците знаят и ходят там на почивка на Алпите!Ако ти харесва корупцията и българските градове и села със кални дупки,ръждясали телени огради,или два метра дувари на местните бабаити феодали,гори осеяни със строителни отпадаци,паркирани коли по тротоарите то си е твой проблем!Аз искам България да е чиста като Швейцария,Австрия,или Баварските села градове ! Който е свикнал да живее във кочина ,и не му прави впечатление все някой трябва забележка,че има крадливи политици

Янко,да ти обясня защо се пледава на Америка. Ако тази госпожа и Ружа Игнатова въртяха схемана само в България и с български пари,никой нямаше да ги търси,но когано се крадат американдки долари и се крадат американски граждани,Америка ще ги търси.

Браво на Сърбите,не предават нашият обирджия на КТБ банката,а Черепа си пуши пурите във Дубай и си пие уискито!

Крадливи политици и руски троянсни коне вече никой не иска да седят на масата със нормалните народи!

Щото, ако Ружа беше работила против България, американците също щяха да я дадат на нас. Или ти изпитваш гордост от тая циганка, дето е образа парите на толкова хора?

явно сме царе на крипто измамите. Тая Ружа е параван според мен, но тия дето са го измислили са доста умни. Нещата около нексо са също много интересни. 2 седмици догаха гори и всичко изчезна.

то преди 1989 се крадеше много повече, с разликата, че никой не смееш да се обади. Владко Живков вилнее пиян и друсан из София с БМВ от УБО но всички си траеха. Държавна сигурност пък прекарваше всичко от цигари и алкохол, до бело и оръжие. Партийните живееха като царе, а най-престижните професии бяха барман, склададжия и ЦУМ/Кореком, щото имаше Чатъм да се краде.

А сина на руският губернатор който го бяха арестували в Италия и го готвеха да го предадат на САЩ да го съдят за нарушение на санкциите избяга преди 2 дни хахахаха

Само дето не са руски троянски коне, а американски лакеи