Крум Зарков за аферата "OneCoin": Финансовата престъпност набира скорост

Има още какво да се направи по високите етажи на властта, каза правосъдният министър по повод доклада на Държавния департамент на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков за аферата "OneCoin": Финансовата престъпност набира скорост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му бере греха президента ,дето го назначи за министър.

100 години по - късно и Крум научи за OneCoin.

Нагло комунестче тръгнало да ми коментира правосъдие.. няма такава наглост. При толкова кадърни хора без подобно минало, точно тоя ли намериха да сложат за министър на правосъдието??

Докато ни слагат деца и внуци на комунистически сатрапи за министри като вас другарю Зарков....ще има още безброй такива доклади. Неслучилата се лустрация и отмяната на смъртното наказнание, даде начлото на т.н. "мирен преход", който доведе до най-мащабното, безобразно, безконтролно и безнаказано крадене в нашата държава!

по друго си е да дойдат добрите американци. И да ни изрекетират да им прехвърли златодобива. Или да ни изрекетират два пъти, да купят ТЕЦ Марици и после да ни го продават тока на двойна цена. А сега върви рекета, да сме купуивали американско ядрено гориво и да си правим експерименти с АЕЦ Козлодуй. Какво ги боли американците ако гръмне. За всичко това разбира се са виновни комунистите. Американците са невинни, Те са едни толкова добрички. Я какво правят тия всемогъщи комунисти с тях. Няма ли кой да защити американците от комунистите и техните деца?

повтаряш като папагал или целенасочено ни манипулираш. Пращате ни да гоним вятъра и да търсим това, дето го няма. За да не видим реалната причина в американската окупация. А да ходим вместо това да търсим химическите оръжия на Садам, които са виновни за всички беди, Или пък комунистите. Но някак не става ясно. Защо при комунистите, България беше задоволена и просперираща държава. Че и космическа. И това е лошо. А сега, когато съсипана и икономически и демографски и здравословни и по какъв ли не друг начин, това било ама много хубаво и трябвало да се радваме. Нещо като садо-мазо. Някой сякаш се подиграва и гаври с нас, българите. Не че няма малоумници да се връзват. А кой ли е този, дето има интерес от това да се случва? И дето постоянно ни проповядва антикомунизма.

А какво ще каже правосъдния ни министър за странното финансиране на една партия -визирам ДБ от компания обвинена от съдебните органи на САЩ за незаконна банкова дейност н САЩ, или тая топка му е много висока?

Крум Зарков е един от може би трима-четирима които са се докосвали до Голямата Енциклопедия-анонимното издание на Френската Академия на Науките. И като се прибави и прочита му на етимологията на понятието“ кум-онис“ от Le Petit Robert-2 на професор Пол Робер от Франция също като мен ще заключи, че ВОСР е само един огромен социален експеримент допуснат от западните страни, за да се провери на практика как ще е при държавно-монополистическия капитализъм. Това строяхме през ония 45 години, което ни представяха за социализъм и зряло социалистическо общество-една идеологема на плагиата ал.лилов. Тази етимология следва да се разясни на силните в Китай и в Северна Корея, за да са наясно накъде върви светът и да не бързат като нас да обявяваме нещо, което е едно нищо.

Ооо, а стига с с тия колпниални западни напъни. И простотиите, дето се опитвате да ни пробутате за западния колониализъм, като венец на Цивилизацията и върха на върховете. Някакви свръхразвити същества, а ние туземците. Да знаеш, че е точно обратното. И айде стига с тия простотии с "експериментите" това е толкова плоско, че издиша отвсякъде. Западняците са стандартни колониалисти. Това са народи, които столетия са грабели другите народи. И са живеели от откраднатото. Тяхното благополучие се е изграждало на смъртта, мизерията и страданията на милиони други хора. А що се отнася до революцията 1917г - стандартен цветен преврат, извъртян ловко от евреите. Първоначалмно управлението е от 299 евреина и 1 руснак. Царското семейство е изцяло избито, за да няма наследник, който да си поиска 70 млд тогава в злато, които сглупява да им даде руския цар, за да се направило нещо като МВФ за тогава. Парите изчезват. Първи наритва евреите Сталин. За това днес четем за ореола на Велик злодей, създаден от същите тези евреи.

които са се докосвали до Голямата Енциклопедия-анонимното издание на Френската Академия на Науките Боже, какво роболепие, роба е на колене в стойка ЦуниГъз. Поредния шибан фалшификат за малоумници, то за това и никой не смее да застане с името си зад тая глупост. Тия историята на ВСВ се опитват да фалшифицират. Нашата история се опитват да фалшифицират. Само глупак може да им вярва. особено ако резултата трябва да е покорство и преклонение. Дори фалшифицираха Библията при преписите и набутаха Стария Завет като рекламна еврейска брошурка. Щото въз основа на него те искат да откраднат земите на палестинците. Само дето се оказа, че свитъкът, на основа на който се пише, лееко бил фалшификат. Или пуснали фалшив нотариален акт и искат собствеността. И на база тази измислена история, искат да им се кланяме, като основатели на Християнството. При все, че тяхната религия е сатанистка и няма нищо общо с християнството. Така се правят измамите. Живеем в джунгла.

виж му само педалската физиономия на туй кацамунско уродче,

"Гледаме на докладите на Държавния департамент на САЩ сериозно, както гледаме и на докладите на ЕК, както гледаме на осъдителните решения на Европейския съд по правата на човека Аз тия от ЕС ги разбирам защо гледаме. Ама не ми е ясно, от какъв зор гледате американски доклади и какво общо имат с нас. Аз не виждам доказателства в американските доклади. А в конкретния виждам целенасочен американски интерес за разбиване и овладяване на българската енергетика е това недраги ми Крум Зарков, и.д. американски еничар, ето това трябва да гледаш. България да защитаваш. А не интересите на чужди колониалисти и техните планове за България да защитаваш. Имаме си министър, американски еничар. Такива не трябва да бъдат поставяни в управлението на България. Каква пирамида била Onecoin. А я ни разкажи с какво е по-различна от пирамидата Биткойн? Която си работи без прекъсване, че се води за добра? Освен в собствеността разбира се. Все пак биткойна е американска собственост, контролирана от ЦРУ и значи е праведна финансова измама. А ако не е американска, то значи е измама

Прави се на наивник, отдавна ни управляват финансовите мутри..

Ж.сСталев беше прикрит фашага. А защо пуснахте сина му да се добере до софтуера на коин-а. После той спечели един милион и взе че предаде богу дуф.

Всички тия компютърни измамници са наследници на бивши кадри на БКП и ДС получили образованието си на запад.

Абе Крумчо нищо ново не казваш , няма обикновените хора да го направят , правят го тия които имат някого зад гърба си!С колкото до законите от теб за нищо не стават и ти го казаха , че ще паднат във ВаС, защото са противоконституционно , но олигарсите те карат да ги направиш!

А биткойните да не би случайно да не са пирамида??? Хората които им вярват , просто нямат нужното образование.

ГОЛЯМО НЕЗНАНИЕ Е ТОЗИ !!А ИСКАШЕ ДА ПРЕБОРИ КРУШОВИШКАТА БИВОЛИЦА !! МАМА ЩЕ ПОМАГА !!!

Ние не водим разследване то е ясно Развързано стадо крадци

Както винаги държавата е с широко затворени очи за сериозните проблеми. Занимават се само с дребни кокошкари и поръчаните бизнесмени. А другите си правят необезпокоявани далаверите.

И други освен него крадат и го е много яд.

Имал си бол пари, платил си! Алчни глупави наивници са си дали парите доброволно. Не е моя работа да ги спасявам. Ще научат важен урок. Ще им помогне в бъдеще да взимат по добро решения Фалиралите банки ги спасява държавата тоест тоест хората щото ще платят с инфлацията. Фалиралите крипто нямат подкрепата на финансовото министерство. Ружа я търсят американците за да я направят председател на Федералния Резерв. Ама като не я намират и тази другата става. А не за да я съдят. Нещо не да превели правилно на нашия министър.

А сина на руският губернатор който го бяха арестували в Италия и го готвеха да го предадат на САЩ да го съдят за нарушение на санкциите избяга преди 2 дни хахахаха

явно сме царе на крипто измамите. Тая Ружа е параван според мен, но тия дето са го измислили са доста умни. Нещата около нексо са също много интересни. 2 седмици догаха гори и всичко изчезна.

Що казваш "сме"? Ти лично колко крадна?

Крадливи политици и руски троянсни коне вече никой не иска да седят на масата със нормалните народи!

Само дето не са руски троянски коне, а американски лакеи

Браво на Сърбите,не предават нашият обирджия на КТБ банката,а Черепа си пуши пурите във Дубай и си пие уискито!

Янко,да ти обясня защо се пледава на Америка. Ако тази госпожа и Ружа Игнатова въртяха схемана само в България и с български пари,никой нямаше да ги търси,но когано се крадат американдки долари и се крадат американски граждани,Америка ще ги търси.

Щото, ако Ружа беше работила против България, американците също щяха да я дадат на нас. Или ти изпитваш гордост от тая циганка, дето е образа парите на толкова хора?

Корупицятя е жизнено важнен фактор за съществуването на българската държавност,първо вече повече от 30 години ние сме свикнали със политикоиномическата организирана престъпност, и корупцията,монополите,картелите и обръчите от партийните бизнес фирми във тясна симбиоза със съдебната система,която е имунната система на статуквото!Понеже българската икомомика,индустрия,промишленост,машиностроене,туризъм и селско стопанство са слаби и не могат да произвеждат продавеми продукти ,защото вносните стоки са по конкурентни,ефтини,а и постоянно се усъвършенстват,затова трябват разбира се и стартов капитал,дребният и средният български бизнес фалира,защото какво ще продаваш на пенсионери ,бедни работещи,социално слаби,ако турският домат например е два лева, а българският домат осем лева,пенсионерът и нормалният човек ще си купи турски домат за дваж лева,даже вече и много българи купуват масово във Турция,Гърция,МАКЕДОНИЯ,РУМЪНИЯ!

то преди 1989 се крадеше много повече, с разликата, че никой не смееш да се обади. Владко Живков вилнее пиян и друсан из София с БМВ от УБО но всички си траеха. Държавна сигурност пък прекарваше всичко от цигари и алкохол, до бело и оръжие. Партийните живееха като царе, а най-престижните професии бяха барман, склададжия и ЦУМ/Кореком, щото имаше Чатъм да се краде.

Тоест същото като сега само дето сега мащабът е много по-голям - повече връзкари, повече наркомани, по-богати корумпирани и така нататък. Повече престъпност, повече бедни, повече мангусти, повече простотия и безпардонност, повече пошлост и повече професионални коври. Влиянието на упадъчната западна цивилизация.

Интересно, а има ли американски гражданин, който да е предаден на българското правосъдие?

Янко,абе то американците даже и не се сещат ,че има такава държава България,виж за Щвейцария американците знаят и ходят там на почивка на Алпите!Ако ти харесва корупцията и българските градове и села със кални дупки,ръждясали телени огради,или два метра дувари на местните бабаити феодали,гори осеяни със строителни отпадаци,паркирани коли по тротоарите то си е твой проблем!Аз искам България да е чиста като Швейцария,Австрия,или Баварските села градове ! Който е свикнал да живее във кочина ,и не му прави впечатление все някой трябва забележка,че има крадливи политици

Креди Сюис.

Говори за престъпници

Доколкото да се отрича голямата измама на Ружа Игнатова и конкретното участие на Делкинска в нея, много трудно ще издържи защитната линия, че тя не е знаела за измамата, докато е съучавствала в нея. И по всяка вероятност ще направи самопризнания и ще опита - адвокатите й - да съдейства на обвинението срещу облекчена присъда. Но прокуратурата обикновено отива на подобно споразумение, ако получи наистина ценни нови доказателства, вкл. срещу други от големите участници в измамата и савата Ружа Игнатова, още повече, че братът на Игнатова вече е свидетелствал срещу сестра си (а и срещу Делкиска). Защото става дума за истински съд и съд, а не за измислени - като Гешев и български съд! Но има сериозни индикации че ФБР вече са локализирали Ружа Игнатова или са близо до локализирането й.

Ха хаа, главният Коткоудушвач на РБ ни говори за престъпност!

Тоя май разбира само от тормоз на котки, няма да пораснеш и лицето ти го издава, има нещо олигофренско в него но за фърчилото ставаш :)

Крумеее круме, тая "афера" в момента изобщо не се развива, развиваше се 2017 когато и ти и всички останали се правихте на луди, щото лапахте баницата, ама сега ви натиснаха от където трябва и почнахте да се обяснвате.

Как може толкова отврътителен педал като Заркооф да бъде министър на съдебната власт това е потресен до няма и къде

Този пикльо е поредното продажно мекере.

Споко пухкавото Кокорчо ще ги нагласи работите. Той е специалист по темата!

Така като го гледам, ми то Крумчо се спекъл като истински пацул бе !!!

Краде се тихомълком в родината ,а комунделския урод Зарков само си бърка в гъза .........

Излиза че конституцията на България и законите на ЕС стават само да си бършеме задниците с тях. Член 25 от конституцията е просто някакъв тъп виц Какъв е този договор по който са я предали на САЩ и кой го е подписал? Интересува ме дали и е предоставен безплатен адвокат от българската държава и ЕС?

Съгласно Конституцията на Република България български гражданин „не може да бъде предаден на друга държава или на международен съд за целите на наказателно преследване, освен ако това е предвидено в международен договор, ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България” (чл. 25, ал. 4). В международните отношения на България със САЩ действа такъв договор за екстрадиция – Договор за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати (Договора). Той е подписан на 19 септември 2007 г. и е ратифициран от 40-то Народно събрание на 23 април 2008 г. (Обн., ДВ, бр. 43 от 2008 г., в сила от 21 май 2009 г.). В Договора е посочено, че в него са съобразени задълженията, предвидени в Споразумението за екстрадиция между САЩ и Европейския съюз, подписано във Вашингтон на 25 юни 2003 г.

Половин България знае , че Тиквун и Таки са организирали аферата Ружа Игнатова и са я освиткали!

Брях маааму. Ти да не си преродената Ванга бре. Много ти разбира куфалницата от мушенгии

Я кажи на Путя кой му организира аферата, че отдавна търсех някой с такъв интелект като теб да ми разкаже.

Ние не знаем, ние не разследваме........ ами за какво те сложиха там Кацамунски убиецо на котки. Да ти гледаме жабешката ти физиономия ли

Най-големият проблем е, че Всеки един български гражданин може да бъде екстрадиран в САЩ и съден. Ние само "следим" какво се случва.

Да, голям проблем е! За престъпниците ни!

Само като им водите уродливите лица трябва да ви стане ясно що за човек стои зад това лице,като прибавим и тлъстото му туловище .Това говори за човека. Има една приказка не търси ум в човек който сее уял.

Ебаси олигофрена...

Ама тия точно да де ибаждат дето изнесоа банките буквално...

Тия от САЩ от де на де пишат доклади за нас , пък и трябвало да им обръщаме внимание??

епа тя финансовата престъпност управлява територията вече 33 години. нищо ново! отмъкна 700 милиарда, утрепа 3 милиона туземци...

"Удушвачът на котки" всъщност какво работи???

котки ве мен!

Имаше церемония, гледах награждаването. Това беше само преди 8 години. За всеки, който се занимава с финанси би трябвало да е ясно, че "убиецът на биткойн" е гигантска пирамида. Биткойн ползва блокчейн технологията и миньорството, за да си поддържа базата данни на милиони машини по света, уоанкойнчето се базираше на 2 сървъра в Пазарджик и един в ХонгКонг. Та така. Наистина не разбирам, как има още хора, които вярват, че Ружето е невинна. Кокто и адвокатите ѝ. Ама като се сетиш, че отсреща са момчетата от БСП, всичко се изяснява...

Пс много умни тия от БСП БЕ.щом са ви ,прекРали,, всички

са я предали на САЩ, иначе мафията щяха да я циментират в основата на някой строеж като кака и Ружа.

Тая "престъпна схема" може да ви купи и продаде с всичките ви имоти, коли и любовници, че и родата ви до десето коляно. Трайте си бе, не е лъжица за вашата уста, вие сте само "йес, сър !"

Абе тази Дилкинска ли е, Милкинска ли е - каквато и да е, как така веднага я предавате, бе

Зарков много ясно обясни, че не са я предали веднага, а след две години в които е доказано, че Ирина има вина в създаването на фиктивни дружества и пране на пари. Ти нищо ли не разбра или просто не четеш, а само пишеш?

Но не ползвам инструкции от Позитано, та затова

Криме хайде у лево . С тоя мътен и крадлив погле си ясен на всички .