Крум Зарков: Бях обвинен, че съм упражнил натиск над парламента - вярно е, натисках

Недостатъчно депутати в този парламент имат желание да приемат механизма за разследване на главния прокурор, отбеляза правосъдният министър

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Бях обвинен, че съм упражнил натиск над парламента - вярно е, натисках | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общи приказки.Пак не каза каква ще бъде разликата в следващия парламент.Даже да отидат на общи избори ПП и ДБ няма да вземат повече гласове.Напротив,затова се обединяват за изборите,защото виждат отлив на гласове.Лъжливи боклуци.

Котешки сатрап Кацамунски за друго не ставаш камо ли правосъдна реформа да правиш.Оставка на пудела комунист

не само да натискаш, ами и да мачкаш и тъпчеш с крака гнусната герберска мутра на гнусната шантонерка Радомир Чолаков.

Си със рахит в китките

Поредният резил на ГЕРБ и морука , който ги води .

Ъгъл а си ръб въшлив

Я кажи какво ти обещаха че се натискаш като дръта курва

Крумчо е персийската котка на Мунчо колко жалко педалчето

Нинова ще ти изпили рогата

Интересно, Крумчо дрънка антиконституционни "идеи" сякаш начукани на коляно от Киро простия?! Защо мафията иска да контролира и разследва главния прокурор е пределно ясно, но кога го купиха и това парашутистче?

Продължава битката в България между хората, човеците и човекоподобните! И само на кръглите идиоти и на човекоподобните (и то не всичките) не им е ясна логичната развръзка! Това е всъщност битка между миналото и бъдещето!

Верно ти не си човек а ковра шебек

Крум Зарков заслужи уважението на хората! Той и такива като него са очевидно и неизбежно бъдещето на България (независимо от идейните убеждения и партийна принадлежност) БСП - младите (а и не само те) трябва да взимат пример от него!

Коврата инфо изпълзя

Тоя пендел може да натиска с гъза си само гол хой за нищо не става тоя пудел червен

Не се знае колко ще го натискаш тоя стол!

Без да съм фен на БСП мога да кажа, че Зарков е адекватен и образован политик. Пожелавам му успех и като министър и в бъдещите му политически планове.

Сигурно!!!Все пак е зет на генерал Кацамунски,страшен сатрап от ДС!!!Има школовка,а другарко??

Внук на Кацамунски!!!

Да, и като е такъв отговорен ли е за престъпленията на дядо си? Всеки родители, баби и дядовци и по принцип трябва да ги уважава! Децата не са виновни и отговорни за действията и престъпленията на родителите си, бе идиот, камо ли на прародителите си! И то в България, където никой от големите престъпници не е осъден!!!

Писах ви около края на втория мандат патрона на разрушението Радев вече знаеше, че вървим към избори. Тогава тоя почна да обикаля отново студиата и да дърдори за главния прокурор в изпълнение на поръчение на Мунчо. Към момента Гешев остава единствения, който не е подчинение на Радев и това го убива. Разеба цялата държава за комисиона за самолетите и за пълната власт. Пълен изрод.

Курвето на Радев шпакловчика.

Тоя некадърник е абсолютен нарцис. Куха диплома, без един час реална юридическа практика, писателствал закони, от които няма и един приет. Поредния въздухар, сложен на поста само за да дразни Корни, но най-вероятно , тя просто ще го издуха от БСПто .

Е натиск на парламента, свирки на Румбата. Това знаеш това правиш. Така сте вие.

Ти натискаш и бедните котки , садис червен

Този внук или правнук, не съм сигурен, на комунистически убиец избил невинни хора, няма ли друга работа. ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА. СПОРЕД МЕН НАЙ-ВАЖНОТО Е ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ТАКИВА КАТО ТОЗИ ДА НЕ БЪДЕТ ДОПУСКАНИ ДО ВЛАСТТА, ЗАЩОТО ТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО ДЕДИТЕ СИ.......

Тези дни ръководствата на МАФИЯТА у нас /БОКО, ДОГАН-ПЕЕВСКИ, НИНОВА , копейкинци, руските агенти / / ще ви убеждават : Гешев е “независим”, почтен симеоновец и спазва ЗАКОНА/ни/..Нашия / ОМЕРТА /, а НЕ Вашия- на гражданите на Републиката ...… Тези дни боко,нинова,доган НЯМА да гласуват за промени в НПК ! Гешев е супер ! Май…. им на докладите от ЕК . Тези дни МАФИЯТА ви показва:Гешев е по- ценен/ за нас/ от ПАРИТЕ- милиарди,които НЯМА да получим, за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Българската прокуратура е кошница, в която са събрани вмирисани продукти на герб, дпс–пеевски и нинова . Какво очаквате ? Мафията ви казва днес: КОНТРОЛ над главен прокурор сега и за в бъдеще, ще ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ само НИЕ ! Ако не сте разбрали.МАФИЯТА ви казва:Докато внуците ни остареят, КОНТРОЛ над главен прокурор ,ще оказваме САМО НИЕ ! Спомнете си ТОВА , когато отидете да ГЛАСУВАТЕ !! Отидете и ..мислете

върна се от САЩ и взе да командори

Така е Зарков. За парламента с натиск, за котката с удушване. Иначе не става, ДТПМ Шорошка!

Зарков е ПРАВ. НЯМА МЪРДАНЕ за контрола на гл. прокурор, така както Банкянския каза, че НЯМАЛО МЪРДАНЕ за РАТИФИКАЦИЯТА на ИК. 30.07.21 По искане на ЕК в Плана за възстановяване има въпроси за отчетността на главния прокурор "По искане на Европейската комисия в Плана за възстановяване и устойчивост са включени въпроси, свързани отговорността и отчетността на главния прокурор. Това каза заместник- правосъдният министър Иван Демерджиев.  По време на срещата му с европейски правни експерти са били поставени два основни проблема, на които те са държали да знаят българското предложение за разрешаването им:  „Първият беше отговорността на главния прокурор и механизмите, които се предвиждат за въвеждане на ефективна отговорност на главния прокурор. Вторият беше отпадането на т.нар. предварителни проверки, както и въвеждане на механизъм за подходящ съдебен контрол в рамките на конституционната уредба на отказите за образуване на досъдебно производство“. 

мазен червен плазмодий,скрий се обратно под камъка, из под който изпълзя!

И като натисна кво стана? Мамино детенце, свикнал каквото каже, това да става. Класическа комунистическа издънка.