Kronen Zeitung: Австрия арестува полковник за шпионаж в полза на Русия

В продължение на 20 години той предавал сведения срещу 300 000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турския зам.министьр на БГ ОТБРАНА и хванатия шпонски МИТаджииски джип в СПА Драгаевци

огнян доинов вьв ВИЕНА нищо ново

тролове са в шах...В руската преса може да се прочете заглавието: "Австрийский офицер признался в работе на российскую разведку". Е, и ся кво, дорогие друзья??? Следващия "пищов" от Посрано ще да е : "Признал си е под натиск и след като е бил подложен на..." Нъл тъй, друзья?

се правят на учудени, след като всички знаят, че още много преди да падне желязната завеса и соцлагера, Виена официално беше световната столица на шпиионажа по линията Изток-Запад“

Това всъщност е удар срещу Курц и самата Австрия. Защото: 1. ОMV и Щрабаг са единствените компании от Европа, които въпреки санкциите срещу РФ работят в РФ. 2.Австрия увеличи потреблението на газ от РФза една година с 53% 3.Курц отказа да гони руски дипломати с думите, че "в руското посолство в Австрия няма шпиони" 4. Путин бе гост на сватбата на австрийския външен министър 5.Курц обяви, че Австрия ще работи за свалянето на санкциите срещу РФ Натискът срещу Австрия, заради всичко изброено по-горе ще бъде огромен!

Ама той Курц от 20 години ли е на този пост??дето ''шпионина'' взел че се и пенсионирал вече ама ''приятелската'' служба се събудила да го ''открие''??? Смешни и жалки са някои които се чудят какво да забъркат че нещо из европата шета духа на недоволството от дебилите дето толкова време се разпореждат с нея.. А като прочетох как ''давал'' сведения за емиграцията която ежедневно от бая години пълни всякакви медии направо им повярвах и за другото

Въпрос: Ще дойде ли някога времето да се изчисли, откакто сее пукнала Еволюцията през 1989 г., колко хиляди са нашите предатели, продали държава, народ и страна на жидянките, на всякакви западни и южни врагове и срещу какви заплащания. Сигурно ще е книга с няколко хиляди страници!

Без лустрация няма демокрация!!!! Всички руски шпиони в затвора!! или депортация в Русия

а нашите руски шпиони?!?!?Партия «Атака» непрерывно призывает к сближению с Россией и выступает против членства Болгарии в ЕС и НАТО. Ее лидер Волен Сидеров начал предвыборную кампанию 2014 года именно в Москве, говорится еще в докладе. Также в документе отмечается, что правительство Бойко Борисова декларирует выполнение ангажементов ЕС и НАТО. «Пока история болгаро-российский отношений будет основываться на освобождении от османского ига, современные методы влияния Москвы будут сфокусированы на мягкой силе, энергетике, политическом и культурном влиянии», подчеркивается в докладе.

разделяй и владей. Ииииискаме колоса на глинени крака да пааааадне. Ама не се дава пущината.

е щом е предавал за пари оправдан е човека

Пенсионираният полковник е шпионирал за Русия от 90-години на миналия век. Тогава руски президент беше Елцин. Дядя Боря сигурно е напил австрийския полковник в някой австрийски курорт и го е склонил да шпионира ...Може да има и замесена жена. Никой мъж не може да устои на руските красавици. И накрая - да не забравяме българската връзка. Може да се окаже, че австрийският полковник е българин.

Ние си имаме чадър за такива случаи при провал.

Случаят Скрипал по австрийски ... Сигналът за руския шпионин бил получен от Германия. А Германия го получила от ... това вече е секретно.

предавал дани от виликътъ уенна сила хавстрия! Смех,дами и господа!!

Руснаците хванаха норвег който е шпионирал. Норвежците побързаха да обвинят руснак за същото и го арестуваха, като се надяваха на размяна. Но, тръц, нямаха никакви доказателства и трябваше да го освободят. Сега всички ще се пробват по този сценарий. Още вчера когато Курц започна да говори колко свещенни са европейските ценности та започна да понамерисва. А междувремено всички тези псевдополитици си вземат големите заплати.

в една правова и цивилизована държава, каквато е Норвегия, ако няма доказателства пускат хората. В русия, която е кочина държат през месец Навални в затвора, за щяло и нещяло

навални шпионин ли е или недоклатен сорос като тебе

Курц каза, че се предполага, че ония бил шпионин. Няма, обаче, жена, която, предполагаемо да е бременна! Така че австриецът най-вероятно е някаква измишльотина на западняците. Или се казва полковник Алфред Редъл!

няма предполагаемо бременна, има само бременна. Арестувам е човек, против когото има доказателства. Измишльотините са по рт

Търся лека и доходна шпионска дейност.

че то шпионите са откакто свят светува,кво толкова,един фанат,десет не фанат,един отровят некадърно,друг се разприказва и така водата си тече

Австрийските другари лошо работят с кадрите. Хвана ли шпионин, но кой им е виновен за техния военен. Все пак не са в НАТО, и хабер си нямат колко са американските шпиони у тях. Цялата кореспонденция на Меркел бе прихваната и ... нищо. Да не говорим за Сноудън, даже Оливър Стоун направи филм за него.

Току що слушах Курц , той каза че се предполага ,ако се докаже че е шпионирал тогава ще вземе мерки ! Тука разни Изроди почнаха да обвиняват !

Току що слушах Курц , той каза че се предполага ,ако се докаже че е шпионирал тогава ще вземе мерки ! Тука разни Изроди почнаха да обвиняват !

Току що слушах Курц , той каза че се предполага ,ако се докаже че е шпионирал тогава ще вземе мерки ! Тука разни Изроди почнаха да обвиняват !

Току що слушах Курц , той каза че се предполага ,ако се докаже че е шпионирал тогава ще вземе мерки ! Тука разни Изроди почнаха да обвиняват !

И 100 процента владо страхливеца ще отрича че има нещо общо. Както за всичко останало. Той и за крим отричаше

Още не е доказано че е шпионирал ! Курц каза че ако се докаже че е шпионирал , тогава ще обвинят ! Както винаги първи пускат Фейка журналистите и се вдига шум около това ,стари номера , също както действа ЦвЦв и Цацаратурата почва да обвинява !

Тъмна история ... Като историята на Скрипалите, за които не се знае дали са отровени, но се ,,знае" кой ги е отровил. Австрия е неутрална страна, не е член на НАТО и води разумна политика по отношение на Русия. Австрийски депутати дори посетиха Крим, въпреки яростната съпротива на Порошенко. За какво им е на руснаците, да се интересуват от оръжейни системи на неутрална Австрия, която дори не участва в натовски учения, като Финландия или Швеция. Има нещо друго ... Тази политика на Австрия не се харесва на определени кръгове. Австрия председателства ЕС и иска отношението към РФ да се промени. Има насрочени посещения на високо ниво във Виена и Москва. С този арест на 70-годишен ,,руски агент" няма да има срещи на високо равнище ... Така бе и със Скрипал

Путин пак ще отрича като мишок и ще се крие зад троловете си. Ха на бас :D

Просто искат да скарат двете страни !

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

2 СТАТИЙКИ ЗА ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ , 2 СТАТИЙКИ ЗА АБСТРАКТНИТЕ ТВОРЦИ + ЩИПКА АНТИ-РОМСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ + 1 БУЧКА РУСОФОБИЯ ... = МЕДИЯТА НА ЕВРЕИНА СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВИЧ

Най скъпа "братска" газ. Лукойл не плаща данъци. Лукойл изнудва всички други да му ползват петролната база. Най скъпи ремонти на остаряла руска военна техника! Докато подчинените на фатмака не искаха остаряла западна техника, сега бяха готови да дадат парите за нови самолети, за ремонта на руските боклуци.

"Най скъпа "братска" газ." 215 долара е цената на газта на изход границата на русия.

ЗА 4 - ТИ ПЪТ РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ В ИСТОРИЯТА - ПРЕЗ 977 Г ПРИ КНЯЗ СВЕТОСЛАВ, 1 , 2 СВЕТОВНИ ВОЙНИ И СЕГА! ИСТИНАТА! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ! ТЕ ВСЯВАТ РАЗКОЛ В СЪЮЗНИЦИТЕ, ТВА ИМ Е ТАКТИКАТА! ЦЕЛТА ИМЕ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ КАКТО ПРЕЗ 977 И 1944Г!

ЗАБРАВИ КАК РАШКИТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕВРАТ И СА СЛОЖИЛИ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ ИВАН АСЕН 2-РИ ... НАЙ-УСПЕШНИЯ БЪЛГАРСКИ ЦАР :))

не може да има руски шпиони! Управниците ни на крака ходят сами и докладват на бащицата - и Волен ходи, и Боко, и Радев!

Шпионажа е недопустим само когато е разкрит. Иначе всички го правят.

Та нали за това има официално разузнаване. :)

А кога България, ще арестува шпиони ма САЩ, Германия и Турция?

те са ни съюзници бе, мекере! Вие сте ни врагове!

Да ти го намаа анадолския ти съюзник!

Не са. България в момента е окупирана територия. Българското население, постоянно намалява. Има постоянен отток, на човешки, финансов и материален капитал. Отворете си очите, това не са Съюзници, това е наложено от постоянен външен натиск на външни агенти.

Мани го нека лочи Бояршник.

НАЛАГАЙТЕ ИМ ТОТАЛНО ЕМБАРГО КАТО НА КНДР НА ТИЯ ИЗКЛЕСНИЦИ!

взел 300 000 да предаде родината си! а нашите русолюбци предават България безплатно, смо.таняците!

Зимат, зимат.

Ти па за 5 цента се продаваш

ааа, тия дето взимат, курнелия, радев и тнт не са русолюбци!

Ако се разбере, колко пари Русия дава на тролове, като вас, половината руснаци ще си отрежат вените, а останалата половина ще се върнат в мюсюлманските си родини...

Специалиста по руски въпроси КТодорoв отново се изказа. Тоя само за това ли го държите?

ТРЯБВА ДА ОСЪДИ КОМСОМОЛСКАТА СЕКРЕТАРКА МЕРКЕЛ , И ТЯ Е ЗАМЕСЕНА С РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ !

Установка систем отопления, газовых котлов в частном доме https://vk.com/otoplenievodosnabgenie Новейшие технологии в отоплении можем Вам посоветовать при регистрации в группе. Наши инженеры помогут Вам выбрать метод и материалы для отопления Установка газовых котлов http://www.gazmasterpro48.ru/tovary/k-10672342-proyektirovaniyeimontazhsistemotopleniya

ПОДПИСА ДОГОВОР С САЩ ЗА ВНОС НА ВТЕЧНЕН ГА , ПО - ЕВТИН! ТОГАВА МОГА ДА ПОМИСЛЯ ЗА ГАЗОВКОТЕЛ, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ Е РУСКИ...

Скрипал е жертва, щото го тровиха с БОВ! Та и ДЪЩЕРЯ МУ! Ако имахте поне малко мозък поне, нямаше да повдигате въпроса!

Скрипал е жертва, а тоя е мръсен предател...тва западните джендъри са големи метафизици бе, 2+2 един път за тях е 4 друг път 5...

Това едно на ръка, другото е, че Австрия се опитва да не играе по свирката на кукловодите, най-вече Себастиян Курц. Иска да се сближи с Русия, неще да подпише гнусната резолюция на ООН за мигрантите, изобщо, кой е той да си позволява да има мнение и да се грижи за интересите на Австрия...

това, че Курц и част от австрийското общество не е съгласно с общоеропейските политики, не прави по никакъв австрийците начин близки или лоялни на руснаците. Нито един австриец не иска да живее, като руснак. Факт!

да видим, дали този ще избяга в русия, а после, дали австрийците ще го отровят!

Зависи от гледната точка. Ти гледаш от страна на предателите.

По-скоро гелдам от страната на неутралния човек, който иска света да е нормално място, без двойни стандарти, манипулации, измислени постановки и "за кучета и котки може, за прасета не може". Ти явно гледаш от страната на предателите и гъзолизците обаче.

Шпионажа е нещо нормално още от древноста.

Това е вярно, но е и вярно, че Русия е кочина още от средновековието...

Ти си боклук, това е вярно!

Боиклук, тролски!

ЛЕРМОНТОВ Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ. .................................................... 1841?

Руската сволоч финансира долнопробни мекерета откакто е създадена оркската им империя и България е витрина за тази им гнусна дейност.

Тиква!

Смрад!

[url=http://www.longchamp-uk.org.uk]longchamp bags[/url] [url=http://www.adidas-ultraboost.org]ultraboost[/url] [url=http://cartierjerws.com/cartier-ring-c-6/]cartier ring[/url] [url=http://www.barbourjackets.com.co]barbour jacket[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreshoes.us]nike outlet store online[/url] [url=http://www.northfacewomensjackets.us]north face jackets for women[/url] [url=http://www.fitflopscom.us.com]fitflops[/url] [url=http://www.birkenstocks-outlet.us]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.com.co]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.ray-bans-sunglasses.us]ray bans[/url] [url=http://www.balenciaga-shoes.com.co]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.skechersaustralia.com]skechers shoes[/url] [url=http://www.canadagoosejacketsale.us]canada goose jackets[/url] [url=http://www.vapor-max.co.uk]vapormax flyknit[/url] [url=http://www.nike-shoesoutlets.us]nike shoes[/url] [url=http://www.ugg-soldes.fr]ugg soldes[/url] [url=http://www.kobe-12.us.com]kobe 9[/url] [url=http://www.northfaceoutlet70off.us]north face outlet 70 off[/url] [url=http://www.birkenstockoutletcom.us.com]birkenstock outlet[/url] [url=http://www.moncler-officiel.fr]moncler[/url] [url=http://www.underarmourclearance.us]underarmour[/url] [url=http://www.hogansitoufficiale.com]hogan[/url] [url=http://www.nikeclearance.us.org]nike clearance outlet[/url] [url=http://www.pandora-jewelryoutlets.us]pandora outlet online[/url] [url=http://www.pandora-jewelleryaustralia.com]pandora jewellery[/url] [url=http://www.kd10s.us.com]kd 10 shoes[/url] [url=http://www.nikeairmax97.com.co]air max 97 silver bullet[/url] [url=http://www.moncler-coat.org.uk]moncler uk[/url] [url=http://www.adidas-shoes.us.org]adidas shoes for women[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreonline.com.co]nike outlet store[/url] [url=http://www.vapormax.it]air vapormax[/url] [url=http://www.pandorabracciali.it]pandora charms[/url] [url=http://www.sunglassesforwomen.us]ray ban sunglasses for women[/url] [url=http://www.nike-shoes-ca.com ]nike air max[/url] [url=http://www.nikeoutletstoresonline.us]nike outlet store[/url] [url=http://www.pandorabracelets.us.org]pandora bracelets[/url] [url=http://www.birkenstocksandalsoutlet.us]birkenstock outlet[/url] [url=http://www.goyard-bags.us.com]goyard[/url] [url=http://www.offwhitejordan.us]off white jordan[/url] [url=http://www.pandora-jewelryclearance.us]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.north-face-jackets.us.com]north face jackets[/url] [url=http://www.timberlandsshoes.us]timberland shoes[/url] [url=http://www.moncler-sale.us.com]moncler outlet[/url] [url=http://www.superdry-uk.org.uk]superdry outlet[/url] [url=http://www.uggofficialsite.us.com]ugg boots[/url] [url=http://www.moncleroutletonlinesito.com]piumini moncler[/url] [url=http://www.longchampoutletstores.us]longchamp handbags[/url] [url=http://www.red-bottoms.com.co]red bottom shoes for women[/url] [url=http://www.northfaceclearance.com.co]north face outlet[/url] [url=http://www.jordan11-red.us.com]jordan 11 red[/url] [url=http://www.adidasblackfriday.us.com]adidas black friday specials[/url] [url=http://www.nike-clearance.org]nike clearance[/url] [url=http://www.airuptempo.us]air more uptempo[/url] [url=http://www.nmdsadidas.us]nmd adidas[/url] [url=http://www.vapormax-nike.us.com]air vapormax[/url] [url=http://www.coach-outlets.com.co]coach outlet[/url] [url=http://www.nike-huarache.com.co]huaraches[/url] [url=http://www.airvapormax.it]vapormax[/url] [url=http://www.ralphlauren-outletonline.com.co]polo ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.pandora-cz.com]pandora[/url] [url=http://www.christianlouboutins-shoes.us.com]christian louboutin shoes[/url] [url=http://www.yeezy-boost-350v2.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.botynike2018.cz]nike boty[/url] [url=http://www.adidasyeezys.com.co]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.monclers-jackets.us]moncler coats[/url] [url=http://www.pandora2018.us]pandora[/url] [url=http://www.nikeblackfridaydeals.us]nike black friday[/url] [url=http://www.yeezysboost350-v2.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.kobeshoes12.us]kobe ad[/url] [url=http://www.pandoracharmsale.us]pandora charms[/url] [url=http://www.kate-spade-handbags.us.com]kate spade outlet[/url] [url=http://www.monclerjackets-sale.us.com]moncler coats[/url] [url=http://www.valentinoshoesoutlet.us]valentino outlet[/url] [url=http://www.nikefactoryoutlet.us.org]nike factory outlet[/url] [url=http://www.red-bottoms-shoes.us.com]red bottoms louboutin[/url] [url=http://www.vapormax2018.it]air max 2018[/url] [url=http://www.adidasyeezy.com.co]yeezy boost[/url] [url=http://www.air-max-270.us]nike air max[/url] [url=http://www.birkenstock2018.us]birkenstock black friday[/url] [url=http://www.jewelrypandoras.us]pandora jewelry[/url] [url=http://www.adidasblackfriday.us]adidas black friday specials[/url] [url=http://www.northfaceblackfriday.us.com]north face jackets black friday[/url] [url=http://www.toryburchhandbag.us.com]tory burch[/url] [url=http://www.adidasnmdsr1.us]nmd[/url] [url=http://www.adidas-outletstore.us.com]adidas outlet[/url] [url=http://www.jordan11winlike96.us.com]win like 96 11s[/url] [url=http://www.poloralphlaurenoutletus.us.com]polo ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.christianlouboutinsoutlets.us]christian louboutin[/url] [url=http://www.ferragamoshoes-outlet.us.com]ferragamo shoes[/url] [url=http://www.yeezus.us.com]yeezy[/url] [url=http://www.pandorajewelry70offclearance.us.com]pandora jewelry 70 off clearance[/url] [url=http://www.asics-running.us]asics sneakers[/url] [url=http://www.nikeairmax95.com.co]nike air max[/url] [url=http://www.adidasshoesforwomen.us.com]adidas shoes for men[/url] [url=http://www.puma-outlets.us]puma shoes[/url] [url=http://www.nike-store.us.org]nike outlet store[/url] [url=http://www.coachblackfridaydeals.us.com]coach black friday sale 2018[/url] [url=http://www.ugg-outletonline.eu]ugg australia[/url] [url=http://www.air-max.com.co]air max 2018[/url] [url=http://www.skechersau.com]skechers shoes[/url] [url=http://www.pandora-charmsjewelry.us]pandora charms[/url] [url=http://www.louboutins.us.org]louboutin shoes[/url] [url=http://www.michaelkorscanada-outlets.ca]michael kors handbags[/url] [url=http://www.fenty-puma.us]rihanna puma[/url] [url=http://www.pandoras-charms.us.com]pandora charms[/url] [url=http://www.airmax95.com.co]air max 95 black[/url] [url=http://www.adidasyeezy.me.uk]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.louboutin-shoes.com.co]louboutin shoes[/url] [url=http://www.pandoracanada-jewelry.ca]pandora[/url] [url=http://www.birkenstocksandalsoutlets.us.com]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.kobebryant-shoes.us.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.northfacejackets.ca]north face canada[/url] [url=http://www.katespade2018.us]kate spade cyber monday[/url] [url=http://www.adidas-yeezyshoes.us]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pandorabraceletofficialsite.us]pandora bracelets[/url] [url=http://www.adidasyeezy-boost.org]yeezy boost[/url] [url=http://www.timberland2018.us]timberland cyber monday[/url] [url=http://www.redbottomslouboutin.us.com]red bottom[/url] [url=http://www.christianlouboutincom.us.com]christian louboutin shoes[/url] [url=http://www.uggbootsit.com]ugg australia[/url] [url=http://www.airmax2018.cz]nike air max 2017[/url] [url=http://www.timberlandbootsforwomen.us.com]timberland boots for women[/url] [url=http://www.adidasnmds.org]nmd r1[/url] [url=http://www.pandorasale-uk.com]pandora sale[/url] [url=http://www.nikeuptempo.us.com]nike uptempo[/url] [url=http://www.moncleroutlet-jackets.us]moncler coats[/url] [url=http://www.yeezy-beluga.us.com]adidas yeezy beluga[/url] [url=http://www.birkenstockshoes-outlet.us.com]birkenstocks[/url] [url=http://www.adidas-boost.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.handbagsoutlet-michaelkors.us.com]michael kors outlet[/url] [url=http://www.pandorasoldes-2018.fr]bracelet pandora[/url] [url=http://www.northface-jackets.us.org]the north face[/url] [url=http://www.fitflopuk.org.uk]fitflops[/url] [url=http://www.eccoshoesau.com]ecco[/url] [url=http://www.barbour.com.co]barbour coats[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.com.co]jordan shoes[/url] [url=http://www.polo-outlets.us]polo ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.thenorthface-outlet.com.co]north face outlet[/url] [url=http://www.red-bottom.us.com]red bottoms[/url] [url=http://www.nikeairmax97.fr]nike air max 97[/url] [url=http://www.longchamp-outlets.us]longchamp outlet[/url] [url=http://www.timberlands-outlet.us.org]timberland boots[/url] [url=http://www.timberland-pro.us.com]timberland outlet[/url] [url=http://www.birkenstocksoutlet.us.com]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.airmax97silver.us]air max 97 silver bullet[/url] [url=http://www.pandoracharmjewelry.us.org]pandora jewelry[/url] [url=http://www.yeezyzebrav2.us]yeezy boost 350 v2 zebra[/url] [url=http://www.pandorajewelryofficialsiteus.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.gymred11.us.com]gym red 11s[/url] [url=http://www.yeezysboost350.us.com]yeezys[/url] [url=http://www.pandoras-outlet.us]pandora jewelry outlet[/url] [url=http://www.adidasyeezy-shoes.org]adidas yeezy[/url] [url=http://www.soccercleats.com.co]soccer cleats[/url] [url=http://www.longchamps-sac.fr]sac longchamp pas cher[/url] [url=http://www.michaelkorshandbags-outletonline.us]michael kors cyber monday[/url] [url=http://www.coach-outletonline.com.co]coach black friday deals[/url] [url=http://www.pandorajewelrycharmsinc.us.com]pandora charms[/url] [url=http://www.air-max-2018.us.com]nike air max 2018[/url] [url=http://www.jordanretro11s.us]air jordan 11[/url] [url=http://www.pandorabijouxsoldes.fr]pandora bijoux[/url] [url=http://www.airvapormax2018.us]air max 2018[/url] [url=http://www.ugg2018.us]ugg[/url] [url=http://www.braceletspandora.fr]pandora soldes[/url] [url=http://www.redbottomsshoes.com.co]red bottoms louboutin[/url] [url=http://www.airmax97-it.com]nike air max 97 scontatissime[/url] [url=http://www.skechersoutletonline.us]skechers shoes[/url] [url=http://www.pandorascharms.ca]pandora jewelry[/url] [url=http://www.birkenstocks-outlet.us.com]birkenstock outlet store[/url] [url=http://www.pandoracom.us.org]pandora[/url] [url=http://www.vapormax-2018.fr]nike vapormax[/url] [url=http://www.yeezysboost-350v2.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.barbour-uk.org.uk]barbour jackets[/url] [url=http://www.nike-sneakers.us.org]cheap nike shoes[/url] [url=http://www.jordan11swinlike82.us.com]win like 82[/url] [url=http://www.pandorajewelryblackfriday.us]pandora cyber monday deals[/url] [url=http://www.jordan12.com.co]jordan 12s[/url] [url=http://www.northfacejackets2018.us]north face jackets[/url] [url=http://www.valentino-outletstore.us.com]valentino outlet[/url] [url=http://www.birkenstocks.us.org]birkenstock outlet[/url] [url=http://www.nikeshox.com.co]nike shox clearance[/url] [url=http://www.adidas-yeezys.de]adidas yeezy[/url] [url=http://www.uggsslippers.us.com]uggs clearance[/url] [url=http://www.pandorajewelry-officialsite.us]pandora jewelry[/url] [url=http://www.lebronshoes15.us.com]nike lebron 15[/url] [url=http://www.hoganscarpeoutletonline.it]scarpe hogan[/url] [url=http://www.bottegavenetahandbags.us]bottega veneta handbags[/url] [url=http://www.poloralphlauren-outlets.us]ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.birkenstocksshoes.us.com]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.vapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.nikeairvapor.cz]nike vapor max[/url] [url=http://www.pandorajewelryofficialstore.us.com]pandora jewelry black friday[/url] [url=http://www.yeezysboty.cz]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.moncler-coats.us.com]moncler jackets[/url] [url=http://www.longchamps-sacs.fr]sac longchamp[/url] [url=http://www.adidasyeezy.cz]yeezy boty[/url] [url=http://www.jordan11s.fr]jordan retro[/url] [url=http://www.lacostesiteofficiel.fr]lacoste pas cher[/url] [url=http://www.polooutletstores.us]polo ralph lauren[/url] [url=http://www.airforce1shoes.us]air force one[/url] [url=http://www.pandorajewelryscanada.ca]pandora canada[/url]

Да направят сметка, колко пари са хрвърлили руските власти, после пенсиите да ги питат, защо получават $100 пенсия! Ама с дървото да ги питат! Безмозъчни Азиатски комплексари! Пазели родината?! Феодалите пазаят! Народът щеше да е по-добре под монголско робство!

абе не знам за Русия, ама знам че майка ми е ветеринарен лекар с над 30 години стаж и взима евросъюзна пенсия от 240 лева. Та я да ми обясниш колко е разликата с Русия, която е извън най-великия икономически съюз в свата, че нещо не ми е ясно.

питай кукловодите от кремъл, къде скриха парите на майка ти!

За теб знаем, ти си шпионина в ДИР>БГ.

Епа значи и пенсийте в Австрия не са високи щом човека си е продал държавата за едни мижави 1000 евро на месец.

Аз, до кой клас си учил?

Тази инсценировка е насочена директно към канцлера Себастиан Курц, или Себастиян, както го нарича Негово Премиерско Величество. След срещата с Путин и особено след заявеното желание на Австрия да поднови опитите да купува руска газ. Опитват се да скарат и Австрия с Русия.

Ремонт систем отопления, газовых котлов в частном доме https://vk.com/otoplenievodosnabgenie Новейшие технологии в отоплении можем Вам предложить при регистрации в группе. Наши мастера помогут Вам выбрать метод и материалы для отопления Установка газовых котлов http://www.gazmasterpro48.ru/tovary/k-10672342-proyektirovaniyeimontazhsistemotopleniya

если отменить заказ в алиэкспресс когда вернут деньги на карту гашение кредита займом займ москва с доставкой на дом саратов займы под залог земельного участка является ли займ доходом при упрощенке займ или кредит для многодетных перевод денег на карту втб 24 с qiwi нам предоставили займ как отразить в учете получить срочно кредит по паспорту займы в тайшете адреса телефоны сколько по времени перевод денег на карту сбербанк что сделать чтобы получить кредит в банке перевести деньги с мтс на карту какая должна быть зарплата чтоб получить кредит взять займ в российских рублях беларусь помощь получить кредит в челябинске [url=http://prokreditshop.moneyslon.ru/ne-prihodyat-dengi-na-kartu-alfa-bank/140-2016-09-07.php]организация точка займа[/url] положить деньги на карту чужую [url=http://vipkredit.moneyslon.ru/bank-zablokiroval-kartu-i-ne-otdaet-dengi-chto-delat/217-2016-10-14.php]сроки зачисления денег на карту сбербанка с другого региона[/url] скиньте денег на карту сколько можешь [url=http://kredithouse.moneyslon.ru/zagovor-chtobi-kredit-poluchit/786-2017-08-18.php]как положить деньги на карту банка украины[/url] мат капитал займ у работодателя [url=http://clubkredit.moneyslon.ru/kak-otpravit-dengi-na-kartu-sberbanka-s-yandeks-deneg/2041-2018-11-20.php]частные займы в брянске[/url] займ у частных лиц астана [url=http://superkredit.moneyslon.ru/momentalniy-mikrokredit-na-kartu/564-2017-05-20.php]займ безработным на дом[/url] частные организации по займу денег займ автоматическое решение быстрый займ стерлитамак мгновенный займ онлайн кто пользовался займ народная казна онлайн если на заблокированную карту пришли деньги как взять в займ у киви срочные займы через смс как узнать если деньги на карте сбербанка список всех займов россии займы в г екатеринбурге [url=http://kreditpro.moneyslon.ru/zaymi-onlayn-rf-chto-eto/1999-2018-12-06.php]займ на жилье в краснодаре[/url] быстрые займы вышний волочек [url=http://kreditdom.moneyslon.ru/obligatsionniy-zaym-rozigrish/1274-2018-03-15.php]краткосрочный займ в бухгалтерии[/url] можно ли перевести деньги на карту сбербанка через мобильный банк [url=http://domkredit.moneyslon.ru/zaym-na-100000-rubley-na-2/1408-2018-04-24.php]как перевести деньги наличными на чужую карту сбербанка через банкомат[/url] положить деньги на карту почта россии [url=http://ecokredit.moneyslon.ru/kak-vivesti-dengi-s-payer-na-kartu-sberbanka/307-2016-11-23.php]можно ли положить деньги на арестованную карту[/url] как очередность платежа при займе [url=http://moskredit.moneyslon.ru/mozhno-perevesti-dengi-s-telefona-motiv-na-kartu-sberbanka/1249-2018-02-27.php]деньги в займ в липецке[/url] как перевести яндекс деньги на банковскую карту сбербанк прощение займа работнику как оформить может ли ооо перевести деньги на карту физ лица за услуги можно ли в банкомате перевести деньги на карту как получить кредит в один миллион долларов

От къде ли ще започнат???

няма да намерят нищо. антикомунистът стоян ганев едно време продаде българската шпионска мрежа за 100 000 долара. Нашите проджници ще продадат и майка си за старо БМВ и чанта с 50 000 евро, така че ако са имали какво да продават, отдавна са го продали.

В момента в който се озъбим на "братушките" ние "умиргаме"! Русия няма нужда да ни бомбардира, достатъчно е да активира своите "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

понеже Австрия сега има добри отношения с Русия, та хайде да извадим един шпионски турски сериал от преди 20 години, за да развалим отношенията. Такива 300 000 еврови шпиони във всяка държава ги има колкото искаш, службите си ги знаят и си ги наблюдават, докато не се наложи да ги пуснат в употреба както сега.