САЩ и ЕС срещу Русия и Китай в горещи дебати за кризата във Венецуела

Взаимни обвинения и упреци прозвучаха в изказванията на дипломатите в Съвета за сигурност на ООН

Обратно в новината

Коментари - САЩ и ЕС срещу Русия и Китай в горещи дебати за кризата във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като гледам разделението, пак сме от страната на булката... докъде се докарахме жълтите ще ни гласят скоро както е тръгнало, а се надявах поне този резил да не доживея.

Американцине да си погледнат техният хубосник какви ги насра със умната си политиката си и тогава

ico_all

Цитат от двойният стандарт: По думите му девет от всеки десет венецуелци живеят в бедност, а три милиона са били принудени да напуснат родината си, което е застрашило международния мир и сигурност. И един мой коментар: Девет от всеки десет украинци живеят в АБСОЛЮТНА бедност а повече от 5 милиона са само емигриралите в Русия, не се знае броя на работещите за мизерни центове в Полша, Германия и забележете даже България , но това не е заплаха за международния мир и сигурност!!!!

Памперси за джинжърите и персоните дали са занесли че от както бяла лястовица с ядрени бойни глави кацна в Венецуела сън ги не лови.

"Френският дипломат определи като неприемливо използването на сила срещу демонстрантите. " Наглец! А как биете жълтите жилетки или това е приемливо?:))) Макарона ще бъде свален от власт! Испанците ще останат без Каталуния, а Меркел ще си замине безславно! Мърши сте!

Ами че ние сме по зле от тях бре от 9 милиона станахме 5 милиона.

Западните хайдуци защо не се обединят против Макрон и да наложат друг президент. Колко време има там демонстрации срещу режима му ?

Тази борба между Давид и Голиат, Между световната финансова хидра и американските корпорации и Венецуела е само защото венецуелците искат да се ползват от собствените си природни богатства, без да се съгласят да получават огризките от плодовете на собствената си земя. Преди Чавес американските компании са били във Венецуела и венецуелци са получавали на "геврека средата" от собствения си петрол и злато! Хората не са можели да си плащат вече водата (собствената им вода), продавана им от американски монополисти в собствената им страна. Нещо да се сещате за България? Нещо за "американските" централи тук? Нещо за нашето ВИК!? Май скоро всеки ще се сети! Ще или не ще, защото и тук ножа е близо до кокъла. Вече има достатъчно информация, така щото човек с елементарно чувство на справедливост и заченки на мисъл в главата не може да бъде заблуден. Прекалено мръсна е тази игра и крайно нечестна.

Народа мизерства , а всички около Мадуро живеят охолно

Над 3 милиона души избягаха от Венецуела... Венецуела/Население - 31,98 милиона (2017 г.) ПОМОЩ! ПОМОЩ! ПОМОЩ! ПОМОЩ! СПАСЕТЕ НИ ОТ 10 ГОДИШНАТА ДИКТАТУРА НА боко шайкаджията! ПОМОЩ! ПОМОЩ! ПОМОЩ! ПОМОЩ! СПАСЕТЕ НИ ОТ 10 ГОДИШНАТА ДИКТАТУРА НА боко шайкаджията! България при население 7,5млн бе напусната от повече от 2млн!!! Ало, помпейо, защо подкрепяте боко шайкаджията? Нали уж сте загрижени за народа?!

Какево призовава Китай след като външна намеса има отдавна в лицето на кубински терористи и руски военни.

Какви богатства бе? От както падна цената на петрола, там е ужас. Не достигат елементарни храни и хората масово гладуват и бягат от страната. Ей аман от червени чугуни

И защото е много хубаво при Мадуро 3 милиона за напуснали Венецуела!?

САЩ вече е най-големия нефтен производител , така че спрете с лъжите за венецуелския петрол

тъпи и нещастни кравари ,,,няма да престанат да създават проблеми в Света.....

Тоз пък олигофрен. Що не идеш да живееш във Венесуела? Да видиш как е хубаво на гладно и без пари.

Що във Франция хиперинфлация ли има? Или магазините са празни? Или парламетна е против действията на Макрон? Или в армията и полицията има хиляди чужденци, като кубинците във Венецуела? Макрон преследва и затваря опозицията ли? Фалшифицират се изборите ли? Кажи боклуко защо ЕС да призовава за свикване на избори? За какво протестират жълтите във Франция и коя е най социалната държава в ЕС, бе смръдльо нещастен?

Борбатата е за нефта. Американците искат да го откраднат, руснаците също. Путин прати наскоро бомбандировачи с атомно оръжие във Венецуела и предполагам, ча Сащ няма да наглеята,но знае ли човек.

Нали вече долара трябваше да е заменен от юана и КРИБ да е най богатия съюз.Защо Русия и Китай не помогнат на приятеля си Мадуро , като купуват от безцения му петрол.

Пиша в Гугъл USA sanction against Venezuela... и за по-малко от секунда излизат къде 10 500 000 резултата, и после американската администрация се пише загрижена, и то много, за съдбата на венецуелския народ, нищо че под техен диктат комшиите на Венецуела отказват да и продават храна и други стоки от първа необходимост а САЩ и Англия най-нагло откраднаха спестяванията на Венецуелската държава, да не говорим за неуспешният опит за преврат през 2002 година срещу Чавес, извършен от американски послушници или атентата срещу Мадуро от миналата година когато пак се виждаха американските конци както и на тази кукличка наречена Гуаидо;)

Мизерства, защото са блокирани всичките им финанси навсякъде и хидрата ги притиска по всички възможни начини. То това е ясно, но който иска да разбира, който не, то и до него ще стигне. Сух от водата няма да излезе.

-)

Мадуро поиска Англия и САЩ да върнат депозираното в техни банки злато на стойност доста милиарди долара, това е една причина за атаката срещу нея.Други причини са прогонването на западните компании от стараната и не на последно място огромните залежи от петрол.Това са главните причини, поради които искат да "демократизират"страната.Същият сценарии както при "цветните революции"Сирия и т.н.със същите главни герои.Сега във Венецуела.

се подкрепят - олигархиите им са с общи интереси за сметка на мизерстващите в тези държави.

а американците хич ги няма в преговорите-)

Червената сган действа по същия начин както навремето в Корея и Виетнам. Руслямска държава и Китай призовават да не се намесва никой във вътрешните работи на държавите, докато техни войски безчинстваха в същите тези суверенни държави. От години във Венецуела има чужди войски - кубински главорези и руски инструктори, избиващи и тормозещи опозицията и целия венецуелски народ. Империята на Злото отново в подмолни действия, като уж лисващитие руски войски в Крим. Дори и почнаха подготовки с бомбардировачи за да бомбардират и Венецуелския народ и да го накарат да бягакъм САЩ, както вече го отиграха тука със Сирия и ЕС.

Е гати лицемерите американски проклетници, ами махнете ембаргото и санкциите, да може Венецуела да развива нормални търговски взаимоотношения! Те разбираш ли ги мачкат, че президента не им играе по свирката и после ама защо били зле. Лицемери! Загрижили се за хората .... оле мале! и ЕС нали е първа под-гъзна мас-тия на краварите веднага евроджендърски се надупват! А относно мафиотска държава - е България е пример за мафиотска държава! Мафия окупирала всичко и завладяла всичко в тази територия, ама на американците им е много удобно да дърпат Цецо апартамента и Боко тъпото, тиквата или винету да им сервират всичко на тепсия. В случая цял един народ с населяваната от него територия и затова не ги пипат а ги галят като пудели по продажните проклети глави!

Процентно българите избягали от Бойо Банкянски са повече от венецуелците избягали от Мадура, а по селата и млките грдчета в Бг се живее по-бедно. ЕС защо поддържа Бойо Крадецу.

САЩ, ако наистина са толкова загрижени за Венецуела, експериментално за 8 години да смъкнат блокадата, да отменят всички санкции и да престанат да пречат на народа в неговия самостоятелен избор, както и на политиците да прокарат справедливи социални реформи без саботьори и спекуланти на ключови места във вътрешния живот на страната. Стиска ли им нещо подобно... или ще продължават с грозните заплахи, клеветите и дестабилизацията, както направиха в толкова много други старни, вкл. и Сирия?!

Визираш България,нали?

и Китай и Русия са прави: Само, Венецуелският народ,.. може да реши чрез свободни избори Kой ....ще им бъде президент !! Американците искат пак ТЕ, да назначат на тях удобен !!;)

Като гледам точно Роснефт го крадят, докато венецуелците мизерстват

Че Мадуро точно избори не иска.

Афганистан, Ирак, Либия, Сирия...Венецуела. След евроатлантиците демократични руини и демократична смърт...

Както направиха в "БГ-то" американците,... НАЛИ ???? Това имаш Впредвид???;))

Американците не давата на зелените човечета да пазят Мадуро. Не дават руски бомбардиловачи да кацат във Венецуела. Кубински войници няма. Не разрешават на руснаците и китайците да им дават заеми.

Това е лъжа. Българите избягаха по времето на Виденов, Станишев и Орешарски. а процеса е за 30 години от които 12 сме в ЕС, където има свободно движение на хора и капитали, което е съвсем различно от ставащото във Венецуела. за последните 5 години.

Ти па глупак нещастен откъде знаеш какво иска той? Така ти казват от Козяк ли?

Напротив, в мрежата изтекоха линкове как през май на изборите е канил наблюдатели от ЕС, но еврогейците гордо му отказали.

Само един минус. Явно трол бригадата на Бойо спи. Ще се уволняваме. Бързо в атака, цецкови орли.

Некрофилът не ще да си види ,,жълтия,, дрислив задник, ама и той се е изпърдял по нъпроса.

Помейо е прав за кубиснките "разбойници" скоро техния човек ще се представи пред Господ да обясни що иска да вземе властта на един законно избран президент.

Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо призова всички страни да подкрепят венецуелския народ в опита му да се освободи от това, което той нарече "незаконна мафиотска държава" на Николас Мадуро, съобщи "Асошиейтед прес". -Искам всички тук пишещи да ми кажат коя държава прокопсва след освобождението от САЩ-Дали Авганистан,Либия, Ирак или Сирия,за Египет не питам(тя тази страна много бързо се усети и ги изгони).Та кажете ми те цъвнаха ли ,вързаха ли и чакат ли плод вече???Сега с Венецуела пробат как ще се получи след месец,два в Сърбия там пак са подготвили една цветна революция,която ще съвпадне с изборите в Украйна.

ами че те съвсем скоро имаха избори и го избраха ... европенделите просто не им е удобен и искат нови избори докато си назначат свой човек след манипулациите. Нали в Бг така стана, върви цветанов лайното с чувалите и наваксва пред опозициията с лъжливи гласове.

Мадуро няма депозити в американдки и английски банки. Всичките му пари са в рубли и вони и са в руски и китайски банки. Никой не си внася парите в долари. Мадуро да не е глупак. Масово американците обръщат доларите в рубли и бягат във Венецуела.

Първо да изкарат кубинците и руските терористи от Венецуела и тогава да видим избора на народа.

Извинявай за въпроса, но добре ли си психически?

Не е вярно , лъжеш! Българите бягат и в момента. Какъв Станишев те гони тебе? Ей това екс-комундетата сте най-големите разбирачи.

Опитай ПАК да прочетеш какво съм писал: "Само Венецуелският Народ мое да реши"!!!!!;)) Не,... Мадуро ...Aко, го иска народа го избира, ако не,... го сваля, НО..... не да им бъде назначен някой от американците!!!;))

Да се изкарат и краварските комунисти от Сирия и да видим какви ще са изборите там. И от Афганистан също.