Коментари - "Критиката към министъра не е противоправно поведение": Уволнен от Бойко Рашков спечели делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се споменава какво е казал. МВР е деполитизирано. Единственият имащ правото да се изказва политически, е министъра. За него това не важи. Ако друг го направи, се изхвърля дисциплинарно.

Естествено ,че не е противоправно поведение,особено срещу Бойко ПедеРашков !

да му спират пиенето, да му конфискуват кенефите и да плаща от джоба си заплатите на незаконно уволнения.

Може и да е бил читав човек, а рашков да го е праснал за да уреди свой или на началника си човек.Ама, не е справедливо съдебното решение.Обяснявам съвсем елементарно! На два пъти в кариерата си съм хакван от министри и съм завеждал дела във ВАС.Но...., този съд гледа само дали е спазена процедурата по отстраняването, а не по същество- дали има аргументи или не.В случаят съдът се е произнесъл,че еди какво си не биро противоправно поведение.....съдът трябваше да допълни: и понее тоя човек не ни е чужд, даже сме го направили помощник в прокуратурата- можеше и в съда, с едно прилично заплащане и назначаване за магистрат без да преминава през конкурс / тези съдебни и нам кви си помощници са разни близки на баровци, затова плачем от неграмотни магистрати/ , та понее е почти колега при него ще се произнесем по същество.Е, заради това ни оплюват дори и в остатъците от Танганайка!

Че кой е очаквал нещо друго? Това само да беше, "ура" щяхме да викаме. Радев чрез Кирчо Простото и чрез Бойко Пияното за две години ни върнаха с 30 назад, ние за едно уволнение плачем.

тоя не е ли физически непригоден за тази длъжност - заведущ вътрешна сигурност па хипертоник !

Да ти умре дамаджаната от смях.

Много си бос да се мериш с него!

И сега кой ще плаща ? Дебелата свиня Рашков ? Нали с това си поведение е трупнал още към 25 си имота от тъщата .

БорисOFF уволняваше журналисти и водещи от националните медии. Обаче никой нямаше право да се жалва :)

абе троле,явно си мислиш,че това Пи Ар Севи е страшно оригинално,щото от 3 години само това си повтаряш. Ами вземи измисли нещо друго,ясно е че си прост трол,ама прояви малко креативност де

То па ти си един креативен трол , та дрънкаш!

От тази година влизам във форума :) Явно още от 3 години си запознат с Шефа на Гешев Кажи го на журналистите и водещите, които изгониха Още 2004 г насам...

Дамаджаната трябва да плаща.

Дамадажан Чашков заслужава да е в затвора, мазна свиня долна!!!

а бе тоя намери ли дипломата на Гешев или бе забравил, че го приел той на работа и с каква диплома е било тогава, а може да е забравил къде е скрил самият той тази диплома. То ва е промяната която ви донесе РР, но не тъжете ще ви намери други променаджии с лъжа и измама.

Рашков Дамаджаната е слаб юрист и това е известно на всички. При него най-сериозните фактини доказателства идват по линията: една жена на пазара ми каза....

Ами това ви е "Подмяната" гласувайте пак за малоумниците, но после няма да виете като чакали!

Предният идар срещу имотния крсл Рашков за неговите неправомерни действия , още повече че това го показа и Държавният департамнт на САЩ!Такива хора нямат управленски качества , с знаят само да заповядват!

Тия съдии са хора без акъл. Как смеят да оспорват решения на Господ Бог Рашков? Такава градушка ще ги удари, че и застраховка няма да ги оправи.

Каквото каже Батко, това става!

Попрочетох статията, макар и набързо и заключението ми е: поздравления за съда и черна точка за Рашков, колкото и да ми е симпатичен, а вероятно ми е и някакъв роднина/сродник или нещо такова. Това с уволненията е деликатно - и случаят с Кинтекс Boy (какво стана с тоя симпатяга, в крайна сметка се оказа, че Корни напълно законно го е уволнила или аз бъркам?), тук, както и по десетки други казуси, по които нямах възможност да се включа лично, нещата са много обтекаеми. От една страна нов шеф не би трябвало да е принуден да работи с натресени гъбки, с които така или иначе не може да се работи, защото той/тя като шеф носи отговорност за работата и все едно го/й хвърляте с вързани ръце на кучетата, когато не му/й давате възможност сам/а да си избере хората, от друга страна няма никакви гаранции за служителя, че ако съвестно си върши работата, няма да я загуби, когато утре дойде поредното ново шефче. По този казус ключово е кого критиката е конструктивна и обективна, кога е просто плюене без рационални аргументи, но пък с лъжи/клевети - във втория случай не е сводоба на словото, а жива свободия.

По-тъпа физиономия от тоя не съм виждал

Явно тия с минусите са виждали и Боко...

в огледалото, какво виждаш ?