Меркел критикува източноевропейците заради бежанците

Германският канцлер Ангела Меркел отправи критики към източноевропейските правителства, които отказват да приемат бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Меркел критикува източноевропейците заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека то го кажа в стила на другарчетата ти, дето ТИ дърпат конците от блатото отвъд Атлантика: Shut up, bitch! Ти си последната, дето може да се има основание даже прави на източноевропеец, другарке ГДР комсомолке. Всяка свобода изисква определен ред, иначе става това, което наблюдаваме навсякъде - свободия, произвол и диктат на престъпници и олигархия с козметични окраски на свобода. Не си ти тази, дето да ни дава тон за "бежанците". Много сбърка на кого да размахваш пръст. А ние много добре знаем по белезите си кой какъв е. Много от нашите народи са имали такива от своите, така и от други, бягали от ножа на убиеца и знаем как да правим разлика между бежанеца и търтея. Бежанеца е благодарен, че има къде да се спаси, че има кой да му даде ако ще и късче хлебец, вода, дреха А търтея, дето не стига, че се мъкне със своите съучастници и ползва поведение за пред медиите, ами е арогантен, агресивен и недоволен, хвърля дадените му храна и вода, бие се с полиция, армия и т.н., Търтея ползва като щит малкото пътуващи с него жени и деца, които ползва и като надуваеми кукли за да задоволи нагона си, защото не изпитва нищо към тях - те не са негови, а и не е възпитан да ги уважава и пази. А защо го наричам търтей ли? Защото както всички вече разбрахме, те са тук, за да плюскат от Европа, от нейните социални системи и т.н., те са част от 10те рога, които ще те направят пуста, блуднице. Така че другарке комсомолке, тия, дето ТИ си ги покани, ТИ си ги гледай, ТИ си ги храни и ТИ си ги търпи. Защото ние познаваме тази порода, тя разбира само от сопа. А какво правят без сопа лесно се вижда в Швеция и във градовете на Франция и Германия, където жените ви вече не са в безопасност, заради заповеди отгоре. Сбогом, блуднице, дано един ден децата ти разберат защо източноевропейците имат повече акъл от вашия саксиен "ум".

Нека то го кажа в стила на другарчетата ти, дето ТИ дърпат конците от блатото отвъд Атлантика: Shut up, bitch! Ти си последната, дето може да се има основание даже да се прави на източноевропеец, другарке ГДР комсомолке. Всяка свобода изисква определен ред, иначе става това, което наблюдаваме навсякъде - свободия, произвол и диктат на престъпници и олигархия с козметични окраски на свобода. Не си ти тази, дето да ни дава тон за "бежанците". Много сбърка на кого да размахваш пръст. А ние много добре знаем по белезите на гърба си кой какъв е. Много от нашите народи са имали бежанци както от своите, така и от други, бягали от ножа на убиеца и знаем как да правим разлика между бежанеца и търтея. Бежанеца е благодарен, че има къде да се спаси, че има кой да му даде ако ще и късче хлебец, вода, дреха А търтея, дето не стига, че се мъкне със своите съучастници и ползва поведение за пред медиите, е арогантен, агресивен и недоволен, хвърля дадените му храна и вода, бие се с полиция, армия и т.н., Търтея ползва като щит малкото пътуващи с него жени и деца, които ползва и като надуваеми кукли за да задоволи нагона си, защото не изпитва нищо към тях - те не са негови - и това бе разкрито, че пътуват с чужди деца, деца за размахване пред медиите. А и не е възпитан да уважава и пази жените и децата. А защо го наричам търтей ли? Защото както всички вече разбрахме, те са тук, за да плюскат от Европа, от нейните социални системи и т.н., те са част от 10те рога, които ще те направят пуста, блуднице. Така че другарке комсомолке, тия, дето ТИ си ги покани, ТИ си ги гледай, ТИ си ги храни и ТИ си ги търпи. Защото ние познаваме тази порода, тя разбира само от кол и сопа. А какво правят без сопа лесно се вижда в Швеция и във градовете на Франция и Германия, където жените ви вече не са в безопасност, заради заповеди на тебе и съучастниците ти отгоре. Сбогом, блуднице, дано един ден децата ти разберат защо източноевропейците имат повече акъл от вашия саксиен "ум".

Имам един въпрос!!! Може ли всички християни да бъдем по- толерантни и да си положим главите на дръвника доброволно???

тая баба ще унищожи Европа,а не да критикува-долу Меркал,да се маха от поста,поради безумия,които върши

Диктатура като комунизъм.

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

Коментар на Български студент от фейсбук: Живея в Дармщадт Германия. Студент съм! И аз скоро като завърша ще си събирам багажа за Швейцария, защото Германия става ислямска република пред очите ми. Дармщадт преди години, като пристигнах, какво китно градче беше, а сега боклуци, мръсотия до шия. Бежанците са като скакалци, навсякъде са освинили всичко! В метрото във Франкфурт така смърди на коч и урина Нещо страшно е! Арабските бежанци са изключително агресивни и нападат полиция и обикновени граждани. Никакъв респект нямат към труда на другите и от властта! Казват, че ако не получат социални помощи HARTZ IV ще режат глави на неверниците. Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ () СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА. ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ! ГОСПОД ДА НИ Е на ПОМОЩ, ЗАЩОТО АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ, НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО В СИРИЯ!

Никакви работници не са им нужни-имат достатъчно роботи с комп.управление,достатъчно дейности са вече в Китай, просто се прави смяна на населението докато бялата раса изчезне и остане само африкано-ислямска маса,която лесно се управлява от "богоизбраните"-рижите ,обрязани умници. ферщеен зи? ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС

Искам да съм черен и обрязан. -Па да отида у Германия без пашпорт,па да се предам на германските полицайки:-просълзено да кажа Аз съм сириец бягам от войната, па да ми дадът като за начало 1000 евро,квартира с газов бойлер,с тв-канали: ххл и Ал джазира, ще ям по цял ден агнешки дюнер, па хубави бели дупета в къси полички и панталонки ще ме съжаляват и утешават....Па да уча немският няколко години пак ще ми плащат,па да си купя едно бмв-5 да шетам и по магистралите нощни пеперуди да ловя,трева да шиткам((( мама Меркел да ми е майка и Юнкер да ми е баща! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери.

Пак ви пускат по пързалката , не ви ли омръзна. У нас има 30 000 бежанци, колкото малък градец при 7 милиона население прави под половин процент. Не се занимаваме защо изгубихме 30 процента българи , а ни натрапват да пискаме как ни застрашава смешния половин процент бежанци. Така е по лесно, докато не придобием контурите на общество ще е така ще намаляваме, а тези , които ги прогониха ще властват с истерии за половин процент сирийци, райна княгиня , паметника на самуил , джамията в карлово и циганите в гърмен .В европа също няма проблем - 5 милиона да дойдат/четвърт Сирия/ от 500 милиона европейци са 1 процент.

Теб са те пуснали по пързалката за 7-те милиона население.

Абе те тези така се развъждат че един да дойде води още дузина. Няколко жени, всички бременни баби, бащи братя сестри абе над 50 човека. Верно всички лекари и минимум 2 професии а ве знае кога е роден и само иска. Малко ли е за имаш един средно голям град с араби и негри а и не забравяйте че цифрата е неточна - те идват всеки ден още и още. Всеки бял човек трябва да бъде предупреден и внимателно да следи какво го очаква. Подмяната на населението е в ход доста отдавна ама сега много се засили. Продажниците и гейовете няма да помогнат трябва мъже и жени обичащи децата си.

"Източноевропейците - а аз считам и себе си като източноевропеец, сме научили от опита си, че изолацията не помага" Ами, тогава защо чак 2012 г разрешиха на българи и румънци да се движат свободно из ЕС и да работят? Това са цели 23 г изолация, след падането на стената. А за тия, пазара е отворен, безплатни курсове по езика, подслон, храна, специална агенция ще им търси работа. За едни брадва - за източноевропейците, за други сватба - за неинтегрируемите имигранти?

...другарке Меркел, заради едната награда да си вземеш - "Боркиня за мир" си продаде и майци си! Пфууууу!!!....

И за какво плюете Меркел, бе неблагодарници! Ако Меркел мислеше като вас, щяхте да сте половината под земята от мизерия, войни и мор. Държавата и дава хляб и е приела милион българи, които вие не можете да прехранвате. С парите оттам се издържат още 3 милиона тука. Значи 4 милиона ви ги храни Германия, прибавете и поне 200 000 препитаващи се в немски фирми тук , излиза , че меркеловата икономика издържа повече българи отколкото собствената ви държава и бизнес, които пък се препитават от обира ви. Вместо много да ви е срам и какви сте, щом сте на този хал и да помислите как да смажете тези, които се подгарават с вас и сами да изградите свят, който издържа поне собствените ви сънародници, вие сте толкова прости, че пригласяте на плюнките на тези, които са ви направили просяци, за резил на света.

И преди Меркел сме живяли бе злобар, да не мислиш че сме по на 20 години. На мен и моите познати никой не им праща пари от чужбина. Хайде посвий сърмите.

Помня и как живяхме и дълговете и фалититите и заплатите по 1 долар помня.

1 милиард вкарват мгрантите като превод, за да издържат тези които не познаваш и са милиони. И половината е от Германия.Нали затова хората бягат, щото такива като теб си мислят , че други не съществуват, а те са милиони . Като нямаш общество , именно защото другите не те интересуват, какво се занимаваш с Меркел , тя и това ли да ти направи съвременни хора и общество.

То и под турско робство не сме умряли ама султана квоти не ни е налагал Германия не е арабска мама Меркел а като гледам и мандата няма да завърши. Едно е сигурно в историята ще влезе ..

приела. Никой не я кара, не храни, защото работят, които не да спира помощи.Въпросът е, 4е могат да решават сами, а налагат на вси4ки останали. Диктатура.

Ханъмата Меркел да не се меси във вътрешните работи на СУВЕРЕННА държава!!!Българският суверен не желае да хрантути терористи с коренно различна ценностна система ,изповядващи неприемлива за нас религия и тн.

Не мога да не се съглася с Борисов, че България съществува благодарение на Турция. А Меркел не е в час. Бабата е изкукуригала, но влече и нас в бездната от която няма изход. Надявам се, че германците ще я пратят в историята, но поразиите, които нанесе на Европа и последствията от нейната политика ще погребат ЕС и цивилизацията.

Като са и толкова мили бежанците да ги приеме всички в Германия,халал да са и!А ние ако се наложи ще основем Български КуКлуксКлан ,но ще ги прогоним!

Един добър политик трябва да има визия за бъдещето, trend - за съжаление Меркел се оказа доста неадекватна на ситуацията. С тези си призиви се опитва да се спаси като политик, но германците вече осъзнават, че са прекарани. За източноевропейците да не говорим......

Не сте права госпожо Мерлел,не ние не ги искаме бежанците-те не ни искат,поне нас българите.Предполагам ,защото явно сме бедни и за техните критерии

Стига сте пригласяли на комуноидите , коитио ви докараха дотук, губите елементарно чувство за реалност да им се слагате.На Мелкел, държавата и върви, не я хвана дори световната криза, тегли европа, и издържа няколко постоянно фалиращи като гърция и към 5 милиона източно европейци гастербайтери и още толкова турци,обучава безплатно над 100 000 европейски студенти/поне 5000 българчета/ , които иначе биха плащали 15000 евро годишно. Друг световен политик като се похвали с такива показатели, тогава я плюйте и давайте акъл и като сте такива акълии пробвайте , поне ако не като нея да ви издържа 1/3 от семействата, ами да осигурите сносен живот на сънародниците си които бягат с милиони при простите немци . Неблагодарно племе : прогони 3 милиона, Меркел издържа прогонените, прогонените издържат като най-голям инвеститор българсаката икономика и най- малкото всяко трето българско семейство оцелява с парички от нейната икономика, а цели райони на мизерията,като тези на север от пловдив са спасени от немски фирми като либхер и заводите в стряма, пък то недоволно от нея и приглася рабски на палачите си.

г-жа меркел да спре да размахва пръст! ние сме суверенни държави, всяка със свои исторически особености. помним си много добре ислямското робство и не приветстваме нахлуване на ислям в европа. беше се снишила тая другарка, какво й стана пак, та кани още гости!

Г-жа Меркел в момента се интерисува само и единственно от Нобеловата награда. За да я получи тя би сключила съюз и с дявола.

ех... да можеше отново да те сложaт да живееш "зад огради и стени", за да не можеш да направиш повече пакости...ама няма такъв късмет...

Ако искаш легни на улицата всеки да те преска4а.

Германците да вземат да приберат нашите цигани ПОКРАЙ ЛЮБИМИТЕ ИМ МИГРАНТИ МЮСОЛМАНИ ,та да ни мирне най-накрая.

И БОРИСОВ И МЕРКЕЛ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ,А Е.С. Е ПРЕД РАЗПАД.ДАЛИ ТОВА НЕ Е ПЛАН НА С.А.Щ.?

Трети мандат, безспорен политически успех, обаче, дето има една приказка - власите на края на Дунава се давят. Аз му викам Синдромът на Зидан. А като цяло, от комсомолци никой не е видял нищо добро.

Влечението на немците и шведите към Ориента и екзотиката е известно !Подтискани от смазващата дисциплина у дома по южните курорти и държави дивеят и разпускат с необуздани "игри"които са немислими за "добрият "германец или швед!Огромен е рискът от етнически и религиозни кофликти!Германия и Швеция влязоха в КЛИМАКСА и бъркат удоволствието с работата!

до къде я докарахте турция да спасява нас и Европа.

пуснете и турците без визи в ес.и тогава ще стане какво ще стане.не им се навеждайте бе хора.

Колко милиона "мигранти" са необходими на Германия за да се разпадне на старите две части!

макакоф я държи с компромат, как 5 печки от африка я борят с точилките, тая е била много луда на младини и сега си личи даже

Тая незабавно трябва да бъде обесена с главата надолу пред Райхстага, ей така, за назидание...

и да си избира в коя мюсюлманска страна да емигрира, че както са потръгнали нещата собствения й народ ще я изгони от Германия!

Меркел искала да си помним историята, видите ли! Знаем историята, не само нашата, а и тази на Европа- германските племена са бежанци спрямо Римската империя. Тя сигурно затова така симпатизира на нашествениците, но не (иска) да помни какво тези племена причиняват на цивилизования свят по това време. Същото ни очаква и сега...

цвай картофел дас ист алес

Мергел ханъм ги покани, а ние сме виновни, щото ги не искаме! Ами де е нашето мнение по въпроса, или "Като говориш с мен, ще мълчиш"-справка моят старшинка в Елхово казармата!

Още нещо... Германците репатрират годишно по 10.000 "кандидат-бежанци с отказан статут". При положение, че отказват на около 50-60.000 последните години. Т.е. репатрират около 20%. Още около 20-30% си тръгват доброволно. Останалите остават нелегално и биват "регуляризирани" след време. Чудно ми е колко от този милион, които ще влезнат тази година, ще могат ефективно да върнат? Най-лесно ще им е да се опитат да ги прехвърлят към Източна Европа...

Казано с езика на марксизма ленинизма доста черна работа е свършила Германия в истирията си в полза на Империализма (не говорим за империята на злото :):):) от междузвездни войни ). България е преживяла ВСИЧКИТЕ си национални катастрофи в прегръдката на Германия... Така ,че по-скромно с прочита на историята да не излезе като дявола как чел Евангелието...

baba merkel da si sarba poparata koito tq i neinite priqteli sa zabarkali

Тая тъпа крава на нас ли ще казва, че не си помним историята? Ами точно защото помним ония 5 века, та не искаме ислямско присъствие в огромни размери у нас.

Никой не може да ме спре да не взема Нобела за Мир! Дори бъдеща война в Европа! Моят шеф геносе Обама, който също е носител на Нобел за мир ми я обеща тази награда!

Всички са виновни - само аз не! Аз съм най-великата на света!

Жителите в източноевропейските страни много добре виждат и разбират какво се случва с интеграцията на павиани в Англия, Франция, Грамния, Швеция.. и въобще, там където са правени подобни опити. Вече над 40 години се доказва, че това е безподобна глупост и разбира се, източноевропейците искат да си спестят тази простотия (всъщност КОЙ не иска!?). Уникална е наглостта с която тази болна женица иска да наложи умствената си мизерия на страни, които имат право на избор.

Тя тази женица е ясно за кого работи, въпросът е немците слепи ли са, та не виждат какво им се готви? Само хората от бившата ГДР гледат реално на нещата и не от вчера протестират (ПЕГИДА), но събратята им от ГФР още не схващат май за какво иде реч.

Гаче западняците са с доста изнежени мозъци. Школата на "комунизма" в случая се оказва доста полезна.

Когато разумът почва да излиза е време за пенсия. Ама вече е късно май.... луда баба...

Мястото на евролидерите е в бухенвалд.

...ТАКА СИ Е! БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ НАШИТЕ ПРАДЕДИ ДОЙДОХА ДО ТУК ПО ПОРЕЧИЕТО НА АМУДАРЯ И СЪРДАРЯ ПРЕЗ ПУСТИНИТЕ КАРАКУМ И КАЗЪЛКУМ.

ИЗРУСЕНИЯ СИЛНО ИЗПЕРКАЛ НЕМСКИ ПЕРХИДРОЛЕН ВОЖД да са меси у Германия!

Не разбирам г-жа Меркел защо така ни критикува, като толкова много слушкаме! Предлагам следното като не ни харесват и с ББ да станем нова немска провинция например Долен Дунав или Schwarzseeland и вместо да ни критикува да седне да ни интегрира да ни управлява по свой образ и подобие и даже да ни защитава с Луфтвафе! Пък и Германия ще граничи с любимите на немците Гърция и Турция. Направо кардинално решение на проблема! А какъв немски патриот брате мога да стана. Ееех да знаеше само госпожа Меркел!!! Критика ли?

Време е баба Меркел да си ходи !

След 70години отново луда управлява Европа и пак от Германия и пак нищо.

"Госпожа Стихийно бедствие" но в трагедиен вариант.