Георгиева: Направих възможно най-доброто

Не отидох в Ню Йорк, за да си търся работа. Отидох на мисия за нашия регион, но съм малко огорчена, че той не успя да заеме полагаемото за нас място.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: Направих възможно най-доброто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шо не вземете да я изстреляте еднопосочно в космоса тази нахилена американка, тя ще се оправи и там?

Стрино Сталинке, Най-сетне получих възмездие. Ти ме надмина по излагация. С благодарност Руми

Изложи се като кифладжийка на изслушването, а даже и не осъзнава какво е направила. Оставка на некадърниците!

Поздравления за господин Райчев за достойната защита на госпожа Бокова. Умен човек, умен защитник. Погледнете Сталинка кой я защитава - Евгени Михайлов - говори пълни глупости! Срам за България са и Сталинка и защитниците. За съжаление електората на Бойко е много прост и много меркантилен. И голям брой!

Сталинка е гнус!!! Срам ме е от нея!!!

Прав е Андрей Райчев.Кристалина е "Гьон сурат",пълен и с главна буква,каквито са и нейните поддръжници.

Браво!!!Наи-доброто,което направи с шефа си е,че подляхте вода на Бокова и България.

Такъв безсмислен и противен шум се вдигна и за двете кандидатки отгледани от и верни до смърт на БКП и нейните наследници. "Елитът" на България смята, че Европа и САЩ са слепи и си позволиха да разиграят противната шарада с цел поредното промиване на мозъците на българския "електорат". Управляващите и техните марионетки в ляво и дясно трябваше обаче да допуснат също, че се провалят и както винаги така и сега станаха предмет на присмех и подигравки.

стане Заместник на Гутиереш, днас го съобщиха в някои медии. Сталинке, тъпа овцо, ко ша кажеш ма ?! Ади коментирай го ма !

Кой я лансира тази помия? И какво самочувствие само? Как е работила в световната банка? Че нейният английски е по-зле от този на Ицата Стоичков! Тя не е казала една смислено нещо, пълна неадекватница и невръстеничка. Сталинке, Сталинке, вземи си разбий тъпата кратуна!!

вие сте администратор, винаги сте била НАЗНАЧАВАНА! както ида ми обясняват, за можещите да прочетат- не е "висока" длъжността Ви в Световната банка! Най- доброто, което можете да направите- да изчезнете от международната сцена, отново на някоя службичка, без отношение към БЪЛГАРИЯ!

Мутрата и Сталинка дават най-доброто от себе си и все още не могат да вкарат България в открита война. Е, има време. Може и да успеят. Навремето Фердинанд също е давал най-доброто от себе си и ни докара две национални катастрофи и 300 000 мъртви.

Кристалинке ти си била голям зан ма моме, защото дори не си осъзнала че след всичко което направи ПРОТИВ България трябва да се завреш главата в кенефа и да не се показваш поне година за да не разнасяш още воня..

Другарка ли сте госпожа ли сте не ме интересува нито вашата личност, нито плановете, намеренията, нуждите и възможностите, които имате, за да ми се оправдавате пред ,едийте! Повярвайте едва ли има българин, освен финансово заинтересованите, който да е вълнува или интересува от вашето житие -битие!

Толкова си може завалийката въпреки покупките на подлогите на еврогейския. Да се хвалиш с това че провала ти е най доброто на което си способна си е само симптом на шизофрения

Е само толкова ли можете госпожо?

Лъже гадината! Ако беше направила възможно най-доброто, щеше да е отказала кандидатурата.

Като фанеш мома в гората със смъкнати гащи да сe-е , как се държи тя - досущ като Кристалина Георгиева.

Лелче, ако това ти е доброто, много си зян!

Другарко Сталинка, дали сте направила възможно най-доброто трябва да го кажат другите хора, а не вие! Просто не е много морално човек да дава публично оценка сам за себе си. Но явно нарцисизма на Вожда Борисов е доста заразителен. Не мога да разбера какво ви става, когато се изкачите малко по йерархичната стълбица. За какво се мислите? За безгрешни ли или за тотални гении? А всъщност сте едни доста посредствени човечета, на доста ниско интелектуално ниво и това че мислите другите хора за балъци не ви дава право да искате да управлявате света! Защото цялото това сгов...няване на ситуацията в Европа и в целия свят се дължи на разни калдаръм кокони, като вас! Не знам за какъв успех говорите, когато сте се класирала на девето място от десет или дванадесет претенденти. Представям си какво дуене, какво дървене щеше да настане ако бяхте постигнали второ място, като Бокова. О-о, тогава женерал Тиква щеше да спи в медии и радиа и да обяснява колко велик управленец и стратег е! Затова след тоталното оси...ране той е доста нервен и изгубил присъствие на духа. Затова се кара на журналистите и им обяснява, как лично той е хванал Господ за шлифера.

Да проверя дали имам шанс. Проверката отне възможността на България изобщо да спечели какъвто и да било отговорен пост за много години напред.

От това излиза , което си го и знаем де , важната съм аз , какво ми дреме за България.Ама е толкова тъпа , че и си го казва.

Тази комунистка лъже че не си търси работа. Проучва възможността да оглави ПРООН постът се овакантява през април догодина. Също така е сондирала почвата дали няма възможност да стане заместник на португалеца.

ЕДНА ПОГОВОРКА КЛАСИ "ТОЛКОВА БАБА ЗНАЕ, ТОЛКОВА БАЕ." ЧЕ НИЩОТО Е НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕШ НИЕ ГО ЗНАЕМ, НО ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е: КОЙ ТЕ ТЪРПИ НЕКАДЪРНА, НАХАЛНА, САМОУВЕРЕНА , ЧЕ НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ТЕ ПРОБУТВА , САМО И САМО ДА УГОДИ НА ВЪНШНИТЕ ГОСПОДАРИ. НАРОДЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ЛИ. ЩЕ ТЪРПИШ ЛИ , ЩЕ ИЗБИРАШ ЛИ НЕКАДЪРНИЦИ, МУТРИ, НАХАЛНИЦИ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ.

Европейската комисия!

ПРАВ СИ, НО И ТАМ СА КАТО НЕЯ КУРВИ, ГЕЙОВЕ, НЕАДЕКВАТНИ, ЗАТОВА И ЕС СТИГНА ДЪНОТО!

Като цяло си доста нахална и голяма подскачаща смешница.Мястото ти не е там,бързо тичкай към в къщи,па ГЕРБ може с питка и сол да те посрщне като герой,мможе и някоя ллентичка да ти спретне бате Бойко...

Направила била възможно най- доброто?! 1. Опозори България и българите. 2. Демонстрира ужасен английски, показа, че френски (език на дипломацията) хич не знае. 3. Утрепа рибата в ООН с тъпотията си, първосигналност, селско лицемерие и липса на елементарни дипломатически умения. ТОВА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ- ДОБРОТО направено от червената Сталинка!!! СРАМ и ПОЗОР!

Да добавя само, че ръкомахаше все едно се дави.

В един момент, във вестник Капитал излезе интервю с Цветан Василев, в което той започва да повдига завесата за корупцията на Бойко Борисов. Ако забелязахте, след като Борисов издигна кандидатурата на Кристалина Георгиева, тези публикации спряха. В медиите на Америка за България в Медиапул, в Клуб Z и всички останали, не излезе информацията, публикувана от руските медии, че Борисов е взел 50 милиона подкуп за Виваком. По време на срещата, за която споменах, Иван Кръстев е рекетирал Борисов и му е казал, че ще спрат компроматите за него. Това и стана, след като той номинира Кристалина Георгиева. Борисов е бил подложен на натиск и отговорността му е голяма, но тя не е само негова. Хората, които ще искат да си измият ръцете с него, ще сбъркат, защото тази вина е и на Иван Кръстев, и на Сорос, и на медиите на Америка за България, и на самата фондация Америка за България, и на Ангела Меркел, която се е опитвала да оказва влияние върху вътрешната политика на България.

На потест! Да искаме оставката на Меркел и Сорос!

""Не общественото мнение, а правителството стана жертва на манипулация, и в частност премиерът Борисов. Всъщност, тъй като е слаб премиер и не може да взема решения сам, той се поддаде на силния натиск на Иван Кръстев и задочно на Ангела Меркел. Внушенията се състояха в това, че Кристалина Георгиева има шанс, а Ирина Бокова няма. Аз съм сигурен, че ако Борисов знаеше истината, никога нямаше да вземе това самоубийствено решение, понеже е страхлив. Но той е слаб и няма експертиза, затова се поддаде на обработка. В медиите излязоха информации, които са верни Иван Кръстев лично е сугестирал Борисов и дори си е позволил да го заплашва, че ако не издигне Кристалина Георгиева, то в медиите на Иво Прокопиев ще излязат убийствени статии за него.""

Госпожо, Георгиева, може ли да отговорите: Колко е "Х" в равенството - 5 дни = 5 гласа = Х години КАРИЕРНО ЛАЗЕНЕ и НАГЛОСТ Ако разбира се можете и не ви обижда с нещо.

Какво си мислите ООН е текезесе? Фактите:- Само тъпи провокатори могат да обезличат Успеха на България да има 4 и 7 место от 13 участника за Ген. Секретар на ООН - Бокова заеше, че шанса и е НУЛА и е уведомена от САЩ и Англия и те гласуваха против с две червени бюлетини, Но не се отегли за да пречи на Кр. Георгиева, която създаде смут в Португалия, САЩ , Англия и последва мълниеносен избор на Бутериш и въпреки, че гласуванията ще продължат до края на октомври ТЕ приключиха Заявените Реформите на затлачено- то ООН от Георгиева плашат 10 члена на СС !?

""Неформалният регламент беше, че следващият генерален секретар на ООН трябва да бъде жена от Източна Европа, ето защо и резултатите на Ирина Бокова бяха много добри. Ако използваме лексиката на премиера и на неговите врачки, звездите бяха подредени благоприятно за Ирина Бокова. Освен това, тя има добри лични качества и е подготвен дипломат, има своите контакти и беше много добре приета както от Съединените щати, така и от Русия и Китай, и от Франция всъщност, това са най-важните сили, които имат и право на вето в Съвета за сигурност. Тъй като тя имаше голям шанс, срещу нея бе организирана кампания, за която вече знаем кои са нейните вдъхновители. Това е дясната фракция в Европейския съюз ЕНП, Меркел и техните марионетки Борисов, Митов, който е само фигурант в тази игра, и разбира се Иван Кръстев това е политологът, който оказа много деструктивна роля. От своя страна, той пък е марионетка на Джордж Сорос. Кристалина Георгиева бе издигната, за да може да бъде бламирана Бокова

Пак бяхме в световната игра, и пак бяхме на световната пързалка.Където както винаги се представихме достойно ,демонстрирайки за за енти път емблематичната българска поговорка "Не сакам , я да съм добре , а сакам Вуте/в случая Ирина/ да е зле" и една друга "Кой каквото сам си направи друг не може да му го направи"

НАЙ ДОБРОТО БЕШЕ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ПРЕДИ ДА ЛАМТИШ ЗА ПАРИ И НЕЗАСЛУЖЕНИ ПОСТОВЕ

А сега Гутереш като си вземе Бокова за заместник, какво ще кажеш? Ако от лакомия не се беше натикала в състезанието тя можеше да е първа. Пък сега приказки "направих всичко", ами оня чичко паричко не успя май да плати на когото трябва.

1. Не съм убеден, че Зам. ген. сек. на ООН е по-висока позиция от Ген Директор на Юнеско, каквато е Бокова. 2. ООН не е политическа структура, т.е. партията на спечелилия кандидат за поста да заема ръководните длъжности в организацията. Напротив, целта е ООН да е равноотдалечена от партиите. Организацията трябва да е безпристрастна, а не да е зависима от даден субект.

Ти не си убеден, но си е точно така. Юнеско се занимава само с култура и образование, а ООН с всичко, така, че определено не са равнопоставени постовете. Стига да и го предложат /както казват, като жест към Русия/ смятам, че тя ще се съгласи, още повече, че мандатът и в Юнеско скоро свършва.

ВЯРНО, КАКВОТО МОЖА-МОЖА , ИЗСРА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЛАЙНО, ДА ТИ Е СЛАДКО!

АКО НАИСТИНА БОКОВА СЕ НАРЕЖДА НА ВТОРО МЯСТО СЛЕД ГУТЕРИШ ТО МИСИЯТА НА КРИСТАЛИНА Е ЯСНА.ТЯ ОТИДЕ ДА РАЗДВОИ ГЛАСОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.ГЕОРГИЕВА НЕ Е РАБОТИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ.ТЯ Е РАБОТИЛА ПРОТИВ БОКОВА.

това се използва като успешен начин да разедениш опозицията в страната и при сегашните избори за президент,да изкараш 20 кандидат президентски двойки от които има само един достоен човек и истинска опозиция на магнолията-Велизар Енчев,за съжаление без шансове за успех.по вероятно е да спечели пищова и шишарката и да даде гласовете си за герп при балотаж.

Ако това ти е представата за възможно най доброто, махай се . Не ставаш за нищо. Проста си ,агресивна ,нагла ,невъзпитана и напориста текезесарка. Да си го знаеш и нямай никакви съмнения.Може да ме псуваш, да ти е криво , но бъди сигурна в това което ти казвам. Гледах те и слушах внимателно, срам и резил , изобщо не си в час, нямаш представа за какво става дума. И оня прост човек дето те прати ,той пък хептен. Той пък не разбира свойството и значението нито какво казва , нито какво върши.

И продължаваш , да твърдиш,че си се представила, добре,значи продължаваш да не разбираш, какво се е случило и за какво става дума и не проумяваш, какви глупости говореше ,ръкомахаше и не по въпросите. Значи ти изобщо нямаш реална представа, а си имаш някаква като за футболно мачле,влизаш и обръщаш играта. И си нагла да се показваш и да говориш ,колко си велика. Това си е гьон сурат, алчност,безочие - направо свинщина. Агресивна ,разгонена свинщина. Светът се смее . Ама на тебе не ти пука, и точно това показва , колко ти е акъла.

""Искам да повторя резултата отново, защото виждам, че в много национални медии, в много от медиите на Америка за България, това не се тиражира. Ирина Бокова се класира втора, а Кристалина Георгиева се класира девета почти на последно място. Тоест, цялата пропаганда, с която бяхме залети в последните няколко седмици, че Бокова няма шансове, а Георгиева едва ли не е следващият генерален секретар на ООН, се оказа абсолютно фалшива. Тук, разбира се, лъсва и целият заговор. Опитът Ирина Бокова да бъде дискредитирана беше, защото тя наистина беше силна и имаше шанс да оглави ООН. Ако това не беше така, нямаше да има толкова силна реакция срещу нея и такива огромни усилия да бъде съсипана нейната кандидатура. Нямаше дори Меркел да се занимава с кандидатурата на България за ООН. Това само показва правотата на всички онези, които твърдяха, че Ирина Бокова има реална възможност за поста генерален секретар на ООН. И последното класиране го показва. Нека поясня. Всички експерти говореха, че предварителните класирания нямат никакво значение, защото в тях само се определят хората, които нямат никакъв шанс и се слагат картите на масата, за да могат големите политически играчи да се договорят за крайния резултат. В това няма нищо лошо, защото ООН включва почти всички държави в света и е много трудно да се вземе решение за това кой ще ги председателства. Не можем да очакваме от една такава организация да направи кастинг, какъвто се прави за филм или състезание, в което да избере онзи, който първи пристигне на финала. Тук става дума за баланс на интереси между държави от най-различни континенти, които имат най-различни вътрешни проблеми и интереси. Затова надпреварата беше политическа и по-скоро задкулисна повече през договорки, отколкото през официалното гласуване. ""

Вафен, близо си до истината. Във Външно е достигнала информация, че Бокова е неизбираема за две от постоянните членки на СС, при това на партньорски страни!

Кристалина не разбра, че беше пионка в играта за ООН.Сега ще я изритат от ЕК.Кандидатурата й за ООН беше в момент, когато ГЕРБ трябваше да вземе решение за кандидат президент и като я пратиха към ООН я изритаха от този процес в изборите за президент.Тя е лакова за власт и слава, ама народа го е казал "лакомо дупе се посира"!Лошото е, че осра народа и държавата ни. Редом с цялото правителство унижиха нацията!Какъв авторитет те изградиха на външната ни политика, на дипломацията ни, а какъв пример дадоха на подрастващата младеж-долни и мръсни политически игри и интриги, без срам и свян!няма личен пример, няма отговорност-има алчност за власт, слава и пари!Прецакаха Ви другите европейски държави и най-вече САЩ!пак им вярвайте и си ги слушайти чинно и мирно!

Тази румена като комбайнерка, другата- бледа като предсмъртна анорексичка. Ужас!

На тая само снимката да и видиш става ясно, че за друго освен да копа мамуля у ТКЗС-то не става! Червена номенклатура блестяща с типичната за тях наглост, лакомия, лицемерие и тежка простотия! Тая опозори България и българите! Незабавно вън от ЕК! Няма ли нормален човек който да смени това тъпо същество представляващо страната в ЕК????

Няма несменяеми хора. Този, който те е назначил, може и да те отстрани.

те за това са им имената такива:сталинка,бригадир,фидел,улянова(зъболекатка от казанлък)фандъкова,овчаров ,имена които казват какви са им били занаятите преди 9 септември(преди преврата) и след това когато са се клели във вярност на окупаторите.

докога ще се развява тука, че и дава интервюта наглата. Айде марш ма овцо !

Е па ти, докато напълним хъбчето с газ! Трябва ни много газ!

У вашто хъбче газ няма и няма да има, щото само с лайна сте го задръстили!

Ама нейния покровител Сорос ,не можа ли едно рамо да "удари"?Излага се ,тя нашата отделно , но световния гешефтар се излага.Срамота.за лудо бяха разни Евгени Михайловци с тяхните циркулярни писма до посолствата , в които се обясняваше на достъпен роден лексикон каква гадина е Ирина Бокова,ами протестерчетата , ами иновативните ,а разните НПО-та та къде спаха.Закреативните да не говоря

Дойдох, видях и се осрах!!! Това е Сталинка!!!

Меко казано: отвратителна жена. Да и се отнеме българското гражданство.

Трябва да се отнеме българското гражданство на Бокова. Тя остана да се състезава против кандидатурата на България!

ВЯРНО, ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАК ОРЕЗИЛИ БЪЛГАРИЯ! КУРВАТА СИ Е КУРВА, ТЯ НЕ МОЖЕ ДА Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЦИНИК!

Уточни , като вид характер.Иначе и за това не чини .Не знам кой ще и подхвърли 5 лева за услуга.

''Направих възможно най-доброто'' Те тук вече съм съгласен с теб - толкова си можеш.Проблемът , който остава за доизясняване е защо изобщо се натресе.

За да се използва последния шанс на Източна Европа!

Опорна точка , ама чиста опорна точка за която сте се гепили всички кретени , като удавник за сламка.

Как защо? Защото винаги е ползвала лакти, а не интелект. Ужасен английски, нулев френски, ръкомахане, кривене, тъпи усмивки, първосигнални отговори...Познайте на кого прилича?

На кунева!

Оставете мнението на българския народ! Нашите властимащи дебили са свикнали с него. Помислете си какъв провал записа в сивито си къдравия митов! А тепърва му предстои кариера да прави. Ами за нараненото его на борисов замисляли ли сте се? Той, дето вярваше, че има подкрепата на Меркел, Юнкер, Мей, крале и кралици, се оказа прелъстен, употребен и изоставен. Трагедия в личен план!

Последна грижа ни е тяхната ''трагедия'' в личен план защото те цял живот се подлагат поради лични подбуди и аванти и ще се уредят навсякъде благодарение на тези си ''качества''

Какво да ги мислим? Политиката е за потомствени аристократи, а не за изровени от нивите парвенюта, които не искат да разберат, че всяка жаба трябва да си знае гьола.

То е ясно ,че ти работа не си си търсила,алчнстта те е водила да отидеш против Бокова.Не подкрепям нито една от вас ,но това беше твърде нагло от твоя страна.Не се наядохте бе.

Забравихте ли, че в класациите на БГ за политици някои я поставяха на първо място. Рейтингът й беше много висок?! Я се съпикясайте вече!

Извини се на българския народ ма тъпачко , по достойно е поне.

Ама за извинение трябва интелект!