Криминално проявен стрелял по автобус с работници

Мъжът се ядосал, че рейсът го засякъл, показал среден пръст и почнал да гърми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнете да ги задържате по 24...месеца. Ще оредеят много бързо подобни прояви.

Какви са тези диви селтаци с газови и въздушни пистолети... Извади ли ми такова да гърми, няма да проверявам боен ли е или не. Този кретен ще свърш 90% от работата на адвоката ми после.

Дрогиран боклук.

Държавата на мутрите!

Каква мутра, бе Байно, нискочел примат който заради това че хората не искат да си цапат ръцете се е взел наасериозно. Хайде да засече автобуса и да влезе в него да се разправя с водача. Малко са му изтупвали гащите като малък -вероятно отсъден на майката след развода. Мутра съвсем изопачихте значението на думата.

Мутрата с голф 3 и въздушен пистолет?

го пуснете поживо поздраво и чакайте да го затворите когато убие някой

Тези голфаджии съвсем изчезнаха покрай тези с БМВ-тата.

Голфаджия е диагноза! Тези с БМВ и АУДИ ги търсете из ромлянските квартали -черен автомобил със затъмнени стъкла; мургавелците вътре са почти невидими

Питам се за това ли беше целия ентусиазъм през 1989 г.: криминално проявени 30 годишни несретници, "батки", мутри и други подобни безпросветни, нискочели примати, чието единствено занимание е агресията към нормалните хора? Накъде е тръгнала тази нещастна територия известна като България?

Преди 89г определено беше по-зле. Само дето нямаше медии да го отразяват.

Къде точно беше по-зле по отношение на престъпността и липсата на правораздаване? Може би в Ботсвана.

Я, я пораздуй малко! Кога беше по -зле -когато на 10 септември полицай биеше с палката протестиращи младежи заради онези с предимство, дето пререждаха чакащите за учебници на книжарница МИЧУРИН в Бургас. Децата наредени от сабахлен да чакат да си купят книжките, щото утре не се знае дали няма да свършат. Или дето онзи със синята лампа те избутваше от пътя

Мат'риала, братко...

Що не скочиш да стреляш по някой джип с батки, тарикат дървен. Или солниците са дълбоки, няма да те намерят - викаш.