Появи се купувач за ”Кремиковци”

Металургичният комбинат "Кремиковци" получи най-сетне една оферта за продажба на активите си на третия търг. Кандидат-купувачът обаче не успя да докаже, че е внесъл задължителния депозит от 10% от началната тръжна цена.

Обратно в новината

Коментари - Появи се купувач за ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук идеята на ГЕРБЕРЧЕТАТА е точно и ясно казана-----НАС ТИЯ ОТ ЕУ са ни ,,,,,,,,,,,И СА НИ РЕЙКЛИ------НА РУСНАЦИТЕ НИКАКЪВ ФАНДЪК,,,,но глупаците от ГЕРБ си нямат и на идея какво губи БЪЛГАРИЯ ако това е истина,не ставаме и за Африка,,,,Нещасници тъпи

Горкия купувач.

20% по-малко всеки пат????!!!!!!!..........днес,05.02.2015 група мургави граждани закупиха кремиковци за 1500лева и ще го нареjaт за старо желязо!

Пуснете МК Кремиковци за продажба на обособени части. Вероятността за повече кандидати и съответно по -високи цени е реална.

Колко политици трябва да влезнат в затвора заради състоянието до което докараха Кремиковци просто не ми се мисли! Обаче аз мисля че е редно да си получат заслуженото рано или късно!

АМИ КАКВО ДА КАЖА ТЕЗИ КОЙТО ОСТАНАХА КОЖОДЕРИ КАТО ДИРЕКТОРИ И НАЧАЛНИЦИ ОПАПАКАХА И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ ДА НАЛИ СА ИМ ПЪЛНИ ГУШКИТЕ ,НО ОЩЕ СИ ГИ ПЪЛНЯТ

Няма да го дадат на руснаците, защото те ще изправят завода на крака, а не е това целта. Целта е да се унищожи, за да има внос на стоманени изделия, да правят стотици милиони разни костовци, захариевци и т.н

Много съм тъп и промит

Че нали руснаци са го проектирали и затова е нерентабилен и работи на загуба.

Хич не е тъп. Плюс това руснаци не можеш да плашиш със ЦРУ и пр. А предприятието печелеше до момента, когато циганинът го продаде за един долар.

Гордостта на соц-промишлеността...сега яжте френски картофи, македонски чушки, италиянски ябълки и турски моркови. Да ви е сладка кремиковската стомана, червени соц-кретени!

Много си тъп!

Никога!Ние сме гъзоблизци,а те такива като нас не уважават!Ако бяхме като чехите,които им затапиха някога газопровода,когато се опитаха да ги изнудват щяха да ни уважават !Но такива като нас не са за уважение,а за е.....е при всеки възможен случай!

Така е ! ... Но Вие не звучите на такъв/ава, нито аз (надявам се) ... а със сигурност има много други като нас, нали ?! -- Какво чакаме тогава ?!

БАНКОВ, ако искаш да продадеш Кремикоци ,дайго на Костов ,той ще свърши работата........................ще ти даде 1 долар.

Му-ха-хахааааа ! ( Ама как да не се разсмее човек ?! От гняв и обида !!! ) Милиарди ... Рус(о)банк .... ама-на -- отвъдчерноморско-вонящи махленско-шмекерски ингилъци ( и то само за десет процента наличност ) /// Та кога най-накрая уважемите отвъдчерноморци ( Дето ние българ(к)ите им дадохме какво ли не ! ... Че и писменост дори !!! ) ще започнат ( барем малко от малко ) да се държат прилично към нас ?!

Ами нормално е да се гъбаркат. Като са разбрали че са единствени са пуснали уж "невалидно" банково потвърждение. На следващия търг цената ще е с 20 % по-ниска. Всеки се гъбарка с Бг, и аз да съм на тяхно място и аз щях нещо такова да измисля ))))

Имате право ! ... Какво мислите би следвало да ( започнем да ) правим ?

Е какъв е този купувач, който още в началото прави някакви шменти-капели. Пък и на другия търг щял да участва. Да му се направи една хубава проверка и предприятието да не се продава на подобни тарикати. Нагледали сме се на такива.

Нали УЖ спря и го ликвидирахте, водени от искрена загриженост за столицата, чистия въздух...под налягане?! Сладури вие мои родолюбиви, немирници такива.

Когато прочетох заглавието, се зарадвах. Реших, че става въпрос за стратегически инвеститор. Продажбата на Кремиковци на финансов инвеститор означава смъртна присъда за Комбината. Поредният Гаден Гад Зееви.

На какво се радваш? "Кремиковци" е нежизнеспосоно предприятие и нека най-после приключи съществуването си. Стига мъки, скандали, дела и отрова за София...

Каква отрова БЕ, сега нали не работи и дишаме най-мръсния въздух в Европа. От прост народ ни умря икономиката. Вземи млъкни!

Между понятията "откриване на производство по несъстоятелност" и "обябяване в ликвидация" има огромна пропаст. Направете си труда, "умни журналисти", да почетете малко повече по материята. За "Кремиковци" има открито производство по несъстоятелност, същото не се намира в ликвидация и не се ликвидира все още. Вашето невежество, господа от дир-а, заблуждава обществото.