Кремъл за визитата на Зеленски в София: Киев опитва да въвлече възможно най-много страни в конфликта

Прессекретарят на държавния глава на Русия коментира външната политика на украинския президент

Обратно в новината

Коментари - Кремъл за визитата на Зеленски в София: Киев опитва да въвлече възможно най-много страни в конфликта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой започна-руснаците! Хайде стига, винаги са ни смятали за трето качество!

Продажните копелета дето пишат глупости за Русия нямат време да идат до тоалетната, за да пишат гадости и най вероятно всички вече са се надрали..,Всъщност и душите им са насрани...

Кой се интересува от мяукането на кремълските идиоти?

Рублата, парата на просташката и азиатска педерация, вчера бе юбиляр - "100 рубли за Евро" ... Честито на всеки руски примат !!!

Не е конфликт ,а война , и нацистите от Русия я започнаха. България трябва на 100% да подкрепи Украйна и да се освободи от всякаква зависимост от теоци ниандерталски народ , който само знае , бля, бля , блят, на хуй, бля ....всичкото им атако на Руснаците, на хуй и на бля

нИандИрталИц!

Ей ма ако ми паднеш , как ще ти оскубя този мустак ...

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Чебурашките беснеят, боли не боли това е положението, България подкрепя Украйна, а Русия се разпада пред очите ни.

Мисля, че тези маскари вече тотално обесмислиха ходенето ми да гласувам за когото и да било. Няма такива безмозъчни идиоти, които насила да искат да вкарат мирна държава в конфликт. Не искам да коментирам как се третираха бежанци от конфликта в Афганистан, Ирак, Израел и как се третират бежанци от Украйна, стандарта е доста по-различен, но явно в европа вече десйтва мръсна политика на безмозъчни чиновници. Това не води нищо добро след себе си.

всичко върви по план в СВО. Всеки ден по няколкостотин черни чувала се завръщат на родна земя. Без да са превзели Киев, без да са постигнали така мечтаната победа. В някои дни планът се преизпълнява...

Всичко лошо, идва от Украйна. Пак

Укровермахсто

Украинския фронт ни разора

Къде са ви укролаиците, които ебаха Кофия 1567 жертви от вашите мръсни пилоти

Укри, вирлняха в България. Крадяха кокошки и изнасилваха български жени и деца

Бадеровски укри

Друго си е да те освободи София... укрофашисти... от Трети УКРАИНСИ ФРОНТ. Най големите бандеровци. Затова цвичЯт гумите соросоидните нацисти. Тъсятхинделгенции за мърсуванато си. Кокошки, петли, цигари, вино и на киро,...баба му

Много ме сърбеше, та болеше. Но дойде трети украински фронт и ми почешаха сърбежа, родих канадски боклук

Влязоха да мърсуват в България. И си построиха паметник на Бандера със шмайзер. Това бяха най-мръсните укрофашисти, от трети украински фронт

Трети украински фронт не е бил някакъв етнически фронт, съставен от украински войници. Това е група армии на Съветския съюз. Наричал се е така, защото първоначално е действал на територията на Украинската ССР.

...защо разстреляхте Император Николай Втопи Романов,защо бе свине кремълски,защо бе човекоподобти,защо убийството на елитеи и деца ви е н природата,защо само нойни правите це шебези,защо...

Наебахме майка ти на задна прашка да те роди на комунален чаршав, да да цвичиш доволен

Добре го въртеше баба ти, докато дедо ти ми сервиране яйца на очи.

Вземи се ограмоти малко и тогава пиши! Не руснаци, а немци разстреляха руският император и семейството му! Цялата тази революция ВОСР се случи с подкрепата на Великите сили. Само че сбъркаха с Ленин!!!

Е, нали вече бяхме част от войната с оръжие. Сега още повече ли ще станем? :)))))

Боклук покани тоя боклук тук?

По голяма простотия няма... Руския идиотизъм е безграничен. Прости, тъпи пияници ...това са руснаците . Жените им хубави ....до около 30 ...след това крави деформирани.

какъв конфликт, бе кретен?? това е специална военна операция!

Ние не сме страна в конфликта, но ако русия иска да ни въвлече , нека се пробва. След фиаското което търпи на фронта , НАТО няма да се поколебае да даде твърд отговор, колкото и родните друзя да разправят че е куха организация. Ако беше наистина куха , руснята щяха да влезнат в прибалтийските републики, които си предадоха 90% от оръжието на укрите.

Глу*пи, на нас ни е достатъчен и военният им оркестър, и сме заминали :-)

Да, тия лофове вървяха преди 24.02.2022 :) Сега се видя, че десантчиците им няма да са достатъчни. Знаше ли какъв хубав слънчоглед расте около летището на Киев?

Никой не ви иска съсел невнятен!!! С изключение на малоумните български русофилистици! На тях можете да разчитате!

Господин Песков иска само да каже че българските братя не трябва да се бъркат в конфликта между Русия и Украйна..това си е руска му работа...все едно Русия да се бърка в конфликта ни със Северна Македония...

Не мога да коментирам положително визитата на терорист в София и съответно това подобие на правителство, което посреща терористи. Хора умират: Руснаци и украинци по вина на тези терористи! Ако се махнат от законите руски земи досега тази касапница да е свършила. Но, те настояват за земи които са отдавна загубени по волята на техните собственици - gоворя за хората от Крим, ДНР и ЛНР. Ако не умираха хора, щях да гледам на това като на политически боричкания - борбата за власт е съshтествувала винаги. Но тук говорим за опит за унищоzаване и избиване на руския народ и руската Държава. И БГ - но не са елит - гледат лицемерно и снисходително към ежедневната смърт на руснаци. А кактоп и ЕU. Няма оправдание за мен за такова поведение.

българите не сме прости като руските маймуни

А подземните богатства на кой са?

Познавам душичката на тези на които целувате задниците в момента. Живея с тях вече 15 години. Както познавам и вашата душичка. Ще плачете един ден за руснаците когато ви превърнат в циганско гето. Знаеш ли какво е 5-та колона? Гетото на Европа. Най-правилно те са третирани от турците - западняците. както казват турците тук: От тук взимаш само пари без да даваш нищо.

ми явно не можеш, тъй че недей!

Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Руснаците не са ни братя. Братя са ни украинците. Това са истинските хора.. другото са свине.

продажни като нас да

Президента на федерацията каза че кирилицата е дошла , измислена ,създадена,и ошлаифана точно от македонците но забрави да каже каде го прочете това.Демагогия насаждане на омраза и заробване докато пушеха ,,БТ,,И СТЮАРДЕСА,,ПЕЕХА ЕДНО ПОСЛЕ НИ ПРОДАВАХА НАИ СКЪПАТА ГАЗ НА НАС И ЗАПЯХА ДРУГО ,,НЕ ИМ ВЯРВАИТЕ ЛЪЖЦИ СА.

Щото Русия въобще не се бърка в конфликта ни със С.Македония.Ти идиотка ли си,или да?

руския педал да си гледа кочината.. ТУК Е БЪЛГАРИЯ!!!!!! КАЗАХ!!!!

Искаше да кажеш тук е Украина.....

Боже,пази България! Всички наши политици са измет.

То принципно всичко е ясно и просто. Кръвожаден диктатор, кандидат император избива украинци и руснаци заради имперски мераци. Но насреща има нагла пропаганда или може би както казват руснаците, безмислена и безпощадна. Масово твърдят троловете, че Украйна била агресора, при положение че от 2014-та насам бойните действия се водят на нейната територия. Пишат се "русофили " но никак не са загрижени за гнета и терора, който диктатурата налага на руския народ. Обвиняват във фашизъм западът и Украйна ползвайки свободата на словото и не забелязват, че в Русия такава свобода просто няма. А това е едно от задължителните условия за фашизъм. Фашизмът не търпи друго мнение. Също като кремълските тролове. Даже аплодираха онзи ден побоя и гаврата с журналистка и адвокат. И още и още лицемерие и шизофрения...

Проскубаният мустак като на сводник от 70-те де изходи, чакам нещо грустний лошад или маша лгхдтв+ както казваше божо, лека му пръст, а щях да забравя, онзи наркоман психопат димата няма ли да ни плаши ?

Въвличат ни в конфликта, но това не идва от Киев, ама хич.

Търбусите в Кремъл наяли се и преяли от кеша който идва нон стоп от уж държавното раздържавяване се освиниха и забогатяха на гърба на руския народ и родина! Кое не е така!???

Няма да има Белене. Руснаците могат да си го заврат отзад, ядреното гориво.

Евроинтеграцията на нещо, което може да го няма следващата година. Евроджендърите си повярваха, че бляновете са реалност.

О със сигурност ще го има. Не са ясни границите на нещото. Отдавна войната е сведена до това.

Никой не ви иска съсел невнятен!!! С изключение на малоумните български русофилистици! На тях можете да разчитате!

Значи, когато Русия купува дронове от Иран, всъщност се опитва да въвлече Иран във войната? Ахахахахахахахахахаха

не разбираш ли, че важното е да си въвлечен на някоя от страните, даже имаш избор.

Нахалници, защо се месите в нашите работи Гледайте си Московията.

Много правилно казано само се опитват, искат ама няма София голяма! Явно девиза на София Киевския Клоун не го знае

И какво педофилско мустаче , пак ли ще ни спрете газта и ще ни обявите за неприятелска държава????

Срещнеш ли руско прасе, убий го ще ти стане добре. Падне ли ти руска шлюха, само отзад я пукай. Руснака е животно диво и жестоко. Но ще го поеме той дълбоко. Кочината мръсна Рашка завинига ще е гомняшка. А агитира ли те русофилистик. Разбий му ти устата с ритник.

Мъчат се да въвлечът България към страните подкрепчщи войната, но никога няма да получат подкрепа от българският народ.

В чобчето ти дрънкат копейки :)

Да въвлече още страни в спецоперацията..... Гадна кремьлска клоако миришеш на копейки :)

Кремълската джуджерия хептен изперка. Ама разбира се - Зеленски дойде в България, утре събираме запасняците и другиден сме на кримския фронт. Само не става ясно защо чак сега се е сетил Зеленски за тая проста и елементарна схема, ама нейсе. Обаче поне се разбра откъде точно опорките на троловете в тоя форум. Определено е директно от Кремъл и руското посолство, а не от "частните" ферми на Пригожин и станалия слугинаж там. Те държат уж "различни" линии и си имат собствени опорки.

Защо с български самолет? Кой ще плати? На връщане зеленски да си прибере храненика талигаров - монголеца!

Stanko

Все едно слушам Радев.Песков какъв конфликт бе стреляте с крилати ракети,вакуумни бомби(най мощното неядрени оръжие,тежка артилерия,хиперзвукови ракети.Това си е война.Която вие започнахте.

Война е, но не са я почнали руснаците

А кой ?

https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес. Репортаж на БТВ за конфликта в Украйна през 2015

Друг път при посещението на високопоставени лица в страната от телевизиите се надпреварват да дават интервюта с хората и хората които ги посрещат на летището, приветствията при преминаване на кортежа по маршрута и пред Министерския съвет. Сега при идванетоо на Зеленски нито една телевизия не показа дали е имало възтоиржени посрещачи, освен Габриел, приветстващи Зеленси по маршрута му от летището до МС. Не се дадоха и групичките които са приветствали или са протестирали пред МС, с изключения на това че се чуваха неразбираеми възгласи.Защо се получава така?

Защото са във война с русия, която ги нападна.

Явно днес Посолството яко е развързало кесията с доларите. Да ви приседнат безродници!

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски А как загина президента Качински? Има лакеи: Песков, Медведев, Лавров, башибозука на Вагнер. Оплю Горбачов. Отрече свободата, прогреса, мира. За нов ред бълнува, разделящ света. Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, озъбено зомби. Конфликт и войни все му в главата. Да граби земя и върне СССР смята. Прати последно орки в Украйна. Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа. С ядрена зима заплашва. Свиня! Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Хора невинни да избива е спец. Подобно на Дракула, жаден за кръв. На свои и чужди. Инак бункерен плъх. Отвлича деца... Изверг фашист към живота на другите. Антихрист! Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Напишете ода за впечатляващото посрещане на Зеленски и възгласите на хората при преминаването на кортежа от летището до Министерския съвет.

Малииии, ако тазстрелят всички бивши ДС-та и руски агенти България ще остане без управляващи, кандидат такива че и бизнесмени даже. Тоя "президент" за Румяна е правен ма дип генериката се е бъгнала.

От какъв зор да даваме рамо на този наркозависим клоун, а и въобще на укрофашистите... Вижте какви простотии и какво нагло поведение имат у нас тези укро пришълци, които вече са тотално недобре дошли!!! Вижте и си спомнете 2014, когато там, в районите на българско определящата се част от населението на Украйна, бяха избити над 1200 наша кръв българи-бесарабци, лекари, юристи, учители, инженери...,, най-интелигентната част от тези наши сънародници...