Кремъл: Военното разширяване на НАТО в Украйна е преминаване на "червена линия"

Беларус заяви, че се е споразумяла с Москва за предприемане на общи мерки за противодействие на нарастващата активност на Алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

връща крим и нато се маха от украйна.

От кремль да слушат що им реди Любо Пенев относно супата и да изпълняват безпрекословно!!!

Жужи Свен да беснее в бункера,какво друго може да направи срещу разширяването на НАТО?

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Добре де, вие ако сте на мястото на Украйна, какво бихте направили? Иначе Украйна е независима държава и може да прави каквото си поиска и да се присъединява към който си иска клуб и алианс.

Аре бегай у уево бе капейке ! Ние Българите мразим рашка говняшка от сърце ! Понял ?

Може, като излежи и втория си 5-год. срок. Но ще има и трети ...

Павел Говняшки

А окупацията на Крим какво е бе, ненаситни руски наглеци!?!?

НАТО е умряла военна организация. Ние българите мразим НАТО

Нас като ни вкараха в един такъв "нормален" свят до къде я докарахме. И защо всички трябва да мислим,че американския и европейски начин на мислене и живот е най-добър. Може да има някаква демокрация но дали са тук наистина повечето щастливи хора ???

НАТО да се разширява в Украйна. Но да се маха от България

Въпреки, че съм си присвоил името на умен човек, аз всъщност съм точно обратното - прост педерас, който много обича да лапа на цигани и да го ебат отзад. Сега отивам да видя колко са ги надървили и дали ще ми разпорят гъза.

окупация е в Косово бе, ислямско куче. Крим е руски и ще е руски

Истинският и верен съюзник на България винаги е била Русия

Крайно време е руската Кочина да се разпадне на десетки държави и милиони поробени хора да се отърват от руското робство!

На кого да го връща? Крим е руски, както и по-голямата част от Украйна. А има една територия населена от орки, дето САЩ трябва да върне на Сърбия

Кочината е Украйна

Крайно време е турските ибрици да бъдете набити на колове...

Хохлите винаги са били роби

Да видим кои ще са желаещите са се пробват! Тук, диванното войнство изглежда много накокържано!?

По-добре да ги дерем живи и да пискат жаловито

Ще, ще, като заспиш и ще ти се присъни!!!!

Всички поробители са еднакви. Руснаците са избили десетки милиони в историята си и са далеч напред пред турците...

Може да беснее в бункер на всяка натовска държава, дано да не е в нашата.

Павел педераса на всеки кур украса

вековният тиран вече излиза от кожата си заради това, че изтърва от мъртвата си хватка своето най ценно завоевание. Украйна, люлка на цивилизацията най сетне зае своето полагаемо място всред световният елит. Потомците на древните шумери допринесли толкова много за развитието на човечеството, достатъчно е само да споменем откриването на огъня, опитомяването на коня и изобретяването на колелото, няма да бъдат изоставени от прогресивното човечество да бъдат отново поробени от потомците на Ордата. Потомците на древните укри, изкопали Черно море са готови да повторят строителният подвиг на дедите си и да изкопаят корабоплавателен канал отделящ ги от ненавистният окупатор, в който да плуват подводници и самолетоносачи на дружественият североатлантически алианс опазващ ги от попълзновенията на агресора.

След като руските окупатори сложиха ръка на Крим който не е руски и всички съседи потърсиха защита при най миролюбивия съюз- НАТО. Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. Джуджето в бункера се крие и пълни памперси безчет

Най добре е Украйна да обяви официално неутралитет и да стане безмитна зона. Хората там ще станат по богати и щастливи от онези в Лаксемберг.Обаче тези трътки политиците оплескват всичко.

НАТО е гарант за спокойствието и мира на десетки свободни народи в Европа, в рова чилсо и българския! Без НАТО ненаситните за територии руски окупатори щяха да водят безброй войни на юг, изток, запад и север! На тези сволочи никога не им е достатъчна територията ! Вечно ламптят за още и още и после го превръщат в Кална Кочина!

червената линия на Русия означава точно НИЩО . Колко червени линии прекрачи Путин . То не бяха кражби на територия , сваляне на пътнически самолети , тровене и хвърляне в затвора на хора от опозицията ?? Ай сиктир бе , ще слушаме къде му била менструалната линия на Джуджето

когато някой има сляпо доверие на кремъл рано или късно получава здрав шут в гъза и ако се опомни и има късмета да не умре разказва и на внуците си какво всъшност се е случило

преди няколко месеца нашокаха канчетата на "братушките" там, чакам да реализират победа срешу равностойна държава , в която са в комфликт и после набивайте който искате на кол

Сам сделал себе неладное.Зачем брал Крим.Мог просто продлить договор за Севастополь

Олежа, ну нельзя же забывать, что никто не брал полуострова. Ведь жители проголосовали и сами приняли решение.

Има 2 прости варианта: 1. НАТО и СЩ оставят Украйна да изгасне бавно и болезнено и после източните й части умоляват Русия да ги вземе и спаси от глад. 2. НАТО вкарва въоръжение в Украйна, тя казва гък и Русия граничи с Пилша след няколко дни, а в Полша скача цената на памперсите. Въпрос на избор за СЩ, за Украйна отдавна няма вариант за избор.

Вариант 1 очаква постепенно цяла Източна Европа след като започне кризата в близките 1-2 години и на никой не му се занимава с безмозъчни лимитрофи и чакали.

Много обичат краварските гъзолизци(герберасти) да обвиняват другите в това което именно те правят. Прокопсал си като си под американска окупация последните 30 години.

кочината е САЩ, с дебелите свини - бели, черни и смесени породи. Каубоите го вадят голям само на малки държави и отвисоко, когато трябва да се слезе по земя, холивудските филми се оказват фантастика

Ако не е Русия, сега щеше да мааш дълбоки гащи и да се гъзиш по 5 пъти на ден. То вероятно и сега го правиш де. Ако не бяха новите ни братя - Великабритания и компания, сега можехме да сме 20 милиона. за предателите само куршум

Епдоган ефенди официално заяви че не признава окупацията на Крим и че гласува ЗА Украина да стане член на НАТО. Оттук нататък всичко е цирк на Путя за да си оправдае РЕПРЕССИТЕ срещу руските млади хора. Украйна и Белорусь до преди 240г са били 500 години част от RES PUBLICA- РЕЧЬ ПОСПОЛИТАЯ, свободен съюз на Полското кралство и ВЕЛИКОТО ЛИТОВСКО КНЯЖЕСТВО чиято част е цяла Беларусь. Най-голямата реално европейска държава от 900000 кв.км. площ през 1637г. Стигайки на 40 км от Смоленск. Където действа Магдебургския Закон на СВОБОДНИТЕ ГРАДОВЕ и Львовския СВОД ОТ ЗАКОНИ от 13-ти век. Затова белорусите ментално и културно НЯМАТ НИЩО ОБЩО с ватниците.

"Ихтамнеты" ще изнасят концерт в бивша Украйна май.... :)))

приняли на майка ти путката, като регалия

Браво рашко "адашче " , аре сега лапай и се потапяй !

Кагда человек рашка он сволоч ! Аксиома която няколкото рашки хибридки се стремят незнайно защо постоянно да доказват дори във форума на ДИР. А няколкото им подлоги .... подлоги на сволоч , жалка работа !

Путин и хората около него закопаха това, което можеше да се нарече "Русский мир", сега тропа с краче и чертае червени линии.

Не е за хвалба тая ти дейност рашко "адашче" , но щом те прави щастлив ....

"И сказал Святой Джим ВатокосецЪ Сирийский: "А если скажут они, что их там нет, то их там и не будет". "Послание к ебеням", глава 2018, стих 07.02

Тараси кефиш ме. Оправи ми настроението за цялата седмица. Отдавна не бях се смял така.