Кремъл: Военното разширяване на НАТО в Украйна е преминаване на "червена линия"

Беларус заяви, че се е споразумяла с Москва за предприемане на общи мерки за противодействие на нарастващата активност на Алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Украйна ,НАТО и България. Българите сме на страната на Украйна срещу руския тиранин и поробител.

Говори за себе си идиот. Ти не си всички българи.

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Колкото една Чечня успя да 'освободи' - изплющяха я в 2 войни и сега си плаща чинно солената 'таксата спокойствие'.

Кой си представяше че един НАТО ще марширува на бившия СССР, няколко стотин километра от Москва?

Украйна е суверенна държава и ще прецени към кой алианс да се присъедини.

Там е проблема, че не преценява сама.

Украинците докато си помислят за НАТО, и на следващият ден Руските войски ще маршируват в Киев.. А смелчаците от НАТО ще си подвият опашките както в Афганистан, и със скимтене ще се изнесат по бързо от диви бенгалски прасета. Както стана през 2008 с Грузия. Много обещаваше НАТО на грузинците, докато Русия не се вдигна и не ги премачка. И край. Пълна тишина. Ето това я чака Украйна. Американците имат една поговорка - "Никога не се ебавай с Майката Природа, и с лудите Руснаци" Много мъдра поговорка.

Ще стане... когато Рогозин кацне на Луната..

Ами през последните 76 години руснаците кацнаха на много места. А къде кацна НАТО? Единствено в Косово. Или по точно на един голям...

Дори в момента Русия не може да се сравни по нищо с войната в Грузия. Армията на русия е много усъвършенствана и модернизирана и общо взето при агресия от страна на НАТО, имай предвид че няма да спрат в Киев. Не се знае дали ще спрат и в Берлин. Но проблема е, че ще се използва в този случай и ядрено оръжие при което всички ще се видим пред портите на св. Петър и тогава нищо няма да има значение.

Реши ли НАТО да лапне бивша Украйна, от бивша Украйна ще остане само Лвовска област.... и то за 48 часа ...

Степан Бандера най-големия приятел на Русия.

Ха ха ха... Тоя е поставил каПутин на място. Това еврейче не спира да се прави на шеф на СССР, а е просто началник на педеРассия

Поздравявам всички фашаги в бивша Украйна и техните покровители от НАТО с песента "Лето и Арбалеты" ! :)))))))

Кой мрази повече руснаците? Поляци, украинци, чехи, унгарци, латвиици, литовци, естонци, финландци, молдовци, чеченци, ингушети, узбеки, татари, казахи, азери, па и ние? А??????

Въпрос към българския русофил? Казвате , че Украйна е част от Русия и украинците са братя с руснаците! Как ще обясните това , че украинците искат да са далече от Русия и пускан на собствена територия НАТО? Не ми обяснявайте че са "ОКУПИРАНИ" защото Афганистан беше окупиран от САЩ но воюваше! А украинците се готвят за война с Русия!

Война на Украйна с Русия е като ти да се биеш с Тайсън или Хабиб... :D

Не бе! Питам като са един народ и една държава, защо се гушкат с НАТО и белия сват срещу Русия? Дали Русия не им е била по-голям враг от всеки друг като на нас????

Украйна е окупирана от американците държава с марионетно правителство а медиите всекидневно бълват пропаганда против братска Русия.

Путин и хората около него закопаха това, което можеше да се нарече "Русский мир", сега тропа с краче и чертае червени линии.

И какво е виновен Путин, че американците направиха преврат в Украйна. Всъщност виновен е, трябваше да го предвиди и да не го допуска, както направи в Беларус.

Кагда человек рашка он сволоч ! Аксиома която няколкото рашки хибридки се стремят незнайно защо постоянно да доказват дори във форума на ДИР. А няколкото им подлоги .... подлоги на сволоч , жалка работа !

"Ихтамнеты" ще изнасят концерт в бивша Украйна май.... :)))

"И сказал Святой Джим ВатокосецЪ Сирийский: "А если скажут они, что их там нет, то их там и не будет". "Послание к ебеням", глава 2018, стих 07.02

Епдоган ефенди официално заяви че не признава окупацията на Крим и че гласува ЗА Украина да стане член на НАТО. Оттук нататък всичко е цирк на Путя за да си оправдае РЕПРЕССИТЕ срещу руските млади хора. Украйна и Белорусь до преди 240г са били 500 години част от RES PUBLICA- РЕЧЬ ПОСПОЛИТАЯ, свободен съюз на Полското кралство и ВЕЛИКОТО ЛИТОВСКО КНЯЖЕСТВО чиято част е цяла Беларусь. Най-голямата реално европейска държава от 900000 кв.км. площ през 1637г. Стигайки на 40 км от Смоленск. Където действа Магдебургския Закон на СВОБОДНИТЕ ГРАДОВЕ и Львовския СВОД ОТ ЗАКОНИ от 13-ти век. Затова белорусите ментално и културно НЯМАТ НИЩО ОБЩО с ватниците.

Има 2 прости варианта: 1. НАТО и СЩ оставят Украйна да изгасне бавно и болезнено и после източните й части умоляват Русия да ги вземе и спаси от глад. 2. НАТО вкарва въоръжение в Украйна, тя казва гък и Русия граничи с Пилша след няколко дни, а в Полша скача цената на памперсите. Въпрос на избор за СЩ, за Украйна отдавна няма вариант за избор.

Вариант 1 очаква постепенно цяла Източна Европа след като започне кризата в близките 1-2 години и на никой не му се занимава с безмозъчни лимитрофи и чакали.

Първият вариант ще бъде, защото при втория НАТО и СЩ ще покажат колко са слаби, ще станат за посмешище в цял свят и ще отнесат як песник по репутацията. Никой няма вече да взима лъжливите овчарчета на сериозно. Ясно е, че нито евригейци, нито американци, нито башибозук няма да отидат да измрат за Украйна.

Сам сделал себе неладное.Зачем брал Крим.Мог просто продлить договор за Севастополь

Олежа, ну нельзя же забывать, что никто не брал полуострова. Ведь жители проголосовали и сами приняли решение.

приняли на майка ти путката, като регалия

До ъхъ Ето такива са доводите и на пост-запада като им напомнят за официалния, общонароден референдум в Крим. Имате еднакво количество мозък, грамотност и възпитание.

когато някой има сляпо доверие на кремъл рано или късно получава здрав шут в гъза и ако се опомни и има късмета да не умре разказва и на внуците си какво всъшност се е случило

Много обичат краварските гъзолизци(герберасти) да обвиняват другите в това което именно те правят. Прокопсал си като си под американска окупация последните 30 години.

Браво рашко "адашче " , аре сега лапай и се потапяй !

червената линия на Русия означава точно НИЩО . Колко червени линии прекрачи Путин . То не бяха кражби на територия , сваляне на пътнически самолети , тровене и хвърляне в затвора на хора от опозицията ?? Ай сиктир бе , ще слушаме къде му била менструалната линия на Джуджето

Най добре е Украйна да обяви официално неутралитет и да стане безмитна зона. Хората там ще станат по богати и щастливи от онези в Лаксемберг.Обаче тези трътки политиците оплескват всичко.

След като руските окупатори сложиха ръка на Крим който не е руски и всички съседи потърсиха защита при най миролюбивия съюз- НАТО. Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. Джуджето в бункера се крие и пълни памперси безчет

НАТО е гарант за спокойствието и мира на десетки свободни народи в Европа, в рова чилсо и българския! Без НАТО ненаситните за територии руски окупатори щяха да водят безброй войни на юг, изток, запад и север! На тези сволочи никога не им е достатъчна територията ! Вечно ламптят за още и още и после го превръщат в Кална Кочина!

Ако не е Русия, сега щеше да мааш дълбоки гащи и да се гъзиш по 5 пъти на ден. То вероятно и сега го правиш де. Ако не бяха новите ни братя - Великабритания и компания, сега можехме да сме 20 милиона. за предателите само куршум

вековният тиран вече излиза от кожата си заради това, че изтърва от мъртвата си хватка своето най ценно завоевание. Украйна, люлка на цивилизацията най сетне зае своето полагаемо място всред световният елит. Потомците на древните шумери допринесли толкова много за развитието на човечеството, достатъчно е само да споменем откриването на огъня, опитомяването на коня и изобретяването на колелото, няма да бъдат изоставени от прогресивното човечество да бъдат отново поробени от потомците на Ордата. Потомците на древните укри, изкопали Черно море са готови да повторят строителният подвиг на дедите си и да изкопаят корабоплавателен канал отделящ ги от ненавистният окупатор, в който да плуват подводници и самолетоносачи на дружественият североатлантически алианс опазващ ги от попълзновенията на агресора.

Тараси кефиш ме. Оправи ми настроението за цялата седмица. Отдавна не бях се смял така.

Павел педераса на всеки кур украса

Да видим кои ще са желаещите са се пробват! Тук, диванното войнство изглежда много накокържано!?

Крайно време е руската Кочина да се разпадне на десетки държави и милиони поробени хора да се отърват от руското робство!

Кочината е Украйна

Хохлите винаги са били роби

Крайно време е турските ибрици да бъдете набити на колове...

По-добре да ги дерем живи и да пискат жаловито

Всички поробители са еднакви. Руснаците са избили десетки милиони в историята си и са далеч напред пред турците...

преди няколко месеца нашокаха канчетата на "братушките" там, чакам да реализират победа срешу равностойна държава , в която са в комфликт и после набивайте който искате на кол

Ще, ще, като заспиш и ще ти се присъни!!!!

кочината е САЩ, с дебелите свини - бели, черни и смесени породи. Каубоите го вадят голям само на малки държави и отвисоко, когато трябва да се слезе по земя, холивудските филми се оказват фантастика

Не е за хвалба тая ти дейност рашко "адашче" , но щом те прави щастлив ....

Истинският и верен съюзник на България винаги е била Русия

Ей за това ни мразят сърбите! Щото Русия винаги е била с "НАС" против тях!?

Въпреки, че съм си присвоил името на умен човек, аз всъщност съм точно обратното - прост педерас, който много обича да лапа на цигани и да го ебат отзад. Сега отивам да видя колко са ги надървили и дали ще ми разпорят гъза.

НАТО да се разширява в Украйна. Но да се маха от България

Мишка! НАТО са там защото украинцине не искат да посрещат руснаци! Ние също!!!!!!

НАТО е умряла военна организация. Ние българите мразим НАТО

Ааааа! Не от мое име!

А окупацията на Крим какво е бе, ненаситни руски наглеци!?!?

окупация е в Косово бе, ислямско куче. Крим е руски и ще е руски

Тя цяла източна Европа беше"руска"! Помниш ли?

Добре де, вие ако сте на мястото на Украйна, какво бихте направили? Иначе Украйна е независима държава и може да прави каквото си поиска и да се присъединява към който си иска клуб и алианс.

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Може, като излежи и втория си 5-год. срок. Но ще има и трети ...

Нас като ни вкараха в един такъв "нормален" свят до къде я докарахме. И защо всички трябва да мислим,че американския и европейски начин на мислене и живот е най-добър. Може да има някаква демокрация но дали са тук наистина повечето щастливи хора ???

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия

Аре бегай у уево бе капейке ! Ние Българите мразим рашка говняшка от сърце ! Понял ?

Павел Говняшки

Жужи Свен да беснее в бункера,какво друго може да направи срещу разширяването на НАТО?

Може да беснее в бункер на всяка натовска държава, дано да не е в нашата.

От кремль да слушат що им реди Любо Пенев относно супата и да изпълняват безпрекословно!!!

връща крим и нато се маха от украйна.

На кого да го връща? Крим е руски, както и по-голямата част от Украйна. А има една територия населена от орки, дето САЩ трябва да върне на Сърбия