Кремъл нареди да се смекчи антиамериканския тон

Кремъл е дал указания на руските държавни служители и депутати да смекчат антиамериканската си риторика.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл нареди да се смекчи антиамериканския тон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо Тръмп крещял на съветниците си заради умишленото му подвеждане: "Оказва се, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е побеснял, когато е разбрал за плановете да се изгонят 60 руски дипломати (в солидарност с Великобритания по случая Скрипал бел. ред. ) и е ругал и обиждал помощниците си в Белия Дом за това, че са го заблудили относно мащаба на отговора на собствената му администрация, пише американското издание Washington Examiner, като се позовава на информация от други американски медии." А за Путин не е изненада -нервите му са от корабни въжета. Единственият балансьор!!! ... "Той / Путин / добре разбира, че Русия не може да се конкурира със САЩ, ЕС, Япония, Канада и другите икономически развити държави и не иска война с тях", казва Игор Бунин..." Много здраве на Бунин...Ако целта му е да разбуни здравия разум, не е успял. Путин със свръх усилия възпира психопатите от Запада.

Русия пак се провали. Става досадно.

Великият Путин в събота спаси всички нас и цялото човечество от ядрен апокалипсис. Да е жив и здрав ! Лично за мен той е най-великикия човек на всички времена и народи.

А не ни ли спаси от нашествие на извънземни, които удуши с голи ръце?

Пол Крейг, бивш автор на Вашингтон Поуст: Путин си затвори очите за атаката, за да запази авторитета на Тръмп Намеренията на Русия не бяха да избегнат конфликт и това не бе направено защото Русия е уплашена от армията на САЩ, а само, защото Русия разбира, че си има работа с правителство на психопати, които имат волята не само да разрушат седем мюсюлмански страни през последните 17 години, но и цялото човечество. Резултатът от руския хуманизъм е, че той ще провокира нови провокации от злото, което представлява Западът. Единствената причина, поради която хиляди американски моряци и десетки американски пилоти все още са живи е, че Русия ги пощади. Независимо от това, че руското правителство имаше само добри намерения, моралното съзнание и загрижеността за другите на Русия водят света към Армагедон. Причината е, че неоконите, които контролират американската външна политика няма да спрат да инсценират събития, за които после да хвърлят вината върху Русия. Колкото по-дълго чака Москва преди да сложи край на това, толкова по-остри ще стават провокациите. Поредните провокации ще стеснят възможните отговори на Русия до това да се предаде или да отиде на ядрена война. Фактите показват убедително, че нито САЩ, нито Великобритания или Франция спазват законите и техните собствени набедени демокрации и че тези страни имат правителства, които по никакъв начин не се съобразяват с хората.

Да вземат безплатен лиценз от САЩ и ЕС как се изгражда и управлява демократична държава и да си управят държавата !

Няма да стане. За това трябва акъл и бачкане. Ватниците ги няма и по двата показателя.

Няма какво да взимат.Западът е много по-изостанал от Русия във всяко едно отношение.

Да смекчат антиамериканския тон? Остана и да тръгнат да се борят с корупцията и какво тогава ще остане от ватно-путинската идеология?!

Сега купих и Путин.

само не приемай подаръци от него, нали се сещаш (новичок).

Сутринта Рогозин, вечерта Шаломов. Единия каза, че няма как да се наложат санкции на САЩ, другия казва на троловете си да мълчат. Ех... много пари имам....

Иди си в родината Унгария бе чифут !Хайде да те видим ?

са смекчат тона ще получат помощи американска царевица в консерви

какъв убав алкохол стаа от нея. не е като да вариш рубли.

Веднъж загуби студената война. Сега за втори път я натириха в кучи...

Напълно недоверителна новина. Разбира се, възможно е да е имало инструкции към посланника в Ливан - но нищо повече.

Не му останаха много ходове на Путин . Пробва с рогта в Украйна , пробва с рогата в Сирия и все карък. Резерва натрупан през години на скъп петрол привърши а светлина в тунела няма . Помните ли как чакахте санкцийте да паднат още след 6 месца а ЕС трябваше вече да е история ....

Ми той и в Украйна и в Силия ви УБИ от бой бе. Що квичите тогава, кво стана с Луганск и Донецк, кво стана с акциите на жо байгън, сороз що не риве за помощ от ЕС, А КЪДЕ СА ГОВЕЖДИТЕ наемници в Сирия??

Русия си взе Крим, ДНР и ЛНР съществуват, в Сирия правителствените войски разбиват терористите - нищо лошо не мога да кажа за РУсия. Разбира се , САЩ имат предимство около Сирия благодарение на големият си флот. Това също е ясно.

ДНР и ЛНР съществуват само в мислите на Путин . Още много рубли има да похарчи в тази война Руския народ. Нито една държава не е признала ЛНР и ДНР а Крим е признат за Руски само от Северна Корея и Венецуела . За всички останали това е незаконо окупирана от Русия територия.

задграничната земя на англосаксонци в термоядрено гробище за следващаите 10 хиляди години....

Е, сега да се всели духът на Рейгън в Тръмп, па ще видите как от РФ е останало само едно ФР, което означава "Фекалии и рев" !

Кво стана със звездните войни на алцхаймера? Колко трилиона бакса изгоряха?!? Тъпанари. Заради оня болен палячо рейгън се набутаха необратимо с трилиони дългове, сега продължават да си мислят, че ще им се размине. При 126 трилиона обща цена на щатите, дълговете само на федералното правителство са 20 трилиона. Още 40 трилиона има частни дългове. Значи половината америка Е ПРОДАДЕНА. Преди 36 години, 220 милионна Кравария имаше дълг на всяко говедо 3400 долара. Сега, 320 милионна Кравария има дълг 62 000 долара на всяко говедо. Аз на кого разправям, че са говеда???

споко бе пръци, не разбра ли че има нареждане и няма да има субсидии за тролене до второ нареждане

Блумбърг се позовал на 4 източника, очевидно анонимни... Още малко, ще се позове и на белите каски, които сигурно ще имат видео по въпроса.

Сменяй ника, че те разкриха! Повече хонорар няма да получиш!

Това блумбърг ли ти го каза или 4 анонимни източника?

Тамън бяха застигнали по простотии Ким Свин и дават заден.., омеква Путин, омеква...

то още малко санкции и глад и всички комуняги даже и американци ще искат да станат...хахахахахахххахххахахаха...ама няяямаааааа...хахаххаахххаха...жалки стеее

ВЯРВА ЛИ ИМ НА ТЕЗ ДВЕТЕ ОТКАЧАЛКИ , ЧЕ СА В КОНФЛИКТ? И ДВАМАТА ИМАТ ИНТЕРЕС ДА СЕ ВОДИ ВОЙНА В СИРИЯ!

Путин може да е сериен убиец - налага му се да бъде ако иска да остане начело на феодална страна с много мераклии за престола - но удържа нещата, ако се стигне до разпад и вътрешни междуособици при целия тоя ядрен арсенал ще стане мале мила. Проблемът му е, че тия които работят за него масово имат акъла на тукашните руски слуги/тролове и очакват от него да завладее света и да унищожи цивилизацията, която ги дразни - прекалено развита им е, дай им бухалки на тях. Засега се справя някак де, ще видим.

взето Русия е в катастрофална зависимост от цената на петрола и от обновяването на технологиите за неговото добиване. Русия сама няма нужния ресурс да развива и обновява технологиите в този сектор. А санкциите забраняват трансфер на технологии и предоставяне на финансов ресурс. Тук е заровено кучето. Затова Русия кляка, защото в противен случай крахът е неминуем. САЩ може да увеличи драстично добива на шихтов нефт и газ, което ще довърши Русия. Същото може да стори и Саудитска арабия. Русия просто няма друг избор, освен да смекчи тона и да стане по-послушна и предсказуема...

Още си в 1947-ма година, ама това е нормално за умствения ти "багаж". Само слепите и глухите не разбраха, че царството на задокеанските говеда УМРЯ. Единствената причина, заради която говедата досега не бяха навряни в кучи ГЪ3 беше, че руснаците загубиха ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ МИЛИОНА в една четиригодишна война, като 86% от тези МИЛИОНИ бяха мъже!! Трябваха три поколения, за да се възстанови, но вече НЯМА КОЙ ДА Й СЕ ОПРЕ, това да е ясно на всички!!!

ВСВ беше провокирана от Сталин, ако не ти е известно. Сталин чрез глад, репресии и терор, създаде няколко десетки армии, въоръжени до зъби и се готвеше да завземе Европа и да я присъедини към СССР. Хитлер го изпревари с две седмици с военен потенциал окол 5-6 пъти по-малък! Глупостта и невежеството на руснаците в първитне дви на войната струваше 80% от военния им потенциал. Чети (ако можеш, все пак маймуна си!) историята...

от кога умира западът? Откакто ватенките започнаха да строят комунизма. Строиха го 80 години и фалираха. И още чакат да падне западът като на коча м..ете. И ти ли чакаш?

Само тъпаци, какъвто изглежда си ти, не разбраха, че Путин е наредил да се смекчи тона, за да не умрете от глад! Иначе наистина няма кой даспре РФ в тъпя йкъм пропастта!

Петролът поевтиня рязко 5 пъти и Русия го преодоля. Това стига, за да се изсмея на постигът ти.

Някое либерало е описало своите порочни фантазии как руснака му се моли. И се позовава на 4 източника, щото е джендър по канона: сутрин е полужена, наобед е полумъж, вечер е напълно безмозъчен, а нощем... е триполово нашествие от алфа центавър.

Колко жалко е да си българин - русоман, нямаш ни род ни родина, а и рублите за нищо не стават, а ти рупаш ли, рупаш!

Затова ли няма днес нищо публикувано за Скрипал. А аз се чудя докъде е стигнало разследването и чакам за поредната небивалица , пък то ............. Сега като чета почваме да се помиряваме , ама пак Путин е виновен. Тъй както пишете ще вземе да се извини на мей и джонсън пък те ще простят.Стига глупости , ние сега какво ще правим няма за какво да се дърлим....

скоро Русия е тръгнала в тази посока и те май са го разбрали най-накрая...БВП на САЩ е около 18 трилиона долара, а на Русия - 2,6 трилиона долара. Пред нея са още 11 държави. А с БВП е свързан жизненият стандарт и още куп неща. Тръгнала Русия с мечки дренки да яде...А ракети, танкове и бомби не се ядат!!! Не са и аргумент в сегашния свят. Дано умните хора в Русия са надделяли!

умните от русия бягат към фалиралия запад.

Това - бягането - да не ти е мил спомен от Белене??? Хората имат пари и си купуват ИМОТИ къдато си решат!!!

БВП на Руската Федерация СЕ ИЗЧИСЛЯВА В РУБЛИ. В РУБЛИ се изчислява. САМО В РУБЛИ.

влакови композиции са 2,6 трилиона долара при сегашния курс долар - рубла? дали маймунската ти тиква може да сметне?

то още малко санкции и глад и всички комуняги даже и американци ще искат да станат...хахахахахахххахххахахаха...ама няяямаааааа...хахаххаахххаха

беше неминуемо и то се случи... Само червените тролове са по-наясно с нещата и от самия НЕГО. Мършата дълго ще продължава да смърди, но ще я изтърпим. Както те изтърпяха влизането ни в НАТО и в ЕС...Да не им беше лесно да преглътнат това? Посъчувствайте им малко все пак...Хуманоиди са.

Трън не е никой в америка.

"Той(Путин) добре разбира, че Русия не може да се конкурира със САЩ, ЕС, Япония, Канада и другите икономически развити държави и не иска война с тях" --------------------------------- Това казва и обяснява всичко. Хайде, стига россопутюфилско тролене, спамене, подсмърчане, подмокряне и т.н. Излишно е да се коментира. Все пак , това е признание на самия Вова Путин! И да попита човек, а защо му бяха тия заигравки с мультфильмиките?...

Сама - не може. 140 милионен пазар, срещу 1 милиарден. Ама сложи Китай, Виетнам, Бразилия, Аржентина, Турция, ЮАР и отчасти Индия - и западът отива на майната си. А той натам е тръгнал.

Грешиш, при това доста. Страните, които изреждаш, не осигуряват никакво монополно положение на Россия. И, ако не забелязваш, не става въпрос само за САЩ. Отделно, не трябва да се забравя, че Китай е силно зависим от пазарите на САЩ и ЕС! Россия няма какво да предложи на Китай, освен енергоносители. За Индия дори не си струва да обсъждаме. Индия е в Британската общност, заедно с още 52 държави, които няма да ти изброявам. Но... мечтайте си, защото поне мечтите са нещо лично и съкровено. Опасно е, ако започнете да приемате мечтаното за действителност, както се забелязва напоследък, защото това не свършва добре.

Вие, либералите сте на яки транквиланти. Няма никакво признание на Путин, а само цитиране на 1 неграмотник, който зомбира, ама кефещо, вас, другите либералски неграмотници. ЕС НЕ Е ДЪРЖАВА, НЕГРАМОТНИК.

Разбрахте ли, русофили, смегчете малко тона :)))

ТОВА СМЕГ нещо като новичок ли е и защо се чете?

Абе знам едно - минималната заплата в "богата" Русия е 120 евро, а в "бедна" България е 260 евро. Демек, за Русия е валидна приказката - богата държава, бедно положение ))))))))

Знам поне 2 души, които заминаха в Русия - и то, за по-високоплатена работа, не по политически причини.

Аз знам пък, че 2 милиона заминаха в другата посока

горд евразиец не получава в евро.Той получава хиляди копейки и се има за богат. Иди му обясни, няма да разбере.

Аууу, каква оригиналност. Браво, завършил си втори клас.

Дебил, Поне 1000 пъти я преписа тая простотия. АМА ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА, че в Русия разплашанията СА В РУБЛИ, е не в евро или задокеански гъзпапир!!!

Новината е недостоверна, а формата е нагла. Блумбърг се управлява от триполови извънземни, казвам аз, като се позовавам на 8 източника.

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп няма намерение да налага нови санкции на Руси, съобщи Вашингтон поуст. Естествено, Кремъл смекчава тона. Никой няма интерес от директна конфронтация.

Тези ако си стиснат ръцете - браво! Но е много вероятно да бъде временно. А и някакъв друг враг трябва да се намери...

Само Блумбърг, СиЕнЕн и Дойче Веле могат правдиво да ни информират какво прави и възнамерява руският президент. Ако питаме ТАСС или Первьiй канал, със сигурност ще ни пробутат някоя подла хибридна дезинформация на режима. С бодър евроатлантически поздрав, Рос.Пл.

кой разбрал иронията - разбрал, кой не разбрал - в плевнята.

само Горд Европеец ми остана един на амбразурата! Ама и той вече не ползва гадните думички като кравари и прочие! Молодец!

Нещо - нямаш аргументи май, и я удари на соросоидни лакърдии???

а ти не ползваш ватенки, бояришник - похвално. Вежлив трол си.

ако трябва да сме обективни зомбирането трябва да се намали и да спре и от двете страни за да се тръгне към някакви решения в положителна посока за световните дела

евразиеца горд изникна с надежда да получи днешната дажба копейки. Ама днес няма да има... Деньги нет товарищ

бла бла. баксове няма, ама печатницата ще работи цела нощ.

лЕжи ти на това уше... Хахахаха!

Асад се е наакал в бункера. Всеки миг ще го продаде Джуджака, за да спаси собствения си дирник.

Ко стана тавариши? Пукна ли ви се балончето на световна сила. Утре и Крим ще върне Джуджи... и вие пак ще викате колко е прав и какъв гениален ход :))))

Да не ривеш и ти кат жо байгън, щото не можа да грабне Крим??

И от Източна Украйна и от Сирия ще се изтегли джуджето щото няма с какво да финансира военните си авантюри. Безаналоговите оръжия не могат да се ядат и горивото им не става за пиене

Късно е. Ваш Труман

Труман продаваше оръжие на биеща се Европа. Сега Европа му продава и химикалките.

А преди томахавките в сирия падна едно плашене, перчене... щяло да има последствия, щели да свалят ракети, да потапят самолетоносачи, да свалят и самолетите... Спихнаха се като Курск на дъното на морето и запушиха като Адм. Кузнецов на път Сирия...

А кво стана със ф35 бе, след 20 години разработки - фръкна ли?

стана това че съвместната индийско-руска разработка наречена Су57 да бъде зарязана от индийците и сега купуват тази Ф-ка. ха ха ха ха :))))

Ало руските тролове, сега каква опорна точка ще изпълнявате?

Какви опорни точки бе, олигофри?? ЛИЧНИ впечатления от Руската Федерация имам - там хората живеят ДОБРЕ. А вие - платените предатели от Козяк се съдирате от вой по всички медии. ЩО??

руските сайтове, които не блюдолизничат пред Кремъл, и виж какво пишат...Къде отива стандартът на живот, какви са заплатите и какви цените. Аман от тъпи тролове...

Не съм трол, но ще ти отговоря.Тръмп пръв взе да отстъпва като отложи новите санкции.Добре че руснаците имат разум и не се стигна да ТСВ. Микрон и Змей вече мънкат някакви оправдания в своя защита.

време беше малко да им дойде акъла на руснаците, че нещо взеха да се вземат много на сериозно...Сякаш светът зависи единствено от тяхната воля, интереси и амбиции. Без сериозна икономика (12-ти по БВП в света ), без съвремени технологии, с крещяща зависимост от цената на енергоресурсите, без достъп до световните източници на финансиране, Русия много бързо ще достигне до окончателен фалит. Дано са го разбрали... А иначе светът действително има нужда не от конфронтации, а от диолог и сътрудничество. В т.ч. и с Русия, но с Русия, която не размахва оръжия, а мирно и тихо общува с всички народи.

Руснаците имат ВЪРХОВИ технологии в няколко области на техниката и много добра образователна система. Виж - говедата наистина нямат технологии - само квичат по телевизията. Кво стана със свръхмодерния, уникалния, технологичния Цумволт? Извадиха ли го вече от Панамския канал?

Да имат върхови технологии, най вече износ на проститутки... не се кахъри знам че си русороб...

ти ис НЕГО ли ще спориш, нещастнико? Лично ТОЙ преди месец каза, че Русия изостава във всички области на технологиите от развитите западни страни! А влез в Интернет и виж на кое място е най-добрият руски университет (МГУ) в световната класация - някъде около 250-то... Това високо образование ли е? Знаеш ли колко полечава един руски професор? Ами 500-700 евро в зависимост от вуз-а... С празни скратуни като теб е безсмислено да се спори.

Хм, не действали санкциите ли? Действат, действат и още как. Путкин клека.

Прав си. Действат. Затова правят и нови, щото старите действат...

И ти си прав. Ако старите не действаха, нямаше да се правят нови. За какво да се прави нещо, ако то не действа. ха ха ха

по умния винаги отстъпва

Вова не е отстъпил, а търси точки на общ интерес.

особено когато копейките му са на привършване

Значи разбраха, че са със свалени гащи и над.пени, като Ким. Дванадесетата икономическа сила Русия ще се дърви на останалия свят.

плюс 4 неназовани източника на Блумбърг прюс изгубени в превода равно на плува ли в окото ми корабче. Информиран източник посочва ,че в Кремъл са били бесни от ярост - в руския текст е "Один из источников Bloomberg отмечает, что в Кремле были в ярости " и т.н.

вместо прюс и т.н.

Е, уникални ташаклии сте това Дира! Ами поне да го бяхте написали по грамотно!

"Русия не може да се конкурира със САЩ, ЕС, Япония, Канада и другите икономически развити държави и не иска война с тях". Ето това трябва да си набият в кратуните червените тролове!!! Размахването на оръжие и студена война е контрапродуктивно за Русия и бързо ще доведе до икономическото й изтощаване и катастрофално понижаване на жизнения стандарт на руснаците. На фона на сериозните проблеми, които имат (с корупцията, престъпността, здравеопазването, образованието, лепсата на достатъчно съвремени технологии и т.н.) допълнителните проблеми ще я досъсипят... Ха сега пак слагайте минуси!!! Сякаш те ще подобрят картината, която самите руснаци рисуват...

Сама - не може. 140 милионен пазар, срещу 1 милиарден. Ама сложи Китай, Виетнам, Бразилия, Аржентина, Турция, ЮАР и отчасти Индия - и западът отива на майната си.

от кога западът отива на майната си? Известна ли ти е популярната в Русия сентенция"Загнивает, но хорошо пахнет"? Засега Русия отива там, където казваш...Чети руските сайтове, ако имаш нужните познания. И там има умни хора, които предупреждават за близкия провал, ако не се промени радикално политиката спрямо запада... Меай не ти стига акъла, за да разбереш всичко това..

Ния тъкмо са развихрихми и вия пак на придадохти.Едно време преди да влезеш у Тутракан имаши един плакат на който пишеше РЕЙГЪН ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКА СЕЛИЩНА СИСТЕМА.тогаз лошо са пулучи Руйгън изкупи ламарината за капачки за буркани неколко години затваряхми със стари капачки и са получи бумбаж и Буркансоциализма падна.Сига другари опичайти си акъла да не стане пак тъй

Никаква заслуга няма алцхаймера са края на социализма. Ама НИКАКВА.

Късно е Джуджи . Русия е вече в пълен фалит , благодарение на милиционерския ти акъл !!!!!!!!