Кремъл и опозицията в Русия преосмислят Тръмп

Руските власти и опозицията сменят оценките си за президента на САЩ Доналд Тръмп, пише "Независимая газета", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл и опозицията в Русия преосмислят Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЩЕ Е РАНО ЗА ДА СЕ ГОВОРЯТ САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ!!!

След този катарзис другарката Шаренкова, вълкът Лупи Томов, Борислав Цеков не могат да ме погледнат в очите.

Разни вестници и медии, обсъждат позицията на Кремъл. Интересно как можем да я наречем, при положение, че никой още не се е срещал с Тръмп. Предварителна, неофициална, формална и т.н. Освен стандартните поздравления при встъпване в длъжност, някой да е чувал за друго?????? Не достигат цитати. Например: "Путин каза точно това за Тръмп, а сега казва онова." Или Лавров... Статията е относно нищото. Обаче руснаците са лоши по подразбиране.

Соросоидите от всички НПО квичат срещу Тръмп. Значи Тръмп е на прав път. Точната интерпретация на отношението на Кремъл едва ли е най-важното в случая. Най-важното е глобалистите начело със Сорос, Бржежински и тем подобни да не успеят да погълнат света както са зинали в момента.

Важното е ние българите да сме по-добре, ама като гледам каква е ситуацията извън големите градове не ми се вярва.

Излиза , че ушанките напразно изспиха шампанското . ха ха ха

Щерев благодаря, вече зная значението на соросоид. В някой друг пост ще ти обясня разликите между най-великият политик на 20век Хитлер и твоята интерпретация на фашист Путя. И запомни едно в Германия е имало нацизъм, не фашизъм.

"Вие не го познавате,когато го опознаете от към опакото,тогава ще разберете кой е той."

Много руски и американски експерти казват ,че Русия и САЩ реално нямат конфликт на интереси ,но цялото напрежение идва от болните мозъци във Вашингтон ,живеещи още във времената на СССР и постоянното разширяване на НАТО към Русия .

хаха.Момче теа басни вървеха преди 30-40г.Сега сме 21 век бе...Пак да питам.Ако една ракета се изстрелва от 1000км по-далеч какво,ше имате време да се скриете у метрото.И кво там ли сметате да останете до като сте живи щото навън нема да е за хора бе умник.

А истината е "мааалко" по-различна. Как можеш да държиш в подчинение един народ който като погледне през оградата,ше види к'во е ДА НЕ СИ РОБ на едни там хитреци,вече требва да сте разбрали за кого става дума нъл тъй.Това е проблема с границите а не че некой ше изяде границите на русия.

до морската мишка-фантазиите са в др.секция.Вече 20 години все чакам русия да фалира да мине на хляб и вода а САЩ все бюджети увеличават и колкото повече го вдитаг бюджета толкова повече се смаляват.Обратно -руснаците все фалират а за две години без нито един изстрел си взеха геополитичско пространство пред безучастният погрлед на "вдигащите" го САЩ.

А бе еврейски кратуни,да не би да искате да кажете че брежньов или андропов или суслов или громико или устинов или косигин или...са по-малки хиени от днешните поплювковци дето сте сложили да управлеват русия.И въпреки това 1980г тя фалира.И требваше света да плати нейната реанимация.Ама сега вече ЙОК.Нема балами които да ви се вържат пак на еврейските тарикатлъци и да се дигнат цените на енергоресурсите. Причината еврейски кратуни е,че таа форма на собственост-измислена от идиота маркс-е НЕЖИЗНЕСПОСОБНА бе.И днес в русия си е тази форма на собственост дето я направихте 1917г.Собственост постигната чрез КРАЖБА.Собственост отнета от хората в русия от вас евреите."общонародна собственост" -хаха.По-голема тъпня от таа едвали може да има.Те и преди 90г хората са го разбрали и за тва требваше да избиете 56 ПЕДЕСЕ И ШЕС МИЛИОНА руснаци.За дая не ви се опъват на КРАЖБАТА.Така че вашето творение няма как да продължите да го имате.То ви се изплъзва от ръцете.Требва да се примирите.Просто не става и пак ше бъдете несретниците без собствена държава. Както е било неколко хиляди години.Никой не ви иска,никой не ви харесва.Е как да ви харесва бе еврейски тикви,след като възпитавате децата си че ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЕВРЕИН НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО БЕ.И че требва да го изчукате.Ми нема да ви харесват. Просто е.

Ето това е ИСТИНСКАТА РУСОФОБИЯ ,еврейската русофобия, за която пише един от най-великите умове на 20 век-руснака математик Игор Шефаревич,роден в житомир, украйна-бог да го прости,почина на 19 тоа месец.И като го е казал целото еврейство по света е скочило срещу него.Да избиеш 56 милона руснаци само и само да си запазиш власта над тех-ето това е КОМУНИЗЪМ-власта на евреите над руския народ.Нема-кво беше там- "диктатура на пролетарита" или "общонародна собственост"...хаха.

А за теа дето ше ми се обидат за епитета по адрес на евреина маркс,ше обясна.Казват че номера с КРАЖБАТА (на кражбата улянов и къмпани казва "закон за национализацията"),Маркс НЕ БИЛ ГО ПРЕПОРЪЧВАЛ.Не го е препоръчвал АМА ГО Е ИМАЛ ПРЕДВИД,по ДЕФОЛТ.След като кажеш че НЕКОЙ БЕЗ СОБСТВЕНОСТ ТРЕБВА ВЗЕМЕ ВЛАСТА В ЕДНА ДЪРЖАВА ("пролетариата")-ТО ТОЯ ДЕТО ШЕ ВЗИМА ВЛАСТА Е ЗАДЪЛЖЕН ДА ОТКРАДНЕ,ЩОТО УПРАВЛЯВА СОБСТВЕНОСТА.Без да притежаваш собственоста НЕМА КАК ДА УПРАВЛЯВАШ.И марксченцето не го е казал щото не е бил луд.Ако кажеш такова нещо в цивилизования свят,възпитаните там ше ти се изсмеят в лицето, колкото и да е невъзпитано.А по-невъзпитаните ше те вкарат в затвора.Щото кражбата в цялата човешка история се е считала за престъпление.Никой в човешката история не си е поизволявал това което евреите са направили в русия-ДА ОТКРАДНЕШ СОБСТВЕНОСТА НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ЗА СЕБЕ СИ.Това което е станало през 1917г е било ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНО В РУСИЯ.САМО ТАМ и НИКЪДЕ ДРУГАДЕ.Липса на държавност,ЕДИН СМАЗАН НАРОД ОТ ЦАРЕ И ПОМЕЩИЦИ,една изостанала в икономическо отношение държава.Никакви съпротивителни сили в това общество. Казват крепостничеството било отменено. ХАХА,отменено АМА НЕ Е БИЛО ЗАБРАНЕНОООО.Сега некои да не ми се прават на умни и да почнат да ми обясняват кога е било отменено крепостничеството в русия.Нали?И евреите в лицето на "червенощитко" и къмпани са се усетили и са финансирали метежа.

Соросоядите в цялото EU са настръхнали от Тръмп.Незнам да си е сменил позицията за Брекзита или съюза изобщо.Руснаците не ги мислете -те и преди са се оправяли с много по-големия бюджет на САЩ.

условно - когато е била част от СССР, заедно със страните от СИВ и то само когато е бил скъп нефта - като през 70те. Тогава и идеология/социализъм е изнасяла Рашка и надежди в Латинска Америка, Азия, Африка , а не като днес само омраза, ксенофобия и грозно тролене .

Кофти новина за соросогнидните тролове. Сега няма как да плюят привържениците на Тръмп, че са путинофили, русофили, рубладжии, ватници? Въпреки че те винаги са твърдели, че това не е така, а просто не харесват Обонго, Меркел ханъм и подобни политически гнусове!

Нещата си идват по местата - Русия отново ще си легне послушно в калта и ще бъде забравена както през 90те. И не защото всички са и 'врагове' и я мразят, а защото горката толкова може..

и отново кога ще се случи.Докато чакам да се случи САЩ станаха бананова република а горкият ЕС иска някой да му помогне да се самоубие защото никой не се инресува от него.

Добре казано,само за Увеличения военен бюджет не сте се изразил граматически точно.Все пак ( +)!

Товариш Путин обаркался немножко, да?

сега и със султан Ердоган като си забият (пак) по един нож в гърба и кво ще правят в Масква? Един Асад и един Кум Чен Ун ще им остант верните съюзници и приятели.

"Москва се върна към своята изпитана формула да създава бъркотии и да експлоатира последвалите възможности" - много точно казано.

Пути и путинячетата ще има да плачат за интелигентния и балансиран Обама. Републиканците ще ги наврат обратно в мишите им дупки при ръждясалите танкове и парните самолетоносачи. Само не знам дали ще се смилят отново да им пращат хуманитарна помощ както в недалечното минало.

ХАХАХАХАХАХАХАХА. само вие соросоидите ще плачете за негъра подлога на еврейчето дето ви фърля жълти центове.

не се смей изкуствено, жди и поувидеш... Ще ви увехнат розичките и курнелиите и тръмпобществата и гумените генералчета. СССР-2 не будеть...

Владимир Шеломов(по кайка а се знае как се определя родството при евреите)за вас няма нищо общо с евреите(явно майка му е била православна еврейка) а за баща му какви ли не неща се пишат-от преминал на страната на гермаците при ген. Власов до таен сътрудник на нквд......но ми храесва,че има наши и чужди соросоиди ушанки тъпоглави но като на времето ви научиха само да слушате какво казва партията и това да е вярното сега ще си плащате глупостта

знаем, че Путлерландия бързо ще замени аплодисментите със обичайните плюнки. Въпроса е само тая седмица или следващата. Родните рублофилчете и тръпистчета пак ще трябва да обърнат плочите и да се открекат от предишните си дитирамби.

ех че сте изтъркани бе!минат не минат 20 30 поста и едно и също като крива плоча. как е с неомаккартизма справиха ли се твоите господари или всеки който не е с тях е против тях?

Прави впечатление, че след встъпването на Тръмп в длъжност Дира се фокусира върху криминалните вътрешни новини и пропуска ключовите международни събития. Като че ли се е снишил и изчаква да види накъде ще потръгнат нещата...

нещо соросоидите зеха да дават на късо и незнаят вече кви простотии пишат.

Цитат: "Руснаците продължават да тестват реакциите на САЩ на военния фронт - изтребители прелетяха този месец над американски бойни кораби в Черно море, а руски военен кораб предизвикателно се появи край брега на щата Делауеър." И къде е разликата между това американски кораби да са в Черно море покрай Русия и руски кораб да е покрай САЩ в океан? Решиха накрая да им напомнят, че могат да правят същото. Не че със сигурност в Атлантическият и Тихиият океан да няма руски ядрени подводници, чакащи Третата световна война. И как така не написаха за американските кораби, как провокират руските самолети, прелитайки ... ааа пардон, преплувайки покрай тях? ;)

Да, възможно е и в Тихия, и в Атлантическия океан да има подводници! За една обаче съм сигурен къде чака - на дъното на Баренцово море, поне ракетната и част. Потопена от същите тия американци, които търсели предизвикателство към Русия - какво по голямо предизвикателство от това да ти потопят най-новата подводница с торпедо Mk-48 възстаричко!

Руските самолети прелитат над американски кораби провокативно като показват абсолютната простащина и неадекватност на руското командване което не се епоучило от миналото.И продължава със съветските похвати и съветски стил пропаганда!Овехтяла! Руският кораб или подводници в океаните са следени едновременно от стотици и хиляди датчици,сателити,подводни и надводни радари и подводна GPS мрежа от сонди! При евентуална война те са смъртници които едва ли ще успеят да изстрелят и една ракета към САЩ или НАТО-ка държава!

Русия има около 60-70 подводници. Тези около САЩ са за бърз удар, но не са само те. Полет на рекате от САЩ до Русия или обратно е за около половин час, като руските са по-бързи. През това време ще ги засекат и другите и ще се обстрелват взаимно. Описват го като края на света. Реално най-опасното нещо е още от края на СССР - ситема Периметър или мъртвешката ръка, както я наричат на запад. Датчици пръснати из цяла Русия, отчитащи над 30 характеристики, като трус, радиация и други. Счете ли системата, че има ядрен удар по Русия изтрелва командни ракети, които предават сигнали. Те активират целият ядрен арсенал на Русия (на подводници, самолети, установкиу камиони, влакове и други) и той започва автоматично да се изстрелва срещу САЩ и май западна Европа. На тази ситема не и трябва един ръководен кадър. Всички да са избити, ще има ответен удар. Друг е въпроса, че има предвиден за случаят почти цял град под Урал. Към момента в САЩ е известно да са активни само 2 типа ядрени ракети - старите Минутеман и Тридент 2. На Русия активните са около 10 типа ядрени ракети. Да не обяснявам колко назад в момента изглеждат ракетите на САЩ и бойните им глави. Може да търсиш в интернет.

,,мъртвешка ръка"е ръката на Сталин която е изчегъртала мозъчет(о)тата на управляващи(я)те Русия! Да сравним цивилните технологии като GPS,нанотехнологии,лазери,автомобилостроене,самолетостроене и ,,так далее" и да видим кой е по добър?Това е за цивилните технологии,а за ,,Раптъри",,,Лайтнинги",брой самолетоносачи,Космически совалки,Дронове,Глобъл хоукове да не говорим... и Русланд едва ли има толкова подводници в движение и боеспособни другарю ЗКПЧ-е

Айде сменяйте опрните точки, Тръмп уж го назначиха, а той може да се окаже руски предател , соросоид и еврогей, както е по ватнишки, разбирай патриот , демократ, зачитащ правата , както е в цивилизацията.

"Москва създава бъркотии " да се чете "Москва ни пречи да си разиграваме коня където и както си искаме".

Москва пречи и тероризира по слабите от нея държави бивши нейни републики.На САЩ нищо не може да направи

Платена, поръчкова статия.

бе много пари имат тези дето поръчват. Я да видим сега - на кой да се доверим - на този които е имал акъл да направи толкова пари или на този дето е калпав беден и прост и не може да си позволи такава статия да си поръча... хм....

По твърдение на Сорос предавано и тук по телевизия Блумберг, той е дал за такава дейност 7 милиарда долара през живота си. САЩ пък си има дори агенция за международно развитие (United States Agency for International Development, USAID). Уж официално работота им в България е приключила. Тръмп пък каза, че ще вземе пари от такива агенции и ще ги пренасочи към военните.

Не си спокоен соросоидчо,не си сигорен в това което си написал,сигорен си само в Макейн и останалите соросоиди ,които пикаят кръв от загубата на крукет Килари

сигорно ше види той!

Че то да не би да им е за първи път на нашите дебилни ушанки да ближат там където са храчили преди това....първо за султана какво ли изписаха а след това и свирки започнаха да му правят като най-добрия приятел на гнома,шампаско ляха в думата за назначения от тяй хамерикански президент сега ще го плюват само чакат сигнала......те са си безгръбначни и безмозъчни същества които ги вълнува само дрънкането на копейките в джоба им и за тях и майка си ще предадат на советската власт......ще измрете скоро и помен няма да има от гробовете ви дори!!!!

Аз съм си съвсем спокоен и се забавлявам искрено да гледам как се гърчите. Ама ти нещо си бая нервен, щото совите не са това, което са. Ако ти е сложно за совите, мини го метър. На вас и без това много елементарни неща са ви доста сложни. Не се притеснявай, от пропагандата е. По-малко АЛФ ТВ и Первый канал и маже да ти олекне.

Путин за пореден път яко се издъни! Путин е вцепенен от ужас! Тръмп се оказа голям неблагодарник, след като цяла Русия, воглаве с Путин го избра за президент!

Руските тролове имат вече солидна опорна точка - #ТръмпНеНаш. Това е. Поне нещата се изясниха окончателно. Аре подкарвайте говедата и краварите, ливади неокосени съветски. Може и да взривите Йелоустоун и да отделите Тексас от САЩ, като бонус към колхозната тематика с говедата. Каза ви се сто пъти да не се радвате прибързано на президент - републиканец, ама вие -не, та не. Хак да ви Тръмп!!! Успокоявайте се, че "имате компромати и дистанционно" за него, докато ви тръмпи до макарите, нещастници.

никой не се радва бе палячо.Гледат сеиара, първо на кениеца, после на перчема и кервана си върви кучетата лаят.

"Москва създава бъркотии " да се чете "Москва ни пречи да си разиграваме коня където и както си искаме".

Нещо започнаха да приписват на Русия техните практики и грехове. ЦРУ е специалист по раздухване на скандали, и организиране на масови бунтове, метежи, "демокрации", "Майдани", етничевски конфликти и др. безредици с цел пласиране на произведените от тяхната индустрия оръжия и боеприпаси.

Руски анализи, а не на ЦРУ, но щом казваш, така ще да е.

loyola

материала е предимно базиран на твърденията на Ню Йорк таймс, а той пък е известен с позицията си и ... той пуска предимно фейк нюз, така че много не разчитайте на него ;-) А колкото до Путин, не го жалете - той още преди изборите каза, че е свикнал политиците да обещават едно, а като ги изберат да правят съвсем друго...

поне да го беше цитирал ТАСС!

Дискретно : - Късака си отива.

Неведоми са пътищата господни. Я дърво вземе да падне дето го не чакаш. я на секира дръжката се счупи и удари къде не трябва.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! Догодина руските власти ще вземат Оскар за цялостно творчество. Очакването беше да са първи приятели с Тръмп поне около година или докато Тръмп не направи откровен анти-руски туит. Но това да не ви заблуждава. На Любянка имат дистанционно за Тръмп. Това, че не се "харесват" не значи, че не могат да го контролират както си искат.

ма то ако американците ще "громят" пак Русия по туитър или по фейсбук или в най добрият случай на прескоференция на държ.департамент където дори американските журналистите падаха от смя на изявленията на полуграмотни политици-това ще да е голям разгром бе. Ма те руснаците направо ША умрат от смях бе.

...и Така, Колеги : - Е ли Вероятно да има Засилване на Хибридната у Нас ?

Е вярно че си си същи я изкуфелник и нещата се задълбочават...

В Кремъл виждат,че на Тръмп му е трудно, има много силна опозиция,и вероятно ще се провали.

Сега #TrumpНаш, или #TrumpНеНаш?

"Защото ако не е виновна за всичко Америка, значи имаме слаб президент, който не може да реши проблемите." Не съм съгласен. По-точно е да се каже, че Президента на Русия е военнопрестъпник и масов убиец, който засужава да бъде изправен пред международния съд в Хага за военни престъпления.

Още преди президентските избори 2018, изведнъж ще се окаже, че Володя Шеломов е двоен, ако не и троен агент и няма да оцелее до руския съд. Това си е типичен сценарии за Москва. Никой външен враг не можа да направи толкова поразии на Русия, колкото сегашния и Президент.

по скоро в Кремъл гледат сеиара на новоназначеният о тях перчем.Никой не си прави илюзии че би имало кой знае каква разлика между кениеца иперчема.За тях обаче за предпочитане е перчема пред Хилъри Клинтън с която трябваше да приклйчват моного по бързо от предвиденото.С Тръмп или без Тръмп америка си остава клоунада.Останолот са дойчовелевски хуморески. И КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА ПЕСЕН-КОЛЕЛОТО Е ЗАВЪРТЯНО И КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА.

Едва-ли --> Д.Т. Е 'назначен' от ДнешенКремъл ! --> ДнешенКремъл му остава много, С или Без Д.Т. !

...и Човек просто вижда Как Д.Т. степва из Овалния тананикайки - 'наша' Маша забалела, захатила малака не папала пад карову, а папала пад меня (, Вероятно по Трюдо Ст. ;-)

в Русия съм ,в Русия съм

те в Кремълсащото тъпанари кат нашия банкялиязер....

Много смело коментаторите тук използват думата фашизъм, а дори не могат да я обяснят. Путята ако беше фашист нямаше да да разпродаде държавата си и природните ѝ ресурси. 10те най-богати руснаци са еврейчета като путята.

Каква е разликата между Путлер и Хитлер?-НИКАКВА! Хитлер атексира вероломно Австрия,Путлер се опитва да анексира вероломно Украйна. ...да не забравяме че финансира както по света ,така и у нас фашистите.

Си извадете кастанетите, та да не ффъфлите (Извинете !) - Вовката - Няма НищоОбщо с РодаДавидов ! , просто се е Опитвал Винаги да се Присламчи. ...колкото до/при Бенито - Да !, е поЕдричък от Късака.

Всемогъщия Господар на света,Властелина на Пръстените-Президента Тръмп: "Москва да върне Крим"....Заповедта не подлежи на обжалване! Казах!

В РФ ще плюят по Тръмп онези кръгове, които принадлежат към периферията на световния либерален глобалистки елит. Те и сега го плюят. И нещо много интересно, как така Путин ще се обърне срещу Тръмп? Нали легендата досега гласеше, че той го назначи на този пост? Май забравиха, а? Та според тази легенда не е нужно Путин да се обръща срещу протежето си, а просто да го уволни, нали така? Така, че такива евтини либерални манипулации в подконтролните им медии разчитат на късата памет на хората.

Да НЕ гхерундейте, тов. ЗадунаеШитски ! - просто Вижте Накъде 'отива' ДнешенКремъл .

Типичната модераторска недоклатеност...

НАСА ще изпепели Феодална Рус чак през 2022 г. при новия американски президент-републиканец.

ХАХАХАХАХАХА и управителният съвет на джедаите ще възцари вечен мир на територията...

Що не си гледат свои скапани неща? Американски медии ще горят в Ада!

Най-тъжно е, че доста хора ще пропуснат момента в който тролефермата от "осанна" ще завика "разпни го!" и ще твърдят, че винаги са го мразили... Нищо, всеки народ си заслужава управниците. Не виждам, защо нашия да е изключение.

Днес зам. мин. на външните работи на РФ Рябков заяви, че подготовката за срещата между Путин и Тръмп е в ход. И двете страни нямат търпение да се състои, и ето че либерланите медии и в РФ и в САЩ се възбудиха по поръчка!

Чичко Путин си е направил сметката. Многократно е доказвал, че накрая пак Русия печели. Всички други приказки и статийки са за масовката да има тема като седнат на по бира. Тръмп си е идеален за Путин и за Русия и това тепърва ще става кристално ясно.

ох миличкия ми пропагандатор? И какво спечели? какво пише в статията че е спечелил освен страха и някой който го набеди за враг? Това ли е печалбата? Да лъжеш руския народ, за да се държиш на власт??? Ти определено мразиш руснаците.

sonibvc@gmail.com

Какво пише в статията. Това е ли е истината? Трябва да се опитваш да мислиш сам. Отначало ше грешиш, но колкото повече го правиш толкова по добър ше станеш. В една друга статия пише че извънземни са изнасилили 92г бабичка. Бих ти пратил линка ама не дават тука. Сигурно и в тази статия би повярвал.

Преди няколко месеца през 2016 г. Сирийският президент Башар ал-Асад каза, че не може да се вярва на нито един американски президент, защото те са марионетки на американския ВКП.