Коментари - Кремъл подготвя среща на Путин със семейства на мобилизирани (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-правилното заглавие е: Кремъл подготвя среща на Путин с агенти на ГРУ представящи се за семейства на мобилизирани. Путин не смее, да застане в момента на по-малко от шест метра от подчинените си, защото знае, че са толкова озверяли от това което направи, че нищо чудно някой да се опита да го удуши със собствените си ръце, преди да са го спрели охранителите. За това охраната му седи с ръка на кобура зад камера. На запад са толкова уплашени от такъв раВой, че всеки канал за връзка се държи постоянно отворен, с психолози насреща. Путин се чуди, как да остане жив, тези директно под него се чудят, как да се По-правилното заглавие е: Кремъл подготвя среща на Путин с агенти на ГРУ представящи се за семейства на мобилизирани. Путин не смее, да застане в момента на по-малко от шест метра от подчинените си, защото знае, че са толкова озверяли от това което направи, че нищо чудно някой да се опита да го удуши със собствените си ръце, преди да са го спрели охранителите. За това охраната му седи с ръка на кобура зад камера. На запад са толкова уплашени от такъв раВой, че всеки канал за връзка се държи постоянно отворен, с психолози насреща. Путин се чуди, как да остане жив, тези директно под него се чудят, как да се измъкнат от ноговата каша, като поне семействата им няма, да са в клопка, да отговарят. А на запад се чудят как да оправят кашата на един самозабравил се с най-големият ядрен арсенал на планетата. Ако някой си мисли, че проблемът е над двеста хиляди загинали на бойното поле Украйна и тези който тепърва ще загинат, ако някой си мисли, че проблемът е в икономическата криза причинена от тази война… Нека се замисли пак! Това всъщност е възприемчиво, спрямо това Путин да загуби тотално връзка с реалността( което с всеки следващ ден става по-реално), или това да го убият и да настане анархия в най-голямата по територия държава с най-големия ядрен арсенал.

С поредната словесна диария за късокракия монголоиден педераст вова пухката

Не разбрах??? Срещата на Путин с мобилизирани ли ще бъде или с МОГИЛИЗИРАНИ, че това са две коренно различни неща ?? Аз лично предпочитам второто !!! Путин капут!!!

Ще ги успокои, че за убит син или мъж ще получат вместо 30хил рубли около 80хил (т.е. горе долу 2000 лева), но само за първия. Да му мислят децата им после.

Само ще ви помоля да не ме занимавате с педерасти и уредени мачове!

Никой на света не може да победи и разруши РФ, освен Путин.

Абе то мобилизираните, ако се мобилизират и се върнат с по един Калашник пред Кремъл друго може да стане..

Подготвят поредният двойник на клутин та да го пратят при майките на моГилизираните , че ако отиде лично току виж са го разчленили и дали шанс на синовете си да се приберат живи :))) А по-вероятно както обикновено да подготвят фотошопа :)))

И какво, ще им показва с какви чували ще ги връщат обратно да ги погребват?

И сега едни разгневени майки, като го запритискат Вовата с въпроси, защо не взима и мъжа им, че и другия син, дето скоро ще стане пълнолетен, че и тях самите да вземе! Може още тука на място пред камерата да ги вземе... И той като се принуди да почне нова мобилизация, че да помогне на "доброволците"... Ум, да ти зайде. Турските сериали баклава да ядат. Ако путин и майките ударят едни танци на края, ще смажат и Боливуд. ;)

Винаги е добре да мрат укросвине!

Може да е добре, НО не мрат! Вместо тях мрат рашистките орки! ХИ ХИ ХИ

Важното е да се гони нормата от 1000 укросвине на ден :)

Колкото е по-долени гнусен един сатрап, толкова е по страхлив! Путин е поредният пример! Изплаши се дори от стюардесите на Аерофлот да не го пребият! ХИ ХИ ХИ

облечени в черно с лопати

Така ли! И ти кУде ги изпрати, че да ме намерят! ХИ ХИ ХИ

Късно е да прекопават градината. Да дойдат на пролет. Сега да си ходят при козичките. Или при тебе. Където ги посрещат по-топло. :))))

Сатрапи са азовците и айдарците! Добре че са русите, да ги трепят като животни!

Изразът "трепя като жувотни" сам по себе си ти вкарва автогол. Лошият тук си ти, не са украинците.

Мисля че най доброто определение за Путин, относно конфликта в Украйна, дойде от най неочкваното място.....Джо Байдън. Цитирам "Путин е рационален играч който сгреши в сметките си за Украйна". Няма да коментираме какви грешки и пропуски имаха (и не само те разбира се, Запада също си направи погрешни сметки) но имат средствата и капацитета да ги оправят. Русия не е изгубила в Украйна, а просто спечели по малко от колкото мислеха. До този момент. Нещата обаче далеч не са приключили. Докато Русия има още военни козове (най малкото да удари по транспортните артерии като мостове и железопътни линии - нещо което ОЩЕ не е направила), Киев няма такива! Какво ще си говори със семействата не знам. Но подозирам едно...за срещата ще бъдат избрани само семейства които поддържат руската армия в Украйна.

Не че е сгрешил, ми хамериканците го изненадаха! Но в крайна сметка добре се получи. Така ще умрат много повече укросвине :)

но американската малка маймунка България се среща с този, когото и посочи робовладекецът

Ха ха ха

Така

Бас държа, че на тая среща ще бъдат родителите поддръжници на Путин и няма да има нито един, който ще крутикува вече официално ръководителят на терористичната организация Русийска Федерация

Ми и аз не съм канен :(

Ток, ток имате ли бе, миндилии :)

Тролче, я кажи ся, ще замръзнем ли в ЕС тази зима без рашисткият гЪз! ХИ ХИ ХИ

Ще си поговорим на пролет, с който е останал, ще се посмеем, по свещ за усраина ще запалим ...

Не си прав! Няма да си говорим! Напролет ще имате други опорки! Тази вече ще е стара! ХИ ХИ ХИ

Това е Нигерия с ракети.

Пък и те свършили ... За 3-ти път, този месец ... Му ха ха ха :)

Чух че иранците ги свършили вече и няма какво да продават.

Пак помисли :)

Парламентарната асамблея на НАТО призна Руската федерация за терористична държава, съобщи Егор Чернев, ръководител на постоянната делегация на Украйна, цитиран от "Новая газета". "Днес гласуваме резолюция, която призовава всички съюзници ясно да определят, че Руската федерация и нейният настоящ режим действат като терористична организация", заяви преди вота председателят на ПА на НАТО Джери Конъли (цитиран от European Truth - бел. ред.). Резолюцията бе приета единодушно. Освен това документът призовава за създаването на специален международен трибунал за руската агресия. "Всички 30 държави от НАТО подкрепиха предложенията на нашата делегация. Такъв трибунал ще даде възможност да бъдат осъдени не само преките извършители на военни престъпления, но и висшето ръководство на Руската федерация. Резолюцията ще бъде изпратена до правителствата и парламентите на всички държави членки на НАТО", пише Чернев. В сряда Европейският парламент също ще гласува резолюция за признаване на Русия като държава спонсор на тероризма. Дебати по този въпрос имаше през октомври.

Джаф, джаф :)

Лапкай :)

Укро миризлива :)

Яж ми уя!

И бий укрите, бий ги без жал!

Да видим дали зеленясалия чифут ще застане пред майките на 400 000-те хиляди загинали хайванчета!

Зеленски на ФРОНТА в Херсон, а Путин скрит в Бункер на 200 метра под земята.

Знам аз, че тайно гледкаш укропедалска телевизийка и онанираш :)

Някоя хай-тек среща, като със стюардесите.

Укропитек :)

Когато един еленовъд го попита, кога ще им построят пътищата, че да си карат колите, и Путин му се подхилна и каза, че за какво са ви коли, като си нямате пътища... Толкова за добрия цар.

Имаш ли парички за гориво?

имам. а ти имаш ли?

Богат укропедал с джип си, значи! А аз нямам!

Цената на Бензина дори падна. 1.69 евро е при мен на село. Имам си бензин още от както си бях лятото в България. А газ сипах последно август. Имам за още 200 километра поне. И си ползвам градски транспорт. Чист, топъл, редовен (сравнително). :)) И да, ще спирам колелото, че стана студено. Километъра до спирката, ще го ходя пеша. :))) Драма! ;)

Мъртви души

Такива ще са укрите, буквално, не по Гогол!

екипът по семействата вече има опит със заснемането на кадри от посещенията на Путин в ковид отделения и подобни. Едни и същи 10 човека са, проверени.

Риболвците от далечния север - пак същите. Имаше колекция от снимки в нета. Две тетки и 5-6 чичковци... Само дрехите и подредбата сменят. :)))

Мосфилм им е дал театрална трупа под наем.

Па да викнат усраинския екип от Буча :) Му ха ха ха :)

ХАХАХАХА Подбрани актьори с подбрани реплики и всички рашистки канали ще са там да снимат! Нацистка Германия ПАСТИ да яде пред рашистката пасмина сега! ГНУС! Пуснете филм как отвличат мъже от улиците на раZZия с каминетки и ги карат към казармите, където след 1 седмица "подготовка" ги пращат в месомелачката!

И да искаме, няма как да успеем да обгрижваме всичките руски вдовици. Вразумете се най-накрая и пуснете руските мъже да се приберат у дома!

Аз съм на усраинки ... Бой, ебанйе ... В гъза, в устата ... И те така :)

ДА, последния път нали излезе, че са разстреляли един вярващ, че е Путин честен човек засилил се да го прегърне. Егати нелепата смърт, българите поне това ни е научил живота, че трябва дабъдем подозрителни, особено с други българи наоколо.