Кремъл отхвърли призива на САЩ да освободи украинските кораби и моряци

Москва остава заинтересувана от среща на високо равнище с Вашингтон

Обратно в новината

Коментари - Кремъл отхвърли призива на САЩ да освободи украинските кораби и моряци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се прати незабавно руската курва да лежи в украинска тюрма

тегли им една п...а майна на шибаните американци!

неестествено е вова путката да държи такъв език но генните деформации са необратими

Трябва да последва едно утрояване на санкциите и персонализиране- чаветата на педерашанските феодали- вън от Европа и САЩ

половината "демократични" партии в Европа ще останат без пари. Само един руски олигарх плаща на партията ръководена от Тереза Мей по 900 хиляди паунда данък спокойствие... а сметни колко такива са под нейното крило и тя не ще да ги върне на Путин-)

ще плащат иначе в матушка ще мрът

Само идиот може да харесва съвременна Русия.

Лично другарят Путин им обясни на тези дебили, които така силно настояват да бъдат освободени тези диверсанти, че трябва да преминат всички правни процедури ! Руските териториални води са били нарушени и за това се предвижда наказание до 6 години затвор! Едва когато бъдат осъдени от Руският съд може да се говори за някаква размяна. Иначе ако сега бъдат върнати, ще излезе че руснаците са ги държали едва ли не като отвлечени заложници. Толкова ли е сложно краварите и техните джендъри от Европа да го разберат!??

И в знак на протест американците да не си купуват руски телевизори и автомобили

от тея дето се взривяват като излитат ли

не са три а тридесет и три и не са кги купили а са ги върнали умнико

Защо ли им продадохме Аляска на безценица?

Много ясно. Не всеки е Бойко да се поддава на манипулация. Има един закон: не може да се харесаш на всички. Бойко дали го знае?

Разумно решение би било да бъдат освободени 19-годишните срочнослужещи момчета и техническия състав, но за капитаните и офицерите от сигурността да бъде приложена цялата строгост на закона!

Няма такъв филм. Ако влезнат в къщата ти и този, който тараши, и този който пази всички са виновни. Тези момчета на дискотека ли мислят, че са отивали?

по нацистки-)

щеше да е съвсем друг, ако САЩ и Англия не бяха помагали така активно на Русия през ВСВ. Хак им е сега...

Ако не бяха помагали и с това да изтощават Германия, цялата мощ на Германия щеше да се изсипе срещу Англия. А и след това руснаците направиха грешка, че пуснаха през 1954 година около два милиона немски пленници-престъпници, което е трябвало да построят, това което са разрушили!

ако не беше инвестирал в американската икономика то и на САЩ нямаше да му се размине само с 5-6 милиона умрели от глад покрай масовото разоряване на тамошните фермери и Голямата депресия-)

беше разрушен не с военна сила, а чисто икономически - бавно и изтощително. Нещата май се повтарят...Жалко за руския народ! Много си пати горкият! Но руснаците имат една хубава поговорка: "Горе от ума". Сиреч от ума си пати...

Нищо подобно! Разрушиха го чисто идеологически ! .. и подмолно.. То сега средноазиатските аборигени щато са в един друг икономически свят -направо водят на Германия!

формулировка: " които вероятно не е направила". Значи допуска, че ги направила все пак. Тогава? Ако наистина е руска шпионка, руснаците определено знаят това...Защо се правят на света вода ненапита? Спипаха им и шпиона в Австрия. И той невинен и няма нищо общо с Русия...

Русия не е американска протрита изтривалка като България. За независимостта си ще умират, но роби като нас никога няма да бъдат

Переш на ръка ми се струва! Ти мислиш ли че Русия е независима! Тя е под еврейски чехъл!

софийските еничари май са получили грантовете си предколедно...

Впрочем много адекватни. Очевидно ще искат размяна на морячетата руснаците от нощо не разбират, щото са тъпи, но от война разбират.

Разбират от война?! И... какво разбират? Я ми изброй поне 3(ТРИ) войни от последните 200 години (от толково горе-долу я има Россия), които да са спечелили като самостоятелна военна сила, без съюзи и коалиции? И, за да те предпазя от грешки, ще ти подам жокер - войните срещу Наполеон и Хитлер са водени в състав на големи военни коалиции! Не ми ясно, откъде ги вадите тези митове и легенди за "непобедимата россиянска армия?...

Сами са си виновни САЩ, че помагаха на Сталин през ВСВ. Сега Путев не си играе, ГЛАДЪТ в Русия ще оправи работата. Още санкции . Последните 4 г. ГЛАДЪТ ЯКО е нагазил Мужиците. Цените са 3 пъти над нашите, а заплатите на мужиците са като нашите. Това е , на АГРЕСИЯТА само бавна мъка.

по-точно помагаха? Като откриха втория фронт след като Сталин стигна до Берлин и се уплашиха да не спре до Атлантика/че и да го прескочи/

Сигурно затова Путин е усмихнат на снимката, а риживия - все едно са му бръкнали отзад с боксова ръкивица! Много малко познаваш руснаците - но съдиш по собствения си манталитет на РАЯ, правилно турците са класифицирали българите и колко години от Освобождението, няма отърване от тоя манталитет.

ТАКА Е, ВЕРВАМЕ ТИ. СКОРО И ТАМ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ В БОРБАТА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!:))))))

Първо, това са глупости. Русия е 15 позиции по-напред от България по БВП на глава от населението (по паритет на покупателната способност): https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP(PPP)per_capita Второ, дори и да беше вярно, на какво се радвате, че САЩ си налагат интересите като уморяват от глад цели страни? А ако това не помогне, ги сриват с ракети и бомби?

Помагали на Сталин ??? Сталин е плащал всичко в злато бе боклук мръсен. Намесиха се накая на войната и откараха 1500 нацистки учени, които направиха демократи и които им създадоха ядрената бомба, самолети, руснак вертолетите и т.н.Вдигаш капака на Опел и пише Джи Ем, Дженерал Мотърс. Защо бе чекиджиьо ?

А 460 тона злато изнесено от Катлуния - Испания в 1936 в Масква на "съхраненине" при тов. сталин, а 38 тона българско злато 1944г. + държавният архив на България и още не го връщат, щото са много демократични....А?

Световния джандар се изказа. явно трябва да се помага на марципанения бос на УкраИИИна да изпълни задачата да разпали поредната война срещу Русия. Защото ако не я изпълни просто става излишен - както е казано в библията "всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни" - Апостол Павел до римляни. Янките са много силни в предизвикването на войни и размирици. Схемата е ясна - намират се шепа продажници, намира се някакъв спорен междусъседски проблем/къде го няма/ и конфликта е готов. Гробищата се пълнят, а на някои се пълнят банковите сметки

Абсолютно точно - "разделяй и владей", това е стратегията на янките. Грузия вече през 2008 го разбраха. Само украинците още не могат да проумеят, че са страната им е пионка в гео-стратегическите игри на янките.

А законите? С тях какво правим? Може ли да си позволи Путин да вдигне телефона и да нареди на магистратите да ги освободят? Нали на часа ще бъде "разкъсан" от опозицията. Какво ще обясни на обикновените хора? Нали има закони? А как ще реагират Западните средства за масова информация? Веднага ще кажат, ето виждате ли, в Русия цари беззаконие щом президентът може да се разпорежда сам. А нарушението на украинските моряци е очевидно и тук просто няма място за коментар! От 8.00 до 20. 00 часа руските моряци ги молят да напуснат руските териториални води, а огън са открили след 20.00 часа, когато украинците са отказали да изпълнят техни разпореждания. Цели 12 часа агитация! Американците така ли правят със съдове навлезли в техните териториални води? Що ми се струва, че не!

А Вальцман -Порошенко лично ще приеме наградата.

Абе той потрошенко без малко да ритне камбаната преди 3 дни... върнали го от оня свят...

НА КОГО МУ ПУКА КВО ИСКАТ САЩ, КЪДЕТО САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ НАПРАВИХА ОТ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ ФИРМА С ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ :))

Мордор отказва да освободи пленените ездачи на Рохан. Кога орките са показвали някаква почтенност или са държали на думата си при преговори....

хахаха,трол гербаджия филмов манияк

Чукча не читател, чукча-писател! Друже, Властелина на пръстените е книга написана 1938г. В писмата до сина си ( Кристофер) автора Толкин многократно изразява отвращението си от режима в СССР. До колкото Русия се обяви за правоприемник на СССР, ще трябва да приеме и това прозвище.

с действа против цивилизацията рублата ще е на такова дередже, а руснаците ще останат по-бедни и от албанците дори.

освен че тролиш за пари, сф.ирки дали прайш?

и дупе дава. щом е за пари...

пътуват, пътувааат краварите...

ЗА ДА ОТПРАВЯШ ТАКИВА ПРИЗИВИ ТРЯБВА ДА СИ УНИКАЛНО НАГЪЛ, ДОЛЕН КРАВАР!!!! ЧУДЯ СЕ НА РУСНАЦИТЕ ЗАЩО ВМЕСТО ДА ИМ ОТГОВОРЯТ НЕ ГИ ПРИЗОВАТ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ В КРАВАРНИКА СИ И ДА ОСВОБОДЯТ СВЕТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ(ОСМАНСКОТО)!!!!!!!!

Гуантанамо - да пуснат пленниците

да ги пратят в гулаг!

козякщ, и това ще стане! От Сибир си тръгват САМО ПРИЯТЕЛИТЕ! Това е приказката на сибиряците... Айде бегай да въртиш сфирки (с Ф, защото си нещастен ментак)

Трите украински корабчета се опитаха да превземат Русия, но великата руска армия ги победи, плени ги и ще ги съдизаедно с рапарите. Хахаха

Че откъде на къде ще ги освобождава???

Тези ватници нямат задръжка.Все те са прави и не са виновни никога.Все имат оправдания за мръсотийте си.Хайде,да почват вече тотално изолиране на Кремъл и Русия от света.Само това ще ги вкара в цивилизацията.Тези от Кремъл са по зли и от руската мечка.

Абсолютна наглост. Как смеят руснаци да защитават границата. Ей виж българската каква е европейска. Кой иска минава.

цъ, руснаците ги тарашим яко и им искаме виза. Пускаме само братски народи от ЕС

то па реднеците едни хрисими ум да ти зайде ...положи ли вече цветя мазохистично на паметника на Козяк между другото

Всичко което си написал е вярно, но темата е за наглостта на Путин, а не за неговите предшедсвеници.

Браво на Путин! Все ми е на акъла, че ако някой наруши държавните граници на САЩ, нарушителите ще бъдат освободени...

1917г.лумпените-болшевики правят преврат в Русия! В най-голямата по територия държава настава хаос, тъмнина и мракобесие!ТЕРОР! В настъпилата гражданска война, комунистите избиват над 20млн. от собствените си съграждани! Построяват ГУЛАГ, който е прототип на хитлеристките концлагери! Разпространяват по цял свят комунистическата зараза, която перфидно наричат "износ на "революция". Сталин окупира Източна Европа и я превърна в перфиден социалистически концлагер! За сто години комунистите по света избиват над 100 млн. от съгражданите си!/според Френската Академия на Науките/ Без да се броят стотиците милиони китайци и корейци! Пол Пот само за три години изби 3/5 от камбоджанците! Днес Башар Асад от БААС/Арабският Коминтерн/, извършва геноцид над сирийците, под закрилата на Путин. А хибридната война на Путин срещу цивилизацията днес е повсеместна! Североизточната комунистическа зараза веднага нахлува и в България! 1918г. комунистите организират войнишки метеж и т.н.Радомирска република. Последва опит на Стамболийски да създаде селска комунистическа държава. Комунистически метеж през септември 1923г. Неуспешен комунистически опит за преврат с атентата 1925г. в храм "Света Неделя" Най-големият и политически значим терористичен акт в човешката история! Ранените са над 500! Убитите са над 200! Между които и 13 Генерала! Повече от всички загинали, във всички войни, които българите са водили за защита на Отечеството! Комунистичестите извършват преврат на 9.9.44г., под закрилата на Червената армия, окупирала България! Последва кървава вакханалия на червените вампири от АБПФК на БКП! Избитите без съд и присъда са над 40 000!Елита на българската нация! Между които и синовете на Райна Княгиня... Захвърлените в концлагери и затвори са над 30 000! Заточените по села и паланки и засегнатите от "мероприятията на народната власт" са над 500 000! Лумпените-комунисти унищожават елита на България!

Случайно да си разбрал, че темата е друга? Или знаеш, ама пустите опорни точки не те оставят на мира.

Еее, ти какво искаш, да си легне гладен ли довечера?

От последните редове на горния пасквил: в смисъл, че комунистите са унищожили елита на България?????? А бе, ей, глупаци това ли ви е елита - 30 % загубени територии, две национални катастрофи, две загубени войни, милиарди присъдени репарации, 38 000 убити българи от този същия елит без съд и присъда, бедна аграрна държава без инфраструктура, без водоснабдяване и електрификация.... Егати и елита. С такъв елит по-добре без елит. А онова за бившия СССР - да няма грешка ? в лагерите не бяха ли убити 2 милиарда руснаци? Какви са тези 20 милиона? Точно каквито тъпаци са били от оня елит, същите сте и вие неграмотниците!

Не забравяй,че бай Тошо и шайка искаха да ни правят 16 република на СССРдокато едно време войните са били за обединение на България бе,скотПравиш ли разлика между продажници на българия и обединители на България.Много стана вече бе.Сто години русофири - русофоби.България е една и е с хиляда годишна история,Русия не е съществувала тогава.Стига с тази Русия,бе.Какво се различава от другите държави,че е поІ"специална" за русофилите.Ще кажат,освободили са ни.Е,добре - във всеки град и село почти има руски паметници,коита се поддържат с деситилетия.Ето я признателността.Какво още,бе български продажници.

Да не говорим, че най-големите демократи си избиват президентите, по същото време за което говориш, чернокожите не са могли да влизат там, където са белите! Да не говорим, за лова на вещици, мракобесния период на Едгар Хувър, убийствата на видни прогресивни лидери на други народи! А многобройните войни заради нефт и други апетитни хапки!

Щото твойте врати са зейнали отворени за черните маймуни и да си ги прибереш в къщи, либерастино! А и арабите да не забрайш също!

Още от заглавието личи колко му е акъла на шебека. Оставете маймуните да си правят номерата-маймунска му работа.

Ааа, пропускате 3 нули! Не са 100 млн., а 100милиарда! Пък и кой знае, уте може и 100 трилиона да станат?! А че според Ани Лакроа-Риз, професор по съвременна история в парижкия университет Дени Дидро, осъдените на разстрел и затворниците по времето на Сталин не са били относително повече спрямо другите страни по света, а дори по-малко, за зомбираните глъмари и шорошоидните тролове това е без значение.

Болен си.

САЩ първо да вземат и да освободят абсолютно невинната шефка на Хуавей ! Щото Китайката НИТО е стъпвала на територията на САЩ , нито пък има каквото и да е отношение към санкциите които САЩ налагат на Иран ! А Украинските моряци отлично са знаели , че нарушават неправомерно чужда Държавна граница ! И даже трябва ДА СА БЛАГОДАРНИ , че не са ги потопили !

Fake news. Разбира се, че ще ги освободи. Ако съдът ги признае за невинни или когато си излежат присъдите...

Браво Дир ! 111 място по свобода на словото ! Трийте ,скоро ще ви обиждаме

Няма нормална държава която да толерира нарушаване на границата. Американо-педалите правят стена на границата с Мексико, но тяхната е "демократична" , а бившата "берлинска" е тоталитарна.

За първи път Путин показа характер и сега се държи както трябва с Потрошенко ! То им прощаваше всичко което правеха срещу Русия в Украйна и срещу Крим ! Сега трябва да спре транзита на газ в Европа през Украйна и Укрите ще капнат , губят от това 6-7 милиарда долара ! На всяко Действие има Противодействие !

Да вземем да внесем малко яснота - при инцидента в Керченския пролив не са участвали ВМС на РФ, а ПС на ФСБ (тяхната гранична полиция). Те си имат и катери, и хеликоптери и т.н. Всеки от вас, който е си е позволил и е направил сравнения между руските граничари с модерните катери, хеликоптери и гордите членове на ЕС и НАТО - българските граничари с найлоновите навесчета е рубладжия, хибридчик и личен трол на Путин в България...

Краварете си намериха майстора!

според мен руснаците просто искат да говорят с американците

Не само според теб! Самите руснаци го заявяват, че желаят среща. Но това не означава, че ще пуснат веднага украинските военни. Ще го направят ако го решат и когато решат.

Тогава цената на петрола ще стане 20$ на барел.

Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно

Жени с много пари.:!

Харесват.:!

Всеки си дърпа чергата към себе си в тези разправии. И това всъщност не е толкова лошо. Защото винаги трябва да има някаква конкуренция. Не може САЩ да бъдат единствен и всевластен господар. И за тях самите не е добре. В подобна игра, ние трябва да сме по-упорити в защитата на личния си интерес. За сега, поради некадърни властници само губим! Нямало да строим газопроводи и АЕЦ, за да не сме зависими от Русия. Ами като няма, да ги направятСАЩ на същата или по-изгодна цена! Ами договорите за тях били изгодни само за Русия. Ами направете ги да са изгодни за нас! Но да ги има! Ние сме някакви марионетки дето ги ритат като футболна топка. Крайно време е да се научим да се опъваме. В интерес на истината, Борисов май се опитва напоследък. малко късно и некадърно, но поне някакво плахо начало. Същата работа е и с Брюксел. И там всеки гони личен или на страната си интерес, а другите майната им. В това отношение ЕС трябва много да се развива и променя. И понеже ние сме към и в ЕС. То трябва да се гони най-напред нашия си интерес, после на ЕС и накрая на САЩ като съюзник в НАТО. И на последно място на Русия. А иначе нека те да си се разправят.

На мястото на Путин щях да попитам Перчема кога ще освободи затворниците от Гуантанамо!? След това да се обсъжда въпроса с укропите!

Ако въпросните кораби бяха в териториалните води на САЩ или Израел, то арестувани кораби и екипаж нямаше да има.... по простата причина, че нарушителите щяха да са на дъното на океана или Средиземно море! Такъв призив е урболешка намеса в правораздавателната система на суверена държава!

Да щеше да е точно ,но проливите не са "териториални води" на РФ.

значи руснаците немогат да задържат моряците , освен Капитаните на трите катери, защото те са войници и са изпълнявали заповеди. в момента моряците са пленници, а не затворници, и ако иска Путин, трябва дги пусне тези 21 човека

Те всички за нарушители, а всяка страна си има законодателство и процедури за такива ситуации. Никоя страна не може да се меси в нещата на друга суверенна страна.

в новобранския период набиват на войниците че е законно да не изпълнят незаконна запповед... Щото тоя лаф че са войници и са изпълнявали заповеди се изтърка още на Нюрнбергския процес;)

Значи, не значи! Нарушили са границата на Русия, ходили са там, ЗНАЧИ ще ги съдят за незаконно влизане на руска територия!

Ей, не можахте да го разделите тоя свят. Покажете си, моля, нотариалните актове,заверени с подпис и печат, дето пише, че светът е на някой от вас.А също така, че владеете живота на останалите хора. Ум имате ли? А дано.

Разбира се, че ще ги освободи. Ако съдът ги признае за невинни или когато си излежат присъдите...

Това е все едно Кремъл да призове Тръмп, "да пусне горките бежанци" в САЩ.

не е призив, а е наглост!

Среща между държавниците на Русия и САЩ ще има, когато и последния американски войник напусне Европа.

За да дойде руския ли? Този кошмар никога вече!

Ти пък кога си виждал Руски войник в България?

Щатите що не настояват руски съд да отмени и присъдата на Чекатило? Това, ако не е опит за намеса във вътрешните работи на друга държава, здраве му кажи.

Тази млада женица ако е проговорила вече и е написана смъртната присъда от ГРУ. Руснаците така действат с агентите си предатели, на тези на които са платили нещо и не са свършили работа и са ги излъгали, на тези които не могат да купят, а пречат. За това всеки дипломат, политик се моли ГРУ да не му почука на вратата и да иска нещо!

Призив?!? На подобни нагло демонстративни изнудвания, никой не казва призив.