Крехката неуязвимост на Кремъл. Защо Русия винаги е на ръба на колапса

Системата е организирана по такъв начин, че може да започне да се саморазрушава дори без да се появят сериозни проблеми

Обратно в новината

Коментари - Крехката неуязвимост на Кремъл. Защо Русия винаги е на ръба на колапса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и на коча мъдете се клатат...

Победа за Украйна!

Перфектният мъж - Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Предлагам и гарантирам че чрез моето интимно присъствие в живота му ще открие най-цената сфера на живота която все още е непозната за него. Тя ще му донесе само емоционална и физическа наслада и удоволствие от моето интимно присъствие. Постингът е от все така страстно желаеща го, красива, млада, слаба, спортна фигура, високо квалифицирана, образована, лоялна, преданна, сериозна и настоятелна жена. ПС. ДИР защо слагате неактивна снимка. Красивият расов зребец е красив рашов жребец по всяко време...и млад и на по-зряла възраст. Крантата е кранта и млада и на по-зряла възраст и няма да стане расов жребец? И защо са толкова късни новините от този прекрасен мъж. Някой и на работа ходим и ставаме рано, не може да киснем в нета до полунощ. И само аз мога да му я осигуря. И не ми три постинга!!!!!!

""В крайна сметка днешната Русия изглежда подобна на късния СССР по своята стабилност. Обективно погледнато, всичко е сигурно, няма сериозни заплахи, а властите контролират ситуацията. Но във всеки един момент всичко може да започне да се разпада, защото основният източник на заплахи за системата се корени в начина, по който тя е организирана. А тя е организирана така, че може да започне да се самоунищожава дори без да се появят сериозни проблеми."" С много усилия стигнах до края на статията, но това ми помогна да разбера, че авторът е поредният , който се е наредил на дългата редица от пази-боже ""анализатори"", чакащи Русия да се разпадне.

Ха ха, по-добре крехка неуязвимост, отколкото стабилна неспособност да се защитиш!

Проблемът на Русия е, че никой не я подкрепя. Сред приятелските държави са Уганда, Етиопия, Сърбия, Судан и Хондурас. Международната изолация пречи на Русия да има силна икономика. Мнението ми не е против Русия, тъй като целият свят губи от разделението и противопоставянето. Смятам, че Русия губи повече отколкото печели. В допълнение, губят и руснаците, които живеят без право на избор. Ще кажа и хубави неща: Руската валута е се приема в целият свят. Русия е най-демократичната държава. Отношението към руснаците е чудесно навсякъде по света. Всички искат да жиевеят в Русия. Айде слагайте минусите, понеже това не е вярно.

Така като гледаш как Русия се развива в икономическо отношение, докато ЕСС изпада в рецесия, и как посраНАТОвчетата уверяват с всички сили как не искат конфликт с Русия, за какъв проблем си мечтаеш? А сред приятелските държави защо си пропуснал Китай и Индия? :))

управленската система в Русия е крива, хахаха! Вътрешните социално-политически процеси в Русия са точно обратни на деградацията през последните години на СССР. Авторът, независимо от руски звучащото си име е снесъл рядка манипулативна боза с целенасочени внушения за мнима крехкост на държавността в Русия. Позорна платена работа!

След провала на западното оръжие - и военно, и икономическо, че и както виждаме и пропагандно, какво друго му остава на запада. Освен да се надява на чудо - че Русия сама ще се разпадне, че Путин ще умре. Аха. Така геополитическо надмощие не се печели ... Напротив, разпада се империята, която губи войната. Да му мисли ЕС.

Само не ми е ясно, защо "След провала на западното оръжие - и военно, и икономическо", ти все така продължаваш да живееш в "загубилата" страна, а не се преместиш в "спечелилата" ?!?!

Да не би случайно при всяка война в историята населението на загубилата страна да се е преселвало в спечелилата?

Гладна кокошка просо сънува.

Но да оставим САЩ. Да се върнем в Европа, щото Русия е тук. - Германия - Шолц и още четирима негови министри са внуци на генерали от СС на Химлер. Някой оспорват това - не било вярно, щото на двама дядовците им били само полковници от СС, а не генерали. - Франция - управлява я човек, оженил се за два пъти по-старата от него собствена учителка и майка на негов съученик. Вярно, напоследък във Франция приказва, че всъщност той се е "пренасочил" към някои по-млади мъже, които ... Абе като френският премиер, просто са "на другия бряг". - Великата някога Британия, в която не остана нито един по-голям град където да не преобладават дошлите от Азия и Африка "инженери, архитекти, лекари и други интелигенти". Която сменя премиерите си като носни кърпички по няколко на година и където има кралска фамилия Уиндзор, които впрочем са си сменили името, щото до началото на Първата световна война са се казвали Сакскобург-Гота. - Като заговорихме за смяна ня премиери, да видим пък у нас кои управляват. Начело на управляващите партии са бивш служител на ДС станал после псевдогенера; друг псевдогенерал - пожарникар и охранител и бивш адютант на бос на ОПГ притежавал наред с други фабрика за нелегално производство на цигари; дебело момче вкарано в от САЩ в списъка на доказаните корупционери; някакви които са завършили ПУЦ за квалификация към Харвард (шефката на Харвард се оказа че цял живот е плагиатствала та нищо чудно и дипломите да са им купени) и други подобни. Например, в София управлява кмет - "принц" на ДС-фамилия, а областен е "дама", която цаявява, че е получила висше образование (магистър, бакалавър) во "колеж", което се равнява на полувисше образование ... И така нататък - вие си ги знаете. Обаче, не - важното е че Путин бил... и Русия е уязвима и аха да падне. То и това вече сме го виждали - при Наполеон и Хетлер, които са казвали същото, което сега говорят от Карнеги.

Путин се смалява все повече и повече

Русия винаги е била с крехка неуязвимост. Но все пак е оцелявала. И тази подробна и допълнена с паралели историческа справка, кой знае защо наречена статия го "доказва". Е, поне си признават, че Путин имал планове ... Нека направим и ние някои паралели: - Путин имал планове в главата си. А какво има в главата на Байдън - нищо, непоразено от деменцията. Дори успешно нарича забавляващото се с малолетни проститутки и наркотици корумпирано синче "най-добрият човек на света". Да де, Байдън който се ръкува с призраци, говори си с отдавна умрели хора и бърка президентите на Аржентина и Египет. Поне напоследък не пада често - откакто ходи със специалните маратонки за планинско катерене и го прихващат тези, които с побутване го насочват накъде да завие. - САЩ - както се пее в химна им "земята на свободните и дома на храбрите", основана от робовладелци страна (вярно, един отях дори се е оженил за една от робините си и я е освободил, само не помня кога - преди или след сватбата) - в Русия има крепостничество, премахнато от Александър ІІ (затова го и наричат цар - освободител) през 1861 г. През същата таци 1861 г. в "земята на свободните" започва 4-годишна гражданска война - щото още е имало робство. - Горбачов бил управлявал малко. Но Кенеди е управлявал още по-малко. А, вярно - застреллян е. - Путин бил ... такъв, онакъв. Пък Никсън е принуден да подаде оставка заради Уотъргейт. Скандалът Били Клинтън - Моника избухва, когато той прекратява да ползва сексуалните й услуги. Ми прав е бил - Епстейн вече му е доставял малолетни момичета, а Моника е застаряваща. За Буш Младши не ми се говори - самите американци са казали достатъчно. Но да напомня за Обама, който заяви, че най-прекрасното нещо на света е рано сутрин да чуе мюезините, призоваващи от минаретата правоверните на молитва.

Защо са на ръбът ли..........ЗАЩОТО ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА

Много глупава статия !

Неизбежен е разпадът на раша, това само путиноробите не го знаят, защото те са потомци на сесесероробите, които също бяха убедени във вечния ссср. Тогава ссср така сгромоляса, че до ден днешен тежката воня от разпада ухае остро над цялото и пространство.

Пак някой от котилото на сорос със широко затворени очи се упражнява във ,,съчинение по картинка"

Отново мисловна грешка на ЦРУ и липса на реална оценка на руската армия. Това, в което ЦРУ си вярват, го смятат за реалност. Вярваха, че ако чрез санкции отнемат на руснаците "любимите" им Макдоналдс или Старбрукс, руснаците от недоволство ще свалят Путин, но това не стана. Сравняваха руската икономика с икономиката на Италия и Испания, но не взеха пред вид факта, че Италия и Испания, както и САЩ имат огромни дългове, а Русия няма никакви дългове и за това икономически е по-стабилна от целия Запад.

Велика Британия я управлява индиец, в американския конгрес ловци-събирачи и блатни вещици, обаче Русия се разпадала.

"анализа" в тази поръчкова статия е не некомпетентен и елементарен ! Личи непознаването на Русия , а още по-малко на Путин !!

Дедо Шорош вързан не седи :)

На тая стара снимка,истинският Путин.

русия робска държава

Усраина - укросвинска територия :)

При население от крепостни ,каква да е ?

Само да отбележа главният проблем на СССР - директор на Колхоз, пише несъществуваща продукция, отчита загуба и получава субсидия. Директорът краде, персоналът също, в града дефицит на храна - директор на завод, същата работа, дефицит на битова техника В резултат масово недоволство, което Горбачов се видя принуден някак си да отприщи и СССР така ирли иначе зави към капитализъм. Дефицитът доведе до центробежни сили в периферията и президентите на републиките решиха да се възползват от слабостта на центъра. Днешна Русия няма нищо общо, проблемът е че САЩ печатат хартийки, военното превъзходство отдавна е история, технологиите са разпространени из цял свят и примерно Китай произвеждат компютри, а Северна Корея ракети и тук Путин е прав, че светът отдавна не е еднополюсен. Което поставя САЩ в положението на СССР, хахаха

Русия пак се разпада, а пък Путин пак умря, хихихи.

много по-ти подхожда ник Руски дебил.

Пропагандна партенка на Карнеги, която си е чиста тъпня.

поредната дъъъълга пропагандна статия, много им се иска на американците Русия да се разпадне за да им прилапат нефта и ресурсите

Преди войната в Русия са влизали около милиард долара на ден, само от износа на суров петрол и природен газ. Никой не знае къде отиват тези пари, и за какво се харчат, но това е друга тема. Сега влизат 600- 650 милиона на ден. Но това не означава че се продават по-малки количества. Напротив. Просто “приятелските” на Русия държави, Китай и Индия се възползват от безизходната ситуация и купуват на безценица. На всичко отгоре, Индия плаща в рупии. А на руснаците тези хартийки не им вършат никаква работа. А Индия на свой ред, им казва:”Ами няма проблем. Ние ще ви ги пазим тук, в нашите банки “. Супер !

Статията щеше да е интересна ако беше независимо и обективно мнение. А то не е. Разбира се тя си е за определена аудитория. Проблемът е, че има някои принципно верни неща, но сравненията със СССР и перестройката са меко казано повърхносни. Изводите са поврхносни, без никаква конкретика.

Квичите като вдовица за ой, дейбъ и самоварите, ръждясали, дейбъ! Ко правите в Европа тогава? Дейбъ съдраните чували

аха пак мокри сънища.....аз пък смятам че ФАЩ-чето са пред колапс....с тези отворени граници с 1/3 от населението на купони с дълг от 33 трилиона

Вместо този безкраен пасквил можеше просто да се напише че Запада не разбира процесите в Русия, така като не разбираше тези в СССР. В същото време бяха станали безкрайно нагли и безразсъдни.

Положението на Запада е много сериозно, щом вече смучат до кръв глупости от пръстите си. По-смешни аналогии трудно ще се намерят. Интерпретациите на упоменатите събития граничи с простотия, но да я оставим все пак в определението пропаганда. Понеже това е мостра от глупостта, която тече от Запада от години насам. Усещаше се от по-рано, но първите големи изливи се случиха по пандемията, когато подобни писания трябваше да заместят медицинската наука и фактите, произхождащи от нея. Целта беше извличане на максиммални печалби от ЕС за САЩ и тъговските им представители като Урсула от натикването на ваксини във всички тела - до бременни и деца. Безогледност и престъпление. Днес имаме втора серия на същия проблем. Военно промишления комплекс лапа яко, САЩ теглят бизнес и пари от ЕС с помощта на същите търговски представители. Няма значевние, че ЕС колабира икономически, прислугата или вече налапа пая, или очкава услужливо реализацията на намеците за отплата за помощта при ограбването на ЕС. Ето това са закономерности, а не че Путин бил Горбачов. Точно обратното, Путин осъзна, че Западът иска да завземе И ЕС, и Русия, за да ги обере по пладне. Горби не включи тази работа изобщо и разпарчети СССР по изкуствените граници, които КПСС беше направила с цел администриране. Преди не разбирах защо руснаците смятат Горби за предател. Всъщност бе интелектуалец-глупак. Путин чака дълго Западът да покаже законност и хуманност и след това се зае да реши проблема сам, с което даже позакъсня. А Зеленски се кълнеше на колене пред украинския народ, че ще задейства Минските споразумения и ще спре леенето на кръв на руснаци. След като го избраха, за месец го прихванаха за пакета и ето ти белата, която 2018 в Бундестага предупреждаваха по повод на нацитата в Украйна: нацизъм никога не си е отивал сам. В Бундестага тогава всички ръкопляскаха на предложението Германия да предприеме мерки срещу това опасно явление. Днес лъжата стана истина, а германските политици ги замерят вече с яйца.

Защото е една кочина, а обитателите ии - идиоти!

Баси глупостите публикувате, дираджии! На ръба на колапса е икономиката на ЕС заради политиката на САЩ

Показават само едно: БЕЗИЗХОДИЦА

Ще ви се да са в колапс руснаците!Те затова американците така силно искат да помогнат на Путин да умре по възможност най-бързо!Разликата в управлението е ,че Путин е управляващият в Русия,а на запад президентът е една пионка която служи на тъмните невидими сатанистиРуснаците трябва да обучават следващият кандидат президент ,и в никакъв случай да не позволяват запада да им се меси в политиката,иначе Русия ще бъде разрушена и ограбена както наща кочина!

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие. Никога няма да имам хемороиди !

И на мене !

И аз съм така !

И мене ме праскат яко !

Алоооооо , писачите ??? 'Ми що не публикувате таблица С ДЪЛГОВЕТЕ на Русия , САЩ и ЕС , че да видим тогава КОЙ ТОЧНО е в колапс ? И накрая една молба : Уважавайте малко повеч аудиторията си , плийс ! Ние НЕ СМЕ от публиката на Кондьо и Грозната Бети !

Пак публикувате глупости на търкалета. Не ви ли омръзна? Не виждате ли наистина, че не Русия Ами Европа се разпада

Не знам за Русия ама ЕС е вече в колапс. Ще се сгромоляса по-лошо от съветския съюз! :))

Общо взето от КИЕВ ЗА ТРИ ДНИ- работата отиде на АВДЕЕВКА за ТРИ ГОДИНИ Като в приказката за шивача дето се наел да ушие кожен кожух а накрая ушил кесия за тютюн

Кой не е говорил за 3 дни бе капут

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Яко ! Алабамските са с най-големи паламарки ! Късат ми анала !

САЩ доставят 7 000 самолета. Може да направиш справка ПОКРИШКИН на чий самолет е летял 14 000 танка. В армията на Конев почти всички полкове са на американски танкове Доставят им 37 000 камиони джипове трактори валяци и прочие - Може да си отвориш снимката с посрещането в София- ватенките са на американски СТУДЕБЕКЪР качени Доставят им гуми и много важно- ЛЕПИЛО ЗА ГУМИ. Може да ти е смешно но се оказва че славният СССР не умее да произвежда ЛЕПИЛО ЗА ГУМИ. Като спукаш гумата и камиона не върви. Доставят им МИЛИОНИ консерви с ТУШОНКА Доставят им БАРУТ и ДИНАМИТ- всичките им заводи са унищожени и нямат ни барут ни динамит Но всичко това е НИЩО. През цялото време САЩ и Англия редовно и своевременно информират Сталин къде немците ще ударят. Славният ЩИРЛИЦ е измислица. Поляци и англичани разбиват кода на ЕНИГМА и предварително знаят къде точно ще атакуват немците. Предупреждават Сталин за Курската дъга и некадърника едвам не се проваля

Дори са направили руски ДжиЕСем (само на руска кирилица) Сега му правят веригите на акумолатора. ДА ВИ ЕБА РУСКАТА ПИЧКА МАЙЧИНА НА ВСИЧКИТЕ ТАМ КОМУНДЕТА И ЦЕЛИТЕ ВИ РОДОВЕ и да не забравяме Това, да се родиш Европеец, Африканец, Американец е СЛУЧАЙНОСТ Това, да се родиш Руснак е СЪДБА Това, да си русофил е ДИАГНОЗА А това да си от Възраждане е ВАРНЕНСКА ПРОСТОТИЯ

На Як-9 бил отбелязал най-много победи.

Снимката с посрещането в София провери ли кой произвежда камиона СТУДЕБЕКЪР ? Да не кажеш ся че Покришкин на КАМАЗ е дошъл и най-много се е возил на МАЗ ?

70 процента от ленд лиза на Америка отива в Англия ? Какво направи Англия ? - яде голям бой !

"Руската икономика се очаква да расте по-бързо от всички развити икономики тази година, според Международния валутен фонд, цитиран от СиЕнБиСи. Икономиката на Русия се очаква да нарасне с 3,2% през 2024 г., каза МВФ в последната си световна икономическа перспектива, публикувана във вторник, надхвърляйки прогнозните темпове на растеж за САЩ (2,7%), Обединеното кралство (0,5%), Германия (0,2%) и Франция ( 0,7%)." Айде успех с чакането на колапса на РОССИЯ и приятно пикаене на газ :)))

Добър вечер, - Сега чети на глас ! - Русия е едно голямо, нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници. През лятото ята комари, през зимата бели мечки. - Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци. Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал. - В цяла Якутия, която е колкото четири Франции, живеят 400 хиляди нещастници демек Люлин и Младост взети заедно. Обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена. - Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути. Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт. - През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем - През лятото - блата и комари -иди копай ! - Нещастни пияни варвари ! - Сега обаче ИСТОРИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО за пореден четвърти път украинците ще им ЕБАТ ПИЧКАТА лелина.

И не забравяйте Това, да се родиш Европеец, Африканец, Американец е СЛУЧАЙНОСТ Това, да се родиш Руснак е СЪДБА Това, да си русофил е ДИАГНОЗА А това да си от Възраждане е ВАРНЕНСКА ПРОСТОТИЯ

Добър вечер, време е да си пиеш хапчетата.

И ти ли си като мене козяшки ЛГБТ трол ?

Не аз съм прост педерас

Русия нямаше шанс срещу Хитлер сама, дори самият Хитлер подцени ситуацията и прати малко войски към Москва. Военната помощ от Америка към русия спаси руснаците от смърт през ВСВ2. Само самолетите дадени от Америка на Русия са 14 000. Камионите върху, които са били монтирани катюшите са били всички американски. Руските камиони не са издържали натоварването. Тази съща помощ днес спасява украинците.

420 000 самолета им е дала нищо че произвеждат 8 кенеф 16 за 8 години. Камионите как им ги достави с кораби през тихия океан ли ?

САЩ доставят 7 000 самолета. Може да направиш справка ПОКРИШКИН на чий самолет е летял 14 000 танка. В армията на Конев почти всички полкове са на американски танкове Доставят им 37 000 камиони джипове трактори валяци и прочие - Може да си отвориш снимката с посрещането в София- ватенките са на американски СТУДЕБЕКЪР качени Доставят им гуми и много важно- ЛЕПИЛО ЗА ГУМИ. Може да ти е смешно но се оказва че славният СССР не умее да произвежда ЛЕПИЛО ЗА ГУМИ. Като спукаш гумата и камиона не върви. Доставят им МИЛИОНИ консерви с ТУШОНКА Доставят им БАРУТ и ДИНАМИТ- всичките им заводи са унищожени и нямат ни барут ни динамит Но всичко това е НИЩО. През цялото време САЩ и Англия редовно и своевременно информират Сталин къде немците ще ударят. Славният ЩИРЛИЦ е измислица. Поляци и англичани разбиват кода на ЕНИГМА и предварително знаят къде точно ще атакуват немците. Предупреждават Сталин за Курската дъга и некадърника едвам не се проваля

1839г , 1885г. , 1918г. , 1991г., 1998г. ! това са фалитите на рассия! и щатите ги спасяват последните 4 пъти! е, сега няма кой да ги спаси!

А да ни кажеш нещо за фалити те НА ФАЩ 1929 1972 2008.? следващия предстои

Дълг на Русия, към 30-40 милиарда. Дълг на САЩ 34 000 милиарда /тридесет и четири хиляди милиарда/. Не съм чел статията и нямам какво повече да добавя за ръба на колапса.

Бате, цункай гъза на Соломон Паси че наряза ракетите. Щото ако не ги бе нарязал, ся Нинова щеше да ги е продал на Зеленски. Както продаде патрони снаряди и мини лани като министър за 3 милиярда на Украйна. Каза- един патрон няма да иди, а продаде за 3 милярда Така че цункай ГЪЗА на Пасито че наряза ракетите, що тая кукувица и тях щеше да продаде

Путин иска да възкръсне стара уйндоус 95 оперативна система на нов компютър...защо? Кому ще е нужна?

РОССИЯ на ръба на колапса, ама американсерски танкове горят в Покрайна, а магучият ЕСС е в рецесия, а.

Ко ти пука ве капут ? По-важното е че лани продадахме за 3 МИЛИАРДА долара снаряди на Украйна да трепи руските кучита

Имаше тези дни една статия тук в дира как руските жертви са 10 пъти по-малко, отколкото Зелю търси нови наборници. Имаше преди 2 месеца и статия как ЕСС признава, че не можел да произведе снарядите, които обещаваше на Покрайна. Така че или сме прецакали укропите с качеството, или те с пръснати МИЛИАРДИ долари от милостинята, пак се осират :)))

Все се разпада и все възкръсва империята Феникс и така хиляда години ... Ще има да почакат доброжелателите ѝ ...

1547г не е преди 1000 години! през 1547г иван грозни създава тази уродска държава!