Ципрас иска министър за връзка с кредиторите

Алексис Ципрас ще предложи ново министерство за реализацията на меморандума с кредиторите. Изменения се очакват в някои „второстепенни" министерства.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас иска министър за връзка с кредиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ципрас е по-добре да има умерени очаквания за предоговаряне на кредитите ......няма нужда да си въобразява, че ще му опростят нещо....нека да наблегне на разсрочването във времето с големи гратисни периоди за главниците....ако успее да намали лихвите поне с малко ще бъде голям успех.....дано това министерство за изпъленение на меморандума е успешно .....защото гърция ще оцелее ако се реформира из основи .....не е ясно как ще се случи .....все едно България да го направи ....обречено на неуспех мероприятие.....но това е пътя реформи, намаляване на държавните разходи и по този начин трябва след време да могат да апочнат да си изплащат кредитите .....кредиторите ще им помогнат ....все пак искат да си вземат парите ....но тази помощ няма да е безкрайна, а ще си има и цена :)

Това в дипломацията означава - и отпред и отзад ще дадем.

В превод "Търси се щатен кавалджия" за нефелните чиновници от ЕС!

Тези не стига, че имат 50 министри с по 14 000 еврака месечна заплата, ами скоро и министър на обществените тоалетни ще си назначат. Комунистите така разбират икономиите. С най-големият враг на България - Гърция е свършено.

Неграмотнико! Гърция има един от най-малките "Министерски съвети" - само 9 души, барабар с Министър председателя. Като пишеш глупости, поне се ограмоти преди това!

комунистите трябва да са големи късметлии, щом имат за враг такива недоучени като теб, "Ото". Гърците имат най-малко министри - няма и десет човека, и имат по един заместник на министър.Някои наши имат по четирима! Така , че кой-как разбира икономиите ти е малко кашичка в главата, ще знаеш.

в министерствата обичайно заместник министрите са повече от 1, т.к. министертвата са мега министерства .....проблемът е, че има страшно много държавни чиновници, служители на хранилката на държавния бюджет....също много общинари .....безчетни армия и полиция, които само плюскат .....още имат наборна армия и харчат пари за глупости .....

Ей, нямат си в там Америка за Гърция, та да спретнат едни "протестни мрежи", гей паради и т. н. Затова гърците си позволяват да избират свободно. Иначе нямаше да изберат Ципрас. Трябваше задължително да избират до смърт Бойкос Папандреас.

аз пък искам кредитор (на доверие) във връзка с министрите...

честит празник! по темата: 'айдеее и тоя започна раздувка на щатовете; много шурей, много баджанак, много филес и т.н.

Министър на заемите...Отговорник по въпросите с вересиите..Пълна излагация..Но, все пак не като да сменят 5000 драхми за долар..Виденовата излагация е номер 1 на Балканите.Едва ли някой ще я задмине

Що се чудиш? Комунистите няма равни на себе си в създаването на безсмислени структури, когато са на власт. Пък и ако нещо се оплеска с кредиторите, Ципурата ще си има готов виновник, когото да тури на пангара, а той самият да остане целият в бяло.

И за какво ти е финансово министерство и външно, закрий ги и ги обедини в едно?! Вчера в преводачески отдел на външно в Атина имаше само един служител, който след скандал с гражданите, за неспазване на ред се развика да отидем да се оплачем на Ципрас и да го попитаме защо няма служители...

Меглена ще му свърши добра работа.

Pesh0

Забелязахте ли , че никои , не опрекна гърция , че пропуска мигранти. Това е ключов момент

И да ги упреква, а имаше такива за Гърция и Италия, на тях не им пука! Ципрас бещавал да предоговори някои от точките по спасителния план. Докога, бе! Ясно е, че няма да ги изпълнят, та ако ще и 5 специални министерства да направи!

цялата схема е толкова идиотска, че даже не си струва времето за споменаване имената на палячовците които участват....

Бе нали беше - икономии , прагматичнос , реформи и пак икономии . Какви са тези нови безсмислени министерства ? В крайна сметка Европа има да храни "мигранти" с Гърция е приключено , който папкал - папкал милиардите са по друго направление .

Ципура, ако не слушкаш и не правиш реформите, искани от кредиторите, ще ти се наложи да имаш министър по печатането на драхми и министър по опашките пред банките. Питай Виденов, как стават тия работи.

Е нашият като слушка, какво спечелихме?

Виденов не слушка сорос и си отиде.Сега да го канят няма да се върне, а тия които спретнаха номерата на сорос сега видяхме до къде ни докараха. Но и за тях Бог ще се погрижи - той не забравя, ако и да забавя

В грешка си. Виденов падна заради една газопреносна мрежа, която не пожела да продаде на едни хора, които живеят на североизток от България. И понеже се очакваше Луканов да помогне на същите тия хора за тръбите, но той не успя, те му организираха директна среща с другаря Ленин в отвъдното.