Ивайло Московски: Няма резервен вариант за БДЖ

Няма резервен вариант, ако кредиторите на БДЖ откажат отсрочка на задълженията. Правителството ще отпусне средства на компанията само срещу реално извършени реформи в железопътния сектор.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Московски: Няма резервен вариант за БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската реакция в лицето на ченгетата на ДС на власт, има два варианта - да открадне активите на БДЖ в милиони лева, или да услужи на автобусното лоби в страната. При всички случаи загубите плащат хората ни, гражданите. Затова е време за червен картон на тази самозабравила се глутница хищници, напуснали РПУ и настанили се във властта, от която нищо не отбират, но умеят да крадат и с гъза си. България е върната със 100 години надзад и няма изгледи да се оправи по мирен път, защото криминалните разбират само от едно - куршум в тила.

Наистина няма резервен вариант. Той бе изпуснат от Станишковото правителство, когато имаше пари и нямаше криза. БДЖ е поредната бомба със закъснител оставена от БСП и ДПС. Другарите са крадили и източвали до безпаметност, под благосклонния поглед на синдикатите. Сега, обаче се явяват ,,защитници" на хората, които те докараха до това положение. Заедно с нищо не разбиращите озъбени и безпомощни клакьорчета като ,,Вие и те" , с криминален уклон ...

За къде щяла да пътува тая пича въшка? Излиза, че всичките кредитори на БДЖ са от една държава... то требе да е, я Дубай, я Катар. Интересно, дали смята да вземе "Ориент експреса" за войяжа до там? ха-ха

Браво на стачниците ! За съжаление няма да има ефект, ако не се включат други отрасли и не започнат масови граждански размирици. И пълно блокиране на държавата ! Пенсионната възраст е обща заплаха, трябва всички да покажат отношението си !

ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ЖЕЛЕЗНИЦИ и БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ-дръзнали да защитят правата си !!!

Така е Другарю Московски ! Няма резервен вариант за оставката ти !!! Ти ще си първият съкратен в БДЖ !!!!!!! Хубавецо !

Съкратете ги, но им намерете работа. Само че къде, като за мястото на една чистачка се бият по 100 души

Комунистите бяхме лоши до 1989г. Сега гледам че сте по-добре:))) Да сте живи и здрави и успех в стачката:))))

Освен да ни говорят, че няма друг начин аз друго не чух. Значи финансистът Дянков ще разпише заем срещу реформи. Излиза, че тези новите шефове са направили на хартия някаква програма на теория махат служители, спират влакове. Похарчват заема и ....... приходите почват да се уголемяват задължително, защото така е казал новия шеф.... ами той вчера вечерта не знаеше колко влака не са пътували колко са стачкували, защото от сутринта бил навън??? Изпълнителен директор на БДЖ на 24 не знае какво се случва в неговото предприятие, не вога да си го обясня, освен с това, че той не взима никакви решения в БДЖ.

Бойко Борисов трябва моментално да уволни всички стачкуващи и така ще се разрешат проблемите на БДЖ!

Такива като теб, на една БДЖ композиция и направо в АНАДОЛА ! Превоза ще е безплатен-за сметка на данъкоплатеца !

Човека е казал самата истина.Не може да си останата нещата по старому.Всичко е до време.Може на мнозина да не е изгодно, но това е реалността.

Ти не си човек , ти си гербераст- тип кенеф . двете нули те издават . сите герберасти произлизате от едно място- кенефа ..

Истината те ти отърва, а Бузлуджа? България плаща вашите грехове и не е зле червените отрепки поне да мълчат!

'И вместо 2000 души, да се наложи от БДЖ да си тръгнат 5000 души....' Школата на Мутрата-премиер в действие.Ох, как ги сърбят ръцете да фърлят един хубав бой на там некви стачници дето им бавят далаверата.И да се приключи с тая глезня-демокрация, права, суверен.И да си го покарат простичко, както в добрите времена в СИК,ВИС и т.н. Бойко големия пич:)))))

ГЕРБ криво са си направили сметката и затова ще са"пътници"от властта!Насреща си като врагове "герберите"имат"професионални превратаджии"в лицето на Чичо Коце(Тренчев)и Чичо Меди(Доганов).Последните двама"качват"и"свалят"правителства.Нищо лично.Работят за този,който им плати повече, А БОЙКО НЕ ЩЕ ДА ПЛАЩА!