Полицейски шеф отчете бум на кражбите в София

За първите пет месеца на годината броят на битовите престъпления в София се е увеличил с 1300 спрямо същия период за миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Полицейски шеф отчете бум на кражбите в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАНИШЕВ КАЗА, ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ СТРАХ, И НА ХАЙДУЦИТЕ ИМ ОЛЕКНА. ПО ВАЖНО Е ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ГРАДИ ОТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ" ОТКОЛКОТО ДА ГОНИ ХАЙДУЦИТЕ!!

1. Тезата: "МВР на новия кабинет ще се бори с битовата престъпност" трябваше отрано да бъде аргументирана. 2. Трябва да се дават пари за МВР (не е важно, че те гонят станалото, а не причините за ставащото). Ако се мисли с перспектива - дайте парите за образоване на населението или поне за ефективна съдебна система. 3. Отклоняване на вниманието от Голямата престъпност. Насочването на големите потоци пари в "правилната посока". Пропуснах ефекта върху резултатите от изборите. Впрочем номерът е дежурен преди избори - пускат се масово рецидивисти, които "създават подходяща атмосфера"- виж най-новата ни история (Гочоолу, Дочоолу и пр.)

За подслушванията - ни чули,ни видяли,ни разбрали.Даже ,че са в опозиция не предполагат.За наследството: 1)Те 3.5 години се оправдаваха със Станишев и избягаха( по-точно ББ а те не вярваха ,че това се е случило). 2)Борисов сам каза,че който управлява през следващите 6м до 1г щял да бъде политически труп защото положението у НАС и в Европа е много "розово".3)В контрабандата са шампиони( най-глямата до момента).4)Популизма бе гвоздеят в PR амплоато на ББ а ГОРДЕЛИВОСТТА и ХВАЛЕБСТВЕНОСТТА бе завладяла всички ТЯХ ,егоцентричността особено НЕГО. Най- големият пр....пник, заедно с Цв. Ако не ги осъдят- да закриват държавата.

Разбра се защо младежа Бойко не е одобрен за МВР ?? Не искали тогава само бой, слушалки трябват на главата !! Гледали мерили...гледали мерили, слушалки за тас голема Тиква не открили ! А още лъже-маже че Станишев, Костов и Доган са му пречИли??

Ся глейте при червено-депесарската ламя кво става - кражбите ще ударят рекорд на всички нива!

Не тези кражби, другари, не тези! Кражбите на високо държавно равнище хванете, течовете от НАП, от митниците..., кражбите на средства по европейските програми и сладките кражби по ЗОП.... Това ако престане - пари ще има за всички...

Аз пък искам промяна в съдебната система!Мен лично ме касае битовата престъпност,другарко!Боли ме ....,че ще вземат една от 10-те къщи на еди -кой си!Искам мен да не ми разбиват жилището и да не ме крадат циганите!

Като знам колко е прост Бойко и шайката му бездарници, чак Лютви Местан започна да ми става симпатичен. Това мога да отчета аз. За кражбите- толкава краднаха преди, че то остана ли нещо още?

Защо не се поиска оставката на вътрешният министър.Що за управление е това?Вместо престъпленията да намаляват ,те се увеличават.Оставка на цялото правителство.Докога ще ни обират?

И децата днаят, че когато едрата престъпност трябва да се замаскира се пуска в ход битовата. Та ей това беше 4 години. 4 години замитане на общественото внимания, та герб да граби на едро!!!

Сега ще падне, от Позитано взеха властта. Бригадите на Трактора работиха предизборно извънредно...и платено.

Като видяха, че им се клатушкат крачката и им потъва почвата, несебопчетата активизираха организираните си агентопрестъпници на тотална война с държавността, в т.ч. - на битово ниво

Това доказва, че на МВР му идват ексик всичките му служби и трябва да се освободи от подслушвалките и организираните престъпления, за да има време да се оправи с битовите...

КАКВО НЕЩО Е ЖИВОТА ПОЛУГРАМОТНАТА ПРОДАЖНА МУТРА ББ-ВИНЕТУ КАКТО САМ ПРИЗНАВА Е БИЛ ИНСТРУКТИРАН В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА СЕ НАГЪРБИ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИЯ КОЯТО ДА СПРЕ УСТРЕМА НА АТАКА ,ТОВА ТОЙ ГО ЗАЯВЯВА В РАЗГОВОР С ПРОФЕСОР КРЪСТЬО ПЕТКОВ , ТОГАВА НА ВЛАСТ Е ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И АТАКА ЗАПОЧВА ДА ИЗПРЕВАРЯВА ПО ПОПУЛЯРНОСТ БСП ,КОЕТО Е УЖАС ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ КУКЛОВОДИ НА БЪЛГАРСКИЯТ ГРАБИТЕЛСКИ ПРЕХОД ,ЗАТОВА ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗГРАЖДА МЕДИЙНИЯ ОБРАЗ НА МУТРАТА(МАЧО) И НЕГРАМОТНАТА ТИКВА ЗАПОЧВА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЕФИРА НА ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ.РЕЗУЛТАТА Е ,ЧЕ СПЕЧЕЛВА ИЗБОРИТЕ СЪС СЛУЧАЙНО СЪБРАНАТА ОКОЛО НЕГО ШАЙКА ОТ БИВШИ НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ НА БКП ,КОИТО ГИ ОБЕДИНЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО КЕЛЕПИРА НА ВЛАСТА. ПОМНИМ ОЩЕ НА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ ПО ОТКРИВАНЕТО НА ПРЕДИШНИЯ 41 ПАРЛАМЕНТ ПОЛУГРАМОТНАТА МУТРА С ПРЯКОР ТИКВА ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ЛЯВАТА ЧАСТ НА ПАРЛАМЕНТА КЪДЕТО СА БСП И ЗАЯВЯВА НА ВСЕУСЛУШАНИЕ ,ЧЕ ТЕ ТРЯБВАЛО ДА МУ БЛАГОДАРЯТ ,ЧЕ АКО НЕ БИЛ ТОЙ ,ТО АТАКА ЩЯЛА ДА БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ,ЗА ЗЛА УЧАСТ НА ПОЛУГРАМОТНАТА МУТРА НАРКОТРАФИКАНТ НА АНФЕТАМИНИ ББ ДНЕС 4 ГОДИНИ ПО КЪСНО ВМЕСТО ДА (УНИЩОЖИ) АТАКА ЗА КОЕТО ГО НАЗНАЧИХА НАЧАЛНИЦИТЕ МУ ОТ ЦИОН ,АТАКА Е ПО СИЛНА ОТ ВСЯКОГА И ВОЛЕН СИДЕРОВ САМО С ЕДИН ГЛАС ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА УНИЩОЖИ ПОЛИТИЧЕСКОТО ГМО ГЕРБ СЪТВОРЕНО В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО И ЕВРЕЙСКО ПОСОЛСТВА ,ЗАТОВА Е СЕГА ТОВА ГЕРБАВО КВИЧЕНЕ НА УМРЯЛО СРЕЩУ СИДЕРОВ ОТ КРАДЛИВАТА КОРУМПИРАНА ПАСМИНА ОТ ГЕРБ. ГЕРБ- ВРАГ НА НАРОДА!

Не отричам, че ББ показа на света що е то кражби в изключително големи размери, но ако е трябвало някой да унищожи Атака Воленчо се справи много добре с тази роля. На следващите избори всичките му гласоподаватели ще се прехвърлят към алтернативни националистически формации. Освен ако не са наистина лош мариал, както казваше един неотдавнашен наш лидер и забравят как Волен се прегърна с Местан.

Я да помислим защо от началото на годината престъпниците са се размърдали. Дали ако направим един по-подробен анализ няма да се окаже че основната част от увеличението на престъпленията е извършена след 20-ти февруари, след оставката на ББ. Защото добър-лош ЦЦ притискаше бандюгите. Може би не винаги със съвсем законни средства, ама все пак ги беше испонатикал по арестите. Вярно ЦЦ ги вкарваше в ареста, а съдът ги пускаше, но все пак имаха някакъв страх. След оставката на ББ всички се разпищолиха. МВР престана да си върши работата, държавната администрация "го удари на уволнение". Това си беше едно 3-месечно безвремие, което между впрочем продължава. И ще продължава. Страшното предстои. Престъпните групи вече си имат представители в НС - депутатите от БСП и ДПС. И се чустват силни. Съдът, той винаги е бил благосклонен към всякакъв сорт престъпници. ДАНС хич не се интересува от обикновените граждани - те ще слухтят в полза на БСП-то - това си е класическото ДС изградено по модела на НКВД и Гестапо. Остава да се спасяваме сами. Единственият изход е по-бързото свасляне на това престъпно правителство. Клкото по-скоро, толкова по-добре.

На вас цветановистите трябва да ви залепят с тиксо многословните извъртачески плювалници, а ръчичките - в белезнички

Твърде манипулативно, провокативно и типично герберско мисловно каламбурничене. И децата днаят, че когато едрата престъпност трябва да се замаскира се пуска в ход битовата. Та ей това беше 4 години. 4 години замитане на общественото внимания, та герб да граби на едро

Отчетникът бърка в сметките, трябва да умножи по три.

Правителството няма да овладее битовата и улична престъпност, въпреки, че това беше едно от обещанията. Това ще възобнови народното недоволство. И тогава, като се сети народа, че цената на тока почти не е намалена(въпреки,че обещаваха); и като се сети за другите обещания, от които се отметнаха още в първите дни - тогава ще има развитие.

Сбърках! Това не трябваше да бъде реплика, а ново мнение.

На нас не ни трябва силно МВР, нито политическа опозиция, която не иска да граби с нас. За това ще ги смачкаме!

Опозицията не трябва да се пита дали иска или не иска - на нея трябва да се забранява чрез всяческа лустрация

Говори за първите ПЕТ месеца. От тях Орехът е около 20 дни. Останалите са цветановистите.

Ама те "ловяха едрите" не се занимаваха с кокошкари! И като ги уловиха какво се промени? Единия режеше лентички, другия се пъчеше, че едва ли не вече няма престъпност! Празни кратуни какво да измислят?

Ванга е предсказала че през 2013 змията ще хапе яко. Е на власт дойдоха само змии. България трябва да внимава (и недейте плю жената е светица все пак )

Ставало е въпрос за Боко тиквата и Цвъки слушалката, двуглавата змия на която главите трябва да се смачкат, защото още мърдат!

А кой ще смачка новата триглава змия?

Ванга е символ на Службите - те са й давали всички данни, които тя е пророкувала. В замяна на това къщичката й е осеяна с микрофони.

НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ ПАТРУЛИРАЩИ ПОЛИЦАЙ?????????? ВИСЯТ СИ В РАЙОННИТЕ И КАТО ГИ ИЗВИКАШ ТЕ ГЛЕДАТ НАМУСЕНО ЧЕ ИМ РАЗВАЛЯШ РАХАТЛЪКА. АКО НЕ СПЯТ В РАЙОННИТЕ СПЯТ ПО КОЛИТЕ. ВСИЧКИТЕ ЕДНИ СНАЖНИ МОМЦИ ПО МЕТЪР И ДВАДЕСЕТ И ПО 150 КИЛА. ЗА ИНТЕЛЕК ВОБЩЕ НЕ ГОВОРИМ. АКО ВСЕ ПАК НАСТОЯВАШ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ИЛИ ТЕ ОТСВИРВАТ (ДОРИ ТЕ ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ЕВЕНТУАЛНО СИ ОБИДИЛ ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ И МОЖЕ ДА ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ) ИЛИ ХИТРО ТИ НАМЕКВАТ ЧЕ МОЖЕ И ДА НАПРАВЯТ НЕШТО, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПО ИЗРЪСИШ. А НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ. РЕФОРМАТА В МВР НЕ Е ЗАКЪСНЯЛА, НЕЯ Я НЯМА. ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ Е СЛЕДНОТО: 1 СЪКРАЩАВАНЕ НА ЩАТА НА ХРАНТУТНИЦИТЕ НА ПОЛОВИНА. И ПОКРИВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИ НОРМАТИВИ НА ОСТАНАЛИТЕ. 2. ЗА ДОПУСКАНЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ДА СЕ ЗА ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ВЪВЕДЪТ СТРОГИ КРИТЕРИИ ЗА ФИЗИЧЕСКА, ПСИХЕСКА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПРИГОДНОСТ. ОБУЧЕНИЕТО ДА ТРАЕ 6 МЕСЕЦА 3 ЕЖЕГОДНО ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОВЕРКИ НА КАЧЕСТВАТА НА ДЕЙСТВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ 4 ПРОВЕРКИ ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ВРЪЗКИ С ПРЕСТЪПНИЯ КОНТИНГЕНТ ПРЕДИ ПОСТЪПВАНЕ И РЕДОВНО СЛЕД ТОВА (МАТЕРИАЛНАТА БАЗА НА ЛИЦАТА) 5 СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ПРИ ДОКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА, КОЙТО Е ПРИЗОВАН ДА ПАЗИ. 6 НА БАЗА ВЪВЕДЕНИТЕ СЪКРАЩЕНИЯ ПОДОБРЯВАНЕ НА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА И ОБУЧЕНИЕТО НА СЛУЖИТЕЛИ. И Т.Н

Време е показните акции и измислените успехи да бъдат заменени с истинска работа срещу престъпността. Надежда за това е отсраняването на безидейната клика на ББ.

В момента громим опозицията и сме много заети. Особено Прокуратурата и Съда. След това ще се захванем и с криминалния контингент. Честна пионерска.

И сигурно имат основание, защото като се премахне "вдъхновителя", ще изчезне и самата престъпност!

Крайно време е да преминем в "режим на предварително самоорганизирана неизбежна самоотбрана" - от бандитите и от държавата.

ПОЛИЦИЯТА!ДЪРЖАВАТА!!!СПРЕТЕ БИТОВИТЕ КРАЖБИ!В София...а какво да кажат хората в провинцията,по селата?!Обири и разбити къщи по няколко пъти !Това е по-вагно и от немотията,в която живеем.СЪДА!Стига с тези висящи дела и освободени цигани,които безчинстват ненаказани.ДОКОГА?!?!?!

Само Крумовите закони ще оправят държавата!

Всички крадци се отчитат на Позитано 20 и плащат за разрешението да "работят" на най-стария и печен крадец - червената мафия. С тези пари ще се купуват хапчета за Болен, ще се стоят джамии в дворовете на училищата и ще се инсталират микрофони на писоара на Бойко, като СерГей ще слуша денонощно и на живо чрез блутуут слушалки.

Щом квичат комунягите, Бойко е на прав път.

Правия път към затвора нали? При Цвъки!

Изключително! Браво Пипончо! А сега послушай батковците дето ще ти сложат ризата с дългите ръкави и си полегни в креватчето в Карлуково! Да знаеш като ти пуснат онзи оздравителния ток по тиквата, какви неща ще чуеш точно като на блутуут...

Браво за отчета ! В НСИ ли работи или в МВР ???? Защо полицаите спят и не ни пазят ??? Защото са на хранилка при престъпниците ????

Имам предложение - КАТ аджиите да се включат в тази борба... И без това само гледат де те рекетират и не си вършат работата. Пък и без това обикалят по цял ден по улиците....

Вече четвърт век заптиетата само отчитат и лапат народна пара.

Е сега вие другари комунисти ще намалите престъпността.

В пъти, в пъти се увеличи битовата престъпност при Цецо и кумецо. Така че е по-лесно да се намали малко отколкото да се увеличи още.

Спокойно, другари! Партията се е заела! Орешарски обеща! В момента ДАНС и реформираното МВР загряват и до няколко дена ще нанесат сломяващ удар право с сърцето на мракобесната битова престъпност!

ГЕРБ (ГРОБ) управляват организираната престъпност ! След като ГРОБ загубиха властта, бандитите Цоко и Боко разпоредиха на престъпниците на всички нива (най-вече тези, които ограбват обикновените граждани) да се "развихрят". Вярвате, или не - но най-често ограбени са тези, които не симпатизират на ГРОБ. Питате защо ли - Цоко е цар на подслушване на всички нива - следи се и трафика в Интернет - кой какво пише във форуми, социални мрежи и Скайп. Чрез статичния интернет-адрес на всеки интернет-потребител веднага засичат кой си и къде живееш. И те наказват, като изпращат нагли бандити да атакуват дома ти, дори и в момента когато спиш в дома си. Всички ограбени през последните 2-3 месеца, с които съм разговарял, ненавиждат Боко, Цоко и ГРОБ. Мега-Мафия !!!!!

Съжалявам, че трябва да ти го кажа, ама май имаш нужда от много силни хапчета. Чак пък такава параноя.....

По тъпо парче от тебе май не съм виждал да пише....Какво ще кажеш по въпроса че от 2005 до 2009 имаше 18 отвличания???? Престъпноста си беше на ниво, при положение че нямаше криза тогава...

INFO,с много стара информация си.По последни данни ГЕРБ са продали бизнеса си по управление на организираната престъпност на новата тройна коалиция/БСП;ДПС;АТАКА/.

и ся кво? всеки средно-интелигентен читател тук, ще си рече, че и ти си наред. не те ли е страх да надигаш глас - нали така ще те разконспирират, че мразиш ЦЦ и ББ и ще ти пратят бандити да те обират?

Ами да се откажат от 100-те милиона за нюхане.Да подслушват наистина оперативно важните субекти.Над милиард бил годишният бюджет на МВР.Хората плащали за здраве от джоба си.....да,а за сигурност,не плащат ли,въпреки този милиард?Пак платен от същия джоб?СОТ,каско на колата,някои и охрана,кучета,решетки,по две блиндирани врати с по пет брави...А на кого са най-вървежните охранителни фирми и СОТ-ове?А най-надеждните застрахователи на автомобили?Я се опитайте,да спрете плащенането на каското или сота........

Младите хора лишени от възможност за трудова реализация сас големи комуникативни възможности.Нямат доходи, а живота иска пари.Когато не могат да заработват по нормален начин- грабят по онзи начин.Така, че за престъпността носят вина онези, които трябва да им осигурят работа и доходи.Но те мислят само за себе си и не ги очаква нищо добро.За престъпността и терора огромен потенциал са образовани млади хора лишени от възможността да се издържат, като работят и получават заплати!

ГОГО, правописът ти е под всякаква критика. Ако претендираш, че си образован, хубаво си помисли дали би тръгнал да крадеш по хорските къщи. Ако би го направил, то залудо си харчил парите на семейството за образование. Образованият човек е достоен човек, който най-напред мисли какво ще прави, за да се изхрани и в никакъв случай не чака някой да дойде да му напъха блага в ръцете.

И кой е този бе Гого, който е длъжен да ти осигури работа, че и добри доходи? Факт е че кражбите идат от няколко фактора, безработица, която води до обедняване, което води до ниско образование и оскотяване, полиция която почти нищо не върши в тази посока, защото я занимават с "по-важни неща" като подслушване! Съдебна система която ги пуска лесно на свобода, заради калпави закони, които се създават от нашите "избранници"! Ето това е!

Когато човек иска и може, има начини!!!

Е там е работата я! Този който иска и може/Цв.Цв./ ги кара да подслушват, да са негова си частна полиция, а не да ловят битовите престъпници, а те искат но не могат, защото можещия им е шеф!

Най-неприятното е че когато истината излезе наяве /т.е. когато сегашното правителство евентуално установи официално че не може да се справи, недай Боже, благодарение на бившото мутри/ ще бъде късно и всичко пак ще бъде на наш гръб. Тогава ще разберете коооолко са ни съсипали тиквите. Ипреди имаше бум на кражбите. Ама ги криеха.

На първо място,е цялостната мизерия,като причина за битова престъпност.Наркотиците-наркозависимите са готови на всичко,за да си осигурят дозата.Изключително неефективната работа на МВР по това направление.Полицията винаги изостава спрямо добре снаражените и изобретателни апаши.Извън темата:герберуидните,нискочели писачи,сега излиза информация,че лично Станишко,е застрашен от поискване на имунитета от Прокуратурата.След ДПС депутатът,на ход били няколко от БСП......Нали оривтунихте орталъка,колко поръчков и червен бил Цацаров,малоумници недни!?

Ще плачете за "криминална полиция", но вече е късно...Сегашните трябва да бъдат научени на занаят- големите началници да отиват на място и да показват кое как се прави.Но дали и те го могат....... трудна работа!

Тоя Спиридонов малко тъповата физиономия има, ама не е лош човек, като гледам...

В тази измъчена държава не е нужно да има МВР,Съдебна система,защото ползата от тях е никаква.

София си е едно престъпно гето !

В следващите 5 месеца ще спаднат на нула - нали Цветанов го няма вече или продължава да управлява МВР и държавата? И да слага инжекции с отрова....

предлагам нещо което ще спре в 99 % взломните кражби и обирите- да се забранят заложните къщи и пунктовете за изкупуване на метали !!!

Искаш да вземеш пълната чаша с ракия от треперещата ръка на полуизтрезнелия циганин-пияница! Искаш да вземеш спринцовката от ръката на наркомана, така ли?

Фирмите за вторични суровини-метали генерират огромни печалби. Говорим за стотици милиони ежегодно. Не виждаш ли, че не могат да ги изместят от гарите и да ги накарат да се преместят в покрайнините на градовете , а ти искаш да ги забраниш. Никога няма да стане!

ПЪРВОТО И НАЙ-ВАЖНО ЖЕЛАНИЕ ОТ ПРОГРАМАТА НА КОМУНОХИЕНИТЕ Е ИЗПЪЛНЕНО, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА В ПЪЛНИЯ И РАЗМЕР. СКОРО ЩЕ СИ ДОЙДАТ ГАЛЕВИ ЩЕ ПУСНАТ КИЛЪРИ, НАГЛИ, ТРАКТОРИ. КАТАДЖИЙТЕ ВЕЧЕ СЕ ЗАЛАГАТ ПО КЬОШЕТАТА. С ЕДНА ДУМА, ПРОГРАМАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА!!

ко да прайш.. туй народът си го иска, туй си получава.

Народът не го иска това....Изборите бяха откраднати!!! Касиране на изборите и нови!!!! Не може с 10% гласове да управляваш....Това го няма никаде в света...

То и затова е зорът Цветанов да се вкара в затвора, за да може престъпниците, свързани с червените олигарси, да не бъдат обезпокоявани!

Пак дойде станишево време! Престъпност, проститутки по магистралите, може би ще има и отвличания, съдебната система е нереформирана и корумпирана, но взе да се жали в Страсбург! Нищо ново!

Новото е, новото.. еее... Че Мишо бирата е отровен от Цецо лажецо, след като съдия Тодорова отказала да го обеси? Волен току що го съобщи на Европа !! А там вече Цецо не го пускат??

Тризначките приятелки били с Бойко, и се хвалят на Гала : -Вече всички хора започнаха да ни се кефят... ?? Една от кокошките ми ги чула, търкулна се, рита с крака, и двете се заливаме от смях!! Оххх, охх..заболе ме корема а не мога да спра ,охх...?? баб Тодорка

Както преди години всички мафиотски изтъкнати мутри бяха с карти на специалните служби на МВР, така сега всеки квартален крадец е закрилян от местното РПУ, като сътрудник и информатор на полицията. За да се изчисти МВР от всички злоупотребяващи следва да се почне много от горе, а изнчално и основно е абсолютната прозрачност при назначенията и избора на кадри (не е тайна, че се плаща, за да започнеш работа в някои РПУ-та). След прозрачност при назначенията следва да заработи и Инспектората, и да се вдигне нивото на правна, а и всякаква култура на редовите полицаи. Време е в МВР да спре да се плаща само заради присъствие на работа и да няма грам цели и постижения с години.

Че то не е така само в МВР. Държавната администрация има ефективност много близка до нулата, а там заплатите са космически в сравнение с други сфери. Същата тази администрация по една или друга причина е напълнена с дечица на наши приятели, откровени уличници, които се обличат все едно, че работят на магистралата и какви ли не други боклуци. Критерии за назначаване са некадърност, никаква компетентност, липса на професионализъм и по възможност някаква диплома - без значение каква, истинска или фалшива. Цялата тази сган се прави, че работи без да знае какво. Примери са някои държавни агенции, създадени за наши хора от още по-наши хора. Изобщо демокрация по български...

Само да допълня !!! МВР трябва да се изчисти отгоре-надолу и отляво надясно т.е пълна "пурификация"

БайКусур, заставам зат Вас, и аз намирам същите кусури на тия муцуни с фурашки!! На една маса, на бира "При Илко" съм слушал, бес слешалки значи Едно полицайче да пита? Едно специолисче по "расфасоване" може ли да му "намери" нам ква си бубина, делко и карборатор? Абе ,кажи речи поповин лека кола, Жигулка !! Еегати МАФИЯТА, А !!

Да, много проблеми в България се коренят в тоталната липса на честност и прозрачност при назначения и конкурси за избор на държавни служители. Кой, кога, как, на каква база и с какви критерии подбира хората, които работят в министерства и ведомства е пълна тайнственост. Пречи ли да се създаде към Агенцията по заетоста отдел, където се обявяват свободни длъжности и конкурси за държавни служители? Да, как ще ги контролират, ако не са глупаци или свои хора ще е съществен проблем на политиците.

Интересно е, че непрекъснато има бумове на престъпността... Кажете си цялостната картинка, г-да Полицаи! Бум след бум, какво прави? Революция?

подчинените на тази "стара" кримка идват по сигнал, правят оглед и си отиват. Не си дават труда да търсят, защото първо не занаят къде да търсят и второ викат ги за следващ оглед. Ако хванат някого то е чиста случайност. Тупат го здравата докато признае колко кражби е извършил. С това отчитат "разкриваемостта". ЦЦ отчиташе 60-70%. Ти що не отчиташ 90, а? Нали можеш да смяташ до толкова?

Всички знаем вече добре и помним, че с всяко иддване на БСП техният електорат (лумпени) започва да даейства по всички фронтове. Един от фронтовете е престъпността. В Бояна и Драгалевци, в един от блоковете там, всяка година имаше 2 краби с взлом до 2010 г. След това повече кражба нямаше. Сега ще заревем за Бойко и Цветанов, но е малко късно. вместо да ревем, трябва да се махне изметта, която завладя незаконно парламента. Има ли период на управление на БСП, в който да не са се увеличавали кражбите?! Станпев пусна лумпените в началото на ггодината, за да изопачат протеста. Практически ГЕРБ сдаде властта, като се активизираха комунистите. И резултатът не заксъня. А може да се цитира колко хора предвидиха покачване на престъпността, сега може би щеше да звучи по-убедително твърдението ми, че ГЕРБ е обвинен за незаконно подлсушване, понеже успя да намали престъпността въпреки че съдът е комунистически и не съди. Това е типично поведение на силите в изостаналите общества - едно предимство да го превърнеш в недостатък. А лумпените веднага пригласят на тази гнус. Слд ГЕРБ ще видите чудеса от гнус и престъпност. Освен глупостите, с които започна правителството, сега ще видите още. Този път събитията се развиват сс невероятна скоррост. Онова, което сме виждали при БСП преди, сега се случва мног по-бързо. Очаквам иконмически спад догодина. За яснота: януари 2008 прри Орешарски започна устойчив спад (причина за идваща бедност). През 2012 при Дянков (прекрасен специалист и патриот) започна ръст (единственият начин да забогатее народът). Сега сме в ръст, оставен от ГЕРБ и откраднат от БСП. Сле година или две ще започне спад, който щее ее поредната причина за бедност, докарана от БСП. БСП правят така вече 3 пъти от всичко 3 управления. Сега гледаме бърз сценарий за 4-ти провал. Това е провал за България, държа да отбележа. За всички, които плюят и за тези, които си стоят в къщи и не изриват това смрадливо правителство от 3 негативни сили.

Във време на беззаконие и ненаказаност когато основния проблем е дали да върнем пушенето по кръчмите или да построим атомен саркофаг, какво друго да се очаква? Така ще бъде когато гласа на народа е представен от пенсионери и купени индо-българи а останалите ходят за гъби. Но това не е проблем само в територия България. Така е и в Европа където либерастите купуват гласовете на паразитиращи прослойки със социални помощи, вместо да се напънат да спечелят умовете на тези които им плащат заплатите.