Великобритания може да използва армията при бъдещи бунтове

Бунтовете, които избухнаха в Лондон и в други големи британски градове през последните четири дни нямат нищо общо с политиката или протестите, а са мотивирани от кражбите, заяви британският премиер Дейвид Камерън.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания може да използва армията при бъдещи бунтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да възстанат и половината щати от САЩ. Откакто спечелиха "студената война", вече не полагат никакви грижи да лъскат станиоления блясък на измислената си капиталистическа фасада и да крият истинската същност на строя си, известен ни още от едновремешните уроци по политикономия. Обясняваха ни там хората, дето ни преподаваха, и за безработицата във "великото" капиталистическо общество, и за бедността в гетата, скрити от измислени суперлативни дитирамби, и за порнографията, насилието, пошлия култ към парите и закона на джунглата. Но черните им станции като "Свободна Европа" заливаха със зомби-сиропите си наивниците от социалните държави, които градяха действително хуманен ред и справедливост и наивниците вярваха и разиграваха комичния спектакъл на "демокрацията" след 89-та, докато от държавата ни не остана нищо, а сега гледаме кюлотите и на тия "великите", дето ни преметнаха.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ БОМБАРДИРА АНГЛИЯ И ДА СЕ ОТСТРАНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО Й ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА" И ЗА "ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД". АКО СЪОБЩЯТ ЗА ОЩЕ ЕДНА ЖЕРТВА - ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ДЪРЖАВАТА И СЛУЖБИТЕ Й ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ПРЕДИ ТОВА ИМ БЪДЕ ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ "САМОУБИЯТ". СПЕШНИ САНКЦИИ НА ООН И БОМБАРДИРОВКИ НА НАТО, ТВА Е.

Много с.ънчаса.и д,уга,и във фо,ума Каме,ън п,ави.но не се занимава да п,ави ана.изил защото ,аботата му е да п,ек,ати без,едиците и възстанови имуществото на г,ажданите Достатъчно с.ожни задачи Ана.изи тук има кой да п,авил както виждаме Не е чак то.кова с.ожно Икономическа к,изал дове.а до идео.огическа такава В ,езу.тат т,адиционните идео.огии отстъпват място на ана,хизма Също д,евна идео.огия Vипсата на по.итически .озунгил п,и о,ганизи,аност на тъ.пата води до тежки пос.едици

Защо Дейвид Камерън да може да използва армията си а полковник Кадафи да не може.Сега ние кой ще подкрепяме-правителството или бунтовниците??

които победи с него сме муахахаха

Култура на страха - най-сетне да го каже западняк. Културата на страха вече я има в Чалгария - хората ги е страх от всичко, по селата - от циганите, а полицаите предпочитат да ги колят, но да не гръмнат някого. Изключително отрезвяващи събития в Англия. Само че там ще се оправят, както се оправиха с футболното хулиганство. Само да не изхвърлят боклука си в тоалетната..

"Да дойдат танковете !" Ех, Камерън, това вече беше ... Няма да помогне ! Язък ви за английската деРмокрация !

Всичко това е естествен продукт на Капитализма като система.

Тези събития ще станат ежедневие за т.нар. "зрели демокрации" при предстоящото трайно намаляване на стандарта на живот. Ще дойде и време огромните градове просто да изчезнат - такава форма на организация на обществото е прекалено скъпа и неефективна.

Страхотно звучи!!! "да възлага задачии на армията" и "Правителството, полицията и разузнавателните служби анализират необходимостта да бъдат въведени ограничения на социални медии като "Фейсбук" и "Туитър""....................!!! Въпроса е кой го казва - Садам Хюсеин, Муамар Кадафи, Хосни Мубарак, Башар Асад или Дейвид Камерън, министър председателят на Великобритания!!!!! Открийте разликите /ако можете/!!!!????

КРАЙНО ВРЕМЕ Е СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ПОКАЖАТ МУСКУЛИ ,ЗА ДА СЛОЖАТ НА МЯСТО ХУЛИГАНИТЕ/КОИТО ВЯРВАМ СА ЕМИГРАНТИ ,ИЛИ ПОТОМЦИ НА ЖИТЕЛИ ОТ БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ НА НАЦИИТЕ/

Българче, Онези хора от Британия са много чувствителни на темата СВОБОДА и ако някой тръгне да им я ограничава със спец.части,тогава всички ще излезат на улицата и няма да палят само коли,а ще им пламне и държавата.

Онези хора са едни лумпени, които ще се насе..т в момента, в който излезнат главорезите от САС и "Саладините".Но двойния стандарт на либерастите позволява te да се ползват само срещу ирландци борщи се за свободата си, срещу цветнокожата сган не може, за да не им се нарушат човешките права.

Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?

Спешно да бъде свикан Съвета за сигурност на ООН! Съгласно резолюция 1973 да бъде обявена безполетна зона над Англия и да започнат денонощни бомбардировки!Кралицата и Камерън да бъдат обявени за нелегитимни! Въстаниците да бъдат въоръжавани,да бъдат запорирани сметките на английските управници и средствата да бъдат насочени към въстаниците! Ако загинат децата или внуците на Кралицата - няма страшно...войната иска жертви!

Гадно е да ти се случват мръсотии които ти правиш на другите .

Ха-ха-ха-ха !

Ако Камерън може да използва войска в страната,защо Кадафи да не може?! Питам аз, и отговор не искам...

Камерън не познава комунизма. Тук всичко можеше. И офицерите задължително бяха членове на БКП. Английската полиция ходи невъоръжена, защото там шумкари никога не е имало.

През комунизма такава тъпота като твоята беше забранена с партиен декрет.

Еми, когато французите забраняваха забрадките, тоя същия каза че това не било във стила на толерантните британци ... е сега да вади армията. (не че със забрана на забрадките нямаше да е същото) :)

Когато двама правят едно и също нещо, не е едно и също нещо. С отстраняване на причината изчезва и следствието. Някои лекарства са по-лоши от болестта. Няма по-голямо безумие от това да носиш дърва в гората.

Споделям мненията на IrD и Точен !! Това което става днес в Европа и в Света е само началото ! Алчността на богатите е безпределна,а бедните никога няма да приемат да им станат роби !!!! ... и така до следващите размирици и бунтове ! Този КАПИТАЛИЗЪМ е изчерпан тотално и Човечеството е на прага да го замени с НОВ по-справедлив и хуманен общ.СТРОЙ !??

Ще го заменят тоя строй в ада.

Явно се страхуват да погледнат проблемите в дълбочина,а това е стара демокрация,която би трябвало да ни е учител на нас, неграмотните източноевропейци с по 2 езика и висши образования,горката България вечно си бърка съюзниците,какво ни пречеше да се коалираме с Китай

Или с Турция, челеби?

Явно се страхуват да погледнат проблемите в дълбочина,а това е стара демокрация,която би трябвало да ни е учител на нас, неграмотните източноевропейци с по 2 езика и висши образования,горката България вечно си бърка съюзниците,какво ни пречеше да се коалираме с Китай

Много е ТОЧЕН коментара на ТОЧЕН, доловил е основната причина за безредиците, макар че има и други фактори.

проблемут е, че белите не са изработили нищо. истината е, че цялото богацтво на европа идва от колонялизма и робство. белят човек знае само да експлоатира. забогатява се от собствен ум или чузд труд, но не от собствен труд. от собствен труд се гурбавее и старее. имигрантите за имигрирали за да работят вув фабрики, които сега са изнесени в китаи и индя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хмм а примерно Швейцария, Дания, Норвегия и тн, какви колонии са имали? Няма по безправно същество в Европа от работещия бял мъж... няма хелзиснки комитети, няма толерастки правитества,които да го защитават,а ако реши сам да се бори за правта си - е то тогава е расист и урод.Но както е тръгнало това няма да остане така дълго време защото на хорат им писна

А на мен като роден бял по божията милост знаеш ли колко ми дреме за бившите колонии?

Пускайте още хитреци чужденци, без професии, минимално образование и европейско възпитание, които да живеят на гърба на държавата.Кеф!

НАТО да бомбандира Лондон и да принуди английското правителство да спазва човешките права! - Така както прави в Либия, готви и участие в Сирия! Да живеят младежите от Лондон, които защитават Свободата!!!

Мохамеде, приятелю, защо "младежите от Лондон" не защитават Свободата там където са се родили, ами са отишли в Лондон? Това е като във вица, където един търсил ключа си под една улична лампа и като го питали къде го е загубил, той казал:"Ей там в тъмното, но го търся тук , защото е по-светло"

това е прекалено морално и принципно дори за "напредналите" "развитие" демокрации. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Или с Турция, челеби? На вас ви трябват няколко "Андерс Брейвик"- ци!

Вие сте натрапниците в Християнска Европа. Стойте си там в Азия, ние не ви пречим да си живеете по ваш тертип. Удряте чела в пустинята, не го правете на християнска територия.

а какво тогава правите в азя? или както се казва: "защо моя петрол е под техня пясук". двоините стандарти нямат краи, както и едностранчивото мислене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Казваш "християнска територия", но в очите на мюсюлманите тя е такава само временно И целта им е именно да я превърнат в ислямска. Както и целия свят впрочем... Както беше рекъл преди време Кадафито - "в Европа вече има над 50 милиона мюсюлмани и ние вярваме, че с помощта на Аллаха те ще превърнат континента в мюсюлмански".

Здравейте, аз съм самотна майка вдовица на момиче което живее в Лондон от година. Там тя срещна някакъв черен безработен африканец който така я омагьоса, че тя плътно го следва по петите като кученце. Знам че той е част от някава местна банда и не знайно как се издържа. Никога няма да си простя ако поне не пробвам да и отворя очите за реалния живот. Аз не познавам никой там на място и искам да ви помоля за помощ. Бих искала да намеря някой който да закриля дъщеря ми там. Обръщам се към тези от вас които живеят в Лондон и познавате най добре хора които още решават проблеми.

Жана, ако цветът на кожата му беше бял,щеше ли да ни го напишеш всичко това?

Х, жената ясно е написала, че младежа е безработен и участва в банда! Мисля, че това е достатъчно.

Що твоя да не е лай..о кафеникъв та си толкова разпален ?

Иди си я прибери! Къде си дрямала до сега?

гледаите "чилдрен оф мен". стерилността и безишодицата на световня корпоратизум е явна. армята не мозе да се включи, защото трепе цивилни в либя и афганистан, с пари платени от будещето на протестиращите. за това, тирабва да се казва нахората как да се обличат (да не носят маски) и да им се ограничи соцял медя оутлец. георге орвел, 198ч, маи е писал за ук анд ус, не за соцялизма. нещата ще стават и по зле, навсякуде, защото правителствата са корумпирани и мислят само как да напулнят дгобовете на банкерите и генералите, като за това изпращат деца и малдези да се бят и мрат в незаконни воини, а останалите са доведени до руба на существуването си. големите заеми на "водещите" и "напреднали" страни не са нищо друго освен грабез от будещето на децата по света и от природата/екологята. хаиде прятен ден и наслаздение на още повече насилие по масс-медя-та. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Провинило се кучето, а наказват свинята.

Какво толкова чудно има, аз също съм отказвал работа в Лонодн. Работя за чуждестранна компания тук в България, за труда си получавам заплащане достъчно голямо за да мога да живея добре.

А ние да идваме ли?

Моя брат Дейв Камерзн дойде на власт след един от най големите скандали в Парламента = оказа се че куп депутати са се облажили с парички на данъкоплатеца. Някои бяха стигнали дотам, че извършили злоупотреби с цел да си построят в къщи малко изкуствено езеро за лебеди :))))) .... Е щом депутатите крадат, тогава кво да прави един 20 годишен безработен английски младеж .... Да стане депутат . що ли .....

рижави педита!!!нима армията ви не е деполитизирана ??хахаха най старат демокрация а?? сега ще видите вий как лкцат чалмите ...хак да вим е ...пък и ще се поизкефим...щото Англия няма приятели има интереси нали ???густо майна много густо....)))хи хи

Да ама и след 200 години внуците ти няма да получават и половината от нглийската минимална работна заплата. Сега отиди да се похвалиш някъде, че си хетеро.

Много точно казано. Злоба и то българска. Във Великобритания един безработен дрогиран негър без образование, взима сигурно 3 пъти повече от един работещ магистър в България, да не говорим за качеството на храната, услугите и стандарта на живот. Освен това получава общинско жилище и пак подскача. Ами вие смешници?

Е не бързайте толкова, размириците няма да престанат скоро. Какво трябва да се случи, за да престане Лондон да бъде финансова столица на света?

гаче ли отдавна не е финансова "столица" ама карай..

Каква наглост ! Доскоро критикуваха правителствата които цензурират социалните мрежи и дори създадоха технологии и паралелни интернет мрежи които да не спират достъпа на хората от тези страни ! А сега обсъждали налагане на ограничения за социалните мрежи !!! Това е просто наглост !

Както казах по-рано - само бой и стрелба на месо ще оправят положението.

Заглавието е спекулативно, не предава смисъла на думите на Камерън. Типично за непрофесионалната журналистика на Дир.БГ. Камерън обясни, че при нужда ще се използва армията за логистични операции, така както при наводнения (което много често се случва в централните и северните части на страната). Имаше питания от членове на Камарата на общините по този въпрос по време на днешното изслушване и той отново потвърди, че не става дума за изкарване на армията на улицата. Дир.бг отново показват много много ниско ниво на журналистика, граничещо с жълт текст.

не мрънкайте ами помагайте

Наш Бойко трябва ката ден да благодари на Бог за нашенското търпеливо население, че не се е вдигнало на бунт, както го е подгонил глада...

Бойко пък защо?! Ами Младенов, Виденов и Станишев? А Столетницата? Наистина ли Ви е толкова къса паметта?!

Eistee, защо диференцираш монетата на ези и тура?

Извинявай,но Жан Виденов когото всички ние оплювахме през годините се оказа единственният български политик,който не подписа "Планът Ран-Ът" !!! Длъжни сме да я кажем тази истина,за разлика от другите 28 политици предали Родината ни !

Айде, Младевов и Станишев са евреи, а и за Борисов упорито се твърди че е такъв. Така че да правят поразии не е странно. Но Виденов е единственият български министър-председател, който отказа да изпълнява геноцидната програма Ран-Ът и се опита да ни освободи от зависимостта от МВФ, но го блокираха и отвън, и отвътре. Всичко беше едно голямо театро, насочено срещу него. Естествено в представлението взеха участие и ЦРУ, и чифутският крупен далавераджия Джордж Сорос.

Е как само Младенов, Виденов и Станишев помниш бре!??? А Тези които тотално унищожиха България не ги помниш!??? И при Станишев България беше най-добре, кво искаш да кажеш???? Ако не ми вярваш - погледни статистиката!!! Или не ти достига памет, както на 70% от нашего брата...............???

Всеки от пишещите тука трябва да признае пред себе си, че, ако има възможност, ще предпочете да живее в центъра на тези размирици в Англия, отколкото в центъра на мирна София!

правлно.3атова със семейството ми живеем в Лондон , а не в София.3а 1 ден вече няма и помен от ра3мирици , вече всичко е нормали3ирано- живота продължава.

и замириса на лъжа....

Напротив! Отхвърлял съм 3 оферти за работа/живот в чужбина, една от които точно в Лондон. Предпочитам да живея в София, защото ми харесва - обичам си града, тук са приятелите и семейството ми. Познавам София отлично и обожавам почти всичко в нея. Естественно, че си има недостатъци, но съм се научил да живея с тях. Имам добра работа и ми харесва достатъчно в България и респективно - в София за да съм сигурен, че не искам да ходя другаде, освен на екскурзия. Държа да кажа, че има части на София, в които не бих живял по никакви причини и че съм видял няколко еропейски и светочни столици т.е. знам какво е "навън"... Поздрави!

ни е мащеха , 3атова бягаме от Бг. Тук колкото и да са минимални - имаме някакви права. Обичам Родината , но мра3я държавата.

Що си събирал оферти и си търсил работа,като си имаш и не щеш да ходиш никъде?

Може да използвате и извънземните, но това нищо няма да промени. В най-скоро време света го очаква хаос! И познайте главния виновник кой е.

Да не съм го измислил този глобализиран свят на новия ред аз. Капиталистите го въведоха в края на 80-те години като начин за трупане на пари, но се оказа, че с капиталите вървят и хората с всичките си проблеми. Не се оказа никак лесно и доведе до много проблеми, чието задълбочаване предстои, но за някои определено е много печелившо.

относно КАПИТАЛИЗЪМ -предимно обществен и 30% държавен е капитализмът в развитите държави,а ДРЕБНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ ,КОЙТО ИСКА ДА СЕ ОКРУПНИ ЗА ЕДНА НОЩ В МУЛТИМИЛИОНЕН ИЛИ МУЛТИ-МИЛИАРДЕН ,КАКЪВТО ИМА ТУК,за да запълва бившия държавен капитализъм при социализма ,в развитите държави заема малък дял и не е способен на голям БВП,или достатъчно храни ,или жилища,или нови автомобили -с други думи КОРПОРАТИВНИТЕ ФОРМИ -ОБЩЕСТВЕН КАПИТАЛ -И В ЗЕМЕДЕЛИЕТО,И В ИКОНОМИКАТА НОСЯТ РАЗВИТИЕ ,ИЗИСКВАТ КВАЛИФИКАЦИИ -това тук го няма ! Забележи добре !Освен в случаите на мултинационални компании с клонове и тук,но с малки клонове

Бунтовете в Лондон нямат нищо общо с протести и са мотивирани от кражби?Но в Сирия били тъкмо обратното!Защо ни правят на будали,и ние можем да крадем!

България може да е следващата...

То, всичко което дойде е хубаво, ама за тези дето държавата ги охранява. Като отида да ограбя и разоря един по един магазините ... ко шъ ям? Каgaто свършат българите в територията България, кой ша пази тук британските пенсионери от мангустите? Сорос и компания посяха ветрове, но реколтата им е БУНТОВЕ и БЕЗРЕДИЦИ. Такъв е НЕПРИЯТНИЯТ ЗА ТЯХ РЕЗУЛТАТ, от експериментите дето си ги правят на нашите тела. Сега няма да може да носимЕ маски, бурки и други камуфлажни средства, а ИМПЛАНТИРАН ЧИП - С ВГРАДЕН GPS, вместо чеп.

защо го спряхте бе?? Дето спомена чипа...От какво ви е страх толкова?

"И", когато те атакуват отзад, "пускаш ли" или спираш? Ти можеш да си сложиш чип, но аз не си давам чепа, дето ми го "отряза" модератора, в края на мнението ми по горе.

Добър закон , но остарял ! Та нали организирана група от 50/100 човека и присъединили се лумпени - крадци могат да ,, донесат ,, чиста печалба за търговците , ако се спази закона а той по всяка вероятност ще се спази .Според мен добре измислено , в години на криза ! Никой не купува , но приходи ще има .

Вие анличаните не ги мислете. До скоро тяхната система владееше половината свят. Там, където е стъпил английски ботуш цари ред. И силно се съмнявам, че ще се оставят шепа неграмотни хлапета да ги разиграват. Както стана ясно, прокуратурата им работи 24/24 ( а не като нашата, където не можеш и за цяр да попаднеш на прокурор след 17 часа) и вече са повдигнати обвинения на 1/3 от арестуваните (4 дни след началото на това безумие !). Може да бъдете сигурни, че до края на месеца ВСИЧКИ, които са участвали ще бъдат ефективно ОСЪДЕНИ и забити задълго в кауша. В UK има достатъчно свободни места в затворите, за разлика от у нас.

Много точен коментар.

много вярно.Империята ,че ще се справи.Тя затова е Империя.

някога може и да е била ...доста отдавна...

И Турската империя навремето - където са стъпели, са мачкали и е царял ред.. Поговори си с някой от колонизираните от Англия държави, за мнението им за британското влияние, преди да им се възхищаваш...Естествено, АНглия днешно време няма нищо общо с отпреди 50 години. Обикновения англичанин е много скромен и толерантен, всеки път като ходя се възхищавам

Личи си , че никога не си им "сърбал попарата" на тези на които се възхищаваш .... по-тъпи са от ямболски комбайнери ..... Пардон - не исках да обиждам ямболските комбайнери, защото те са природно много по интелигентни от англичаните.

Двойният стандарта на Запдняшките Атлантически ценности е шокиращ: Бунтовници и протестиращи в Либия,Сирия,Йемен,Иран,Тунис,Египет идр. са Демократично-Толернтни и Мирни Протестиращи-въпреки че и по ББС и СНН се виждат американските автомати,пистолети и картечници на тези Мирни Демократи.... А защо и как така Камерън ще обявява Разбунтувалите се цветнокожи,предимно мюсулмански маси в Лондон,Ливерпул,Бирмингам,Манчестър и др. хулигани,криминални,крадци и оберджии?????????????????

Не се мъчи да проумееш разликата, явно няма да е по силите ти!

Бриш кансъл спри да се изцепваш ...и твоята е изпята ....

са познати на полицията и социалните служби в процеса на работата -знаят им уличните имена и прояви,картотекирани са към програми за помощи,за курсове например застеляният е имал определено улично име,бил е наркопласьор от определена банда /там бандите вземат странични смъртни жертви често,както и помежду си от войната между тях вкл в училищата ,макар част от тях да са на домашна форма на учение.../

По какво са познати на полицията-по това че обучението стана от 3000 лири на 9000 лири ???

Хак ви е, вашта верица. Прибирахте всякакви бандити, чеченски терористи, евреи - крадци от славянските държави, плюс изметта от бившите ви колонии и им давахте убежище, наричахте ги борци за свобода и пр. Не връщахте доказани международни престъпници. А сега, ква стана тя?

доказани престъпници към родината им,но това срещна съпротива в съда на ЕС,иначе някои ги връщат от летището обратно в Индия,колкото и да казват,че в Индия ще ги убият ,нали там няма терористична група,обаче признаха тероризъм в Пакистан ,но ги помолиха да си контролират повече имигрантския поток ,защото няма място вече във великобритания за толкова голям поток от десетки милиони вече от началото на 70-те години след като част от тези азиатци са разселени от африканските държави,които извоюваха независимост /в Пакистан са се върнали 5 млн само от Уганда -африканска държава,където преврат изсели милиони азиатци от малката държава през 70-те години/

Англия да се съобразява с ЕС? Не си глупак, гледам, недей да говориш смехории. Просто са си такива, а специално дивата им омраза към славяните им е в кръвта и гените.

Абсолютно вярно е твърдението че проблемът е европеиски - Европа последните 30 години е източена финансово от Азия и Африка, милиони работни места са загубени заради печалбите на корпорациите докато в същото време Европа е залята от имигранти от ислямския свят и Африка които източват образователаната, социалнат аи здравната система докато носят тяхната култура на насилие и нетолерантност. За съжаление хуманистичния модел на човколюбие и толерантност в Европа е заменен от пренесени от ислямския свят и от други страми модел на човеконенавист, омраза към инакомислещия - вместо да се интегрират тези имигранти живеят затворено в свои общности които симулират и моделират конфронтационното поведение от страните откъдето са дошли - ислямски или африкански.

И затова Европа трябва да се обедини и да действа синхронно! Но, изглежда европейските бюрократи не искат знаят историята.

Казваш "ислямски или африкански" страни, но по-точното е "азиатски или африкански", защото повечето африкански страни (особено в северна Африка) ВЕЧЕ също са ислямски...

Камерън се оказа, че е един изнежен некадърник, който го бива само да си зализва бретона.

Точен си! С едно допълнение: Хулиганското поведение и агресията излиза извън стадионите и това е опасно за сигурността на държавите! Тази заплаха е равна на тероризъм, време е да се осъзнае!

какви глупаци.първо не позволявашна полицията да действа решително да не би да наруши правата на скапаняците а после я караш да плаща щетите защото допуснала уввреждане насобственост.каква пародия

Ужасно ми харесва това - "ако бъдат нанесени щети на собствеността на гражданите предизвикани от улични сблъсъци, полицията е задължена да плати парична компенсация" !!! Искам го и за Бг !!! И забележете - закона за безредиците е от 1886 година, а не е зменян три пъти само за половината мандат на правителството.

закона за безредиците от 1886 година, според който, ако бъдат нанесени щети на собствеността на гражданите, предизвикани от улични сблъсъци, полицията е задължена да плати парична компенсация :)) Един студен беше осъдил университет на острова да му плащат по една лира на ден за бира, позовавайки се на неотменен закон от 19 век, да ама ректора се заял и го глобил 50 лири по друг неотменен закон от 19 век, защото студентът не носел шпага :))))))

Ха-ха-ха! продължение на неотменинте закони... Ако си в Честър, след залез имаш право да застреляш всеки гражданин на Уелс, който срещнеш. И само кралицата има право да се разхожда в каляска в центъра на Лондон.

Каква тактика? Какво се чудите толкова? Само бой и стрелба на месо и после да видим кой ще краде!

сте тъпи и некомпетентни в и3ка3ванията си.