Коментари - Край на непризнатата република Нагорни Карабах, сепаратисткото правителство подписа указ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По същият начин както направи Азербайджан с Нагорни Карабах Сърбия трябва да си върне Косово, който е сръбско територия, и албанците да се изселят доброволно в Албания.

Пичове, който си е в бг да се готви за нещо скоро.. Ама кво нещо, те ще ви подарят без съпротива

Не бяхте ли фенове на Азербайджан, внасяхте газ от там щот Путин бил диктатор ве боклуци?

Половината газови полета на Азербайджан се държат от Русия.

Не беше ли именно Армения наш руски съюзник? Не беше ли именно Армения с наша помощ окупирала тази територия? Не бяхме ли ние от Русия изпрати ли миротворци в тая територия? Не са ли именно азарите тези дето убиха нашите миротворци? Сега последно кои са добрите и кои са лошите???

Интересно, ако Сърбия утре тръгне да трепе албанците в непризнатото от нея Косово, и подпише указ за връщането на тази измислена държавица в Сърбия, кО праИм ? Шибания двоен стандарт на ООН и колективния Запад. ....значи.Човешките права по света, отдавна са "стратегическа стока", уви. Едни ги имат, а други, не, щото не са от нашите.....

Още не си разбрал че Сърбия не е Югославия.

Кога Косово е било Югославска република бе? Косово винаги е било в Сърбия.. Къде ви копаят такива неграмотни гьонове

В самостоятелната държава Косово твоите любими сърби дето мразят българите като тебе са абсолютно малцийство. На Косово на практика се отдели заради военните престъпления и опита за геноцид извършен от сърбите на тази територия. И колкото и да ти е гадно- Сърбия не е Югославия.

Косово се отдели за да могат краварите да крадат от залежите там. Няма никакви военни орестъпления там ваксиниран тъпунгер. Колйото Ирак имаже химипески оръжия, толкова и сърбите са трепали косовци. Сега Косово ше се върне към Сърбия и краварите нищо не могат да наоравят.

Ми я дай пример тогава тия твои кравари какво по-точно крадат и от кои залежи там????? Я дай пример кога и от кого е създадена Югославия ? Я дай пример мразещите България сърби защо ти станаха най-добри приятели?

Като започнем с това че ти твърдеше неистово в стотици коментари че Русия никога няма да нападне Украйна. И повтаряш ли думите на Путин и неговите квартири че това било западна пропаганда с цел да развали отношенията между Украйна и Русия. Да продължим с приказките ти как ей сега още утре Русия ще превземе Киев. Как оная огромна колона първо за три дни после за четири после за пет ще стигне до Киев. Да припомним за приказките ти за капаните заложени всеки път когато твоята Русия отстъпваше. Да припомним хвалбите ти към пригожин пак после и псувните ти към пригожин. Да припомни ми как и ти и любовникът ти шилото твърдяхте че ей сега още утре половината свят съюзник на Русия ще признае нацистките референдуми на Путин. Да продължим ли с примерите за твоята пропаганда жалък български предателю работещ за вражеската държава Русия????

Няма да ги напада при определени условия. Путин им каьа да спрат с глупостите или ще ги приключи, те не спряха и бяха приключени.

Я дай линк къде го и кога го е казал? Защото и всички руски пропаганда турчета и вашия Путин и Медведев и лавров и всички останали дружно твърдяхте че Русия никога няма да нападне Украйна и това са само западни лъжи и провокации за да развалят отношенията между Русия и Украйна. При това го казаха публично по абсолютно всички телевизии.

На арменците им дойде малко Нанагорни Карабах. Свирено.

опитай да напишеш нещо без личнна обида

Констатациите не са обиди, малоумник.:)

И как констатира че някой е малоумник предателю? Я кажи моето момче ти дето твърдеше че подводницата трябва да изплава за да изстреля ракета колко си умен?

Следя ви коментарите и така констатирам :).

Той или разправя откровени лъжи или когато го проверяват с факти започва да псува и да обижда. Той смята че обидите са доказателство за лъжите му.

Би ли ми казал коя по-точно държава са окупирали американците и са я присъединили към собствената си територия? И след като ти жалко същество твърдище построяването на база на НАТО е равносилно на окупация- Би ли ми казал при коя окупация можеш свободно да си протестираш и свободно да водиш вражеска пропаганда? Защото в любимата ти Русия например и в окупираните от нея територии нямаш право нито да протестираш нито да си недоволен защото иначе затвор. Грешката на американците е че не разбират как човек може доброволно да иска да живее в диктатура, да си избира да бъде роб и да бъде третиран като животно. Аз също не го разбирам но гледам и ти и иранците и афганистанците и още няколко държави просто животът си давате за да бъдете роби.

Да почнем от Тексас :). И ще завършим със Сирия. Минавайки през Хавай и Пуерто Рико. Де ви намират толкоз необразовани, прости, с отклонения и психични заболявания.

Дали да ти припомня жалък предателю че Тексас е независима държава извоювала си независимостта от Мексико и чак след това се присъединява към съединените щати????? Всъщност повечето щати са си били независими преди да се съберат заедно в тези Съединени щати ама необразован предател като тебе откъде да го знае? Дали да ти припомня че Хаваите никой не ги окупирал за да поискат да станат част от съединените щати??? За Пуерто Рико а американците кога са го окупирали и са го присъединили към собствената си територия??

Ми то и Донбас така бе, тъпотгълник :).

Изпращането на руски войски в Донбас не е окупация нали? Той и Хитлер така твърдеше- първо окопираше някоя държава после провеждаше референдум и твърдеше че хората искали да бъдат част от Германия. След признанията публични на пригожин да продължаваш с лъжата че Донбас и луганск доброволно самостоятелно са поискани да бъдат част от Русия е просто смешно.

Колкото изпращането на американски в Тексас е :). Ама сте кухи, хахахахаха.

След като нито преди нито известно време след това Тексас е част от съединените щати? Я кажи жалък предателю кои войски са изпратили съединените щати в Тексас, щото и Тексас и Мексико твърдят че това е са били тексаски опълченци.

Прочетете историята на САЩ и ще разберете как няколко бивши английски колонии на брега на Атлантическия океан след обявяване на независимост в повечето случаи с помощта на завоевателни войни срещу индианци, испанци, мексиканци и анексии на редица други територии и тихоокеански острови като Хавайските се разширяват до 10 милиона кв км и стават империя.

Я кажи моето момче Армения част от кой военен съюз е? Не беше ли там нещо заедно с Русия?????? Я кажи жалко пропагандаторче там случайно имаше ли руски миротворци? Дето азербайджанци ще ги изпиха като кучета ама Путин само при мрънка и нищо повече? Много обичаш ти да лъжеш и да разправяш всякакви фантазии ама дори руснаците признаха за убитите техни миротворци.

Абе психопат - Армения не признава Н.Карабах. Демек никой не напада Армения.

Бе то и аз не го признавам ама там имаше руски миротворци. И азербайджанците ги убиха нали? И освен това Армения беше ли и все още е част от съюз дето твоята Русия е главната? И не е ли според договора в твоя съюз в задължения именно на Русия да помага на Армения?????? Я кажи моето момче затова че си станал продажник и български предател пак ли е американците са?

Арменците сами се прецакаха. Могат да се сърдят само на себе си. Избраха си палячо той и разби армията и се изпокара с Русия. След това азерите просто ги смазаха.

Иска ли още някой освен Украйна и Армения Русия да им "гарантира теритириална цялост"?

Като ти я гарантира Русия, не правиш учения със САШ, малоумник.

Български предатели и възрожденец? Доколкото знам Армения е част от съюз с Русия а не е част от НАТО. И мен НАТО а именно Русия гарантира сигурността на Армения. И не американците а именно твоите руснаци предателю имаха войници в нагорни Карабах.

Ето това очаква и България. Както Косово, сега Арцах , следва България.

да не си фес бе..да те...?!?!

Само че Нагорни Карабах си е част от Азербайджан юридически … знам че за русоробите границите справедливи или не са нещо без значение но е факт ме няма промяна в границите от втората световна даже в Югославия ако погазихе този принцип веднага ще се появят хиляди претенции кое на кого било и какви хора живеели …

А Тайван като е част от Китай юридически …… Или там не е същото щото……

Точно и аз за това си помислих. Но си е друго да се изходиш и да назначиш всички за "русороби", които не са лоботомирани и все още задават правилните въпроси.

В Тайван отидоха китайците не желаещи комунистическото управление. Което на практика дойде на власт с преврат и кървави репресии. Броя на милионите избити китайци от страна на комунистите и до ден днешен е неизвестен. Да за кое законно правителство говорим?

Сега ситуацията е Нахичеван, който е отделен от арменска територия как ще си комуникира с Азербайджан. Предполагам че натам ще натиснат турчолята. И русия отново ще каже, че не е тяхна работа, понеже Пашинян не им играе по свирката. В последствие може да видим цяла Армения окупирана от турците, въпреки , че за Ереван ще се бият като за последно. Хубавото на цялата история е, че арменците никога няма да повярват повече на кагебистите, че са християни и т.н. Това свърши, не за първи път Русия предава Армения. Руснаците са гледали по съшия начин на Рамения както САЩ гледа на Украйна - като на пушечно месо по границите на империята.

Всъщност единствените които окупират и анексират в 21 век са руснаците … американците свалят режими и си заминават … така че ако съдиш по Русия тя така би направила… иначе абсолютно си в грешка … Турция колкото и да е диктатура се съобразява с международно оризнатите граници …засега виж ако Русия остане възнаградена тогава може да им мине през акъла и други да правят така .

Ми не окупират щото после требе да ги хранят... а иначе свалят правителството...слагат си базата и плащат само на продажния елит... другите кучета ги яли...окупация по хамерикански

Няма ли да има санкции срещу Азербайджан? Нещо арменски знамена не виждам на СО. Двойни стандарти, а?

Това Си е тяхна територия. Някакви по руски/ съветски модел решили да си създават някакви държави в държавите. Че има геноцид- има. Ама като са решили да си правят държава на чужда територия???

Сега е момента сърбите да си върнат Косово и малцинството да емигрира в Албания.

Да, Русия ще им помогне по същия начин.

Само лаете и само Русия ви в устата. Сащ очевидно се месят в работите на целия свят, най-големите неоколонизатори изобщо до момента в човешката цивилизация, включително и единствените, които настъпват към Русия и я изолират, вместо да я интегрират. Но Русия ви е виновна за всичко, най-главно за това, че напук още не се е разпаднала.

3 дневната специална военна операция на Азербайджан приключи за един ден. 3 дневната специална военна операция на Русия продължава вече над 570 дни.

Ми САЩ не въоръжиха Армения :). И сега ще бъдат изгонение оттам.

Е нали Русия беше на страната на Армения. Имаха пакт нещо...

Имат пакт все още. Ама според Пашинян Карабах е част от Азербайджан. И не е признат от Армения.

г-н Мили, козяк, той лансира идеята за 3-те дни, не руснаците!

Пропангаторите на Кремъл по руската телевизия говориха как Украйна ще падне за три дни. Войниците дори си носили парадните униформи в танковете. Ама, гръмнаха шампанското по-рано.

Я дай някое видео да видим? :). Деба и глупавите укромастии….

Той паникьора си е извратен тъпанар ;)

Като си в съюз с Русия това ти се случва... Само беди.

Какъв съюз с Русия. Пашинянчо реши да го играе със САЩ и руснаците му показаха вратата.

Виж какво е CSTO... НАТО от АлиЕкспрес за ватенки

На бас, че в България става същото ако наредят от Козяк. Предаваме Родопите и Странджа на Турция без гък и без мък... А ДПС само ще постави "Like" Продължаваме предателството.

В момента в правителството няма ни един с българско самосъзнание. Има няколко с украинско, другите са “глобалисти”.

Пропусна и псевдо-патриотичните мърши.

Кои са тия патриотични мърши в правотелството? Няма такива. Нито псевдо, нито истински. Правотелството е ГЕРБ/ДБ/ПП - къде видя патриотизъм, па макар и фалшив?

Пашинян "продължава промяната" за Армения предавайки националните интереси по поръчка от посолството. Гледайте Армения мислете си за България.

Трудната ситуация за САЩ в Армения е, че народа скочи по улиците и иска главата на пешката Пашинян. А Пашинян иска санкции за Азербайджан :). Кашата е пълна, Русия седи отстрани и чака…

Много им "помогна" Русия на арменците. Копейките да гледат каква защитничка е тя и да си водят бележки

Как би искал да помогне Русия, като Армения не зае страната на Карабах, а на Азербайджан?

Армения предаде Карабах непризнавайки го. Затова в ломента цялата страна е скочила срещу Пашинян, но това няма да го видите в новините щото е американско протеже, соросоид и кучи син, но техен.

Изгониха рашисткия паразит и всичко приключи за един ден. Така трябва да стане и в Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия, Калининградска област, окупираните части на Украйна, Сирия, Беларус, африканските държави и тн и тн. Пригожин го каза и Путин го уби - където стъпихме с калните си ботуши посяхме смърт и разруха и затова сега цял свят ни мрази.

Познай що не стана в Осетия и що стана в Карабах? Тъпак си, при това голям. Щото Алиев е съюзник на Турция, но не и на САЩ. А Турция иска в БРИКС, а не в ЕС :).

Турция иска в ЕС, ама не я пускат, капиш. А тоя БРИКС се оказа въздух под налягане, все пак ватнишка история.

Но пък пъскат Украйна, нали? Ех де ви берат по евронивите такива тъпаци?

Руснаците загубиха ! А сега наред Приднестровието и ю.Осетия

А ти си загубил разсъдък.

Как загубиха руснаците, като става въпрос за Армения и нейното предателско поведение към собствените им хора?

Скоро ще има и край на Зангезур а и на цяла Армения... Които си сложи соросоид начело и се забърка с Хамерика...така става

Вярно ли? Сигурно ние заради америка сме били общо по 1500г робство? Дори Японците след две атомни бомби са по-добре от нас!

Хе... японците били по добре от ВАС!? Ма тя и Сомалия скоро ще е ....поне ще я има....

Арменците са част от тоя руски съюз там ама американците виновни. В тая територия имаше руски войски- ама пак американците виновни. Я кажи другарю за това че руските олигарци държаха и продължават да държат руския народ в мизерия пак ли американците са виновни? За това че Путин има имперски амбиции и иска да бъде записан в историята като завоевател- пак ли американците са виновни? А това че ти си мизерник и ще се хванал да пишеш коментари за да си изкарваш прехраната- пак ли американците са ти виновни?

Айде сега...руснаци и американци виновни. Кой ми сра в гащите :-) Работата е ясна. Арменците са си виновни. Проспаха сума ти време в което можеха да се подготвя така че тюрските орки или да ядът бой или дори да не опитат. Но...лежат на стари лаври и си пият коняка с песни за минали победи. Тюрките от друга страна и европедали подкупиха и с оръжия се въоражиха. Победата си честна, макар и неприятна!

Арменците разчитаха че докато там има руски войски никой няма да посмее да ги нападне. Е Азербайджан не само че ги нападна Ами и уби все още неизвестно количество руски миротворци, ама реакция от Русия няма.

Или си объркан или си злонамерен. Което и да е, нямам време да те поправям. Лек ден.

Русофилските троляци явно смятат за огромен плюс да си с Русия . Един поглед на икономиките на тази страни бивши СССР и ти става мъка , а някои са и доста богати на ресурси Посткомунистичекия модел на СССР е провал и си нямат ЕС да ги оправи това е истината и първопричината , сега ще си имат и войни - едно зло не идва само Разбира се виновен е САЩ а не тия дето са окрали всичко на местни ниво и не са си мръднали пръста

То реално няма пост-комунистически модел. Модела си е един и същ! Докопваш кокала на всяка цена и не го пускаш на всяка цена! Проблема е че вместо ние да вървим към развитите западни общества..... те вървят към нашето СОЦ мслоумие......

Е как да няма - посткомунистическия модел е приватизиране на държавата и беззаконие - нищо общо с това в Швеция Швейцария Холандия и всяка страна не преминала през соц утопията

Късогледо мислиш! Какво значи да преватизираш? Едно предприятие което ти си управлявал от началото, което си построил с НАРОДНИ пари и народа ти е работил за БЕЗ ПАРИ. След това да обезцениш лева и да окрадеш всички спестявания на НАРОДА, след което да кажеш ето то си е ваше и да им го върнеш. Обаче те нямат и 5 лв в джоба и ти го продават обратно за 10 лв които те доволно си разделят. След което ти като директор който цял живот само крадеш го продаваш я за желязо я за машини я за каквото ти дойде най-добре. И продължаваш да си живееш в името на НАРОДА. Запада не са на нашето дередже но пътуват! Политиците стават спасителите на народа и бавно и славно строят социализъма. В момента са на крачката обезценяване на валути и ограбване на спестявания. Малко по-бавно стават нещата защото все пак идват от истинска свобода! И тука таме все още има мислещи хора. Но колелото отдавна е завъртяно.......

Много е важно да не се забравя че нито Маркс нито Енгелс са Руснаци! Нито няколко поколения "хуманисти", модернисти и всякакви други философи, които постилат на тия двамата! Малоумните СОЦ иде се зараждат и изграждат в Англия, Франция и Германия. Не в СССР, Китай, Куба, С.Корея и тн. В Швейцария специално нищо друго освен леви идеи няма в университетите от десетилетия! Същото е в Германия и Франция вече и в Англия. Англия я спасява единствено че все още има монарх на който му се слуша думата... Както видяхме и нашите "Харвардски" момчета Асен и Кирил произлязоха от БСП и Радев. И първите неща които направиха бяха социални решения!

Нашите американски приятели що така не удариха едно рамо на независим Нагорни Карабах, както направиха в Косово? К'ви са тия двойни стандарти сега, а? Ми че то ситуацията е 100% аналогична. Що на косоварите направиха държава, а не ги натириха да си ходят у Албания? А, да, щото у Косово има една възголемичка американска военна база. Ако имаше и в Нагорни Карабах, и там сега щеше да е отделна държава.

Аве те САЩ и да са се намесили и не намесени все ще са виновни за русофилковци като теб, не чели история и непознаващ географските ширини Само малко да те светна , че ми е тъжно невежи като теб да им чета глупостите

Нали там имаше руски войски.

Ми не позна келеш..точна американски имаше..,правиха си учение... соросоида пашинян ги покани Руски има в Приднестровието, абхазия или Осетия...Кат си курназ..действай

В Косово става въпрос за ресурси и по-точно мината Трепча, осигурявала 20% от приходите от външната търговия на Югославия...

За един прЕател да попитам, сега Трепча осигурява ли поне 20% от БВП на Косово? Или всичко отива понечии фирмени сметки зад океана?

Гледайте в Усрайна какво става мислете си за България ако миндилите на конци останат на власт. За няколко месеца разкостиха армията ни и опразниха складовете и След САЩ само разруха.

Какви 5лв??? В БГ от 1944-та до сега управляват червени чугунени глави и тяхната челяд. Които както винаги са готови на всичко само да останат на власт и да крадат до последно! Както откраднаха на хората имотите, та дори и оградата на Борисовата градина за да си я сложат на НАРОДНАТА резиденция!

коя е тази резиденция?

Резиденция Лозенец. Измъкват оградата от градската и царската градини!

Къде живее тяхната червена челяд бе дебил. в САЩ много ясно. Чавето от ДС Васко Маслото в Москва ли е учил или в АМериканския?

Има много неизвестни още, защото чрез руските сили там, Москва контролира стабилността на Азербайджан. Нищо не е приключило!

Азарбейджан няма достатъчно газ да залее Европа, но с помощта на Русия.... Може. руската газ ни я продават през Турция, гърция, Азарбейджан.... Лошо няма. Азарбейджан не се обърна срещу Русия. Лазерите явно са много по умни от арменците и българите. Азерите работят и действат и с Турция и с Русия и с Европа. Само глупаците се вързаха на приказките че трябва да направим "цивилизации ен избор" и да срежем всички връзки с Русия. арменците го направиха и това е ефекта. Интересно когато Турция отново си "поиска" части от Южна България...... Тогава какво правим. преди имахме подкрепата на Русия, аредтуваха терористите, предложа ха на турците да си ходят..... Можехме ли да го направим ако Русия не беше на наша страна... Виждаме примери чд САЩ се месят само ако имат директна изгода. Ако нямат.... Оставят "приятелите" си да се оправят. Сега Ес и САЩ пишат писма, декларации... Обещават подкрепа.... Ама то не става така. Трябват войници....

Жалко. арменците се качиха на пързалката на САЩ. Обещаха им светло бъдеще, инведтиции... А се оказа че всичко е било да ги откъснат от Русия. Е.... Успяха... Ама интересно кой какво изгуби и спечели. отново най големия губещ е новият приятел/васал на САЩ. никой не си дава сметка че когато викат курва в клуба на богатите, много рядко я викат да си говорят с нея. Обикновено я викат да я плющят. жалко за арменците....

SirBob

Точно казано. То така и с Украйна в ролята на курвата.

Тива е пример, какво искаше путкин да направи с Украйна… Добре, че не се получи, че всички украинци, които не минат за руснаци, щяха да са в Европа… без родина..

Те САЩ това искаха - война. жалко за украинците които се вързаха на акъла на американците САЩ не искат директна война с Русия, но нямат нищо напротив да воюват близо до границите. пращат пари, наемници, оръжие.... Но друг да умира.

SirBob

100 %

Американци що не помагат на Азарбейджан като сепаратисти отцепват територия ЩО мълчат.

Айде честито на Арменците и да се оплачат на Арменският поп. Така е когато долнопробен соросоид като Пашинян духа за центове. Сигнална лампичка е това за Българите, управлявани от още по-долнопробни боклуци соросоиди.

За Пашинян и шепа хора е добре, но за хилядите които бягат от там сега е зле.