100 000 на кръстоносен поход в памет на последния руски император (галерия)

Възпоменателната проява отбелязва стогодишнината от разстрела на Николай Втори и семейството му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредната руска глупотевица. Да празнуват и почитат Николай II, наречен още "Николай Кървавия". А руската опозиция го нарича така заради масовата паника на тълпата в борба за безплатни подаръци по случай коронясването му в ранната сутрин на 18 май 1896 г.. Изпотъпкани до смърт са 1379 души, хиляди са ранени. Церемониите по коронясването не са прекратени. Мястото на действието е Москва. Влиза в историята като Ходинската трагедия... Но защо са толкова думи? Та те ОЩЕ държат в мавзолей мумията на Ленин (и ходят да и се кланят), убиец далеч задминаващ Николай II. Това го признава дори Жириновски.

На тоя саит, само разни Башибозуци пишат Измислени Новини- турци, негри и евреи. Все Врагове на България от над 1000 години. Тия плащат Подкупи на Б. Борисов да вкарват свои шпиони в държавните служби на България и от там да следят и подслушват хората, дори през Интернет. Трябва цяла България да ходи в компютърни клубове и да псува от там турците, негрите, евреите и Б. Борисов.

Това е за всички, които твърдят, че в днешна Русия било комунизъм. Руските лидери дори бивши комунисти, осъзнаха много повече историческите си грешки от нашите чугунени тикви, бивши величия и потомците им, които ни вкарват в дивашкия глобализъм и в още по- опасната диктатура на корпорациите, учещи ни само на консуматорски паразитизъм и бавно и полека избиващи ни с изтънчени методи.

викаш утре ще изхвърлят ленин от мавзолия??

Колко са тъпи! Всъщност последният император на Русия, я довежда до колапс. Така се налага буржуазната революция на Керенски! Болшевиките създават велика държава и империя, най-мощната в света. Както виждаме сега, се срутва отново, и играе роля в миманса!

Русия се ,,хомогенизира и става все ,,по-тежка,,!?

Радостно е , че отново си имаме Цар .

Кръстен поход, .. кръстово поклонение ...

"Колоната бе оглавена от московския и на цяла Русия патриарх Кирил" Бах ти лицемерието! Все е дно Химлер да оглавява поход в памет на избитите евреи!

Не си наясно , ама да окнеш нещо!?

Тия монголски варвари цар не са имали. Даже Екатерина Велика им е внос..ха.ха (Екатерина II Велика (на руски: Екатерина II Великая), родена София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст)

Личи ти, че си носил вaтенка!

а твоя цар да не е много местен?

Е, така става нещата- каквото си развалил, сам ще го поправиш и похвала няма да дириш- болшевиките са го погубили, сега пак те водят шествието да го поменават. .

3 март 1918г. Денят на победата на България над Болшевишка Русия.В Добруджа руснаците и румънците струпват големи сили и имат числено превъзходство. Ген. Стефан Тошев, начело на Трета армия, разполага 1-ва пехотна дивизия, 4-та пехотна дивизия, 6-а пехотна дивизия, Дунавския отряд, Варненския отряд, Шуменския артилерийски полк, 12-а пехотна дивизия, турския 6-и корпус от 1-ва турска армия и германски отряд от германската Дунавска армия. Към Трета армия е и Конната дивизия начело със станалия легендарен генерал Иван Колев.Но датата 3 март 1918 г. трябва да остане сред звездните мигове в българската история, с които се гордеем. Брест-Литовският мирен договор стана възможен благодарение на блестящите победи на Българската армия и нейните талантливи командири над руските и румънски войски.

А кое му е кръстоносното на похода, че не разбрах?

ха..ха.ха и попполковника от КГБ най отпред..ха.ха първо чекистите ги разстреляха и заровиха като картофи .....после същите им правят панахида и кръстоносен поход..ха.ха руското лицемерие е голямо като вселената..ха.ха

Дира, правите ли разлика между кръстно шествие /или както е църковно - литийно шествие/ и кръстоносен поход? То бива простотия, ама толкова не бива!

щом оня с червения нос носи кръст - значи е кръстоносно :))))

не търпи "врагове"/хора с различно мнение/! Враговете в страната с куршум ,в чужбина Новичок! Така трябва да прави и Бойко нали те са ни пример ! Тогава тия у лево съвсем ще пропищят ! Борба с червената чума!

Schilo

Мдааа, те, болшевиците, са резнали главата и на Луи 16-ти, Мария-Антоанета и на френската аристокрация...Те за обезглавили и Чарлз Първи. Въобще...кво да ти кажа...

- подобни на тях- "братя по идеи"

кво да ти кажа ,на Луи ,Мария ,Чарлз децата май не ги погубиха,не са знаели опита на любимите ви болшевики !

Schilo

Сигурен ли си "Бодило"?

Е това си е чист руски цинизъм!

Царят е немец, вкарал безпричинно Русия в Първата световна война, около милион и половина руски войници са били избити и пленени, а населението в тила, предимно жени деца и старци гладували. Това е причината за революцията, която започва като буржоазна, войната продължава, след това Ленин пристига с брониран немски влак и я превръща в болшевишка, раздава на селяните земя и губещата преди това на фронта руска армия защитава Русия от обкръжилите я след войната Англия, Турция, Япония. Започва и гражданска война на белогвардейците, които са пълни некадърници на фронта, но избиват собствения си народ, разбити и изтласкани в Турция, по силата на Ньойския договор пристигат в България и участват в зверствата по време на Септемврийското въстание и белия терор. Самият Цанков ги прогонва от България, остават само тези със смесени бракове.

Руските царе от векове са били немци и са вкарвали държавата си в безброй войни. Причината за ВОСР е само частично във включването на русия в ПСВ. Основната причина е борбата за власт- икономическа и политическа на заинтересовани кръгове от буржоазията, дворянството, лично на роднини на царя, както и на външни сили. "Великата"революция не е нищо друго, освен един пълзящ и разрастващ се в хаос вътрешен преврат, подпомогнат от външни тайни служби. Но острието на идеологическия параван са били плеяда интелектуалци- руски и не само, запленени от марксистките идеи , вкл- тероризма. Следва кървава братоубийствена баня на няколко етапа, от която и до днес не могат да се осъзнаят- кой какъв е и защо такъв е. Но цветът на нацията им погива или емигрира. Вакуумът на умове се чувства и до днес. И всеки казва, че невинен. Това е, накратко.

Прав си, но се използва народното недоволство, но и те идеализират монархията,като нас, е дойде царят наш и какво, видяхме колко е алчен и за България не му пука въобще, предостави властта на ДПС. В Гърция нещо подобно, след военния режим кралят им се върна, съди ги за имоти и му платиха около милиард долара обезщетения. Няма добър цар, всички са дори от едно родословие.

Най-вероятно има и някои добри, но "тежка е царската корона". Обаче, насилието като противодействие на лошите е кауза пердута-предизвиква повече проблеми, отколкото решава.

Убиецът на Императорът им е още на Красная площад Как да не пиеш препарат за вани?!

В Русия тогава всички са мразели този неадекватен и малоумен цар, подиграл се с Русия и довел я до глад, мизерия и разпад. Дори дворянството е било против царя и Распутин.

Съветвам ви да прочетете книгата "Синдромът на Николай II", за да разберете колко адекватен и отговорен монарх е бил Николай II Александрович Романов. Обаче всичко, което сте написали, важи за Ленино-Сталино-Брежнево-Андропово клика!

Колко лицемерно. Шествието се предвожда от КГБ патриарх. "Достоен" наследник на същите башибозуци убили царя и семейството му. Ама нейсе, по заповед на същия този цар Русия нападна България.

Е, убити са по заповед на Ленин, а изпълнителите са евреи. Но както и да е, такива неща трябва да се помнят и чест им прави на руснаците, че са излезли на това шествие. Или музеят Дахау край Мюнхен, открит 20 години след войната, също е лицемерие? Трябва да се знае и да се помни! Когато един народ признава грешките си, става по-силен!

Е, няма такава инфантилност като на руската?!?! 100,000 на поход в памет на императора убит от съпартийците и колегите на този дето ги води - небезизвестния комунист-кагебист Киро Килимяфката?!?! Едно не мога да разбера - Киро Килимяфката е повече поп или повече комунист, повече кагебист или повече комунист? Или чисто и просто е поредния извратеняк в порочната държава?

Комунисти няма и сигурно никога не е имало. Имало е само хора които са търсили пари и власт и са яхвали идейте и тенденцийте на деня като средство да си постигнат целите. То за това заключение акъл не трябва ама де ти акъл...

Бе то и Хитлер юни 1941 год. за руснаците и лично за Сталин е бил " самой большой и верный друг и товарищ Гитлер", пък после виж как се завъртя палачинката. Напълно разбирам, че е срамно и позорно да се нарече някой комунист, но пък чак да отрича предците си напълно и казва, че не са съществували това е пълен нонсенс. ;-)Р

Schilo

Че тя и Меркел е изповядвала същата идеология, също така и Боце, Костов и т.н. Това значи ли, че и те по някакъв начин са отговорни за станалото?

не, чисти са като сълза.

Голяма мъка по императора, който го вкара в Първата световна война, докара империята си до глад и мизерия, отказа въвеждането на конституционна монархия, както е във Великобритания... Липсата на образование е голямо нещастие.

Всъщност зад убийството не просто на императора, а на всичките му евентуални наследници, т.е. на цялата династия стои Лондон. Авоарите на Царска Русия в онзи период са били депозирани в западни банки, предимно английски и то на името на Николай II. След ликвидирането му и убийството на всички негови наследници тези огромни пари "потъват", всъщност биват заграбени от банкерите. След първата световна война изчезват 4 империи, конкуренти на Лондон - Германската, Австро-Унгарската, Руската и Турската империи, представляващи бариера пред завладяването на европейските пазари от английските капитали. Това е една, а може би и основната причина за ПСВ.

Сорос е виновен :))) ех като почнете да се ближете от лай-ната с които сте се осрали по почнете и да ги хвърляте по други хора... замълчи бе идиот. Посипи си главата със сол и си мълчи. Все другите са виновни, а все вие сте с пораните гащи.

Невежеството не е достойнство, с което да се гордееш! Само да ти припомня, че в същото време оттатък океана през 1913г., т.е. една година преди избухването на въпросната ПСВ, частни банкери налагат на федералното правителство да се смири със създаването на ФРС..., която ако броим и нейните предшественици взе скалпа на няколко американски президенти...

замълчи бе. конспиративните теорти си ги развивайте по кръчмите. знаем че никой не е стъпвал на Луната и земята е плоска. споко.

толкова си глупав че дори асоциациите са ти грешни. Твоите манипулации са конспиративни теории чадо.

а защо не пишете. че кремълските пролетариата разстрелват наследниците на дядо Иван???

руският цар е бил германец. Но вчера Русия предаде Германия. Съжалявам.

пак Сорос

при републиката имали царчета бре и крепостни селяни?

Това не е кръстоносен поход, а поклонение, поклонничество. Няма нищо по-грозно в историята на християнството и по-ужасяващо от кръстоносните походи, така че не използвайте термини, чието значение не знаете!

И какво е лошото на кръстоносните походи в идеен план? Че имали за цел да отблъснат исляма и да върнат на християните Светите им зели? (не коментирам 4-тия кръстоносен поход, завършил с превземането на Константинопол)

Те си убили царя сега шествие правят! Руската душа е пълна с бесове! Царят им е разстрлян от хора, като путин чекисти и кагебисти а тези руснаци.... странни са

сороските подлоги никога няма да разберете необятната руска душа,понеже вие сте тесногърди нещастници,горови за едно канче с помия да предадете и себе си

Много е трудно да разбереш пиян човек, а и прост си е задача с няколко неизвестни !

И кой точно руснак е дал заповедта?