Кръстът при мемориала на жертвите на комунизма взет от гроба на овчар

Син депутат платил 1000 лева на кмета на с. Гинци, СО ще връща реликвата на наследниците на дядо Въто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То май и това с "жертвите" е открадната идея от държавите, в които наистина е имало действащи противници на комунизма.

десните откраднали надгробният кръст на елки овчар за да го сложат на паметник на загинали ез.... жалкари

Българска му работа

Оикновено са хора без морал и реални възможности,алчни и ненаситни.Познавам ,действително ограничавани заради произхода си хора ,но с морал и достойнство и с лични качества те си беха завоювали добър социален статус и след 1989 не се присъединиха към вресливите рушители на съвременна България,макар,че се правеха настойчиви опити имената им да бъдат ползвани като параван от безродните продажници

Те тия нашите родни политици цялата държава окрадиха , та един кръст да е новината :( Но ние сме си виновни - все каймака на помията избираме - за бира и кебапчета :(

:(((От цялата новина какво Ви стана ясно,че онези демократи откраднали(платили едни пари)но присвоили много повече заради един кръст,които е трябвало да бъде символ на борбата срещу комунизмът???.Е щом такива селски тарикати във власта след 10.11.1989 г. са си позволявали да го правят това,и то тогава,когато обществото беше къде-къде по-чувствително,защо си мислите,че сега е по различно???

Т.е. един депутат (сега вече бивш) от СДС откраднал нещо (в случая кръст от нечий гроб). И къде тук е новината? Разбирам да беше, че депутат от СДС не е откраднал нищо. Ето това вече би било новина!

Депутата го е платил а кмета го е откраднал , чети преди да коментираш !

Депутатът е платил, за да бъде откраднат кръстът. Каква "съществена" разлика в седесарските глави. Ако аз платя за нечие убийството, то аз не съм ли също убиец?

Седерасти в действие. Кръста трябва да бъде върнат, а манипулативния паметник, разрушен. За да не губи смисъл параклиса, на мястото на "новите активни борци" да се сложат плочите от войнишкия паметник. И айде стига монументи и истукани в София! Правете паркове и градинки, слагайте статуи на животни, които да образоват и радват децата. Такива, като слончето в Борисовата или еленчето пред Кристал или костенурката до Баня Мадара... Нямам нужда от наши и чужди вождове, дето да ни сочат пътя.

Абе трябваше да с енаправи лустрация на БКП-то, както го направига в Чехия, Полша и Унгария. Така нямаше всякакви трапосерковци сега да се правят на юнаци. Вие представяте ли си какъв скандал би станал в Полша ако само един католически свещенник се окажеше агент на тахното ДС. не епископ, не кардинал, а най-обикновен редови свещенник. А тук по-голямата част от висшия клир с еоказаха агенти на ДС. Барабар с Патриарха... Ето това е проблем. А с кръста лесно ще с еоправи работата. И само да попитам защо чак сега? Къде бяха толкова години тези "ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВДАТА" През 1997 щяха с камъни да ги избият. Ама... не стана. Румънците поне разстреляха чаушеску...

е и какъв сандал ще стане ,като тоя същия с Валенса ли

но знам, че не познаване БЪЛГАРСКИЯ език

Пишеш простотии и манипулираш .Председателят на профсъюза ,,Солидарност" в Полша Лех Валенса и след това президент, награден с голяма международна награда се оказа агент на полското ДС.В Полша ,Словакия,Чехия и Унгария беше лустрирани само тези които са били в политическата им милиция.Всички които са били във финасовата и икономическа им милиция не са били пипнати до подготовка на нови качествени кадри.При нас всичко бе уволнено или пенсионирано от МВР ,за да може да се краде безнаказано и назначени хора по признака верен на управляващия,което продължава и днес с новите кадри.Това беше и е повече от лустрация.

СРАМ!

Изродите соросоидни нямат дъно. Крадат надггробен кръст от гроба на овчар.?!

Абе те са си платили 1000 лева. Кметът на село Гинци (най-вероятно от БК(С)П) го е откраднал и продал.

Тъкмо на място е краденият кръст. Поне половината от тези, които се представят като "жертви на комунизма", са лежали по затворите за кражби и злоупотреби.

Интересно ми е къде и с какво ги завари 09.09.1944г. некой СДСари и техните семейства и после 10.11.1989г... Добре, че беше този комунизъм та ги направи нещо. Аман!

Всичката сган от преди 9 септември 1944 е менте, каквото менте е и паметникът им, с добавен купен кръст. Носители на фашистка жилка и идеология, наследниците на тази сган в момента досъсипват България и народа й. Смърт за помиярската сган!

айде, айде - парите и власта са у бившите червени и децата им. от въпросните преди 1944 нищо не е останало - разсипали са ги по лагери - а от децата им са ставали в най-добрия случай овчари - не са ги пускали да учат и да се развиват.

Банда престъпници и крадци построила паметник на други престъпници и крадци, като където не могли да откраднат, платили с крадени пари... То, пък, се оказало и рушвет...

Колко лайна има да излизат още наяве не е истина! Времето е наше!!!

То и СДС-то вече не е между живите, като народния им представител.

Кой не скача (в гроба) е червен!

Каква жертва на комунизма е ген. Кочо Стоянов!?!

еми самоубил се е след 9-ти значи е жертва

...самоубил точно на 09.09.1944г. щото много добре е знаел какво го чака, след като е затрил маса народ без съд и присъда!

Самозваните "демократи" в България били и мародери. Това вече идва в повече.

Това което направиха СДСарите го нямаше и при комунистите!

Както навремето комунистите взимаха сиренето на овчарите, така днешните пребоядисани такива му взеха кръста от гроба.

Какво кощунство.Кръста от гробището на с.Гинци беше взет от СДС и тогава с участието на един зам.кмет на София.Дингна се лек шум по медиите и кмета на с.Гинци по ТВ рече ,че са го дали ,,доброволно".За никакви пари не е ставало на въпрос.С този кръст СДС погреба себе си и за втори път пострадалите от репресиите преди 1965г.

С чужда пита помен правят. Такъв е моралът на повечето от "демократите". Много пушилка, много дандания за нищо, а очичките им са вперени в държавната баница и това им е единствения стимул за цялата работа. Мой личен извод защо при народ от русофили все имаме правителства от русофоби. Народът ни е кротък, но все пак има и алчни и агресивни типове, които мислят единствено за пари и облаги. А Западът предлага повечко в това отношение. Тези агресивни типове блъскат с лакти, ритат и се нареждат в управлението на държавата. Народът кротък и отстъпва на тези да му се покатерят на главата и да му вършеят тръни ида водят антируска политика. Защото от това могат и да се облажат, нещо кьораво от Запада да изпадне и за тях.

Мислех, че чета нещо от блиц, а то - ДИР. ДИР-ът съвсем изпадна, щом се занимава с отец Александър Тимчев .

Всичката им работа на сините е все такава, открадната и скалъпена.

Schilo

Бах мама му....Да крадеш и от умрелите! Българийо!

За съжаление, вече го нема дедо Въто - да развърти гегата.

До сега си мислех, че само адвокатите клатят клиентите си и след смъртта.