Спецакция отцепи район в столичен квартал заради експлозиви

Полицията отцепи във вторник района около жилищен блок с номера 24-25 в столичния квартал "Красна поляна" и евакуира живеещите там. Открити са големи количества взривни вещества. Един човек е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Спецакция отцепи район в столичен квартал заради експлозиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе хора преди да пишете нещо се информираите блока е огромен и ако тези ноеприпаси грумнат в мазето ще суборят блока минимум 500 жертви а срещу блока има училище зад блока е пазара смятаите колко хора има там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Объркал си се, не става дума за този блок, доста по-на запад е от пазара и училището.

Нали е пиротехник бе малоумници!Егати милиционерите смотани.Цецкоооо,Цецко,какви сте мекерета!

Цвинокио да звънне на 112, да се изнесе в най-далечния от шестте апартамента и всичко е ток!!!

Муахахахахха. Разбирам за материалите, ама за калашника и запалките за гранати вече не го разбирам. Тоя да не е бачкал преди това охрана в Челопечене?

Утре очакваме спецакция в мазе със стари вестници (много запалителни!) с евакуация. Браво, юнаци!

Женчо! Ти даваш ли си сметка, ако това нещо избухне или се запали, какво щеше да и се случи на тези хора които живеят в блока? А ако това е през ноща? Затова е хубаво когато пишеш, да мислиш с горната си глава!

Не знам къде е точно блока, но ако наблизо има бензиностанция или газстанция може да стане верижна реакция и да грамне половината квартал. Освен това не се знае в съседните блокове колко нелегални оръжейни има.

В тая киностудия какво са снимали,''Война и мир " ли?

Виж в сайта на МВР, всичко е описано.Тоя взимал,взимал. взимал, все едно за война се е готвел.

Като работи човека пиротехник, какво да изнася? Чушки и домати ли? Може, ама ако работеше продавач в плод и зеленчук. Чудят се каква дейност да отчетат след изцепките на Петолъчката и Безмер.

Това ще да е тежък удар върху народната революция срещу тоталитарния режим на герб! Тюх, пак ще се имитират избори...

Ей, хора, вдигна ми се настроението! А все си се мислим за заспал народ! Докато има такива "народни будители" нема страшно, Софио и Булгарийо; треперете евро-пейци, защото ние сме във всеки блок и махала, и петолъчка-фойерверки, гранати, пистолети, бомби, куршуми, калашници, картечници, пушки кремъклийки, ракетки и т.н.; нашето име е м а ф и я, която не спи и не мързелува.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛИ БАТЕ БОЙКО, ДА НИ РАДВАШ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!

айде пак тъпотиите на цвъки и неговия ибрикчия калинчо... Тези неща са откраднати от тайния щаб на ЦРУ, който се намира под НДК на 8 км под земята, и са с извънземен произход!!

Направиха интересна вечерта на квартала!Пожарна, полиция,сума ти народ, а никой нищо не казва!За внука беше голяма емоция да види и да се качи в пожарна и в полицейска кола.

шменти капели за заблуда на народа. това е блока на агент гоце. полицеиското присаствие в блока на агент гоце не е случаино савпадение. не са случаини и експлозивите, намерени уж у пиротехник' които ги откраднал от киноцентарa.

Бившия блок, сега там живеят тъстовете му, а той малко по-нагоре, в друг блок.