Армията в готовност заради космическата станция Тянгун 1

Армията има готовност да реагира, ако останки от китайската космическа станция Тянгун 1, паднат на наша територия, обяви министър Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Армията в готовност заради космическата станция Тянгун 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом армията има готовност, значи всичко е наред! Никак не се притеснявам вече! Да му мислят Италия, Испания, Гърция..... имат толкова да догонват нашите професионалисти .... Всъщност така и не разбрах какво квалифицира тази карикатура каракачанов за министър на отбраната? Че тя армията и без него е смешна пасмина от малоумници......

С качените на "Урал"-лите ли и останали от ВСВ ЗКУ 23-2, които ни показвате и по телевизиите, ще ги гърмиш и ще ни опазиш?1 Казвай с какво ще ни опазиш от парчетата на "Тянгун"а, че и ЗРВ-то ние е в пенсионна възраст, пък ни е и кът! По-добре да си беше мълчал, че това дето го приказваш са празни приказки дето по нереалистичност надминават и бабините дивитини!

Ами той за бабите ги реди тия, за кой друг...:))

Активирате циганите..... Те ще я наберат преди да е паднала!!

В готовност за какво? Да я дадат за вторични суровини?

Всички са в невидение къде ще падне. Само Каракачанов знае че няма да е в България.

Това хайлилайкли са части от старата станция МИР. Руснаците моустпробабли лъжат че са я унищожили. Обвиъсли Путин я е запратил към нас за да ни провокира. Искам солидарност да изгоним продавачката от кварталната Берьозка.

Ще ни правят те дъмпинг на обувките , дрънкулките,дрехите, везните , кантарите и каквото се сетиш, фалираха ни заводите . Та ей сега ни паднаха тия китайци. Кой къде ги намери бой с тоягата, пада им се. Да не сме ги пипали - ха де.

а каракачанов в готовност ли е да ляга по гръб с тумбака напред вместо еърбег?

Големи уйдурми Големи лъжи и заблуди

Може да падне в парламента когато са всички.

В неделя. Трудно. ;) Те в работно време половината ги няма.

дано да стане, ама когато всички депутати и министри са вътре!

Коя Армия е в готовност?

Упрегнал съм магариту, чакаме с Айшето. И дицата чакат, да си набереме джилезу за булка на най-големио син : )

и нии сми в гутовност - впрегнал сам коня и с чаветата гледаме небето! ку тряба ши са биим с армията ама халумина ши го замим ние

Не ми е ясно как може нещо, дето го няма да е в готовност.....

Е как бе! Наляли са горивото в наличност на единия самолет, че да има сили да бута станцията към морето ... или някой частен язовир... А там ще чакат двата танка в готовност да изтеглят останките...

Само да вметна че на такива станции всички ВЧ мостове са направени от чисто злато 24К , по груби сметки в такава станция има поне 300г чисто злато. Ако падне на наша територия не изключвам дори да има жертви в борбата за ценния метал ...

ха ха ха , а случаино при навлизане в атмосферата няма ли да му стане много топло на това злато ???

ще вали златен дъжд!

Нали се сещаш, че то не е в обвивката и има шанс да падне запазено в блока!

Външната министърка е провела консултации с военния министър. Двете страни, в пълно съгласие, са установили взаимно съществена вероятност станцията да падне навсъкъде в България. Външно министерство е предприело незабавни стъпки за въвеждане на търговско ембарго срещу Китай. След упорита работа на министерството в събота и неделя, очаква се другата седмица нашата инициатива да бъде подкрепена от 25 държави от ЕС, 35 щата от САЩ и всички членки на НАТО под строй.

Без съмнение тя ще бухне в Илиянци, щото ще ѝ се види като родна територия...

Ако падне в америката, дедо Тръмпи дали ще обяви санкции за Китай? И да изгони китайски дипломати?

Колко сме жалки,за каква армия ни говори този пл..дер? Ако той не е наясно ,че е поставен като министър за лапачка само,ние сме напълно наясно. То пък за какво ли ни е армия при това бедствие от "управляващи" Те ни язядоха.

"Армията в готовност заради космическата станция Тянгун 1" А Тиквун 3 изгуби контрол преди две години, но и днес няма да падне!

ше падне, когато му дойде времето. рано или късно, всичко, което лети, пада.

Абе за сега няма да пада, щото е стабиуен и на балансирана орбита.

Да не решат, че някой ги напада и да почнат да изстрелват ракети. Може и да е лоша идея да се цели. Макар сигурно да изгори на части е по-вероятно, но вероятно много ще се изсипят, а това може да е по-опасно. Макар да не е ясна енергията с която ще се удари. Добра идея е за тест на ПРО. Но трябва да се прави над океан. А там пък няма смисъл от ПРО.

при тая висока скорост на навлизане в атмосферата, няма с кво да стреляш и да уцелиш, а квото случайно не изгори, ще се побие на пет метра под кота нула на терена.

А стига бе! Верно ли?

"Някои от предполагаемите райони, в които се очаква да падне, са Ню Йорк, Барселона, Пекин, Чикаго, Истанбул, Рим и Торонто." ------- Това ми прилича на това: "-Ало, пътна помощ ли е? - Да. Кажете? - Да дойдете на магистралата да ми приберете колата. - На кой километър се намирате? - На 107-ми, 108-ми и една малка част - на 109-ти километър...."

Времето през почивните дни ще бъде слънчево и спокойно, на места с възможни, незначителни, краткотрайни превалявания на китайконаФти.

хората не трябва да докосват останките, каза каракачански! военните обаче могат, щото не са хора!

Щото военните са си заплюли да приберат парите от вторичните.

Ми ако беше ходил в казарма щеше да знаеш за какво говори Каракачанов! Ама казарма няма и ...............!

То и Волен Сидеров не е ходил войник, ама виж го сега какъв боец и компетент е на герберастията.

Готовността в какво се изразява? - в раздаването на населението на каски ли?

Ще наблюдават след падане да реагират бързо и извикат линейки.

Шкембе Войвода и Валерку Тъпуту начело с цяла армия от Патреоте, ще ни предпазят от вражеския сателит и неговите останки! Ще спя спокойно :)))

Славната ни армия ще лови тенекиите във въздуха. Най-отпред, въоръжено със сакче за пеперуди, ще подскача и дава пример масивното Лиле.

Напразно иронизираш - нали имаме вече опит с ловене на снежинки още във въздуха през зимния период.

Пропуснали сте да напишете, че падането на станцията засега се очаква да стане в неделя (1-ви април) към 16:30 наше време, като дадената грешка за времето е около +/- 15 часа! Малко новината прилича на първоаприлска шега!

Освен това е католическия Великден.

ЩТЕ СЕ ИЗПОТРЕПЯТ КОИ ДА ПРЕДАДЕ НА ВТОРИЧНИ ОТПАДЪЦИТЕ

Ааа, разбрах! Ще дигнем двата останали изтребители и ще я дебнем във въздуха. Ха се появи, ха сме я направили на парчета. Спете спокойно, армията бди над вас с всичките си сили! Но от сърце - не ни липсва желание.

Когато навремето Скайлаб имаше да пада, бях новобранец и ходихме цял ден с каски- заповед от конандването.

Видяхте ли, че е помогнало!!! А можехте и без каски да ходите - ефектът щеше да бъде същият, но без да сте обгрижени!!!

:)

Само питам де! Ако падне тука дали че бонбардираме Пекин заради вопиющото посегателство на територията ни или щъ отговориме асъметричну или квото там беше? Ей, тъй между две ракии, се напънах и родих тая международна мисл! Мнго сам добар!

Няма да се занимаваме, нали сме в НАТО. Има си член и по него ще ни защитят от вероломното китайско нападение.

Аха за онзи член ли пишеш за който се сеща аз.?

Пълни глупости. Станцията не прелита над България. Поне не според настоящата ѝ орбита.

Това не е верно. Утре сутрин пак ще мине. 6:59 универсално време, или по нашему 9:59 link

Ще падне върху Пентагона или нюйоркската борса !

понеже е китайска

Бас връзвам че ще падне върху летящата чиния на комунягите на бузлуджа. Всички комуняги да заминават да събират червени отломки.

Не само да събират но и пеят КАМЪНИТЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО ЛЕНЧЕ КАПКА МИ КАПНА НА СЪРЦЕТО

не е ли по добре да падне върху демократичния ни парламент?

Абе зарежете я армията. Те са 4000 души - като се разпръснат вероятността да удари някой от тях е малка. Къжете ние къде да се скрием??? Ще има ли райони от страната в жълто и червено - ас искам да стъпя на зелено.

Северна България е сигурно, че няма да падне. Южна е в опасност.

Знаем, че северна България всички я заобикалят. Даже новата магистрала и тя щяла да мине в страни. Злото да ви забрави в северна България!

"Някои от предполагаемите райони, в които се очаква да падне, са Ню Йорк, Барселона, Пекин, Чикаго, Истанбул, Рим и Торонто " Браво точно сметнато. Ако се движи два пъти и по-бързо може да падне на луната, марс или на венера.

Ми това е китайска станция все пак. Те на Луната кацнаха с 50 години закъснение и 400 км отклонение, вие искате да знаете къде точно ще удари Земята. Все пак напрежение и журналистите да изкарат прехраната с тази новина за още 2-3 дни.

Само го питам менистера какво ще направи армията (поне остатъците от БА), ако китайската станция падне на територията ни. Ще събира останките?, ще извозва труповете? или ще вика със сичка сила: ВАРДАААА!

Сложили са си каските и заредили автоматите и чакат, чакат ... , нали са в готовност малоумниците - шапкари! Как можахме да си изберем един такъв за президент само не разбрах!

Споко, нищо няма да падне защото няма никаква космическа станция в "космоса"! Глупостите на глобалистите нямат край! Ако някой види "космическа станция" някъде, да ми се обади!

Напиши си телефона или номера на водомера поне!

:))) Ми да! Освен това, всички знаем, че Земята е плоска! Няма космически станции, щото няма около кво да се въртят!

Плоска ти е главата, защото е паднала върху нея тухла четворка.

Дори и да сте "трол", съществуването Ви е натъжаващо.

ЗАЩО ВСИЧКО ПАДА НА ЗЕМЯТА А НЕ НА ДРУГА ПЛАНЕТА ИЛИ ДА ОСТАВА В КОСМОСА? НЯМА ЛИ ДА СЕ ОКАЖЕ ВСИЧКО ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА С ТЕЯ ПОЛЕТ?

Защото е на околоземна орбита. Затова! Ако е на околоюпитерна орбита ще падне другаде. Ама много сте прости.

Прав си брате, голяма дебела лъжа. Но, ние няма да се дадем!

др. Путин не и каже да падне върху пентагона или белия дом поне да имат някакво оправдание и някакво доказателство.

А дано да е по-близко та да берем алюмин.

Абе журналята кога точно да я очкаваме тая станция що не пишете?

Скоро, скоро :)

на Великден когато тъкмо си седнал на овча глава с ориз.

И защо ти е кога точно да я очакваш, да не смяташ да я хващаш?

Преди два дни я очакваха да падне в понеделник към обяд (към 11:40 или нещо такова) българско време. Ако сега имат по точни изчисления, може и да са променили времето за падане.

Забавно изявление. (То, дано Господ да пази да не се случва, че...) Напомня ми един стар виц от соц-време: В."Работническо дело" пуска статия "Американските империалисти разположиха в Европа ядрени ракети Пършинг"...една ракета струва 10 милиона долара... Вуте чете и вика на жена си: - Е-й-й-й! Пено, а дано имаме късмет - да ни падне една текваа у дворо!

....е асане що си толкова проЗ бе че кажеш че е американска ама е праена у китай и те така....

"Някои от предполагаемите райони, в които се очаква да падне, са Ню Йорк, Барселона, Пекин, Чикаго, Истанбул, Рим и Торонто. " ... т.е. из целия свят може да падне?

Абе малко е преял министъра и му е тежко, иначе можеше да локализира до 2-3 града :))

Ми те всичките райони са току до нас

Е, може да сме прекалили малко и да сме добавили още пет-шест по-тлъсти градчета, ама то от много глава не боли. Нека хората са предупредени, да не стане някой сакатлък. Между другото новината сме я изпратили до въпросните градове и още някои други.

Братята ако разберат колко злато има в нея ще я уловят в движение ;)!