ВМРО: На Ненчев му е крива сметката за наборната армия

Николай Ненчев говори непроверени неща и извади непроверени сметки за наборната армия, коментира лидерът на ВМРО и зам.-председател на НС Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: На Ненчев му е крива сметката за наборната армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красимире, извади от личния си джоб, 2,5 млрд. лева за възстановяване на казармения фонд, плюс още 1 млрд за допълните странични разходи и ще я върнем абсолютно незабавно казармата. Ама, не можеш, нали. Затова има една приказка. Решава тоя, който има пари, моето момче. Вие пари нямате. Както е казвал Бай Тошо на времето.

Дори в спорта много често духът се оказва много по-важен от заплатата. А какво остава за войска. По акъла на божия народ комундели и западните им колеги затриват родолюбието. Всичко е меркантилна посредственост. Армия платена?

Ако това нашишкавяло ченге се кандидатира за приза ,,Идиот на годината"- спечел го е!Не само е прост, но и нагъл.Може би трябва да се извини на нацията, че се ,,изказал" пиян или слънчасал.

ей льольо намали си шльоковицата,щото перманентния махмурлук съчетан с междоушните ти възможности създават материал за комкси.....ората вече създадоха роботи войници и безпилотни дронове ти дириш донаборници да не забраиш да ги снаряжиш с прашки или да си носат по една тояга и по възможност галоши мисла си ,че още първите донаборници при първа възможност ше ти се отчешат първо на тебе мисир напарцуцан

Ти си тиквата,Красимире,с глупостите си безчет! Като заидват избори,като наидват от тъпи,по-тъпи безумни идеи... И с кой ще се бия тая наборна армия бе,китук? С дроновете,електронната война или с стелт самолетите и крилатите ракети? В кой век живееш ,бе ей? И кой ще плаща?В какви сгради ще ги дондурка държавата? Безумици!

Този искам да го вземат запас за 1 месец. Ще се стопи щопарът му с шопар.

someone

аман от напъните на вмро да върне казармата - да има как да вкарат насила и инвалидите в инвалидни колички, едноръки, еднокраки, слепи, глухи, сакати, бременни, психоболни - всички под строи с пушка в ръката да влезнат в казармата! решение на проблемите на българия.

малоумно ченге, сега съотношението цигани - българи ще бъде 80 на 20

па ти с нищо не си по-умен от него. Неграмотни хора в казармата ен взимат, а сегашните цигани 100% са неграмотни.

Държавата я концесионират. В смисъл ликвидират а те тръгнали армия да създават. И кого ще пази тази армия?

Е как кого, елита на нацията ще пази, иначе как! Например: Цацаров, Пеевски, Борисов, Цачева, Фидосова, Домусчиев, Доган, Божков, Митьо Очите, Бисеров, Николов, Янева, Ченалова, Батко+Братко, ВСС и още много знайни и незнайни достойни българи, вкл. тоя картоф на снимката Каракачанов.

someone

особено фидосова е каимака на елита.

аззз

това ченге доносник да не се занимава със сериозни теми а да си гледа проститутките и баровете

Тоя угоен каракачански ДС шопар,навярно няма сиво вещество,но си въобразява,че е много значим!Даа,ако ставаше за барбекю,приемаме го,но в казармата да оди барабар с джамбазина и с баба си!Простотията няма граници!

във този форум пишат лигльовци

Тоя .оклук с мутренски вид на снимката заслужава да го смачкат и как въобще хора-патриоти се заблуждават у тоя мошеник, какво е ВМРО, какво патриотизъм и т.н. Мръсно ченге и тарикат, криещ се уж зад патриотични подбуди. Вижте само физиономията - мазна, мутренска .виня!!!

Ненчев твърди: 1. Жените и мъжете са с равни права, не можем да ограничаваме правата. Ами тогава да променим цялото законодателство, засягащо жените - бременни и родилки - да включим и мъже, за да не им ограничаваме правата. Напр. в НАРЕДБА 26 ОТ 14 ЮНИ 2007 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА АКУШЕРСКА ПОМОЩ НА ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕНИ ЖЕНИ И ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗСЛЕДВАНИЯ ИЗВЪН ОБХВАТА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ НА ДЕЦА И БРЕМЕННИ ЖЕНИ.

Този е пълен лаладжия, никога не е работил нищо, само е отварял устата си, да лала и да пие-яде. Не знам, кой и защо го спонсорират толкова години за да си живурка, като се прави на "политик", първо е от кедесарите, второ - изглежда отвратително, отблъскващо. Време е веча да дойдат нови, млади, необременени младежи за да управляват България за нейното добро.

Е, хайде аз да питам другаря Иван Каракачанов нещо: Израелският вестник "Хаарец" е излязъл със статия още миналата, 2015 година, че израелското правителство е одобрило увеличение на заплатите на наборните войници от IDF (израелската армия) със 50%. Така новата заплата в армията е станала 1616 шекела. Което по курса на Ройтерс за деня прави... 734 български лева месечна заплата за войник. Аз да попитам, колко смята да плаща другарят Иван на нашите (зорлем) наборници? Хайде, че е архаизъм наборната служба, едно на ръка - да забравим че е архаизъм. Да забравим че България не е обградена от врагове опитващи се да вземат територия или да ни унищожат. Как да му се не види смята този другар Иван да плаща на нашите пишман-войници?

Пфхаха, 730 лв. ли, че това е малко под половината ми заплата, приятелю! Ако с пари ще прикоткват да им ставаш войник, доста още ще трябва да се постараят! А пък ако ме наберат задължително да им служа, нали се сещаш, че тия данъци, дето ги изработвам всеки месец (понеже се осигурявам на пълна заплата), как незабавно ще отлетят в небитието и паричният поток към хазната ще секне още повече!

Не знам за парите щото не ми е работа ама по мое време кашишката подготовка на войниците беше 3 месеца. Още 3 месеца ако трябва някаква спец подготовка - парашутисти, радисти или нещо друго от този род. Що сега 6 да не са достатъчни?

Абе, другарю кашик, ти знаеш ли колко усилия се изискват за обучението на един радиотелеграфист? Като оставим настрана факта, че морзовата азбука отдавна я "пенсионираха" (използваме GPS, сателитни комуникации, фиброоптика, релейни връзки), за да се обучиш ефективно да приемаш и предаваш над 100 - 120 знака в минута и една година може да е недостатъчна! Аз преди казармата се обучавах в любителски радиоклуб, ходех на състезания, след това имахме ежедневни тренировки в аудиозала в казармата - и това повече от 1 година!

Щото си бил прост автоматчик, затова. Светни се малко, че в наши дни войната се е променила леко. Глей го комуникационният специалист над мен какво ти разправя.

в днешно време наборната армия е архаизъм.Локалните конфликти изискват вискоквалифицирани убийци, а масовата война ще е атомна ако изобщо се стигне до нея. Така че тези приказки като идея са от времето на последните тотално войни в конвенционално оръжие.Би трябвало и унас да има хора които да инмат професионално мнение за една бъдеща война в геополитически и локале аспект.Не съм професионален военен и не мога да преценя, но едно е ясно -страната има нужда от икономически и технологиче подем.В противен случай ще бъдем диваци с пушки -което не е ефективно.

Би трябвало повече да има възпитателна цел. Примерно циганите да служат в строителни войски - гарантирам че рязко ще спаднат убийствата и иззнасилванията по селата. Соросоидите дето пишат също да служат две години в стрителни войски - ще придобият занаят и няма да се прехранват от кършени на пръсти тука.

Какъв жалък рев на мамините детенца или казано изпедерастената ни младеж от соросоидни младежи. Какво толкова една казарма там няма непременно да ви ебат бе пък и да ви не мисля че ще се дърпате

нашата младеж, а? Значи ти си от дъртите, дето са минали през казармата и са спомогнали да се изгради нашето "светло" настояще като горд член на казарменото общество? Е, като почнеш да ровиш из кофите да си допълваш пенсията, ще се светнеш колко мъжествени и отстояващи достойна позиция са ви направили в казармата! споко, сигурен съм, че умения като да разглобяваш калашник образец 74 и да миеш рпзичките с четка за зъби ще ти помогне в тоя период!

Не му е крива сметката на Ненчев, а добре направена. Този е крадец и измамник, Откраднал е доста имоти и е направил много измами с държавно имущество. Но разчита да бъде пазен от американците. За това изпълнява техните заповеди. За американците не е изгодно България да има своя армия и да има независимост. Ненчев, като пълен продажник, прокарва техните интереси и политика. В замяна те да го пазят и той да опази откраднатото. Това е жалката действителност.

за кражби на имоти които извърши агентът Иван /Красимир Каракачанов/.Той по сценария на ДС се писа за голям македонец и отстрани истинските ръководители на ВМРО и присвои имотите на ВМРО,вкл.апетитната сграда на улица Пиротска срещу Халите -София. Този Каракачанов е гнусна дебела свиня,която с демагогия периодично е депутат.

Абе ти си интересен екземпляр бе, с какво мислиш да храниш войниците на една армия? С киселец ли? Като нямам предвид само яденето...

Мъж ли си или между краката ти се мъдри женски полов орган

Явно малаумието е налегнало голяма част от хората в България. Наборната армия създава следните неща: - п*тьовците им се избиват от промитите тикви глупостите; - наборника е с по-ниски разходи; - наборната служба генерира бизнес свързан с нея; - младежите се учат да боравят с оръжие, скоро ще ни трябва; - в момента летат над нас турски самолети, а земята газят американски примати; - и в крайна сметка половината свят има наборна служба;

Ако в манерката ти няма вода , ще ти я излея на главата !

Как ти беше агентурното име бе доносник ? Че го забравих

Аз като служих (2002-2003г.) бяхме 50 на 50 българи/цгани. Сега ако има казарма, ще са поне 70 на 30 за цганите. Агент Иван, даваш ли си тази сметка? Иначе за патриотарски и гръмки напъни те бива!

Е и какво от това??? То и в американската армия са 70% черни, да не мислиш че нещо зависи от тях, пушечно месо. А това че продадоха държавата управляващите мизерници, кво да се прави скачаха и искаха ПРОМЯНА. Е ВИЖДАМЕ КАКВА Е, няма Българи, затриват България, та време е да поборавим с калашников.

сегашните цигани са напълно неграмотни, няма как да станат войници Споко

Аре тогава като е фен на армията, каракачанина да опаше пояса, да затъкне чифтетата, да напълни кесийката с джепане и да оди да тренира да се бие! На България и трябва модерна армия, а не македонска революционна чета от комити! Между другото, тоя или се е научил много да лъже, или толкоз му е акъла! В Норвегия задължителната служба не е 6 месеца а 19: "Conscription: 19-month service with 12-month service obligation. " - проверено в Уикипедия ;-) Ей, ама верно не ги ручаме доматите с колците ша знайш!ч

Умори ме от смях бе Каракачанов.Ти смяташ че армията е някакво театрално представление ли или що.На кой от шестия месец смяташ да им дадем бойни патрони или забрави новобранеца педал,който разстреля н а третия месец от службата си новобранците, в спалното помещение на Военната академия в София или войниците, чийто паметник на западното околовръстно,напомня за скапаната организация на всичко що е организирано от държавата ни?Да ти разкажа ли колко пъти съм прибирал автоматите на караула при мен,в стаята на дежурния офицер,защото караула беще неадекватен?Или за курсантите в Шумен които бяха обезглавени по време на възродит.процес дакато пазеха погребите.Ако го правиш за да се доказваш на някого-добре,ама вземи се спри навреме и започни от НВО в средното образование.Може по-добре да се получи.

Само един въпрос имам: Кой ще ми издържа семейството през тези 6 месеца ? Защото съм убеден, че работодателят ми няма да ми плаща заплата за хубавите ми очи ( дето няма да вижда ). И това в случай, че реши да ме задържи на работа в неплатен отпуск. Освен това има коренна разлика между това да крещиш на един 18 годишен и на един 32 годишен.

По-интересно е кой теб ще те издържа през тези 6 месеца. Не произвеждаш нищо, а трябва да ядеш, да спиш някъде, един бюлюк шапкари да взимат заплата покрай теб и т.н.

Драги ми Залитко, и двамата с Ненчев сте като луда река и се лашкате от бряг в бряг. Доброто решение не е вашето и не е неговото. План А трябва да включва високо-технологична армия с колективна защита. План Б е ТРИ месечно обучение на всички Българи за боравене с оръжие и стройно мобилизационна организация.

Да плащам по-големи данъци /а то е неизбежно/, за да ходи синът ми в казарма? Ааа, не! Нъцки, не си познал, Каракачанов. На другите избори си вън от НС и тогава ходи запас или където си поискаш. Омръзна ми цял живот някакви малоумни пченгета да си правят експерименти с нас! Стига толкова.

Каракачанов да си прати неговите деца да служат и децата на всичките комунета, айдуци и връзкари дето отърваха службата през изминалите 20 години и тогава да говори за нашите деца

"Една прилична армия"няма как да се издържа,всичко е откраднато,пари НЯМА и скоро няма от къде да дойдат,нищо не работи.

А БЕ ЗАЩО НЕ ВЪРНЕТЕ СОЦИАЛИЗЪМА- НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е!

той не си е отивал другарю

ПФ смятат както Настрадин ходжа брои магаретата. Или не са били войници. Наборните войници за разлика от професионалните трябва да живеят в казарми. Колко струва целогодишната поддръжка на тези сгради + режийните? Отделно им осигуряваш постелки и завивки. Отделно ги храниш 3 пъти дневно, осигуряваш униформи и обувки като за всеки набор те са нови, които след края на службата се изхвърлят. Да не говорим за кражбите и чистото разхищение на ресурси - храна, гориво и т.н. И най-важното - пълна демотивация на наборният войник за каквото и да е. При условие, че реват защо няма пари за полети и самолети, да наблъскаш в армията още 10 000 души, които да издържаш не ми се струва много икономически обосновано, нито умно.

Ей това се иска - елементарно аналитично мислене.

Разчетите не са важни.Важно е какво казва Америка.А тя казва,че освен хипнотизирани псевдовойници,Ненчев,Митов и Плевню,нищо друго не е нужно.Нали се сещате,че една прилична българска армия не е по вкуса нито на Амарика,нито на Турция?

САМО НОВА ГЛАДУВАЩА АРМИЯ НИ ЛИПСВА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТИЯ КРАДЯЩИ ПОЛИТИЦИ , СВАТБАРСКИ ГЕНЕРАЛИ , РАБОТЕЩИ ПРОСЯЦИ И НЕРАБОТЕЩИ ТАКИВА

Ако тази шайка НЕКАДЪРНИЦИ наречена ВМРО прокара подобен закон напускам България. Достатъччно образован съм за да живея в Германия, Франция, Белгия, Холандия или САЩ. В момента съм все още в България по СОБСТВЕНА ВОЛЯ и това може да се промени много бързо и когато АЗ реша. Не ме интересуват брътвежите на разни провалени политици и бивши ченгета от ДС.

там имат нужда от образовани миячи на чинии

Чинии мият тъакива като теб, които и тук толкова ги бива за нещо, работят за някви мизерни 600-700лв. и кат отидат там същата работа...Аз вече изкарах няколко стажа във въпросните държави, готови са да ме назначат на работа, в IT-сектора специализирам, причината, поради която не заминах е, че получих изгодно предложение тук, но губенето на време в казармата може да наколи взените в полза на една Холандска компания и резултата ще е, че България ще загуби поредния образован млад човек и честен данъкоплатец...

Че си прав, прав си. Ама за образован... Не е нужно цялата ти реч да представлява едно изречение. И други грешчици, ама нейсе, ще ги пишем кофти клавиатура.

Кога пък на 20 години се образова толкова, не знам!

Тъй,тъй олум в Холандия! там тревицата е разрешена пък белото не е много забранено!!!На 20 години какво ти е образованието бе амсалак!сигурно и матура не си изкарал като ти гледам писането!то само с "фък ю" не става тъй,че бегай в Холандия!!!! една отрепка по-малко!!!!!!!!!!!!!

Заминавай заминавай хюмне тъпо, а България не я оревавай, ще получи голяма полза, че ще се освободи от една отрепка. Друм към еврогейските халифати и не се обръщай назад.

Доста образовани миячи на чинии съм срещал в горепосочените от вас страни.

То и дудудка иска да я връща казармата ама нещо си затрая.

ТОВА ДОКАЗАНО БИВШО ЧЕНГЕ С ДОСИЕ КАРАКАЧАНОВ, ДОКОГА ЩЕ ГО СЛУШАМЕ?

Върнете лия почвам да се осигурявам на мининалния праг, аз пари за глупости не давам. Познайте кво работя и кви са ми горе-долу доходите...(тва е въпрос, който ен е подходящ за дърти комунисти, ченгета, военни или симпатизанти на Каракачанов и Симеонов)

Каракачанов кат я върне задължителнат акзарма ше трябва сам да ходи там, щот балъци няма вече. Има хиляди начини да заобиколиш всеки закон и само шепа балъци, дето не могат да се оправят ше влязат в казармата.

СЕГА ВНАСЯМЕ ВОЙНИЦИТЕ ОТ ДАЕШ А ПОСЛЕ РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЕЦ ЩЕ ГИ ВЪОРЪЖИ И ГИ ПОЧВАМЕ РУСНАЦИТЕ НАШИТЕ МЛАДЕЖИ НА ТОЯ ПЛУЖЕК ЕДВА ЛИ ЩЕ СЛУЖАТ . КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ КРАДЦИ

А някой да ми обясни откъде се пръкна Ненчев, и защо някой трябва да се съобразява с него? Такива измъкнати от джоба парцалени кукли Боко нашляка колкото щеш, след 2 години никой няма да ги помни, а поразиите ще останат?!

Драги 007 не се ли сещаш? Господарите на Боко и ГЕРБ такъв са си го поръчали. Смотаняк като Ненчев. Спомням си го първите дни божке каква гнус се лееше от него, пърхут, прошарена косица, рядка като цяло мъж подлизурко. ДЖУДЖЕ В ПРЯК И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ! На господарите на Бойко сиреч САЩ не им трябват сериозни хора само ще им убъркат сметките и проектите. Е не го ли виждаш пожарникаря? Два лафа неможе да каже на кръст!

Ненчев не за пръв път показва, че оперирането с числа не му е силна страна. Вероятно си казват думата сериозни пропуски в образованието. Спомняте ли си кривите му сметки, по повдо двигателите за МИГ-29? Както и смехотворния аргумент с ДДС за тях? Изобщо той се очертава като на-зле подготвеният министър в цялото правителство. Не че другите са цветя за мирисане. Именно най-зле подготвеният, а не най-слабият.

Днес в Германия, министърката на военното министерство Урсула фон дер Лайен ще представи, така наречената "Бяла книга". В нея се описват директивите на германската армия, която е съставена само от наемници. НОВО Е: За в бъдеще там ще могат да служат(работят) не само германци, но и граждани на целия Европейски съюз. Та питам, защо да не им подготвяме на германците пушечно месо на наши разноски. Матрял бол. За сега!

личи си че не си бил в армията. Едно е наемник и то съществува френския легион е пример. Само че там се работи за пари и сега ако си годен може да се пробваш да се запишеш ако те приемат. Забравяш че Германия не ръководи ЕС! Тва че нашия подлузирко бОКО е мистър ЙЕС-мен хаха и кой ще отиде?

Този Ненчев от къде го измъкнаха мангалите от РБ ? Цялото днешно правителство е безумно и пияно !

И на МО и на ВМОРО сметките не са верни. Разходите за наборна армия ще са в пъти по големи. Да не говорим за непреките загуби от въвеждане на наборна служба.

Дайте другари да дадете.Луд фен съм на казармата, само , че.......не в комуноидно -съветския вид с тъпите фатмаци и устав даващ поводи за извращения.Нямало пари за платена армия.Ама верно ли бе тщфлек мамин Каракакчански.Приказката за стария човек и мравуняците някога разказвала ли ти е майка ти.Огледал ли си се за наборници, чийто родители имат яки бизнеси със държавни поръчки, а отрочетата им и те джиткат с ламбориджинита и бентлита, а слугите и гардовете с БМВ и Мерцедес.А разрови оборите , поизчисти ги, разрови имравуняците на "бизнесмените", картели и всички смукачи, одрусай ги, изкарай мангите и плати за едно модерно убочение за защита на държавата, а не казарма соц тип бе малоумник.Света отдавна се прости с ламповото радио и телевизор, а ти искаш пак да ги връщаш, смешко.От ядене , пиене и акане мозъка ти се е изпънал като лимка.

Еййййй, така ме изнерви този тумбак, че в бързината съм сменил местата на две букви за което моля да бъда извинен.ОБУЧЕНИЕ , а не УбО чение

Целит този боклук , който съсипа страната, прогони 3 милиона , а цяла Европа пропищя от него, е служил в армията. И защо целият този боклук , като е бил в каьармата , що пак е боклук?Ами щото и казармата го е оформила като боклук, заедно с другите институции и майка му и баща му. Дори да не е бил такъв , често в казармата е станал такъв, оттам никой не е върнал по-добър, а със сигурност по-тъп и изпростял, смачкан , агресивен и загрубял, а много често инвалид.

По-добре не би могло да бъде казано! Слава Богу, все още има хора, на които акълът им е на мястото си, а и помнят гадостите от едновремешната казарма!

Единствения ефект ще е , че младежите още като вземат дипломата и моментално ще заминат без завръщане , за да не ги привикат да служат. Идеално за "патриотите", които се занимават не с подобряване положението и правата на българите и оставането , , а с тяхното мачкане и прогонване, така се осмисля основното им заниманиер-раздухване на етнически страхове има порок . Новобранците който не са научили някои , там ще го научат сигурно, подобно на затвора е, половината ми приятели научиха цигарите в казармата. Понеже повечето взимат дрога , ще научат и останалите , за да не се чувстват аутсайдери. Мъже няма да станат , а ще ги мачкат и ще станат мижитурки като родителите си. Ще се опростачат и ще възпроизведат местното селско говедо. Това им трябва и на " патриотите" за електорат, простаци на тяхното ниво, това електората , от който си черпят властта и бизнеса.

И още нещо да попитам: Жени да ходят в казарма. Жени да работят по време на майчинство. Тя държавата на жените май опряла. Кой ще ражда и гледа децата ни? Германката и туркинята не знаят какво е работа. Къщни мишки са. От друга страна се замислям за ролята на майките в нашия живот, пълен с комплексирани мъже-шофьори, подлеци, криминални типове, жестоки примати. Тях какви майки са ги отглеждали? Приказка някаква разказвали ли са им? Съвет, поука, уважение към обществото възпитали ли са? Трябва да се върне военното обучение в училищата, както и Гражданска защита. Поне елементарна теоретична подготовка трябва да има населението. А пък една кратка казарма за момчетата би била от полза за тях и за държавата. Има пустеещи училища, които могат да станат казарми.

И защо военното обучение трябва да отнема месеци набиване на крак по асфалта. Маршировките са за паради. За военна подготовка ли говорим или за паради? Мускулестите примати ще се гаврят ли с нормалните момчета? Кой ще пази децата ни от извращения? Пияни военни ли? За тях ще се забрани ли алкохола? Тези, приматите с татуировките, които работят като охранители, не е ли възможно да бъдат вкарвани в армия на заплати и як кеч. Иначе с оръжие пък ще станат опасни. Аз съм за казарма, но не за извращения и много опасно намирам да се събират младежи под един покрив на фона на ширещата се агресия.

Поне друсащите се ще отрезнеят, ако ходят в казармата. А какво ще стане там, ако вкарват дрога и са с оръжие??? Защо този всеизвестен факт, че 90% от младежите и учениците се друсат с амфетамини НЕ СЕ КОМЕНТИРА НИКЪДЕ ? ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ТЕМАТА.