Каракачанов: Не са ни поискали помощ за удари по Сирия

Ако чакаме само заради изменението на ситуацията някъде по света да се подготвяме, значи сме много "боси".

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Не са ни поискали помощ за удари по Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква помощ от тебе бе тумбак?

Каракачанов: Не са ни поискали помощ за удари по Сирия Така е , само две "Каракачанки" сме им дали

Най добре е НАТО да поиска миг29 ,а вие ги пратете да потренират на горещо.

Трябва да ударим Русия а не Сирия

Агент Иван много плямпа, освен да говори надълго и широко галещи ухото, да яде печени меса да пие до откат за друго не става. Политик, който не става за нищо и който с нищо няма да допринесе за благосъстоянието на хората.

Аз ще последвам Шкембе Войво да и ще ходя плътно до него и партньорите, с пушка на рамо,за да се бия,пардон-за да им раздавам памперси. Да не си поснял да пратил наш войник на чужд фронт,че няма да си намериш после място тук! Прати своите деца!

Каква помощ бе, прасе!? На кого и заради какво? На руснаците има смисъл да се оправдаеш, да бият ИД, ама на янките какво да им помагаш, че с лудата Терезия направиха уйдурма да разиграят жалък театрален етюд с измамни статисти и измамни режисьори и хореографи, избягали след 5 минути. Кюляфът стъкмен, айде ТСВ! После си плюят в устата и вкупом хорово всички реват с пяна на бялото - черно! И продажният султан му дойде тамам, за да иска да премахнат неудобния му Асад! А в същото време искат турски поток! Ако съм на Путин - спирам го. Тия са нагли неуправляеми нагодници.

Камъни и дървета -бол!!! Нямаме опълченци????

За съжаление при психопати като тези в Тел Авив и съответно във Вашингтон, Лондон, Брюксел и т.н., всякакви сценарии на нанасяне на удари и съответните последващи реакции са възможни: от модернизиране и активизиране на сирийските ПВО до реципрочни отговори, при които съюзниците на Сирия нанасят ответни удари не по атакуващите Сирия, а напълно симетрично по спотаилите се съюзници на атакуващите, до момента в който не само сирийските военни, а и самите те са атакувани.

Ако ме накарат да се бия в Сирия, взиам автомата и директно в американското посолство! поне ще съм направил едно добро:)

Боже Господи та това е като виц :)

И за какво да ни търсят за участие? За да ни свалят руските бракми с С400 ли? Това всъщност е много добра идея. Ще се приключи мъката с ремонтите.

С какво ще ги удряме бе плонди. Плевньо да грабва прашката и да тръгва

Не са ни поискали помощ за удари по Сирия, но ние ще ударим по един чук на кой?

и нито един плюс - да вярвам ли на очите си? айде бе, сложи си поне един плюс, за да ти повярвам, мола ти се.

За какво да го вразуми?Дс му каже "Излез от тук и не им бъркай на Американците работата да му крадат на Сириеца нефта и богатствата и насреща да му продават ток х 1лв киловата СНИКЕРСИ и еще куп боклуци.

Къде са форумните законотворци? Ето чудесен повод да бъде приет специален закон, който да предвижда в случай на военни действия у нас или другаде, първо да бъдат изпратени на бойната линия министрите. Едва ако това се окаже недостатъчно, например след изтребването им, може и доброволци от останалите българи. Също да бъдат изпращани и пропагандистите на войната - Паси, Алгафари, Цецо, разбира се конете от обоза в МВнР.

Ей сега им се такова мамата-ИДВАМЕ

Щаб на НАТО се е хванал за главата! Поискали са една подводница а са получили отговор, че БГ изпраща 2. Специално са попитали защо 2, като искаме само една? Мин-т е отговирил, Подводниците са 2 комплект: Едната може да потъва, но не може да изплава, докато другата не може да се потапя, но пък може да изплува. Екипажите обаче са натренирани и ще изпълнят поставените задачи.

Имаме два самолета и половина които могат да летят и една пробита турска гемия със смразяващото име "Дръзки" . Каквото поискат това ще им дадем, иначе НАТО ще загуби войната.

Добре, че не са ни поискали! Защото веднага ще се отзовете, ще изпратите децата ни, ще ги превърнете в пушечно месо. Ами иди и помагай, като те гледам от всичко разбираш и ти и всички властимащи! Имаме армия, въоръжени сме, имаме авиация! Ако не беше толкова ЖАЛКО, щеше да бъде СМЕШНО!Иначе, сме на всяка манджа мерудия!Айде спрете се вече бе! И оня влюбения, младоженеца и той, не спира да бълва!Щото те без нас, са нищо, онея ГОЛЕМИТЕ! Ама българските владетели нали са свикнали да се подчиняват безприкословно до вчера на едни, днес - на други! Сами се избират, но пък се имат за ФАКТОР! ЗАДНИЦИ без извинение!

Шом някой се оправдава значи е вярно?

Краско, ако ни поискат, ше те пратим тебе ... в казарма не си бил ... заприличал си на би.он ... само глупо.евини ръсиш ... таман си за мисия в Сирия ... там само от такъви Юнаци, кат тебе имат нужда ... един път, като се наа.../изпуснеш и СЗОто веднага ше открие наличие на данни за химическа така, така ше ги умориш и едните и другите и ше донесеш МИР в региона!!!

А, щом не са ни потърсили за помощ значи нямат намерение нищо да правят! Щото аз не вярвам да предприемат някакви действия без нас! А, ако трябва да сме сериозни - не знам защо се излага нашия свинчуга - министър на несъществуваща отбрана!

То вече няма ни държава ,ни армия. Държавата я изпораздадоха на концесии,армията я унищожиха,а оръжията - нарязаха. РАЗБИРА СЕ,ЧЕ СМЕ БОСИ. БОСИ И С ГОЛИ ЗАД...ЦИ...ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ПОСТАРАХА...

"....респектира потенциалните фактори" - Вероятно има предвид бездомните кучета. За други дето може да респектира таз армия не се сещам....

твоите миноси станаха от 4 два броя. как ги правите тия номера с манипулирането на брояча бе?

кажи си го направо : НАТО няма да ни спаси от Турция. Или от ново Косово.

Много си проср!

алгафари с кашон непродадени негови книги - Боже, защо господ лъже и Аллах, милост нямаш ли? като политкомисар в отряд на опозицията, подкрепяна от сащ. има ги на склад, цена само 25 лева.

хуманитарно-идеологическа помощ, разбира се. допълвам. или като жест на добра воля, допълвам.

Какво можеш да дадеш ? Както винаги , САЩ /уж НАТО/ , ще искат от нас да ТЕГЛИМ ЗАЕМИ , ЗА ''ОТБРАНА'' , както беше по времето на Плевнелиев , Джонката Кери му заповяда да тегли заем ''уж'' за отбрана , ''само'' 16 милиарда ... Ние сме ''членки''на НАТО , само като вечни ПЛАТЦИ , от които нищо не зависи .

И в ЕС , също като ЧЛЕН , нямаме думата .

Направо се притеснявам дали ще се справят без нас :)

Каква сигурност имаш бре какакачанка, каква, ???? Такава каквато имат Гръците когато ги напада Турция - !!! Имаш едно сигурно нещо и това е мухи и бръмбари в главата. Едно пееше преди, друго ядеш сега когато си докопал кокала!

Едва чакате, предатели!!! само да поискат и ще си счупите краката от натягане кой по-голяма краварска подлога е!!!

и кат ти поискат помощ ти кво ще направиш...половин коремно ли....теее и у такоа та да та теее ...

Доникъде няма да я докарат без наша помощ! Или от нас се иска само да сме съгласни, че те са прави...

Вън от нато това е спасението.

Помощ се дава, само при условие че предтавители на народа са най-отпред. Политици със задължителна служба в армията на случаен принцип с избор на сламка да влизат в първите редици. Не ни трябват дебели свине, да карат други хора да умрат заради тъпите им решения. Всеки политик участващ дори непряко във взимането на решение дали да ходим в битка, трябва да участва в действията, колкото може, ако даде фира, го е направил за родината!

Оставаше и да поискат.Видяла жабата,че подковават вола,и тя дигнала крак.

дано да не стане като в оная детска песен - Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят.

Как се вписва обществената поръчка с фирма , която е в списъка със санкции на партньрът ни в НАТО САЩ?

Ква помощ бе калъф?Кво ш пратиш,ел-ките ли? По-добре мълчи,мълчанието е злато!

Като искате да се подлагате на нато си подложете собствените задници а не чуждите дето ще ги пратите..

ПО принцип това правителство и особено този министър се подлага единствено на Русия.

Ние пук трябва да сме готови с всякакъв вид помощ. Да се разпечатат 10 кашона принтерна хартия с надпис: ПОМОЩ. Да се изпратят трима човека с кашоните в Сирия. И ако ни поискат въздушна помощ. един човек хвърля листа силно нагоре и те ти въздушна помощ. Ако искат помощ по вода се застава до голяма локва и се хвърлят листа да плуват по вода, ето водна помощ. По суща е по-лесно третия човек нарежда по земята листа където е необходима помощ.

Когато двама големи батковци си мерят хвърчилата, най умното е да не заставаш между тях. Защото ще отнесеш плесници и от двамата. Ако някой си мисли, че руснаците ще плачат сврени някъде в ъгъла, направо му е грешна информацията. Те се бият, не плачат. Те и Хитлер доведоха до самоубийство.. Особено като се има предвид колко са обединени в момента и как 95% от населението одобрява политиката на Путин.

Luna0102

Е то освен с блага дума с друго не знам какво бихте могли да помогнете.

И да бяха искали, каква помощ ще им дадеш ти бе ,шкембе войвода

е как каква - ще даде небето да си летят свободно, ще даде морето да си плуват спокойно, ще даде коридор да си тропкат свободно... малко, но от сърце.

Да, прав си,

Не ни трябва армия ,имаме си дюнерджийници !

това заглавие ми оправи петъка

взводните и ротните генерали и контраадмирала на сал дето ги произведоха вчера ще командват нашта армада в Сирия?