Хванаха крадец обрал 1,5 млн. от банкови сейфове

В курорта “Слънчев бряг“ е задържан един от големите крадци - Стойне Ставрев, по прякор Кемпеса.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха крадец обрал 1,5 млн. от банкови сейфове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо ли на този крадец има снимка, името му е цитирано, защо при този случай лицето му не е скрито, името не е с инициали, сто години да живея логика няма да видя в ББ и ЦЦ

Да не си набор на Т. Живков?

Ами като няма кой да обясни на банкерите каква е разликата между трезор и шкафче за градска баня така ще е. Интересното е друго "Кемпеса си е наел сейф в банка с открадната лична карта " - че нали МВР ръководството се скина д асе хвали че нашите карти биле най-неподдатливите на фалшификация и подправка. Как така ще я преправи и за какво всъщност е цялата дандания и опашки пред гишетата на МВР?

Още един борец срещу системата. А, бе направо да обявят за революционери всички криминални във всички страни! Ама то май комунягите бяха точно такива. Нали за тях казваха "Влезе в затвора и стана човек".

Cтранно! E как две години не разбраха ли тия "специалисти" кой влиза,кой излиза и кой краде? Aми несериозна или с л а б а работа!!!

В по-сериозните банки трезорите имат по 2 ключа - единият е в банката, другия в клиента. Така дори да има копие на даден ключ, никой не може да отваря коя да е касета. Но в България явно целта е да се изгонят ползващите трезори и да се насочат към по-"сигурните" влогове.

Пак е имал съучастник, иначе няма как да отвори точно избрани сейфове с мангизи. Или е монтирал наблюдателна камера умело маскирана в помещението със сейфовете :) Или е познавал кой какво би могъл да държи там :-))

Съвет: когато отивате и отваряите своя трезор, вземете ключа със себе си! Никога не даваите секунда даже да пипне някои вашия ключ.

И този крадец хванахааа. И после к'во?

...е ти какво искаш...Нобелова награда

Време за отпуска е. Бас ловя, че всички издирвани бандюги са на нашето черноморие. Другаде биха ги арестували :-)))

Много ясно, по телевизията ги показват от съдебните зали пъшкат и охкат немогат да ходят по 3 човека ги подпират и им носят патериците. На другия ден същите се гонят с джетове по плажа ;-)

В един трезор преди да са дадени някой от хсейфовете ключовете висяха на бравите. И най-тъпия крадец ще вземе отпечатъци от тях и ще си направи заготовки,защо да мисли- от него има и по-тъпи да ги оставят по този начин. Просто нацията е тъпа и не може да мисли за елементарни неща. Подобни възможностти се създават и в хотели и друге места където са закачени ключове или при ползуване се взема отпечатък. След време този ключ се ползува безпрепятствано.