Коментари - 12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти | Днес.dir.bg

12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти

В Русия функционира паралелен алкохолен пазар и той става все по-голям. Близо 10% от жителите на страната намират алтернатива на водката.

Обратно в новината

Коментари - 12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти | Днес.dir.bg

Коментари

Най- оригиналното напиване съм виждал в един руски ракетен дивизион. След като офицерите изкъркаха техническия спирт, а солдатите зеления одеколон"Амиго", копелетата намазваха на черния хляб вакса за ботуши. Оставят го едно денонощие, после ваксата се остъргва и като изядеш три, четири филии си кирка от попилите терпентини. Пият и политура за мебели. Неописуемо!

Това не е нещо ново както и ракиите които варят българите от всякакви боклуци. Има такива отвратителни "домашни" ракии, че руските одеколони ще ви се сторят като 12 годишно шотландско уиски.

жълтата фланелка. Оглави класирането.

Като ученик в Габрово лично бях свидетел,как в подлеза до Дома на хумора един руснак си купи одеколон"Тройной",дръпна един як гълток и после изсипа една чанта с празни спиртни патрончета.

Рускините като всички славяни са адски нечистоплътни.

ама и ние не бяхме много претенциозни.

Русифилистиците путерасти от край време пият всякяква помия- за това са генно дегенерирали.

КОЛХОЗНИЦИТЕ СА ДЕНОНОЩНО ПИЯНИ КАТО МОТИКИ, ХАХАХА

Най-тъпи пияндурници са англичаните. Като се натаралянкат ги избива на пасивен педер.слък ...

ще те бият и ще те е.ат. за разлика от братушките ти англичаните като се напият и доста се бият, а не да лежат под маси и по канафки

Тинктури и настойки в Русия си пият не от вчера , а от векове ! Не се учудвайте ...при тези температури особено през зимата ако не приемеш алкохол ще се смръзнеш тотално! В Сибир температурите падат до -50 градуса ... а в европейската част са достигали и до - 40...като плюнеш и на земята пада лед... Това в България го няма! Но и за пиенето ...то и у нас си ги има такива които търсят и съответно употребяват по евтини сурогати на алкохола.... Та затова и мрат---последната новина за натровените с метилов алкохол май не сте я чели!

Лъжеш, във великата руска страна не пият. Всички са трезвеници.

Пият и в САЩ и в Канада , И в Германия и Франция ! И какво от това?!

Руската макроэкономическа система е като болен с инфарктом миокарда, каза советник президента России Сергей Глазьев

Е, пият, но пият с отврашчением, хахаха

Краварите през трийсетте години на миналия век, вместо алкохол са пили конска урина. Сухият режим много ги е морил ...

колхозниците пият и сега, всякаква урина, хахаха

Може да са се научили от еврогейците... хи хи хииии ДемокрациЯ брато ...

Някои руснаци сигурно подражават на хамериканците от сухия период с тези одеколони и лосиони ... А хубавите и качествени руски водки са ненадминати питиета, със съответната сельодка или дробчета от треска ...

колкo стотинки ти плащат на пост руска подлого, дезинформатор. това за американците и лосионите като се събуди бяха ли ти отвити краката и прозореца отворен?

Гнусна империалистическа пропаганда на соросоиди. Всички знаят, че във великата руска страна не пият и всички са трезвеници.

Много се пие там..особено по провинцията си е мамата еб*ло. Но същото виждам и по българските села. Водката не е скъпа там. Така че не се прави заради праите. Правят го заради качествето. И те като нас си мислят че домашната е по добра от купената ракия.

По време на сухият режим в САЩ американците са пили одеколони, лосиони, тинктури, козметични води и алкохолни сиропи против кашлица ...

Тази статия ,общо взето е в стил -"руският самолетоносач пуши и се очаква да го върнат на буксир в пристанището" е върхът на тъпата продажна журналистика.

"Тъпата" статия е от руски вестник РБК.

РУСКА КОЧИНА! А НАШИТЕ РОДООТСТЪПНИЦИ НИНОВА, РАДЕВ И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА НИ НАТИКАТ В НЕЯ!

малко ви остана соросоиди нещастни след нова година резняците на околовръстното ви чакат

НАПИШЕТЕ ТОВА В ТЪРСАЧКАТА , ДАЙТЕ НА ''ИЗОБРАЖЕНИЯ'' И СЕ ПОТОПЕТЕ В РУСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ;)))

Руснаците, щото са долни алкохолици и помияри, та нямат пари за водка, затова пиян Шанел No5. Мухахаха... Големо смешно... За масовата кампания "Русские не бухают", при която едни здрави момчета пребиват от бой всеки пиян, когото набарат на улицата, особено ако е около детски градини и площадки, няма да прочетете. Друго, за което няма да прочетете, е онзи негър - щатски военен, който пиян като свиня влезе с колата си в бившия магазин за електроника на ъгъла на Графа и Раковска. За факта, че Кенеди е бил алкохолик и е бил пиян по време на Карибската криза - също. Обаче пък... има го, разбира се, Елцин. Той пък беше единственият "добър" руски президент. Другият е лош. Ама много.

Аз съм сигурен, че руснаците са трезвеници. До един. Само един пиеше (Елцин), но той си отиде. Няма по-големи въздържатели от тях. Дори рецептата за руска водка май вече се загуби.

Не Шанел No5, а...Тройной..:) Хващаш ли разликата?

ходи си в русия азиатец!

после показват ли на този пропаганден клип какво представляват тези здрави момчета след 10 години? или какви са родителите им. това е най тъпата кампания която могат да измислят братушките застото тези здрави момчета трябва да пребиват бащите, дядовците, чичовците и др. свой роднини. или си се объркал ако са пребили някой педофил дето е задявал млади девочки...

От бедни пияници какво друго може да се очаква? Навремето бях свидетел, как един руснак изпи шише терпентин ... и после даде фира. Защото беше свършил шиенето, а нямаше пари за още.

Спри да пиеш,че бъркаш буквите на клавиатурата.

Тази статия ,общо взето е в стил -"руският самолетоносач пуши и се очаква да го върнат на буксир в пристанището"...И след това се оказва,че на буксир е върнат английският крайцер,който следял руския самолетоносач и двигателят му не издържал на високата скорост?Сега може да се окаже ,че по отношение на употреба на алкохол в Русия няма нищо подобно на това ,което е написано тук...Поръчкова журналистика ,какво да се прави ,,води се информационна война!?

Цялата публикация смърди от всякъде!!!! Уповава се при сухия режим на Андропов, когато поради забрана и ЛИПСА, алкохолиците прибягваха до "тройны". Днес алкохол има навсякъде. Който няма пари може да си дестилира, както у нас домашна ракия. /Русия е най-големия зърнопроизводител/. ТИНКТУРИТЕ излизат прекалено скъпо!!!!!!!!! 50мл. тинктура излиза колкото 50 мл. ДЖОНИ УОКЪР- няма логика. Защо не се приеме факта, че това е част от истинската медицина и козметика, която няма странични ефекти. Лично аз използвам доста тинктури, но си пия домошарка, Скоч, Царская и т.н. Лукавия го наричат така защото е МНОГО ЛУКАВ.

Пишат с десетина ника имитират масовост Припечелват като за последно От нова година им спират парите завалиите и сега наваксват. След нова година ще се препитават от боклукчийските кофи, а по дашните на околовръстното

не знам дали са чак толкова бедни. гледах предаване от руски голям град, доста добре беше, модерни кафенета, чисто, приличаше на голям град в западна европа.

Нали тъпия соросоид трябва да дъвче нещо. Акъла им толкова. Чети само какви идиотизми пишат

идиотите соросоиди написаха над 1000 коментара от тъпи по тъпи.Нормален човек не би писал такива идиотизми

Мислех че Мануелчо я е пуснал като е бил на четири водки. Нивото е за тъпи соросоиди на умствено ниво незавършил шести клас и продължаваш в помощно училище

верото ще стане акцизна стока. Заради хранителното ембарго, руската салата вече се прави с паста за зъби, а снежанката с крем за бръснене

Руска салата и снежанка са салати, употребявани в БГето. Кажи в коя верига ги правят с паста за зъби и крем за бръснане да не стъпвам там.

сега руснаците ще кажат , че това е долна лъжа и че просто хората консумират природни продукти и тавариш Путлер е загрижен за здравословния живот на народа

Това обяснява високия рейтинг на тавариш Путин сред руското население - при такова благоденствие как да не го обожаваш "Самъй любезний"?!!

Руснаците обещават на соросоидите ватенка ушанка и гумени ботуши и три пъти храна на ден. Не мислиш ли, че е по добре в урановата мина от колкото да се дупиш на околовръстното

Русия е раят на земята, нали така беше другари?

Би Би Си, няма по-гнусно от пияни наглосаксонки боклуци на Слънчев бряг. Приятни са само когато практикуват Балконинг.

Злобен си и не разсъждаваш съвсем трезво - да не си на тинктура?

тинктури глог несвързан монолог а путлер стана бог

След новата година Тръмп спира парите на соросоидите. Масово соросоидите ще се прехранват на околовръстното от което следва че цената на мъжката плът ще намалее значително.

тинктура са собственост на другото джудже - Медведев и Шойгу. Празно няма - дерат яко!

хахахахаха

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, Бибиси, лъжливите западняшки медии, ЕС, НАТО и Хитлъри, станахме русофили и заобичахме Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

Руснакът е едно противно животно

ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ТОВА ЧЕ МНОГО ФОРУМЦИ СЕ ХВАЩАТ ЛЕСНО НА НЯКОИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ И ГИ ПРАВЯТ НА ИСТИНА.МОЛЯ МИСЛЕТЕ С ВАШИТЕ СИ ГЛАВИ!КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОВЯРВАМЕ ЗА ТАКИВА КОЛИЧЕСТВА ТИНКТУРА ОТ ГЛОГ.АМИ ТОВА БИ ИЗИСКВАЛО ОГРОМНИ ПЛАНТАЦИИ ОТ ГЛОГ?!!!

По време на "сухия режим" в Щатите бива изкупувана цялата реколта от джинджифил с единствената цел да се произвежда джинджифилова настойка - точно като глоговата настойка. Количеството джинджифил (и глог) е НИЩОЖНО.

'Сухият режим' не е бил заради немотия..

само на етикета бе, тъпунгер. Вътре - ароматизиран етилов спирт.

ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ЗА МЕН.ОБЯСНЯВАЙТЕ ГИ НА ТЕЗИ КОИТО СА ПИСАЛИ ТОВА В МЕДИИТЕ?

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЕН И ВАС Е ТОВА ЧЕ ВИЕ СТЕ ТЪПУНГЕР - ДАЛЕКОГЛЕД.НО НИЩО НЕ ВИЖДАЩ.

в магучая има проблем с яденето! пиячка всеки може да си набави!!

на руснаците путлер им се вижна не само велик а и троен! нормално е да се объркат хората!

тинктуринований мужик: путлер наш велик!

Стига хибридни статии! Rossia Rulez! :)

Хахахахахахахахахахахахахаха, браво на ватенките!! В такава развита и мощна държава като руската кочина, напреднала икономически и технологично---бива ли такива работи като в средните векове и времената на крепостното селячество??? Напред към светлите висини на алкохолно/одеколоненото бъдещев райската кочиня руска!! Напред с царя мечта Пусин!!

Преди 30 г. мажеха филии с вакса за обувки и замезваха с тях, заради попилия терпентин в хляба.

Излъгал си само, че са ги яли с ваксата. Предварително са я изстъргвали от хляба.

Това е защото всички руснаци са богати, а раССия на Путин е супер просперирала държава!

Шило

Въпрос на пропаганда. Акцентът е важен. Със сигурност, могат да се направят подобни "проучвания" и в други държави, немалко сочени като еталон на благоденствието.

пропагандата я правиш ти срам нямаш ли за велика държава нивото на живот в русия е изключително ниско не го сравнявайте с България! какво означава да си велика държава а да живееш като животно??

място за подобни репортажи по руските СМИ няма - там са заети главно с американските проблеми. Като класиката за 'загниващия Детройт'.

щото санкциите не работят! Но пък Крим е русский!

Шило

Всеки си носи риска. Преди два месеца един човечец при мен си купуваше чист спирт....От "ароматите" покрай него, стана ясно за какво му трябва. Все пак, за около два лева, ще получи поне 150 мл. спиртна напитка.

Не беше ли 1 лв за 100 мл спирт?

Е, на приказки сме загрижени за народа комунисти, но на практика сме си върли капиталисти! Познато през последните 25-26 години.

1 лев е пресния. 2 лева е с чер етикет - отлежал!

jingiby

Във филма "Звярът" механик-водачът на съветски танк Т-72 в Афганистан беше изпил резервната спирачна течност. Когато талибаните улучиха танка и го повредиха, се наложи да долеят, но нямаше какво...

Рай за Благовест Кирилов /Reebok78/

Ще пуснат нова напитка - фанта "Ечемик" - бира или водка :):):)

прогнозите са че троловете ще намалеят значително когато путин се провали и в украйна и в сирия и в русия тролчета почвайте с одеколоните за да свиквате препоръчвам тройной класика от комунизма

Верно че троловете ще намалят значително След новата година Тръмп спира парите на соросоидите. Масово соросоидите ще се прехранват на околовръстното от което следва че цената на мъжката плът ще намалее значително.

Эльвира Набиуллина никакого оптимизма не проявляет. Она подтверждает, что даже после достижения целевого уровня в 4% ежегодной инфляции мы по этому показателю будем занимать лишь 126-е место из 189 государств мира, среди которых подсчитывается подобная статистика

Баси глупостите. :) Водката в Русия е много евтина, как точно някъв козметичен продукт, в който има и други неща освен спирт, ще бъде по-евтин? Абсолютна малоумна пропаганда.

Сигурно имаш пред вид типа 'водка' и 'коняк' които в Русия се продават в 3 литрови пластмасови туби. Не са по-малко вредни.

Зарежи го тоя глупак :) Работи в западна фирма, и търка клавиатурата през работно време с цел хейт само - прословут е из формите.

Коментари - 12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти | Днес.dir.bg

12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти

В Русия функционира паралелен алкохолен пазар и той става все по-голям. Близо 10% от жителите на страната намират алтернатива на водката.

Обратно в новината

Коментари - 12-15 млн. руснаци заменят водката с козметични продукти | Днес.dir.bg

Коментари

Най- оригиналното напиване съм виждал в един руски ракетен дивизион. След като офицерите изкъркаха техническия спирт, а солдатите зеления одеколон"Амиго", копелетата намазваха на черния хляб вакса за ботуши. Оставят го едно денонощие, после ваксата се остъргва и като изядеш три, четири филии си кирка от попилите терпентини. Пият и политура за мебели. Неописуемо!

Това не е нещо ново както и ракиите които варят българите от всякакви боклуци. Има такива отвратителни "домашни" ракии, че руските одеколони ще ви се сторят като 12 годишно шотландско уиски.

жълтата фланелка. Оглави класирането.

Като ученик в Габрово лично бях свидетел,как в подлеза до Дома на хумора един руснак си купи одеколон"Тройной",дръпна един як гълток и после изсипа една чанта с празни спиртни патрончета.

Рускините като всички славяни са адски нечистоплътни.

ама и ние не бяхме много претенциозни.

Русифилистиците путерасти от край време пият всякяква помия- за това са генно дегенерирали.

КОЛХОЗНИЦИТЕ СА ДЕНОНОЩНО ПИЯНИ КАТО МОТИКИ, ХАХАХА

Най-тъпи пияндурници са англичаните. Като се натаралянкат ги избива на пасивен педер.слък ...

ще те бият и ще те е.ат. за разлика от братушките ти англичаните като се напият и доста се бият, а не да лежат под маси и по канафки

Тинктури и настойки в Русия си пият не от вчера , а от векове ! Не се учудвайте ...при тези температури особено през зимата ако не приемеш алкохол ще се смръзнеш тотално! В Сибир температурите падат до -50 градуса ... а в европейската част са достигали и до - 40...като плюнеш и на земята пада лед... Това в България го няма! Но и за пиенето ...то и у нас си ги има такива които търсят и съответно употребяват по евтини сурогати на алкохола.... Та затова и мрат---последната новина за натровените с метилов алкохол май не сте я чели!

Лъжеш, във великата руска страна не пият. Всички са трезвеници.

Пият и в САЩ и в Канада , И в Германия и Франция ! И какво от това?!

Руската макроэкономическа система е като болен с инфарктом миокарда, каза советник президента России Сергей Глазьев

Е, пият, но пият с отврашчением, хахаха

Краварите през трийсетте години на миналия век, вместо алкохол са пили конска урина. Сухият режим много ги е морил ...

колхозниците пият и сега, всякаква урина, хахаха

Може да са се научили от еврогейците... хи хи хииии ДемокрациЯ брато ...

Някои руснаци сигурно подражават на хамериканците от сухия период с тези одеколони и лосиони ... А хубавите и качествени руски водки са ненадминати питиета, със съответната сельодка или дробчета от треска ...

колкo стотинки ти плащат на пост руска подлого, дезинформатор. това за американците и лосионите като се събуди бяха ли ти отвити краката и прозореца отворен?

Гнусна империалистическа пропаганда на соросоиди. Всички знаят, че във великата руска страна не пият и всички са трезвеници.

Много се пие там..особено по провинцията си е мамата еб*ло. Но същото виждам и по българските села. Водката не е скъпа там. Така че не се прави заради праите. Правят го заради качествето. И те като нас си мислят че домашната е по добра от купената ракия.

По време на сухият режим в САЩ американците са пили одеколони, лосиони, тинктури, козметични води и алкохолни сиропи против кашлица ...

Тази статия ,общо взето е в стил -"руският самолетоносач пуши и се очаква да го върнат на буксир в пристанището" е върхът на тъпата продажна журналистика.

"Тъпата" статия е от руски вестник РБК.

РУСКА КОЧИНА! А НАШИТЕ РОДООТСТЪПНИЦИ НИНОВА, РАДЕВ И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА НИ НАТИКАТ В НЕЯ!

малко ви остана соросоиди нещастни след нова година резняците на околовръстното ви чакат

НАПИШЕТЕ ТОВА В ТЪРСАЧКАТА , ДАЙТЕ НА ''ИЗОБРАЖЕНИЯ'' И СЕ ПОТОПЕТЕ В РУСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ;)))

Руснаците, щото са долни алкохолици и помияри, та нямат пари за водка, затова пиян Шанел No5. Мухахаха... Големо смешно... За масовата кампания "Русские не бухают", при която едни здрави момчета пребиват от бой всеки пиян, когото набарат на улицата, особено ако е около детски градини и площадки, няма да прочетете. Друго, за което няма да прочетете, е онзи негър - щатски военен, който пиян като свиня влезе с колата си в бившия магазин за електроника на ъгъла на Графа и Раковска. За факта, че Кенеди е бил алкохолик и е бил пиян по време на Карибската криза - също. Обаче пък... има го, разбира се, Елцин. Той пък беше единственият "добър" руски президент. Другият е лош. Ама много.

Аз съм сигурен, че руснаците са трезвеници. До един. Само един пиеше (Елцин), но той си отиде. Няма по-големи въздържатели от тях. Дори рецептата за руска водка май вече се загуби.

Не Шанел No5, а...Тройной..:) Хващаш ли разликата?

ходи си в русия азиатец!

после показват ли на този пропаганден клип какво представляват тези здрави момчета след 10 години? или какви са родителите им. това е най тъпата кампания която могат да измислят братушките застото тези здрави момчета трябва да пребиват бащите, дядовците, чичовците и др. свой роднини. или си се объркал ако са пребили някой педофил дето е задявал млади девочки...

От бедни пияници какво друго може да се очаква? Навремето бях свидетел, как един руснак изпи шише терпентин ... и после даде фира. Защото беше свършил шиенето, а нямаше пари за още.

Спри да пиеш,че бъркаш буквите на клавиатурата.

Тази статия ,общо взето е в стил -"руският самолетоносач пуши и се очаква да го върнат на буксир в пристанището"...И след това се оказва,че на буксир е върнат английският крайцер,който следял руския самолетоносач и двигателят му не издържал на високата скорост?Сега може да се окаже ,че по отношение на употреба на алкохол в Русия няма нищо подобно на това ,което е написано тук...Поръчкова журналистика ,какво да се прави ,,води се информационна война!?

Цялата публикация смърди от всякъде!!!! Уповава се при сухия режим на Андропов, когато поради забрана и ЛИПСА, алкохолиците прибягваха до "тройны". Днес алкохол има навсякъде. Който няма пари може да си дестилира, както у нас домашна ракия. /Русия е най-големия зърнопроизводител/. ТИНКТУРИТЕ излизат прекалено скъпо!!!!!!!!! 50мл. тинктура излиза колкото 50 мл. ДЖОНИ УОКЪР- няма логика. Защо не се приеме факта, че това е част от истинската медицина и козметика, която няма странични ефекти. Лично аз използвам доста тинктури, но си пия домошарка, Скоч, Царская и т.н. Лукавия го наричат така защото е МНОГО ЛУКАВ.

Пишат с десетина ника имитират масовост Припечелват като за последно От нова година им спират парите завалиите и сега наваксват. След нова година ще се препитават от боклукчийските кофи, а по дашните на околовръстното

не знам дали са чак толкова бедни. гледах предаване от руски голям град, доста добре беше, модерни кафенета, чисто, приличаше на голям град в западна европа.

Нали тъпия соросоид трябва да дъвче нещо. Акъла им толкова. Чети само какви идиотизми пишат

идиотите соросоиди написаха над 1000 коментара от тъпи по тъпи.Нормален човек не би писал такива идиотизми

Мислех че Мануелчо я е пуснал като е бил на четири водки. Нивото е за тъпи соросоиди на умствено ниво незавършил шести клас и продължаваш в помощно училище

верото ще стане акцизна стока. Заради хранителното ембарго, руската салата вече се прави с паста за зъби, а снежанката с крем за бръснене

Руска салата и снежанка са салати, употребявани в БГето. Кажи в коя верига ги правят с паста за зъби и крем за бръснане да не стъпвам там.

сега руснаците ще кажат , че това е долна лъжа и че просто хората консумират природни продукти и тавариш Путлер е загрижен за здравословния живот на народа

Това обяснява високия рейтинг на тавариш Путин сред руското население - при такова благоденствие как да не го обожаваш "Самъй любезний"?!!

Руснаците обещават на соросоидите ватенка ушанка и гумени ботуши и три пъти храна на ден. Не мислиш ли, че е по добре в урановата мина от колкото да се дупиш на околовръстното

Русия е раят на земята, нали така беше другари?

Би Би Си, няма по-гнусно от пияни наглосаксонки боклуци на Слънчев бряг. Приятни са само когато практикуват Балконинг.

Злобен си и не разсъждаваш съвсем трезво - да не си на тинктура?

тинктури глог несвързан монолог а путлер стана бог

След новата година Тръмп спира парите на соросоидите. Масово соросоидите ще се прехранват на околовръстното от което следва че цената на мъжката плът ще намалее значително.

тинктура са собственост на другото джудже - Медведев и Шойгу. Празно няма - дерат яко!

хахахахаха

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, Бибиси, лъжливите западняшки медии, ЕС, НАТО и Хитлъри, станахме русофили и заобичахме Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

Руснакът е едно противно животно

ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ТОВА ЧЕ МНОГО ФОРУМЦИ СЕ ХВАЩАТ ЛЕСНО НА НЯКОИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ И ГИ ПРАВЯТ НА ИСТИНА.МОЛЯ МИСЛЕТЕ С ВАШИТЕ СИ ГЛАВИ!КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОВЯРВАМЕ ЗА ТАКИВА КОЛИЧЕСТВА ТИНКТУРА ОТ ГЛОГ.АМИ ТОВА БИ ИЗИСКВАЛО ОГРОМНИ ПЛАНТАЦИИ ОТ ГЛОГ?!!!

По време на "сухия режим" в Щатите бива изкупувана цялата реколта от джинджифил с единствената цел да се произвежда джинджифилова настойка - точно като глоговата настойка. Количеството джинджифил (и глог) е НИЩОЖНО.

'Сухият режим' не е бил заради немотия..

само на етикета бе, тъпунгер. Вътре - ароматизиран етилов спирт.

ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ЗА МЕН.ОБЯСНЯВАЙТЕ ГИ НА ТЕЗИ КОИТО СА ПИСАЛИ ТОВА В МЕДИИТЕ?

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЕН И ВАС Е ТОВА ЧЕ ВИЕ СТЕ ТЪПУНГЕР - ДАЛЕКОГЛЕД.НО НИЩО НЕ ВИЖДАЩ.

в магучая има проблем с яденето! пиячка всеки може да си набави!!

на руснаците путлер им се вижна не само велик а и троен! нормално е да се объркат хората!

тинктуринований мужик: путлер наш велик!

Стига хибридни статии! Rossia Rulez! :)

Хахахахахахахахахахахахахаха, браво на ватенките!! В такава развита и мощна държава като руската кочина, напреднала икономически и технологично---бива ли такива работи като в средните векове и времената на крепостното селячество??? Напред към светлите висини на алкохолно/одеколоненото бъдещев райската кочиня руска!! Напред с царя мечта Пусин!!

Преди 30 г. мажеха филии с вакса за обувки и замезваха с тях, заради попилия терпентин в хляба.

Излъгал си само, че са ги яли с ваксата. Предварително са я изстъргвали от хляба.

Това е защото всички руснаци са богати, а раССия на Путин е супер просперирала държава!

Шило

Въпрос на пропаганда. Акцентът е важен. Със сигурност, могат да се направят подобни "проучвания" и в други държави, немалко сочени като еталон на благоденствието.

пропагандата я правиш ти срам нямаш ли за велика държава нивото на живот в русия е изключително ниско не го сравнявайте с България! какво означава да си велика държава а да живееш като животно??

място за подобни репортажи по руските СМИ няма - там са заети главно с американските проблеми. Като класиката за 'загниващия Детройт'.

щото санкциите не работят! Но пък Крим е русский!

Шило

Всеки си носи риска. Преди два месеца един човечец при мен си купуваше чист спирт....От "ароматите" покрай него, стана ясно за какво му трябва. Все пак, за около два лева, ще получи поне 150 мл. спиртна напитка.

Не беше ли 1 лв за 100 мл спирт?

Е, на приказки сме загрижени за народа комунисти, но на практика сме си върли капиталисти! Познато през последните 25-26 години.

1 лев е пресния. 2 лева е с чер етикет - отлежал!

jingiby

Във филма "Звярът" механик-водачът на съветски танк Т-72 в Афганистан беше изпил резервната спирачна течност. Когато талибаните улучиха танка и го повредиха, се наложи да долеят, но нямаше какво...

Рай за Благовест Кирилов /Reebok78/

Ще пуснат нова напитка - фанта "Ечемик" - бира или водка :):):)

прогнозите са че троловете ще намалеят значително когато путин се провали и в украйна и в сирия и в русия тролчета почвайте с одеколоните за да свиквате препоръчвам тройной класика от комунизма

Верно че троловете ще намалят значително След новата година Тръмп спира парите на соросоидите. Масово соросоидите ще се прехранват на околовръстното от което следва че цената на мъжката плът ще намалее значително.

Эльвира Набиуллина никакого оптимизма не проявляет. Она подтверждает, что даже после достижения целевого уровня в 4% ежегодной инфляции мы по этому показателю будем занимать лишь 126-е место из 189 государств мира, среди которых подсчитывается подобная статистика

Баси глупостите. :) Водката в Русия е много евтина, как точно някъв козметичен продукт, в който има и други неща освен спирт, ще бъде по-евтин? Абсолютна малоумна пропаганда.

Сигурно имаш пред вид типа 'водка' и 'коняк' които в Русия се продават в 3 литрови пластмасови туби. Не са по-малко вредни.

Зарежи го тоя глупак :) Работи в западна фирма, и търка клавиатурата през работно време с цел хейт само - прословут е из формите.