Коя е "правилната страна на историята", кой я определя и какво общо с това има Кирил Петков

Като дисциплина тя не е обвързана с единен канон и винаги остава обект на интерпретации

Обратно в новината

Коментари - Коя е "правилната страна на историята", кой я определя и какво общо с това има Кирил Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност е известно, че киро простото е мега боклук!

В историята няма правилна страна, а само победители и загубили. Ако Немците бяха спечелили Втората Световна война, Германия щеше да е от праивлната страна на историята.

Кирчо е от грешната страна на граматиката.

Борисов и сие, които представляват подставен и продажен 'политически елит' от страна на и към американците, заслужават единствено куршум в главите.

Сега за да не се чудите кой е тоя вижте по-долу четверг, 12 мая 2022 г. Ровно две недели назад «Медуза» запустила новую рассылку «Сигнал». Платено ко.пеле на хранилка м несъществуващата вече Медуза.

България не е давала, а е ПРОДАВАЛА. Още преди два месеца, украинските журналисти написаха, че България е продала за около 1.5 милиарда евро Та, има въпроси.....Кои фирми са продавали, къде са денгите и такива подробности....

Затова и ривеш днес, че няма ранъ за теб; маказ;

Избий Путаран и неговата престъпна вихрушка , и тогава би застанал на правилната страна на историята.

Браво на Киро и Асен ! Вечни благодарности на Киро и Асен че спасиха България от кремълско и герберодепесарско иго !

И сега сигурно пиздимир вулвин щеше да се казва сигурно валдемар путкинщайн и никой даже нямаше да бъде чувал за него...

Кога успя да си наплющиш толкова плюсове ,ма? Ще кажеш ,че те плющят в фабриката за руски тролчета педерастчета..?

"Правилната страна" е на страната на силния! Няма нужда от толкова дълга журналистическа диария, за да бъде казано!

"Няма да има траен мир на този свят ако победи Русия", казва Столтенберг. Разбираемо, руснаците ще решат, че могат да завладеят и други държави и ще започнат нови войни. И това пак е разбираемо. А дори и Русия да не започне нова война, НАТО ще я започне с друга държава прокси, докато Русия не бъде победена. "Няма да го има този свят, ако Русия бъде победена", казва Путин. Тогава, чудя се защо не продаваме снаряди и на Русия? Така хем даваме нашият малък принос за спасяването на света от сигурно унищожение, хем ще може печалбата да инвестираме в помощи за пострадали от наводнение, компенсации за инфлацията, повишаване на пенсии и т.н.

Що триеш бе нали това е история. КОГАТО БЪЛГАРИЯ МЕ ХРАНЕШЕ И СССР МЕ ПАЗИШЕ БЯХНАЙ СВОБОДЕН

В.Велт, странно, не намирам в нито една друга световна медия от началото на войната и дума за нашите два сопола, който освен да лижат задници, друго не са направили. Чудех се дали това не се прави умишлено, а....как мислите? Едва ли не Украйна печели войната заради нас, такава гавра няма драги зрители!

"В съвременния свят "ЗАПАДЪТ" и "ДЕМОКРАЦИЯТА" на практика са СИНОНИМИ." "На 8 декември [м.г.] Конгресът на САЩ прие закон за признаване на ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ. Представителката на либералната Демократическа партия Нанси Пелоси заяви по този повод: "Ние сме не само от правилната страна на историята - ние сме от правилната страна на бъдещето, от страната на разширяването на свободата в Америка." ГЕЙ браковете били от ПРАВИЛНАТА СТРАНА на ИСТОРИЯТА. ДЕМОсРАЦИЯ и ЗАПАД са СИНОНИМИ.

Само първите няколко реда ми бяха достатъчни, за да ми стане повече от ясно, кой е платил тази старателно написана, дълга дълга статия. Продажни лекенца сте вие! За съжаление не сте само вие!

Историята е също толкова точна наука като математиката. Другото са опорки и грантове. И милиони промити мозъци :)

Доста изчерпателен анализ, но каква е връзката с родната действителност? Тук "правилната страна на историята" не е нищо друго освен новото ментално превъплъщение на "единствено вярната партийна линия", умело жонглирана от др. Живков, ловко прилагана от др. Костов, а днес директно изпапагалствана в модерния ѝ наратив от жълтопаветните анархо-комунолиберали. Нищо ново под слънцето.

не лоша статия за мислищите. Но да не забравяме '- Безплатен приют е историята за обърканите ни души' - Г. Марсел Търсенето на морлни оправдания винаги е било болно място за евро-атлантизъмът. Което само подчертава лъжовно-моралното им експанзионно империалистическо мислене. Когато си изградил империя върху гърбът на по-слабите и експлоатираш ресурсите им е хубаво да създадеш илюзията за правилната страна на историята за да има опование в нещастните пре@бани душици, че нищетата им е висшо благо. Обаче съществува силният риск, краят на историята да се превърне в край на самата евро-атлантическа експанзивна паплач пред която остава само канибализмът като път на отцеляване. Следващото десетилетие ще се наладим на самоизяждането на яловите демокрации. Путин видя всичко това и навреме зави към изтока където е единственото спасение на човечеството в неисторичен план. Защото всичко исторично има начало и край. Така е то....

Всъщност статията си е много добра, не е догматична и разглежда нещата от различни ъгли, така и завършва, че всичко е въпрос на гледна точка и няма идеални неща. Тука сега един двама индивида ще се хванат за определени изречения и ще я определят като пропагандна, което още веднъж доказва, че не може да се угоди на всички, а и доказва главната теза.

Е правилна за педалите що те обичат да са се от страна на булката, дееба и ненаситници!

Тия философско-мисловни конструкции въобще не са за кухата лейка на наш Киро. Всичко е далеч по-просто като него - така казаха сахибите, аз изпълнявам.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ И ТЕЖКО НА ПОБЕДЕНИТЕ. Това е правилната страна на историята! Нема друга. А ВСИЧКИТЕ МУТРИ В БУЛГАРЕСКА СА БЕСНИ НА КИРИЛ ПЕТКОВ, че стана световно разпознаваем и не зависи от техните милостини и решения. Няма да му простят това, но когато Украйна победи.........кофти за тех.

Другари от Дир, правилната страна на историята е да лижете задници. Най-добре мутрокомунистически. Не че вие не го правите, но трябва да бъдете още по-дръзновени. Желая успех в това благородно начинание!

е избрал народа ни,а не ококорени,олигавени чужденци,слуги презокенски! Кой попита народа иска ли с нашите снаряди да се убиват руски войничета,православни? Нашите освободотели??? А Киро....Това недоразумение прородно,за него по-добре нищо.....

Правилната страна на историята е независима България

всички военни заводи след събитията в Полша през 80-те години, бяха преместени в България. Тези заводи не произвеждат лютеница, халва и боза, а оръжия. Колкото повече произвеждаш и продадеш, толкова повече печелиш, семейства изхранваш и пълниш държавната хазна. България трябва само да се радва, че имаме такива заводи. Дойде купувач - продаваме, ама че с това оръжие се убива, това не е наша работа, както не е работа на тези които продават секири и брадви да отговарят, че с тях са отсечени глави. Реплика: ама трябвало да се знае, коя е крайната цел на тези оръжия, закупени от нас. Ей сега ще бият барабана. Крайната цел е да се спре това безобразие в Украйна и даде отпор на Путаран . И още едно условие, което Америка поставя на Украйна, предоставения им оръжеен арсенал да не се използва за нападение срещу Русия. Макар, че друго заслужава Путьо.

Нищо не сте разбрал от статията, слаб две.

Пълно с недоволни, но никой не излиза на улицата

Правилното беше 1944г. да не влиза СССР в България, а САЩ.

Кой”Запад”, коя демокрация?! Май не ние ни четем историята ми се струва. САЩ са скорошен продукт на европейски колониални монархии, поголовно избили местното население и заграбили цял континент - само допреди около 8-10 поколения. Каква демокрация - какви пет лева? След втората световна война - от Стария континент там се пренесе цялото банкерско и капиталистично лоби (няма да споменавам раси) и реално създаде благоприятна среда 300 милиона души да ги обслужват - като правилно прецениха че трябва да имат могъща армия да ги пази от останалия свят - докато изсмукват ресурси от всички неоколониални региони - пак каква демокрация, какви пет лева? Повече демокрация е имало във Френския кралски двор - имало е определен ден и час когато всеки е могъл да иде във Версай и да помрънка директно пред краля. Хайде осъзнайте се в какво НЛП ви накараха Шорош и компания за 50-60г…

Е за раздел научна фантастика. За победата говоря.

Вие сте разбрал за какво става дума, отличен шест.

Комунист=мафиот а в България бъка от такива и до момента и мачкат народа.

Киро Харвардията има тежки мозъчни увреждания.. - Той нарече Русия :" бензиностанция,пълна с ракетни".. - Той не допусна Кулеба и украинския посланик да изнесат слово в Парламента...решение бе взето " Да се окаже само ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ НА УКРАЙНА"!! От вчера Киро Мастията размахва статията ( ПОРЪЧКОВА) от Die Welt....че малка България напълнила Украйна с ОРЪЖИЯ и така я спасила... - Киро не вижда нищо нередно в това да вдигне полата на Лена и да омачка дупарката и...СРАМОТА !! ДА СЕ ВЪДВОРИ НЕЗАБАВНО В ПСИХИАТРИЯТА И АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ !! ТОЗИ ЛУД ТИП Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!

Правилната страна е на по-силния. Това няма нищо общо с Киро тъпото!

Трягедията на България е , че се намира в сферата на влияние на Русия и има платени рубладжии тук.

Че, те и украинските войничета, които защитават страната си са православни!

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СТИСКАХМЕ ЗЪБИ, КОГАТО: - Пречихте на младата ни държава да се развие по цивилизован и европейски модел според нуждите и усещанията на обществото; - Насъскахте сърбите да ни нападнат, за да не може да бъдем съединени и обединени; - Дарявахте българска земя и кръв (Македония и Поморавието); - Погазихте договора си с нас и насъскахте румънците да ни нападнат в гръб, докато се борехме да защитим нашия идеал - обединена България. И не само ги насъскахте, ами им помогнахте да преминат Дунав, за да нахлуят в Родината ни; - Нападнхте ни подло в гръб, когато се борехме за овобождение на своите в Македония (по време на Първата световна война). А след Първата световна война, която приключи нещастно за нас, включително заради вас: - късахме от скромния си залък, за да спасим гладуващите в Поволжието; - приехме хиляди избягали от репресиите руски аристократи и войници, дадохме им подслон и ги хранихме, въпреки че и ние гладувахме. Не сме ви искали извинение, че ваши (съветски) подлоги: - Се опитаха да унищожат държавността ни с т. нар. "Септемврийско въстание"; - Избиха и инвалидизираха цвета на българското войнство, когато взривиха ХРАМА ГОСПОДЕН (черквата "Св. Крал"/"Св. Неделя"); - На пети септември 1944 г., нападнахте Родината ни без основание и след това: - ограбихте богатствата, изстрадани и отгладувани от нардоа ни; - избихте и репресирахте достойните хора на България (някои, които бяха с руска кръв - избягали от репресиите в концлагера, в който бяхте превърнали държавата си); - разпоредихте да забравим братята си в Македония и накарахте вашите слуги да потрошат костите и да пролеят кръвта на хиляди достойни българи, които не бяха съгласни;

оценки ще даваш на децата си ако имаш различно мнение-изложи, но не се приемай, че си някакъв фактор, обратното - жалък си, за да не изтърва по-груби слова

Трагедията на България брато, е че има такива като теб - които заради кока-кола в кенче са готови да се откажат от Отечеството.

Абе, защо не си давате труда да прочетете статиите, които коментирате до края. А ако положите и усилия да ги осмислите ..... Не би. Едни и същи заучени фрази.

Поредна N национална катастрофа.След това свъв влака с куфарите злато в топлите страни.Остават плебеите на територията.

Кирчо е избрал страната на парите, него друго не го интересува, отдавна е подписал договор със сатанистите от сащ да срути държавата или поне да нанесе максимални щети, цялата работа няма нищо общо с правилната страна на историята а с това какво му се каже от сащ

САЩ влизаха с бомбардировачи над София.

ние сме най готини щото сме ние, ако бяха други нямаше да са готини

Не давам отечеството на руските агресори.

Добра статия . Винаги съм казвал , че единствено гнусен и противен като джендъраста еко - либерал , е само путинистът русороб.

Никой не иска СССР, никой не иска руска окупация, никой не иска руска зависимост, никой не иска комунизъм.